• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın tacizine uğradım..

Tecavüz denilince bizim aklımıza cinsel güdülerini zorla tatmin eden erkek figürü geliyor ama uzmanlar diyor ki, tecavüz çoğu zaman cinsel saldırıdan da öte, bir şiddet eylemi, bir güç gösterisidir, "senden güçlüyüm, seni ezerim, sana zarar veririm" mesajıdır. Bilhassa aile içi tecavüzlerde. Sizin konunuzu okuyunca da aklıma bu geldi. Sizde üstelik parmakla zorlama söz konusu olmuş, amaç size ve önemsediğiniz bir değere saldırmak ve zarar vermekten başka bir şey değil. Bundan bile cinsel bir haz alabiliyorsa da, zaten sapığın önde gideni olması lazım aynı zamanda.

Konunun sonuna kadar her şeyi okumadım ama sonunu okudum, ayrıldığınıza sevindim. Bekâretinizin zarar görmüş olması düşük bir ihtimal, ama mutlaka bir kadın doğumcuya gitmelisiniz gibi görünüyor çünkü sizin için önemli. Ve ruh sağlığınıza zarınızdan daha fazla önem verip bir terapistle bunu paylaşmanızda fayda var, yaşadığınız şey ciddi bir travma çünkü.

Ve şunu unutmayın, bir kadın sokaktaki adamın da tecavüzüne uğrayabilir, sevgilisinin de, nişanlısının da, kocasının da. Bir kadın kocasıyla sevişiyorken kocası kadını hareket edemez duruma getirip kadın "yapma" diye bağırırken eylemine zorla devam etse bunun o andan sonraki adı da tecavüzdür. "evlilik içi tecavüz" diye başlı başına bir konu var. O yüzden "yok sen her şeyi anlatmadın bence senin de biraz suçun vardır", "siz yakınlaşmışsınız o zaman sana müstehakmış" gibi aptalca yorumları lütfen dikkate almayın, sizin hiçbir suçunuz yok, siz saldırıya uğramışsınız.

Bence kadın doğum doktorundan önce bir psikoloğa başvurmalısın canım.gerçekten ağır bir durum bu bir kız için.illaki gidip konuştukça rahatlayacak ve kendinide kadın doğum doktoruna gitmek için hazır hissedeceksin.aklına çok takılıyorsa,ki eminim korktuğun sonuç çıkmayacak.çünkü bildiğim kadarıyla bu şekilde kızlık zarı bozulması mümkün değil...

Geçmiş olsun :(( Bu adamdan uzaklaş canım. Yaptığı resmen tecavüz. Bir kadın doğumcuya ve psikologa gitmeni öneririm. Ve bunu annene mutlaka anlat. Annen senin yanında olacaktır.

gecmıs olsun canım ılk once ....nısanlının zannedersm sapık egılmlerı var ellerını zorla sıkıca engelledıyse tecavuz sahnelerıne mı ozenıyor neyı ne sekılde tatmın ettı kendını orası muallak ama kesın olan tek sey bu durumun normal olmadıgı...bekaretın bozulduysa bıle ben bu adamla evlenmezdım...dr lardan da utanmana gerek yok canım her gun aynı seylerı yasıyorlar genelde yuzune bakmaz yanı daha dogrusu goz goze gelmemeyı tercıh eder..erkek dr lar hastanın rahat etsın dıye...utanmanı gerektırcek bır durum yok ..bence ılk once muayene ol ...ıcını ferahlat...olakı bır drum varsa da ya şikayetcı ol ya da ayrıl o adamdan ...allah yardımcın olsun

çok zor günler yaşadım ama AYRILDIM kızlar. o günlerden sonra hep ayrılacağımı söyledim tacizciye ve asla yanlız görüşmedim. herkes barıştırmaya çalıştı, ailem tepki gösterdi ilk başta ne demekmiş nişanı atıcam diye. günlerce eve kapandım (dışarı çıktığımda karşıma çıktı. en sonuncusunda senin hakkında öyle şeyler anlatırım ki ne sen nede ailen el içine çıkamazsın dedi), kimseyle konuşmadım. çok kötü günlerdi. 7 kilo verdim yaşadığım üzüntüden, stresten :( baktılar ki gittikçe kötüleşiyorum ailem özellikle annem bana destek verdi. anneme sonunda bitti kabus gibi günler.

doktora hala gidemedim :( cesaretimi toplayamıyorum. parayı tam toparlamışken korktuğum için bahaneler bulup bi kısmını harcıyorum. sizin yorumlarınıza bakıyorum bişey olmamamıştır diyenler olunca seviniyorum. çünkü ben istemedim bu şekilde bekaretimi kaybetmeyi ve olduysa bunu nasıl kaldırırım bilmiyorum.

o pislikten kurtulduğum için mutluyum. kafama takılan şuanda erkeklerden korkuyorum ve ileride biriyle evlenirsem anlatmalı mıyım anlatmamalı mıyım bilmiyorum???

gecmıs olsun atlatmana sevındım en buyuk yukten kurtuldun...bekarete gelınce ne zor su kadınların halı turkıyede...ama gercek ne ıse yuslesmen lazım aılen sormadı mı nedenını...o serefsız hala tehdıt edıyor senı...çıkar elbet kör yanından..evleneceğin kişiye de anlatma derim..çünkü bu seni daha da üzebiir..allah iyilerle karşılaştırsın canım...merhametli şefkatli bir erkek karşına çıkar umarım...unutma sen eksik değilsin ne olursa olsun ıster bakıre ıster degıl ..bır zar parcası degıl senı kıymetlı kılan ..bunu da onemsemeyen engın goruslu bır ınsanla evlenırsın umarım

çok zor günler yaşadım ama AYRILDIM kızlar. o günlerden sonra hep ayrılacağımı söyledim tacizciye ve asla yanlız görüşmedim. herkes barıştırmaya çalıştı, ailem tepki gösterdi ilk başta ne demekmiş nişanı atıcam diye. günlerce eve kapandım (dışarı çıktığımda karşıma çıktı. en sonuncusunda senin hakkında öyle şeyler anlatırım ki ne sen nede ailen el içine çıkamazsın dedi), kimseyle konuşmadım. çok kötü günlerdi. 7 kilo verdim yaşadığım üzüntüden, stresten :( baktılar ki gittikçe kötüleşiyorum ailem özellikle annem bana destek verdi. anneme sonunda bitti kabus gibi günler.

doktora hala gidemedim :( cesaretimi toplayamıyorum. parayı tam toparlamışken korktuğum için bahaneler bulup bi kısmını harcıyorum. sizin yorumlarınıza bakıyorum bişey olmamamıştır diyenler olunca seviniyorum. çünkü ben istemedim bu şekilde bekaretimi kaybetmeyi ve olduysa bunu nasıl kaldırırım bilmiyorum.

o pislikten kurtulduğum için mutluyum. kafama takılan şuanda erkeklerden korkuyorum ve ileride biriyle evlenirsem anlatmalı mıyım anlatmamalı mıyım bilmiyorum???

tebrik ediyorum seni çok doğru bir karar vermişsin.
ne yazık bir bir çok kız cesaret edemiyor , ülkemiz ne de olsa tecavüzcüsü/tacizcisi ile evlendirilen kızlarla dolu.
annene tüm ayrıntılarını anlattın mı bilmiyorum ama bence anlat , seni , çevreni en iyi tanıyan annen.
annenle beraber önce bir kadın doğumcuya git içini rahatlat , sonra da psikologdan destek al ve her şeye sıfırdan başla.
ileride karşına gerçekten güvenebileceğin biri çıkarsa da başına gelenleri anlatırsın , insan bir ömrü içine böyle bir şeyi atarak yaşayamaz.
eski nişanlıdan keşke şikayetçi olsaydın diycem ama bir yandan böyle bir şey duyulursa sen daha çok üzülürsün diye düşünüyorum bir yandan buna güvenen böyle erkek müsvetleri de kızlara bu tarz cinsel şiddet uygulamaya devam ediyorlar. kendince nasılsa evlenmek zorunda kalır benimle diye hiç utanmadı sanırım böyle bir şey yaparken , içindem çok şeyler yazmak geliyor nişanlın hakkında ama burada yazamıyoruz ama hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruzdur sanırım zaten .

güçlü bir kızmışsın,ayrılma kararı almışsın,nişanlına da gereken cevabı ayrılarak vermişsin,inşallah bir şey olmamıştır,içinin rahat olmasını istersen,gitmen gerekir,kolay olmaz tabiki,ama böylede yaşanmaz canım,ruh sağlığın için tedavi olmalısın,kolay atlatılıcak bir durum değil,dua dedicem canım sana.

bekaretine bişey olmamıştır canm öyle elle fln zor emin ol
okonuda kafan rahat olsun önce mecbur hissetme kendini o ite
illaki emin olmak istiosan görünürsün dokora
ama lütfen böyle bi adamla hayatını geçirmeye mahkumm olma
evlendikten sonra herşey farkl oluo asıl o zaman mecbur kalırsın kurtul şu adamdar derim ben

Canım ben de ikilemde kaldım..Hem ''2 dakikalık su alma'' da diyor hem de ''aramızda yakınlaşma oldugu bir anda'' diyor..Yani bu su alma olayı değil, bâriz yakınlaşma için oluşturulan bir ortam sonucu olan birşey..

Ayıca hiçbir doktor ilk ilişki ağrılı olur gibi şeyler demez..Ancak ilişkiye girme konusunda bir soru sorarsa , onunla ilgili şeyler sözyler..-ki kaldı ki bu kadar cahilce bir laf etmez hiçbir doktor..

Ayrıca anlamadığım birşey var..Zaten nişanlınızdan şiddet eğilimi , sinir gibi konularında şüpheniz oldugu için nişanı uzun tutmuşsunuz...,İyi de madem neden yakınlasma olayına kadar geldin ki boyle bir şüphen varsa...Git bir kadın doguma ..İlla özele gitmene gerek yok..İçeri girdiğinde acıkca söyle şüpheni ve baksınlar..Bu kadar uzatmaya gerek yok bence..
Ha dersen duyulur gittiğim diye, dersin kaşıntım vardı vajınada..mantar suphesıyle gıttım vs..

-ki bir erkek ne olursa olsun senin evinde bu kadar nasıl ileri gider...!
ben konuyu okuyunca bilinçli olarak yalnız kaldınız baska bır evde dıye düşündüm..

kusura bakma yorumum için sadece ikilemde kaldıgım seylerı yazdım..
Zaten eksik birşeyler yazdıgını kendın dıyorsun cekınıyorum sizden dıye..
belki arada yalan da var..Nerden bilelim sen bize dürüst olmadıkça..

Ayrıca durum ve ortam ne olursa olsun eger sen istemeden olmussa ayrıll gitsin derimm..
Bir kadın istemeden , ona dokunulması cok kötü izler bırakır cunku ..

Bir arkadaşımın adet sancıları çok oluyordu.Doktor arkadaşıma ilk geçen çok zor olur demişti.Doktorun böyle birşey söylemiyeceğini nerden çıkardınız.

Ayrıca 2 dakikalığına su içmeye eve girilince yakınlaşma olmazmı illa ortammı hazırlamak gerekiyor...

Evleneceği insan nişanlısı ayrıca aklına evde yalnız kalınca saldırır banamı gelir..

Bu tarz konularda hemen aklınıza feyk konu geliyor.Sonrada hemen sanki bu işin kitabını yazmış edasıyla lakırdılar ediliyor. İlginç çok ilginç

canım nişanlının bunu yapmasının sebebi bence bekaretini bozup ondan vazgeçmemeni sağlamaktı bozuldu nasıl olsa istediğimizi yapalım da diyebilirdi zaten düşündüğüm gibide olmuş eğer başına birşey gelseydi yani daha ileri gitseydi seni tehdit edip kullanmak istiyecekti ucuz kurtulmuşsun evlendiğinde eşinin kafasını bulandırma başıma şu geldi bu geldi diye sinek küçüktür biliyorsun bakiresindir korkma o öyle kolay bozulacak bir şey değil ilk gecende görürsün

Son düzenleme:
çok kötü bir durum bence herkez kendine göre yorumlamada özgür bu konuyu.inanki kimse böyle bi insanla yoluna devam etmez.Bi kere gerçekten seven insan onun isteği dışında karşısındakine dokunmaz! o yüzden hiçmorelini bozma istemediğini söyle bence,böyle birinden daha sonrada görebilirsin zarar...

demek ayrıldın canım gerçekten çok zor
peki görücü usulümü oldu bu nişan
keşke daha önce tanısaydın bu kişiyi
vallahi zor bi durum

canım çok geçmiş olsun..bana laf söylemek düşermi bilmiyorum ama kendi fikrimi söyliycem sadece..kimine göre doğru kimine göre yalnış..benim ailem için ve benim içinde bu konu önemli o yüzden seni anlayabiliceğimi düşünüyorum..
öncelikle kanaman olmadıysa bekaretini kaybettiğini sanmıyorum ancak zedelenme olabilir.ayrıca kızlık zarı esnek olanlarda zaten ilk seferde kan gelmeyedebilir..yani çok muallakta bi konu illaki kafana takılıyorsa bir doktora git öğren boşuna erteleyip kendini daha da strese sokma..
eğer sonuç olumsuzsa ben bunu ilerde evleniceğim adama nasıl anlatırım diye düşünüceksin biliyorum..ama şöyle düşün sonuçta sen isteyerek yapmamışsın..aslında bu konuyu en azından annene anlatsan rahatlarsın ama ben seni anlıyorum o zamanda nasıl o kadar yakınlaştın muhabbetine giricekler iş senin üzerine kalıcak..o yüzden evleniceğin adamı zaten artık sen bilinçli olarak seçiceğin için senin dilinden halinden anlayan biriyse durumunu anlatırsın isteyerek olmadığını falan..ki seni anlamıycak sana güvenmiycek biriyse zaten kocan olucak kadar yürekli değildir..o yüzden kendini çok fazla üzme kafanıda bu konuya bence çok takma..hayatta daha bir sürü sorun çıkıcak önümüze..geçmişi değiştiremiyoruz o yüzden artık bence önce kendine bir iş bul ayaklarının üzerinde dur..Seni kalbini Allah biliyo..gerisi yalan..

Back