Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlayamadım tatlım edep bölgene sadece dokundu mu yoksa kızlığını bozucak bi hareket mi yaptı?![]()
çok zor günler yaşadım ama AYRILDIM kızlar. o günlerden sonra hep ayrılacağımı söyledim tacizciye ve asla yanlız görüşmedim. herkes barıştırmaya çalıştı, ailem tepki gösterdi ilk başta ne demekmiş nişanı atıcam diye. günlerce eve kapandım (dışarı çıktığımda karşıma çıktı. en sonuncusunda senin hakkında öyle şeyler anlatırım ki ne sen nede ailen el içine çıkamazsın dedi), kimseyle konuşmadım. çok kötü günlerdi. 7 kilo verdim yaşadığım üzüntüden, strestenbaktılar ki gittikçe kötüleşiyorum ailem özellikle annem bana destek verdi. anneme sonunda bitti kabus gibi günler.
doktora hala gidemedimcesaretimi toplayamıyorum. parayı tam toparlamışken korktuğum için bahaneler bulup bi kısmını harcıyorum. sizin yorumlarınıza bakıyorum bişey olmamamıştır diyenler olunca seviniyorum. çünkü ben istemedim bu şekilde bekaretimi kaybetmeyi ve olduysa bunu nasıl kaldırırım bilmiyorum.
o pislikten kurtulduğum için mutluyum. kafama takılan şuanda erkeklerden korkuyorum ve ileride biriyle evlenirsem anlatmalı mıyım anlatmamalı mıyım bilmiyorum???
çok zor günler yaşadım ama AYRILDIM kızlar. o günlerden sonra hep ayrılacağımı söyledim tacizciye ve asla yanlız görüşmedim. herkes barıştırmaya çalıştı, ailem tepki gösterdi ilk başta ne demekmiş nişanı atıcam diye. günlerce eve kapandım (dışarı çıktığımda karşıma çıktı. en sonuncusunda senin hakkında öyle şeyler anlatırım ki ne sen nede ailen el içine çıkamazsın dedi), kimseyle konuşmadım. çok kötü günlerdi. 7 kilo verdim yaşadığım üzüntüden, strestenbaktılar ki gittikçe kötüleşiyorum ailem özellikle annem bana destek verdi. anneme sonunda bitti kabus gibi günler.
doktora hala gidemedimcesaretimi toplayamıyorum. parayı tam toparlamışken korktuğum için bahaneler bulup bi kısmını harcıyorum. sizin yorumlarınıza bakıyorum bişey olmamamıştır diyenler olunca seviniyorum. çünkü ben istemedim bu şekilde bekaretimi kaybetmeyi ve olduysa bunu nasıl kaldırırım bilmiyorum.
o pislikten kurtulduğum için mutluyum. kafama takılan şuanda erkeklerden korkuyorum ve ileride biriyle evlenirsem anlatmalı mıyım anlatmamalı mıyım bilmiyorum???
Canım ben de ikilemde kaldım..Hem ''2 dakikalık su alma'' da diyor hem de ''aramızda yakınlaşma oldugu bir anda'' diyor..Yani bu su alma olayı değil, bâriz yakınlaşma için oluşturulan bir ortam sonucu olan birşey..
Ayıca hiçbir doktor ilk ilişki ağrılı olur gibi şeyler demez..Ancak ilişkiye girme konusunda bir soru sorarsa , onunla ilgili şeyler sözyler..-ki kaldı ki bu kadar cahilce bir laf etmez hiçbir doktor..
Ayrıca anlamadığım birşey var..Zaten nişanlınızdan şiddet eğilimi , sinir gibi konularında şüpheniz oldugu için nişanı uzun tutmuşsunuz...,İyi de madem neden yakınlasma olayına kadar geldin ki boyle bir şüphen varsa...Git bir kadın doguma ..İlla özele gitmene gerek yok..İçeri girdiğinde acıkca söyle şüpheni ve baksınlar..Bu kadar uzatmaya gerek yok bence..
Ha dersen duyulur gittiğim diye, dersin kaşıntım vardı vajınada..mantar suphesıyle gıttım vs..
-ki bir erkek ne olursa olsun senin evinde bu kadar nasıl ileri gider...!
ben konuyu okuyunca bilinçli olarak yalnız kaldınız baska bır evde dıye düşündüm..
kusura bakma yorumum için sadece ikilemde kaldıgım seylerı yazdım..
Zaten eksik birşeyler yazdıgını kendın dıyorsun cekınıyorum sizden dıye..
belki arada yalan da var..Nerden bilelim sen bize dürüst olmadıkça..
Ayrıca durum ve ortam ne olursa olsun eger sen istemeden olmussa ayrıll gitsin derimm..
Bir kadın istemeden , ona dokunulması cok kötü izler bırakır cunku ..