canim benim bak muhafazakar diosun dikkat! madem bu kadar tutucu ikisi yalniz evde ne isi var???ates ile barut yanyana durmaz bunu herkes bilir.bana oyle gelio ki bu kizin yasi kucuk ve nisanli diil.basina boyle birsey geldi laf cakmasinlar die nisanliyim die yazdi buyuk bir ihtimal
Merhaba, hiç iyi değilim napacağımı bilemiyorum. Bunları yazarken çok utanıyorum ama kimseyle paylaşmam. Samimiyetimden lütfen şüpheniz olmasın.
3 gün önce nişanlım olacak insanın saldırısına maruz kaldımyakınlaştığımız bir anda birden gözü döndü çok direndim ama elle taciz etmesini engelleyemedim (((((( Kendine gelmesi için yalvardım, ellerimin birini boynunun altına aldı bir eliyle diğerini tuttu.
Hatırladıkça elim ayağım titriyor(( kendimi çok kötü hissediyorum. Kendine gelmesi için yalvardım ağlamaya başladım benim için ve ailem için bekaret önemli. Resmen duymuyor sus rahat bırak kendini filan diyor ve eliyle edep bölgeme ellemeye çalışıyordu. Ben zaten minyon bir kızım beni tutarak bunu başardı. Birden canım çok yandı ve çığlık attım. Sesimin etkisiyle biraz kendine geldi elinden kurtuldum. Ağlayarak kaçtım. Psikolojim çok bozuldu 3 gündür kendimde değilim napacağımı şaşırdım.
Sizlere iki sorum var:
1. Maddi durumum iyi değil babam emekli ve bende iş arıyorum. Kadın doğum uzmanına gidecek paramda yok. Anneme söyleyemem. Olay sonrasında kanamam olmadı bekaretimi kaybetmemişimdir değil mi??? Ama canımda cok yandı(( LÜTFEN CEVAPLAYIN.
2. Nişanlım çokk özür diledi, evleneceğiz nasılsa diye klasik laflar söyledi. Ama artık ondan korkuyorum görmek istemiyorum.Yaptıkları normal gelmiyor ayrılmak istiyorum, siz olsanız napardınız??
Lütfen yardım edin çok yalnız ve değersin hissediyorum kendimi.. Allah düşmanıma böyle birşey yaşatmasın(((((
çok zor günler yaşadım ama AYRILDIM kızlar. o günlerden sonra hep ayrılacağımı söyledim tacizciye ve asla yanlız görüşmedim. herkes barıştırmaya çalıştı, ailem tepki gösterdi ilk başta ne demekmiş nişanı atıcam diye. günlerce eve kapandım (dışarı çıktığımda karşıma çıktı. en sonuncusunda senin hakkında öyle şeyler anlatırım ki ne sen nede ailen el içine çıkamazsın dedi), kimseyle konuşmadım. çok kötü günlerdi. 7 kilo verdim yaşadığım üzüntüden, strestenbaktılar ki gittikçe kötüleşiyorum ailem özellikle annem bana destek verdi. anneme sonunda bitti kabus gibi günler.
doktora hala gidemedimcesaretimi toplayamıyorum. parayı tam toparlamışken korktuğum için bahaneler bulup bi kısmını harcıyorum. sizin yorumlarınıza bakıyorum bişey olmamamıştır diyenler olunca seviniyorum. çünkü ben istemedim bu şekilde bekaretimi kaybetmeyi ve olduysa bunu nasıl kaldırırım bilmiyorum.
o pislikten kurtulduğum için mutluyum. kafama takılan şuanda erkeklerden korkuyorum ve ileride biriyle evlenirsem anlatmalı mıyım anlatmamalı mıyım bilmiyorum???
Nasıl bir cesaret, nasıl bir güven bu ? Nişanlınım istediğimi yaparım ! Oldu daha başka ?
Böyle bi varlıktan kocayı bırak, kum tanesi bile olmaz.
Böylelerini toplayıp ibret-i alem olsun diye sopayla bir güzel dövmek var ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?