Evet daha görülmediMesaj attınız mı bitti diye ?
Hahah şu mesajı görünce instada ki aşkolog Dilara mı yazdı diye düşünmedim değil.Canım burda herkes ayrıl demiş ama sen bı mantıklı düsün. Genelde askerlerin psikolojisi biraz bozuk oluyor. Senin onu sevmediğini, telefonlarına bilerek bakmadığını düşünüyor. Kaybetmekten korkan insan bunları söyler ve düşünür. Senin düşüncelerini önemsemeyen senin üzülmeni önemsemeyen insan senin telefona bakmanı umursamaz. Senin onu sevip sevmediğini bile sorgulamaz. Tabi nişanlımı en iyi sen tanırsın. İyi düşün sonradan pişman olma.
Ben seninle evlenmek istemiyorum kararım kesinnasıl bir ayrılık mesajıydı
çikolataya not bile yazmamışsın kırıldım şeklinde mi ?
Ohh beee vallaha ben rahatladımAyrılık Mesajımı attım ama 2 saat oldu hala daha görmedi
bu iş olmazBen seninle evlenmek istemiyorum kararım kesin
Ekran görüntüsünü buraya at inanalım :/Ben seninle evlenmek istemiyorum kararım kesin
Peşinden her yerden engellediniz mi ?Bu daha çok "gönlümü al barışalım" mesajıBen seninle evlenmek istemiyorum kararım kesin
İnşallah kararından dönmezsin ya da umarım tepki aldığın için yalan söylemiyorsundurbu iş olmaz
Attım tabikide yalanı sevmem neyse o kaybedecek hiç bir şeyim yokKeşke atmış olsanız gerçekten
aynen öylePeşinden her yerden engellediniz mi ?Bu daha çok "gönlümü al barışalım" mesajı
Engellemedim ama arayacaktır sen ne diyorsun diye hesap soracaktır diye düşünüyorum bu yüzdende mesajda döndürmesin diye kararım keisn yazdımPeşinden her yerden engellediniz mi ?Bu daha çok "gönlümü al barışalım" mesajı
evet bunca zaman da kaybedecek birşeyiniz yoktu :)Attım tabikide yalanı sevmem neyse o kaybedecek hiç bir şeyim yok
inanmıyorum ayrılacağınaaynen öyle
Valla hala görmediği için ben daha rahatlayamadımOhh beee vallaha ben rahatladım
Yoktu evet ama kendimi avuttum demekkievet bunca zaman da kaybedecek birşeyiniz yoktu :)
Ay Allah korusun dua edinde gürültüsüz patırtısız bitirelim bu işi daha fazla yıpranmak istemiyoruminanmıyorum ayrılacağına
Bendeinanmıyorum ayrılacağına
Ne fark eder ki?Valla hala görmediği için ben daha rahatlayamadım
O zaman iyi haberlerinizi bekliyoruz. Hesabınızı kapatırsanız biz barıştığınızı anlar sizin için üzülürüzAy Allah korusun dua edinde gürültüsüz patırtısız bitirelim bu işi daha fazla yıpranmak istemiyorum