Nişanlımın Söylemleri Beni Üzüyor :(

sabah yaptığın hareketleri yapma, sonra üzülürsün, benimde hiç umrumda olmaz, arıyorsam açacaksın otur diyorsam oturacaksın,kalk diyorsam kalkacaksın diye ben şok tabi
şok değil de HÖST olacaktı o bence. "Sen kimsin LAN" diyemedin mi? Böyle manyakları çok arıyor musunuz merak ediyorum bazen :işsiz: Lütfen bununla evlenme bak gençliğine yazık.

Canım burda herkes ayrıl demiş ama sen bı mantıklı düsün. Genelde askerlerin psikolojisi biraz bozuk oluyor. Senin onu sevmediğini, telefonlarına bilerek bakmadığını düşünüyor. Kaybetmekten korkan insan bunları söyler ve düşünür. Senin düşüncelerini önemsemeyen senin üzülmeni önemsemeyen insan senin telefona bakmanı umursamaz. Senin onu sevip sevmediğini bile sorgulamaz. Tabi nişanlımı en iyi sen tanırsın. İyi düşün sonradan pişman olma.
Yani erkek bunu yazsa bu kadar yazabilir

şok değil de HÖST olacaktı o bence. "Sen kimsin LAN" diyemedin mi? Böyle manyakları çok arıyor musunuz merak ediyorum bazen :işsiz: Lütfen bununla evlenme bak gençliğine yazık.
Benim eşim 1 gün bana kavga ettikten sonra şakasına bundan sonra annene de göndermicem len seni otur evde dedi; geldiler bana evi kafasına geçirecektim neredeyse 😂 kimsin lan sen, sen kimsin de benim nereye gideceğime hele ki anama gideceğime karışıyorsun diye ben deli gibi bağırınırken duyduğum tek şey kız sakin ol şaka yaptım manyakmsn ejderha gibi ateş atıosun AA manyak mı ne diyordu 😂😂

Bizim kızlarımız da biraz değişik polis asker görünce nedense dayanamıyorlar..
Asker yarenleri, uzman çavuş eşleri var bir de böyle böbürlenen 🙄🤷🏽‍♀️😂

Canım burda herkes ayrıl demiş ama sen bı mantıklı düsün. Genelde askerlerin psikolojisi biraz bozuk oluyor. Senin onu sevmediğini, telefonlarına bilerek bakmadığını düşünüyor. Kaybetmekten korkan insan bunları söyler ve düşünür. Senin düşüncelerini önemsemeyen senin üzülmeni önemsemeyen insan senin telefona bakmanı umursamaz. Senin onu sevip sevmediğini bile sorgulamaz. Tabi nişanlımı en iyi sen tanırsın. İyi düşün sonradan pişman olma.
Kaybetmekten korkan mı ?
Aklınızı peynir ekmek ile mi yediniz ?
Yok kaybetmekten korkan insan genelde karşısındakine çok naif olurda ondan .. sizin kaybetme anlayışınız Farklı sanırım 🙄

Senin üzülmen umrumda değil demek kadar değersizlik içeren başka bir söz var mı?
Yapma kendine bu kötülüğü.
Bu kadar az sıklıkla gördüğü halde şimdi böyle olan adam evlenince üzerine katlar.
Ayrıca bunalan her insan sevdiğine böyle davranmaz.
Benim eşimde zor şartlarda yaptı askerliğini. 15-20 gün dağlarda ayağından bot çıkarmadan yaşadığı günler oldu.
Çatışmalarda arkadaşlarını kaybetti.
Her konuşmamız da tam tersi sevgi isteyen kedi gibiydi.
Nişanlının şu anda yaptığı olsa olsa sana evliliğin hakkında ip ucu vermek, gerçi ip ucundan da fazlası bu.
Sana karşı davranışlarını gözüne sokuyor resmen.

Hanımlar cidden ayrılacağına inanıyor musunuz??
Büyük ihtimal siz uzman çavuş bulmadığınız için kıskandığınızı düşünüyor
Hiç böyle düşüncede bir insan değilimdir. Tüm güzellikler hepimizin olsun isterim (bu vasat durumunda kimsenin başına gelsin istemem)

Üniforma .....üniforma çekici geliyor 😆😆
pilot ? :KK70: o kadar üniformaya sahip meslek var ki gitsin onu bulsunlar madem...
ya da üniforma aşığı kişi gitsin kendisi o meslek sahibi olsun
bazı kızlarımız gerçekten değişik :KK53:

pilot ? :KK70: o kadar üniformaya sahip meslek var ki gitsin onu bulsunlar madem...
ya da üniforma aşığı kişi gitsin kendisi o meslek sahibi olsun
bazı kızlarımız gerçekten değişik :KK53:
Lisede milli güvenlik dersimiz vardı. .üniformalı astsubay geldiğinde bütün sınıf baygın baygın bakardik😆😆

Aileside aynı kafadan baksana babasının dediğine.
Kendine acımayana biz neden acıyıp,dert edinelim?
Baksana konu sahibinin umrunda değil zaten bombayı attı gitti forumda takılıyor.
Asla ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığına adım kadar eminim.
Evlenincede buralarda konusunu görürüz sanırım.
Ayrılık Mesajımı attım ama 2 saat oldu hala daha görmedi

Lisede milli güvenlik dersimiz vardı. .üniformalı astsubay geldiğinde bütün sınıf baygın baygın bakardik😆😆
Bak işte böyle anLatmak istediğim :KK70:
Tiktok uygulaması var ya, orada da mesela kullanıcılar var isimleri askeryareni,uzmançavuşeşi falan :KK70: değişik tipler :KK43:

Benim eşim 1 gün bana kavga ettikten sonra şakasına bundan sonra annene de göndermicem len seni otur evde dedi; geldiler bana evi kafasına geçirecektim neredeyse 😂 kimsin lan sen, sen kimsin de benim nereye gideceğime hele ki anama gideceğime karışıyorsun diye ben deli gibi bağırınırken duyduğum tek şey kız sakin ol şaka yaptım manyakmsn ejderha gibi ateş atıosun AA manyak mı ne diyordu 😂😂

Bizim kızlarımız da biraz değişik polis asker görünce nedense dayanamıyorlar..
Asker yarenleri, uzman çavuş eşleri var bir de böyle böbürlenen 🙄🤷🏽‍♀️😂
Valla gayet yerinde bir çıkış bence :KK66: Herkes haddini bilecek.. şakası bile kötü ve olmamalı.. Bu askerler eşlerini emir erleri falan mı sanıyorlar diyeceğim de, çok da asker tanıyorum (emekli askerlerle çok uzun zaman çalıştım) dışarda terör estirip eşlerine üstleri gibi davranıyorlardı.. Valla bu konuda kafam karışık ama askerlikle değil kişilik bozukluğuyla alakalı bence.

X