- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.234
şok değil de HÖST olacaktı o bence. "Sen kimsin LAN" diyemedin mi? Böyle manyakları çok arıyor musunuz merak ediyorum bazensabah yaptığın hareketleri yapma, sonra üzülürsün, benimde hiç umrumda olmaz, arıyorsam açacaksın otur diyorsam oturacaksın,kalk diyorsam kalkacaksın diye ben şok tabi
Yani erkek bunu yazsa bu kadar yazabilirCanım burda herkes ayrıl demiş ama sen bı mantıklı düsün. Genelde askerlerin psikolojisi biraz bozuk oluyor. Senin onu sevmediğini, telefonlarına bilerek bakmadığını düşünüyor. Kaybetmekten korkan insan bunları söyler ve düşünür. Senin düşüncelerini önemsemeyen senin üzülmeni önemsemeyen insan senin telefona bakmanı umursamaz. Senin onu sevip sevmediğini bile sorgulamaz. Tabi nişanlımı en iyi sen tanırsın. İyi düşün sonradan pişman olma.
Benim eşim 1 gün bana kavga ettikten sonra şakasına bundan sonra annene de göndermicem len seni otur evde dedi; geldiler bana evi kafasına geçirecektim neredeyseşok değil de HÖST olacaktı o bence. "Sen kimsin LAN" diyemedin mi? Böyle manyakları çok arıyor musunuz merak ediyorum bazenLütfen bununla evlenme bak gençliğine yazık.
Kaybetmekten korkan mı ?Canım burda herkes ayrıl demiş ama sen bı mantıklı düsün. Genelde askerlerin psikolojisi biraz bozuk oluyor. Senin onu sevmediğini, telefonlarına bilerek bakmadığını düşünüyor. Kaybetmekten korkan insan bunları söyler ve düşünür. Senin düşüncelerini önemsemeyen senin üzülmeni önemsemeyen insan senin telefona bakmanı umursamaz. Senin onu sevip sevmediğini bile sorgulamaz. Tabi nişanlımı en iyi sen tanırsın. İyi düşün sonradan pişman olma.
Üniforma .....üniforma çekici geliyorBizim kızlarımız da biraz değişik polis asker görünce nedense dayanamıyorlar..
Asker yarenleri, uzman çavuş eşleri var bir de böyle böbürlenen
+1 bingoÜniforma .....üniforma çekici geliyor
Hiç böyle düşüncede bir insan değilimdir. Tüm güzellikler hepimizin olsun isterim (bu vasat durumunda kimsenin başına gelsin istemem)Hanımlar cidden ayrılacağına inanıyor musunuz??
Büyük ihtimal siz uzman çavuş bulmadığınız için kıskandığınızı düşünüyor
pilot ?Üniforma .....üniforma çekici geliyor
Mesaj attınız mı bitti diye ?Hiç böyle düşüncede bir insan değilimdir. Tüm güzellikler hepimizin olsun isterim (bu vasat durumunda kimsenin başına gelsin istemem)
Lisede milli güvenlik dersimiz vardı. .üniformalı astsubay geldiğinde bütün sınıf baygın baygın bakardikpilot ?o kadar üniformaya sahip meslek var ki gitsin onu bulsunlar madem...
ya da üniforma aşığı kişi gitsin kendisi o meslek sahibi olsun
bazı kızlarımız gerçekten değişik
Yoooo, ne münasebetMesaj attınız mı bitti diye ?
Ayrılık Mesajımı attım ama 2 saat oldu hala daha görmediAileside aynı kafadan baksana babasının dediğine.
Kendine acımayana biz neden acıyıp,dert edinelim?
Baksana konu sahibinin umrunda değil zaten bombayı attı gitti forumda takılıyor.
Asla ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığına adım kadar eminim.
Evlenincede buralarda konusunu görürüz sanırım.
Bak işte böyle anLatmak istediğimLisede milli güvenlik dersimiz vardı. .üniformalı astsubay geldiğinde bütün sınıf baygın baygın bakardik
Cidden mi?Ayrılık Mesajımı attım ama 2 saat oldu hala daha görmedi
Valla gayet yerinde bir çıkış benceBenim eşim 1 gün bana kavga ettikten sonra şakasına bundan sonra annene de göndermicem len seni otur evde dedi; geldiler bana evi kafasına geçirecektim neredeysekimsin lan sen, sen kimsin de benim nereye gideceğime hele ki anama gideceğime karışıyorsun diye ben deli gibi bağırınırken duyduğum tek şey kız sakin ol şaka yaptım manyakmsn ejderha gibi ateş atıosun AA manyak mı ne diyordu
Bizim kızlarımız da biraz değişik polis asker görünce nedense dayanamıyorlar..
Asker yarenleri, uzman çavuş eşleri var bir de böyle böbürlenen
Heyecan yapmaCidden mi?
Keşke atmış olsanız gerçektenAyrılık Mesajımı attım ama 2 saat oldu hala daha görmedi
nasıl bir ayrılık mesajıydıAyrılık Mesajımı attım ama 2 saat oldu hala daha görmedi