Nişanlımın Söylemleri Beni Üzüyor :(

ya yürü git deseydiniz!
asıl o sizi sevmiyor
hiç görev mörev stres vs demesin

anlıyorum zor işleri Allah yardımcıları olsun gerçekten
size şimdiden bunları yapan evlenince neler yapmaz ki
ayrılsanız aileni mi kızar.. tepki verirler mi
gerçi verirlerse versinler
çalışıyor musunuz bu arada?

bu arada siz böyle ay üzülüyorum vay üzülüyorum modunda gezerseniz daha da üzerimize gelecek sanki

Nisan atma olayini gozunuzde buyutmeyin ve kararli olun.en fazla aileler biraz lagaluga eder..ayrılıyorum,uyumlu olmadığımızı düşünüyorum de bitsin gitsin...masraflardan bahsedilip sizi ikna etmeye çalışırlarsa geri adım atmayın...siz kararlı olduktan sonra kimse birşey yapamaz.

Ayyy derse desin. ..başkası hayatınızdan önemli degil

Strestendır diyenleri kabul etmek istemıyorum. Çünkü bir asker yakınımız afrinde çok çok kötü şartlarda olmasına rağmen çok mülayimdi. Çok olumluydu . Yani ne deyim anlatılmaz. Zaten şehitlik de nasip oldu ona. Velhasıl stres ve zor şartlardan kötü davranıyorsa zaten sıkıntı değil mi. İnsan zaten zor anlarda belli olmaz mı. Tanımak için bu anlar önemli değil mi. İyiyken herkes iyidir sonuçta.

Ne şekilde olacağını sanıyorsunuz? Gerçekten anlamadığım için soruyorum. 3 ayda uzaktan uzağa görüştüğünüz adamla evleneceğinizden bu kadar mı emindiniz? Hani nişanlılık tanıma evresi ya hiç mi düşünmediler bir gün ayrılırsam diye? Annenize babanıza söyleyin önce nişanı atacağınızı kesin bir dille. Bahane buluyorsunuz şu an, yıllar sonra da boşanmamak için bahane bulacaksınız. Kendinize yazık ediyorsunuz

KUSURA BAKMA AMA SEN DELİMİSİN NE EVLENMESİ BU KİŞİ İLE SENDEN ONA KÖLE OLMANI İSTİYOR EVLİLİK OLURSA KESİN MUTSUZ OLURSUN BENDEN SÖYLEMESİ KAFAYI YEMİŞ RESMEN ADAM YA LÜTFEN ARKADAŞIM KENDİNİ BİLE BİLE MUTSUZ EVLİLİĞE ATMA LÜTFEN KADINIZ GÜÇLÜ OLUN ERKEKLERE KENDİNİZİ EZDİRMEYİN

babama anlattım son olayı 4 aydır görevde olduğu için çok bunalmıştır dedi
Tabi babanız böyle der, baktı ki TSK personeli kızım rahat etsin maddi sıkıntı çekmesin derdinde bence hoş öyle aman aman da aldıkları bir para yok ya neyse, sadece yeme içme konaklama bedava yaşıyorlar bildiğim kadarıyla yok lojmanı bilmem nesi..
Ama babanızı dinlemeyin, bu adam sizi döver baya baya hemde evire çevire yani.

Topuklarını popona vura vura koşarak kaç onun yanından, yakma kızım kendini!

Sanmaki imzayı atınca herşey güzel olur. Bu adam daha kötülerini yapar sana. Kesin döver seni belli çünkü. Nişanı atmaktan korkma, elalem ne der falan filan geç onları. Evlenince mutsuz olacaksın bide çocuk olursa iyice çıkmaza girer. Böyleleri evlendikten sonra boşanmaya kalkarsan daha çok pislik yapar.

Bende asker esiyim ablacim.Eğer seni sevseydi en azından nisanliyken kibar davranırdı.En başından sana komutanlık tasliyor.Emirler veriyor.Eğer yol yakınken kendini kurtarmazsan evliliğin hic sevilmeden hep onun emirlerini yapan bir robot gibi geçecek.Tüm gençliğin ziyan olacak.Kimse iş stresi demesin asker ve polis esler zamanla karısına duyarsız sert ve umursamaz oluyor.Akli olan bu evliliklerden uzak dursun.çektiğin onca zorluk ve sıkıntı da takdir edilmediğin değer görmediğin evlilik yanina kar kaliyor

Eskisi gibi davranmadığım için bugün bana sen en çok kendini seviyorsun dedi
Asıl o en çok kendini sevdiği için gel dedi mi gelecek git dedi mi gidecek, canı sıkılınca pataklamalık, sorgu sual nedir bilmeyecek bir dilsiz köle yapmaya çalışıyor seni.

Hayatınıza kastınız mı var?
Siz evlilik ne sanıyorsunuz.

Evlenince sihirli değnek değip düzelmeyecek o adam.
Çocuk yaptığınızda da düzelmeyecek.

Aileler araya girdiğinde de düzelmeyecek
Ayrıldığınızda da düzelmeyecek
Yani bu adan asla ama asal DÜZELMEYECEK

3 ayda hiç yüz yüze görüşmediğiniz, sadece telefonda konuştuğunuz biriyle nasıl nişanlandınız? Görücü usulünde bile yüz yüze görüşülüyor. Bu ne görmeyici usulü mü
Daha iyisini bulamam diyordur. Ailesi illa evleneceksin demez ama bunu da bıraktın kimlere kendini layık göreceksin, herkes kötü sen iyi misin, sen iyi oldukça o da iyi olurdu falan zırvalar eminim yani. Yoksa 3 aydır yüzünü görmediği adama kör kütük aşık olacak değil.

Allahım okurken çıldırdım ya.
Ben gerçekten anlamıyorum ya 3 günde tanıdığınız insanlarla neden hemen yangından mal kaçırır gibi evlenmeye kalkıyorsunuz ya? Niye yani?
Alt tarafı 10 aydır hayatında olan bir adam için kendini bu kadar ezmeye değer mi cidden?
Ve takıldığın mesele o kadar saçma ki...
Yok mesajını görmedim de ama o inanmıyoda bilmem ne.Ya geç bunu geç.Ortadaki asıl sorunu göremiyor musun?

Adam kendine köle arıyor sevgili değil,göremiyo musun?
Ben otur diyince otur,kalk diyince kalk,sus diyince sus.Gerçekten bir erkek için kendini bu kadar ezdirmeye değer mi ya?Adam açık açık diyor senin ne düşüncelerin umrumda ne de üzülmen umrumda diye.
Sen bu adamın seni sevdiğini falan mı sanıyorsun hala? Sevgi böyle bir şey değil.Muhtemelen evlenmek için falan evleniyor sadece.Zaten yüz yüze bile görüşmemişsiniz ki doğru düzgün.Görmeden nasıl aşık olup evleniyorsunuz şaşıyorum.Sen aşık olsanda o değil ama bu kesin.Yüzüğü atmak için ne beklediğini çok merak ediyorum.

Evlenirsende sakın ağlama ama kendi düşen ağlamaz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…