Nişanlımın Söylemleri Beni Üzüyor :(

Ben batıda şehrin göbeğindeyim onlar doğuda bir köyde o sebepten
Benim yedi göbek sülalem doğulu ve köylü. Dediğiniz şeyler eskide kaldı, hangi devirde yaşıyoruz. Hem kız hem erkek doğulu olur, o da kız çevrenin dilinden çekindiği için nişanı atmaz veya boşanmaz deseniz anlarım bi tık, çenesi düşükler çok çünkü. Ama dediğiniz çok saçma geldi bana.

Annemle babamın ilişkisi çok iyi babam anneme karışmaz gezmek isterse gezer arkadaşlarıyla gezer babam gezdirir babam çok sosyal bir insan annem babaannemden çekti öyle söylüyüm. Babam bu ilişkinin en başından beri ben karışmıyorum tavrında olduğu için bende ona ayrıntılı anlatmadığım için hala o tavırlarda. Zaten en başta bu adamla konuşmaya başlamadan önce 1 hafta beni bekledi ben konuşmaya başlayınca babam araştırmaya başladı kimmiş kimlerdenmiş nasıl falan diye ve onada kötü bir yorum gelmedi bende konuştuğum süre zarfında sezmedim
Yani aile ilişkinizde de gayet normal bir Anne baba arası ilişki yaşadınız. Çocukken bunu modellediniz . Değişik gelmiştir mutlaka kişinin davranışı bence. Karar sizin elbet. Şimdi tabiki asker Doğu'da ise sınırda ise araması kısıtlı ise aradığında ulaşmak istemesi normaldir. Ancak anlatmak istediğim gidişat tavır. Şimdi insan kötünün kötüsüyle karşılaşmadan malesef bildiği en uç kötülük yalan söyleme ise bunu bilir . Ama hayatın daha acı gerçekleri olabiliyor. Bilmediğimiz için de ihtimal vermek zordur. Bizim için dünyada en büyük kötülük yalan ise, karşınızda ki çok büyük kötülüğünü görseniz bile bilmediğiniz için, ihtimal vermek anlamak ve de çözümleyebilmek imkansızdır. Anladığında çok geç olabiliyor. Amaç o geç aşamaya gelmemek. O yüzden iyi tart.

Bahane üretmiyorum ciddi anlamda soruyorum Ailesi doğuda yaşıyor bohça göndermek o kadar kolay olmaz
Hangi anlamda kolay olmaz. Uzaklığı mı kasdettiniz yoksa doğulular diye mi özellikle belirtmek istediniz? Benim erkek arkadaşım Şırnaklı ve Türkiye’nin herhangi bir yerinde nasıl oluyorsa bu işler onlarda da aynısı. Doğu kafanızda kurguladığınız gibi bir yer değil. Çoğunun böyle şeyleri hiç umursamadığını belirtmek için bir örnek vermek istiyorum sevgilimin hiç evlenmemiş kuzeni daha önce evlenmiş ayrılmış bir çocuğu olan bir kadınla evlendi. Nişan atmayı mı takacaklar bu insanlar şimdi? Nişanlanmak, nişan atmak, evlenmek ve boşanmak gayet normal bir olay onlar için de. Hatta İç Anadolu’nun bir çok yerinden daha kolay.

Annemle babamın ilişkisi çok iyi babam anneme karışmaz gezmek isterse gezer arkadaşlarıyla gezer babam gezdirir babam çok sosyal bir insan annem babaannemden çekti öyle söylüyüm. Babam bu ilişkinin en başından beri ben karışmıyorum tavrında olduğu için bende ona ayrıntılı anlatmadığım için hala o tavırlarda. Zaten en başta bu adamla konuşmaya başlamadan önce 1 hafta beni bekledi ben konuşmaya başlayınca babam araştırmaya başladı kimmiş kimlerdenmiş nasıl falan diye ve onada kötü bir yorum gelmedi bende konuştuğum süre zarfında sezmedim
Disariya iyi , beyefendi isinde gucunde olabilir onemli olan suan size insan muamelesi yapmamis olmasi. Sizi birey olarak kabul etmiyor.
Hayır yol açısından söylüyorum 😅
Kargo diye birsey var .

Valla benim babam eski kafalı biri, babaannem ve anneannem eşlerini görmeden evlenmiş, çevremdeki çoğu insan da cinsiyetçi. Ailem küçük bir köyde yaşıyor. Eşim sizin nişanlınız gibi olsa ve ben babama bunu anlatıp boşanmak istiyorum desem, önce arar eşimi rezil eder, ağzına geleni de sayar. Sonra kendisiyle birlikte gider boşanma davası açarız.
Doğulu diye bahane üretiyorsunuz bi de, benim ailem doğulu şöyle böyle olur deseniz yine anlardım, şuna ayrılmak istemiyorum diyin siz 😌

işi yokuşa süren sizsiniz isterse amerikada olun
bitti demek zor değil .
ayrılırken bir araya gelmemek bence daha iyi bile
sizi ikna etmek çok kolay gibi ,beni yarı yolda bıraktın dese hemen barışacaksınız
Belki cumartesiye kadar olsa evet derdim ama cumartesiden sonra olmuyor işte ben yalanlaması pembe rüyadan uyanmama vesile oldu

X