nişanlımın erkek kardeşi sorunu

1 gün bile çekemem öz kardeş değil ki kız olsa belki bi nebze
Dini inançları nasıl bilmiyorum ama aileniz nişanlınızın ailesi ile konuşabilir. Sonuçta mahrem hoş olmaz kayını ile baş başa evde kalması desinler. Evet bana da bu konuşma ters gelir yani bu şekilde konuşulması, hani mahrem falan konusu hoş değil ama aklıma bu fikir geldi. Belki işe yarar. Anlayış gösterirler. Yani rahatsız değiliz tabi kalsın ama uygun olmaz desinler. Siz konuşmayın kimseyle. Olay size patlamasın.

Sanırım ev eşyalarınızın çok büyük bir bölümünü nişanlınızın ailesi aldı. Bu sebeple de evi kendi evleri olarak görüyorlar. Eminim kendi aralarinda konuşurlarken " dayalı döşeli ev var, gider kalırsın" diye konuşmuşlardır. Onlara göre siz sadece onların kurduğu evde yaşayacak birisiniz. Ev sizin eviniz değil. Öyle düşünüyorlar. Konunuzu okuyunca bile sinirlendim. Sizin ruh halinizi tahmin edemiyorum.

evet car car konuşan kişi ben olmak istemiyorum, nişanlımın da bu benim fikrimi sallamaz tavırları beni sinir ediyor. o ev eskisi gibi onun bekar evi değil artık bunu idrak edemiyor. ailesi bence de müsade etmeyecek dine çok düşkünler

evet zaten ablamda çok yaşadık bu gelin evde yokken kaynana kayın pederin evde cirit atması olayını ben de de bu çıktı mıknatıs gibi çekiyoruz ailecek
Valla kaynana kayınpeder olsa en azından bi çekilirliği olur, ama tek başına kayınço sıkıntı olur, kimseye anlatamazsın da.

Car car konuş tabi, şimdi konuşmayıp ne zaman konuşacaksın? Cici gelin olunca kimse madalya takmayacak, aklını başına al.

O zaman bence en mantıklı yol bu. Aileniz bu mahrem olayını söyleyip kalmasını uygun bulmuyoruz desinler.

yok ya yatak odası ve tüm mutfak çeyiz benden salon ve yemek odası onlardan, hiçbir şeyini eksik bırakmadık çay kahve tost makinesi bile tam takım otelden lüks ev düzdük. ruh halim de fena kavga etsem arkamda duracak bi eşim olmayacak hissi beni korkutup üzüyor

ben 1 yıldır ne çekiyorum bir Allah bilir k.v izmirden bizim yanımıza gönderdi kayinimi doğuya küçücük bir yerdeyiz orda gitsin dershaneye diye gece gündüz esimie tlf da aglayarak sizlanarak gönderdi eşimde sürekli göreve gidiyor inan çok zor kız çocuğu olsa tamam ama erkek olunca aynı evin içinde olmuyor cnm

ah ah bu aileler hem çocuk yuva kursun isterler hem bozmak isterler nedendir bu hep düğün öncesi neden sorunlar tek tek gün yüzüne çıkar bilemiyorum

Dediğiniz doğru ama empati yapıp anlayış gösterecek biri yok karşısında. Hatta konu sahibi empati yaptırmaya çalışırsa nişanlısı “ikna edilmesi gerektiğini” düşünür. Burada ikna edilmesi gereken kişi kız bence.

olay net şekilde gün yüzüne çıkıp herkes öğrenince bakalım ne çözüm üretecekler
Benim kız kardeşimin evine kayını bir kez duş almaya gelmiş. Eniştem evde yokken. Aynı apartmanda oturuyorlardı. Kendi evlerinde şofben bozulmuş. Babam bunu duyunca kıyameti kopardı. Ya evi başka yere taşırsınız ya da kızımı alır giderim dedi. Bu konulara aileler hiç sıcak bakmaz bizim toplumda.

Bu arada linç yememek için açıklayayım. Kardeşimin yaşı küçüktü ve meslek sahibi olmadan kendi zoruyla evlendi. Babam o yüzden koruma iç güdüsü ile böyle bir şey yapmıştı. Normalde böyle biri değil.

benim ailem de böyle durumlara kızıyor tabi kimse istemez bunlar iki erkek kardeş kızları olsa anlarlardı çevrelerinde görmüyorlar mı? abimin evi ne olcak kalırım düşüncesindeler çeyizimi benden önce kardeşi kullacak resmen arkasından ben temizlik yapıcam üstelik

çok yanlış tanımışım diyorum ben de şu an
Ne kadardır bırlıktesınız.canım benim yeni gelin olcksın yakısı kalmaz oyle koskoca herifle senin ne isin var yahu. Yeni olmasan bile ne bileyim gene olmaz.. Senin hıc kullanılmamış esyalrında adamın ne ısi var yarabbim delırıcem yaa. Lutfen sesını cıkar. Yer bunlar seni yer sımdiden boyle ise. Ne derse desin hazır ol kendini harcatma.simdı yapacağını yaptın kuzum bak sonra kafanı duvara vurma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…