nişanlımın erkek kardeşi sorunu

Her türlü size guvendikleri aşikar yoksa herhangi yakin bir şehirde de staj yapabilirdi.
Mahremiyet açısından doğru değil zaten başka bahane bulmanıza gerek yok.
Teşekkürler bize güvendiler evet eşimde evde olsa ikisi kalsınlar düğün ertelenirse en basiti bir havlunun bile yıkama talimatı var her şey ben gidene kadar çorba olacak evde gidince toparlamakla uğraşıcam vs çok sıkıntılı bir durum her şekilde

Baktın işin içinden çıkamıyorsun karşı taraf sana oda senin kardeşin falan muhabbeti yapıyor. Anneni yanına al yoksa buu süreçte kayınvalden çok sık gelme ihtimali var.bunun önüne geç anneni yanına al.kardeşi bu süreçte ne dağınık kalır nede tembel bir şey olursa annenin ona bir sözü yeter.

Baktın işin içinden çıkamıyorsun karşı taraf sana oda senin kardeşin falan muhabbeti yapıyor. Anneni yanına al yoksa buu süreçte kayınvalden çok sık gelme ihtimali var.bunun önüne geç anneni yanına al.kardeşi bu süreçte ne dağınık kalır nede tembel bir şey olursa annenin ona bir sözü yeter.
doğru diyorsunuz zaten ertelenirse ev boş oh yaşayacak çeyizlerde

gerçekten o kadar üzgünüm ki anlatamam ben burda düğün olcak mı kapanma bitecek mi yoksa ertelicez mi diye düşünmekten kendimi paraladım onların tek derdi bu olmuş. ama lafa gelince benim eşyalarım kıymetliymiş ondan evet kıymetli ben kullanmadım hiçbirini binbir emekle aldım yerleştirdim bunu düşünmemesi o kadar ağırıma gidiyor ki anlatamam
Canım bak eşyaların tabikide kıymetli olacak bende 9 ay oldu evleneli elim bana böyle bişiy söylese ben kabul etmezdim bu benim düşüncem evlendikten sonra evinde insan rahat edemez tamam misafirlik olur bir iki gün o ayrı oda yeni evlilikte ilk 5 ay ben olsam yatıya insan kabul etmezdim etmedim de bişi merak ediyorum senin ailen ne diyor peki benim ailem ben bişiy demeden kendileri itiraz eder ve kabul etmezdi

Canım bak eşyaların tabikide kıymetli olacak bende 9 ay oldu evleneli elim bana böyle bişiy söylese ben kabul etmezdim bu benim düşüncem evlendikten sonra evinde insan rahat edemez tamam misafirlik olur bir iki gün o ayrı oda yeni evlilikte ilk 5 ay ben olsam yatıya insan kabul etmezdim etmedim de bişi merak ediyorum senin ailen ne diyor peki benim ailem ben bişiy demeden kendileri itiraz eder ve kabul etmezdi
Yani aslında konu birde şöyle saçma bak benim kendi kayınvalidemler böyle bir şeye asla müsade etmezdi yani Kayınvalidem yanlız kalalım diye bana kızım misafir bile kabul etme bir süre balayına gidin diye para verdiler onlar bizi tatile gönderdi işte zırt pırt aramadılar yanlız kalalım diye aslanda olmadı gereken bu siz tam balayındaylen kaynın gelecek olacak şey değil izin verme bir kere verirsen her zaman aynı şeyi yanman istenilecek senden o saatten sonda bir daha istemesen değiştiğini düşünürler

bana konuyu nişanlım açtı, ailesinin düşüncesini bilmiyorum. ailem tabi ki istemiyor. konusu elbet açılacaktır bi ortamda, babamın çekinmeden cevap vereceğine eminim.

bana konuyu nişanlım açtı, ailesinin düşüncesini bilmiyorum. ailem tabi ki istemiyor. konusu elbet açılacaktır bi ortamda, babamın çekinmeden cevap vereceğine eminim.
Hiç konuşulmadı mi konu.
Nişanlım aramıyor demiştin en son.son durum ne merak ettim.cok az kaldı tabii kapanma uzamazsa.

eşine şunu sor... tek başıma bir erkekle aynı evde (kardeşin dahi olsa) yaşamamı istiyormusun... bu seni rahatsız etmez mi?

merhaba, pandemiden solayı düğün bekleyen çiftlerden biriyiz. zaten her şey belirsizken evlenmek istediğimiz tarihin hemen sonrası nişanlımın erkek kardeşi 1 ay çalışmak için başka şehirdeki evimize gelecek. işin kötüsü nişanlım evde anca ayın 7-8 günü bulunacak. ben kardeşiyle nasıl yaşayacağımı bilmiyorum. işin diğer yüzü de düğünü ertelersek çeyiz serdiğimiz evimizde kardeşi tek başına mis gibi yaşayacak odada benim çamaşırım her şeyim yerleşmiş durumda. ne olur bana bir yol gösterin tartışmak istemiyorum ben mi takıntılıyım nişanlım mı fazla rahat çözemedim :KK43:(((
Ah canım annem de sizin gibi olmuş 2-3 yıl kalmış şuan bile acısını babamdan çıkartıyor çok zor çok anlattıklarını düşününce adınıza üzüldüm 😢

Hiç konuşulmadı mi konu.
Nişanlım aramıyor demiştin en son.son durum ne merak ettim.cok az kaldı tabii kapanma uzamazsa.
Merhaba, konuştuk ama ailesinin fikrini almamış. Sonra hak verdi düğün olursa 15 günlük evliyken baş başa kalamıcaz vs dank etti tabi, ertelenirse boş ev var otelde mi kalsın dedi, ailesine de sormadım henüz onlar açacaklar elbet ya da belli etmeden çözecekler bi şekilde zaten düğün de ertelenecek gibi hala bi açıklama yapılmadı nikaha da okeyim ama kına da yasakmış kısmet diyelim :)

eşine şunu sor... tek başıma bir erkekle aynı evde (kardeşin dahi olsa) yaşamamı istiyormusun... bu seni rahatsız etmez mi?
Sordum tabi ki istemiyor anne gelir belki diyordu. Bizi aileler nişanlımla bir odada baş başa bırakmazlar bunu nasıl yapacaklar mümkün değil. Belki düğün ertelenirse ev boş nasılsa kalsın diyebilirler onda da ben fikrimi dile getireceğim artık sonuçta yerleştim özel eşyalarım da var yatak odamda yanlış bir erkeğin kalması diyeceğim :KK70:

Merhaba, konuştuk ama ailesinin fikrini almamış. Sonra hak verdi düğün olursa 15 günlük evliyken baş başa kalamıcaz vs dank etti tabi, ertelenirse boş ev var otelde mi kalsın dedi, ailesine de sormadım henüz onlar açacaklar elbet ya da belli etmeden çözecekler bi şekilde zaten düğün de ertelenecek gibi hala bi açıklama yapılmadı nikaha da okeyim ama kına da yasakmış kısmet diyelim :)
Kınanın yasak olduğunu kim söyledi

Ben bahçemde yapcaktım ama sağdan soldan ihbar edilir diyolar. Aslında 50 kişilik küçük bir organizasyon düşünüyordum ama bakalım bekliyorum açıklamayı
Açık havada bir şey olmaz. Maske mesafeye dikkat edin yeter.

X