nişanlımın erkek kardeşi sorunu

Bana fazla pasif geldiniz, böyle bir teklif karşısında hem nişanlınıza hem de ailesine kesin bir dille istemiyorum demeliydiniz.

haklısınız net bir sonuç bilsem ona göre gardımı alıcam ama benimki net ne olcak yaa kafasında karıştırmazmış dolabı vs sorun bitiyor bunu deyince biz de salağız zaten gidebilsem ben kalcam evde zaten yar etmicem hiçbirine

Ailen ne diyor bu ise

Bir de şöyle bir durum var.Sizin kız kardeşiniz kalmak isteseydi sizinle?Siz çalışıp eşiniz evde olsaydı?Buna izin verirler miydi?

babam bilmiyor annem kızgın tabi ablamda da ay ı olaylar yaşandı hep bizi mi buluyor nedir bu
Ailende destek olsun net şekilde konuşun.
Asla kabul etmeyin
Gerekirse kavga et.bastan kendini ezdirme kabul etme.
O seni aramayan nişanlın arayınca da kıyameti kopar.
Hem suçlu hem güçlü.

haklısınız ben konuşurken empati yapsın diye söyleyebilirim
Empati falan yapmasın. Şimdi siz öyle dersiniz, o da der ki ne var gelsin kalsın, insanlık öldü mü? Sonra karşına şu cümle çıkar: Ben senin kız kardeşin olsa öyle mi yapardım vs. vs.

Ailende destek olsun net şekilde konuşun.
Asla kabul etmeyin
Gerekirse kavga et.bastan kendini ezdirme kabul etme.
O seni aramayan nişanlın arayınca da kıyameti kopar.
Hem suçlu hem güçlü.
daha evlenmeden böyleyse hissi beni korkutuyor 29 mayısta evlencez tabi pandemi koşuluna bağlı erteleme de olabilir ben eşyalarımı kıyamadım kullanmaya ne diyim ki artık tükendim

Nişanlınıza kısa net ben istemiyorum deyin. Evimde rahat gezmek istiyorum, kimseye bakacak halim yok deyin. Neden gidip başka birine hizmet edesiniz ki çok aptalca

Ben olsam çoktan kıyameti koparmıştım, sakinliğiniz çok tuhaf geldi. Belki de ben çirkefimdir

Empati falan yapmasın. Şimdi siz öyle dersiniz, o da der ki ne var gelsin kalsın, insanlık öldü mü? Sonra karşına şu cümle çıkar: Ben senin kız kardeşin olsa öyle mi yapardım vs. vs.
Yeni evlilerin içinde genç kız/erkek olmaz be, kimse hoş görmez. Babaya söylerse biter bu iş.

Çok güzel bir bakış açısı.Hiç örnek vermeyin.ben öyle bir örneği durum normal değil.Hep kadınlar fedakarlık yapıyor ama iş erkeklere gelince kenara çekiliyorlar demek için verdim.Yoksa gerçekten yapmayacakları halde yapardım deyip vicdan yaptırırlar. S sevet1987

Ben olsam çoktan kıyameti koparmıştım, sakinliğiniz çok tuhaf geldi. Belki de ben çirkefimdir
ilişkinin başlarında ben de öyleydim, biraz duruldum son zamanlarda açıkçası arasa kavga çıkıcak bu kesin ama ben de aramak istemiyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…