nişanlımın erkek kardeşi sorunu

merhaba, pandemiden solayı düğün bekleyen çiftlerden biriyiz. zaten her şey belirsizken evlenmek istediğimiz tarihin hemen sonrası nişanlımın erkek kardeşi 1 ay çalışmak için başka şehirdeki evimize gelecek. işin kötüsü nişanlım evde anca ayın 7-8 günü bulunacak. ben kardeşiyle nasıl yaşayacağımı bilmiyorum. işin diğer yüzü de düğünü ertelersek çeyiz serdiğimiz evimizde kardeşi tek başına mis gibi yaşayacak odada benim çamaşırım her şeyim yerleşmiş durumda. ne olur bana bir yol gösterin tartışmak istemiyorum ben mi takıntılıyım nişanlım mı fazla rahat çözemedim :KK43:(((
Kessinlikle kabul etme , bu Ne genişlik yahu yeni gelinin evinde ne işi var kaynın...

haklısınız nişanlıma mesajda mantıklı mı dedim neden olmasın vs dedi daha da aramadı sormadı beyefendi işine geldiğinde ben değil biz diye düşün derdi bizi kendi düşünmüyor ki ne desem suç olcak şimdi çıkmazdayım
Yüz verme mesafeli dur ve istemiyorm diye belirt , hiç hoş değil şimdiden susarsan sırtına binerler valla

valla ben kimseyi idare edemem ne yapcam bilmiyorum
Nişanlım ve ailesi bana bu teklifle gelme cesareetini gösteremezlerdi, şuan evliyim huzurumu kesin çizgilerime borçluyum... Net olun asla kabul etmeyin bu daha fragman , buna evet dersen daha nicelerine evet demiş olacaksın..

neresinden tutsak elimizde kalıyor ki bunu dile getirmeleri saçma, en başında ev tutucaz staj kazandı demelilerdi
İsterse 10 gun olsun yeni evli çiftin evinde olmaz.bastan tepkini köy.yoksa çok ağlarsın.buraya Çok konu açarsın. Kaynım bizde kalıyor diye yazan bı kız vardı.gecici gelmiş adam bunlarla yaşıyordu.kiz evin hizmetçisi olmuş. Adam kardesiyle takılıyordu.kadin burda kriz geciriyordu

Ne kadardır bırlıktesınız.canım benim yeni gelin olcksın yakısı kalmaz oyle koskoca herifle senin ne isin var yahu. Yeni olmasan bile ne bileyim gene olmaz.. Senin hıc kullanılmamış esyalrında adamın ne ısi var yarabbim delırıcem yaa. Lutfen sesını cıkar. Yer bunlar seni yer sımdiden boyle ise. Ne derse desin hazır ol kendini harcatma.simdı yapacağını yaptın kuzum bak sonra kafanı duvara vurma.
6 yıldır beraberiz mayıs sonu kısmetse evlenicez tabi pandemi koşullarına da bağlı erteleyebiliriz belki. zaten stresliyim yeterince bir de dersim yokmuş gibi bu olay çıktı tabi güveniyo ev var kalırım diye umarım ailesiyle görüştüğümde ne olcak kalıversin demezler yoksa sıkıntımız büyüyecek. kendisinden bi hareket bekliyorum o hareket gelmezse içimi dökücem güzelce sevgiliyken işler daha iyiydi gerçekten

merhaba, pandemiden solayı düğün bekleyen çiftlerden biriyiz. zaten her şey belirsizken evlenmek istediğimiz tarihin hemen sonrası nişanlımın erkek kardeşi 1 ay çalışmak için başka şehirdeki evimize gelecek. işin kötüsü nişanlım evde anca ayın 7-8 günü bulunacak. ben kardeşiyle nasıl yaşayacağımı bilmiyorum. işin diğer yüzü de düğünü ertelersek çeyiz serdiğimiz evimizde kardeşi tek başına mis gibi yaşayacak odada benim çamaşırım her şeyim yerleşmiş durumda. ne olur bana bir yol gösterin tartışmak istemiyorum ben mi takıntılıyım nişanlım mı fazla rahat çözemedim :KK43:(((
Dinen uygun değil bu şekilde vs ailem karşı çıkıyor de ve babanı muhatap et sende kesin konuş şimdiden hayır demezseniz neler olur neler..

merhaba, pandemiden solayı düğün bekleyen çiftlerden biriyiz. zaten her şey belirsizken evlenmek istediğimiz tarihin hemen sonrası nişanlımın erkek kardeşi 1 ay çalışmak için başka şehirdeki evimize gelecek. işin kötüsü nişanlım evde anca ayın 7-8 günü bulunacak. ben kardeşiyle nasıl yaşayacağımı bilmiyorum. işin diğer yüzü de düğünü ertelersek çeyiz serdiğimiz evimizde kardeşi tek başına mis gibi yaşayacak odada benim çamaşırım her şeyim yerleşmiş durumda. ne olur bana bir yol gösterin tartışmak istemiyorum ben mi takıntılıyım nişanlım mı fazla rahat çözemedim :KK43:(

6 yıldır beraberiz mayıs sonu kısmetse evlenicez tabi pandemi koşullarına da bağlı erteleyebiliriz belki. zaten stresliyim yeterince bir de dersim yokmuş gibi bu olay çıktı tabi güveniyo ev var kalırım diye umarım ailesiyle görüştüğümde ne olcak kalıversin demezler yoksa sıkıntımız büyüyecek. kendisinden bi hareket bekliyorum o hareket gelmezse içimi dökücem güzelce sevgiliyken işler daha iyiydi gerçekten

Böyle bir saçmalık olamaz bir ay kendine başka bir yer baksın durumu nişanlınla konuş rahatsız olduğunuzu siz yokken sizin evinizde kalması çok saçma ev sahibi yokken senin kararın

umarım kafasına dank etmiştir yoksa şu anki sessizliğimi çok arayacak fırtına öncesi misali
Bak canım cinsel isteksizlik diyorum büyük sıkıntı, özellikle erkekte. Kaynana kayınbaba gelse anlayacağım, yaşlı insanlar yani yalnız mı bırakacaksın sokağa mı atacaksın? Ama müstakbel kocan müstakbel kaynını eve sokmaya çalışıyor, kimseleri istememesi gereken zamanda. Normal değil bu. İstese getirmez.

Böyle bir saçmalık olamaz bir ay kendine başka bir yer baksın durumu nişanlınla konuş rahatsız olduğunuzu siz yokken sizin evinizde kalması çok saçma ev sahibi yokken senin kararın
bunu dile getireceğim teşekkürler ben de garip olan ben miyim diyordum değilmişim :KK43:

Bak canım cinsel isteksizlik diyorum büyük sıkıntı, özellikle erkekte. Kaynana kayınbaba gelse anlayacağım, yaşlı insanlar yani yalnız mı bırakacaksın sokağa mı atacaksın? Ama müstakbel kocan müstakbel kaynını eve sokmaya çalışıyor, kimseleri istememesi gereken zamanda. Normal değil bu. İstese getirmez.
gerçekten o kadar üzgünüm ki anlatamam ben burda düğün olcak mı kapanma bitecek mi yoksa ertelicez mi diye düşünmekten kendimi paraladım onların tek derdi bu olmuş. ama lafa gelince benim eşyalarım kıymetliymiş ondan evet kıymetli ben kullanmadım hiçbirini binbir emekle aldım yerleştirdim bunu düşünmemesi o kadar ağırıma gidiyor ki anlatamam

Alakasız ama ne zaman düğün? Bende nişanlıyım yasakların kalkmasını bekliyorum.

gerçekten o kadar üzgünüm ki anlatamam ben burda düğün olcak mı kapanma bitecek mi yoksa ertelicez mi diye düşünmekten kendimi paraladım onların tek derdi bu olmuş. ama lafa gelince benim eşyalarım kıymetliymiş ondan evet kıymetli ben kullanmadım hiçbirini binbir emekle aldım yerleştirdim bunu düşünmemesi o kadar ağırıma gidiyor ki anlatamam
Kıymetli olsun eşyan ne olacak? Senin eşyaların ağzı var dili yok. 😁

X