nişanlımın erkek kardeşi sorunu

Kessinlikle kabul etme , bu Ne genişlik yahu yeni gelinin evinde ne işi var kaynın...

Yüz verme mesafeli dur ve istemiyorm diye belirt , hiç hoş değil şimdiden susarsan sırtına binerler valla

valla ben kimseyi idare edemem ne yapcam bilmiyorum
Nişanlım ve ailesi bana bu teklifle gelme cesareetini gösteremezlerdi, şuan evliyim huzurumu kesin çizgilerime borçluyum... Net olun asla kabul etmeyin bu daha fragman , buna evet dersen daha nicelerine evet demiş olacaksın..

neresinden tutsak elimizde kalıyor ki bunu dile getirmeleri saçma, en başında ev tutucaz staj kazandı demelilerdi
İsterse 10 gun olsun yeni evli çiftin evinde olmaz.bastan tepkini köy.yoksa çok ağlarsın.buraya Çok konu açarsın. Kaynım bizde kalıyor diye yazan bı kız vardı.gecici gelmiş adam bunlarla yaşıyordu.kiz evin hizmetçisi olmuş. Adam kardesiyle takılıyordu.kadin burda kriz geciriyordu

6 yıldır beraberiz mayıs sonu kısmetse evlenicez tabi pandemi koşullarına da bağlı erteleyebiliriz belki. zaten stresliyim yeterince bir de dersim yokmuş gibi bu olay çıktı tabi güveniyo ev var kalırım diye umarım ailesiyle görüştüğümde ne olcak kalıversin demezler yoksa sıkıntımız büyüyecek. kendisinden bi hareket bekliyorum o hareket gelmezse içimi dökücem güzelce sevgiliyken işler daha iyiydi gerçekten

Dinen uygun değil bu şekilde vs ailem karşı çıkıyor de ve babanı muhatap et sende kesin konuş şimdiden hayır demezseniz neler olur neler..

Böyle bir saçmalık olamaz bir ay kendine başka bir yer baksın durumu nişanlınla konuş rahatsız olduğunuzu siz yokken sizin evinizde kalması çok saçma ev sahibi yokken senin kararın

umarım kafasına dank etmiştir yoksa şu anki sessizliğimi çok arayacak fırtına öncesi misali
Bak canım cinsel isteksizlik diyorum büyük sıkıntı, özellikle erkekte. Kaynana kayınbaba gelse anlayacağım, yaşlı insanlar yani yalnız mı bırakacaksın sokağa mı atacaksın? Ama müstakbel kocan müstakbel kaynını eve sokmaya çalışıyor, kimseleri istememesi gereken zamanda. Normal değil bu. İstese getirmez.

Böyle bir saçmalık olamaz bir ay kendine başka bir yer baksın durumu nişanlınla konuş rahatsız olduğunuzu siz yokken sizin evinizde kalması çok saçma ev sahibi yokken senin kararın
bunu dile getireceğim teşekkürler ben de garip olan ben miyim diyordum değilmişim

gerçekten o kadar üzgünüm ki anlatamam ben burda düğün olcak mı kapanma bitecek mi yoksa ertelicez mi diye düşünmekten kendimi paraladım onların tek derdi bu olmuş. ama lafa gelince benim eşyalarım kıymetliymiş ondan evet kıymetli ben kullanmadım hiçbirini binbir emekle aldım yerleştirdim bunu düşünmemesi o kadar ağırıma gidiyor ki anlatamam

Alakasız ama ne zaman düğün? Bende nişanlıyım yasakların kalkmasını bekliyorum.

Kıymetli olsun eşyan ne olacak? Senin eşyaların ağzı var dili yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…