evet inşallah öyledir yaniSadece bir ay mı kalacak ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet inşallah öyledir yaniSadece bir ay mı kalacak ?
Aynen öyle daha yeni evli çifte saygı göstermiyorlar da . sürekli kalmaya devam eder bı de n'olacak kaliversin çocuk mu bu derler.artik üç kişi yaşarlar. Şimdiden tepki koyup böyle bişey mümkün değil demeli.zaten eşimde bu kadar rahatsa o adamdan kaçarak uzaklasmaliNe yani, evlenince eşinden çok kaynını mı göreceksin? Cicim aylarında, dibinizde kaynın. Bu adamın kalacak başka yeri yok mu? Hem 1 ay olmaz o, 1 yıldır; seni ürkütmemek için 1 ay demişlerdir.
evet en çok kızdığım konu bu hazır ev var oh valla ben de kuzenimi getireyimGerekirse tartışın ama kabul etmeyin. Ve burada size fikir bile sormuyorlar. Resmen aldıkları kararı bildirmişler.
1 ay değil o, kandırıyorlar seni. Kayınço yıllıkçı geliyor sana.peki çeyiz giden temizlenmiş çamaşırına kadar yerleşmiş evde kaynımın 1 ay tek de yaşaması ne kadar mantıklı? temizliği yine ben yapcam hizmetçisiyiz evin sanki
1+1 eşyalı evler var onlardan tutsun kalsın.sakin kabul etme .sonra çok pişman olursunteşekkür ederim çok garip ve çevremizde alışık olmadığımız şeyler bunlar, ertelesek bile çeyizimin gittiği evde yaşayacak yine gidince pisliği ben temizleyeceğim (
Bence ailenize söyleyin. Onlar konuşsun kayın aileniz ile. Öyle şey olmaz desinler. Ailenize tepki göstermeye çekinirlerevet en çok kızdığım konu bu hazır ev var oh valla ben de kuzenimi getireyim
inşallah değildirBaşta bir ay diye olayı yumuşatıyor olabilirler mi ?
Asla öyle olmaz ilk bir ay olur sonra hep onuda geçtim yeni evli çiftin evinde ne işi var nasıl yatıp kalkcaksiniz.ne banyoya gidebilirsin ne wc ye çok rahatsız edicievet inşallah öyledir yani
Otel parasını vereyim benim daha gelin olarak girmediğim evime girmesin deyin.fikir sunmayı düşünüyorum bunu bakalım
duruşumu bozmayacağım, düğün arefesi zaten pandemiden dolayı stresim tavan bi de bu çıktı. 6 yıldır beraberiz ailesini bu kadar düşündüğünü bilmezdimÇok saçma.Buna eşiniz ve ailesi nasıl müsade ediyor?Benim evlendiğim şehirde de eşimin kardeşi üniversite okuyordu.Başta bi korkmuştum.Acaba bizimle kalması içim teklifte bulunurlar mı diye?Söz konusu bile olmadı.İzin vermeyin.Sonra arkası gelir.
herkes kendi rahatını düşünür cnm sen baştan konuşbakalım henüz beyefendi ile konuşamadım tartışmak istemiyorum ama kendisi apart tutucam demesi gerekir. ama ne olcak hazır temiz her şeyi tam ev var yayla gibi yatak beni düşünen yok
merak ediyorum kaynanam kaynı ile aynı evde yaşar mı ya da evine sokar mı bunu sormak lazım. evlilik stresi yetmezmiş gibi üstüme kardeşini de aldık promosyon. beyefendi tartışma başlangıcını bıraktı sonra kouşuruz diye ne aramak ne sormak yazıklar olsun ne diyim ben bunaOtel parasını vereyim benim daha gelin olarak girmediğim evime girmesin deyin.
O kadar yüzsüz değillerdir heralde bu lafın üstüne gelmez eve falan.
Asla izin vermezdim.
Yeni evli olmayı geçtim 10 yıllık evliyim yine kabul etmem.
Bir hafta on hun olur hadi neyse
Gerdek gecesinde utanmasa yan odanızda uyurum dememiş iyi ki
Çok kızdım şuan aman tepki göstermemek gibi bı hata yapma
Asla izin verme.
Ne tek kalsın ne sizinle.
Gitsin aylık ev kiralasin,pansiyon bulsun,otelde kalsın.
tabi canım onlara giren çıkan bi şey yok tek de kalsa evin tüm dağınıklığı bana kalcak sonunda. üstelik çamaşırıma varıncaya yerleştirdim yatak odama nasıl bi genişlik bu ev sahibi yokken anlamadımherkes kendi rahatını düşünür cnm sen baştan konuş
Calismak derken,isi varsa zaten neden sizde kaliyor.Ayrica o isin 1 ay icerisinde sonlanacagi garanti mi,zaman zaman pandemi dolayisiyla 1 aylik yapilmis planlar 2 aya bile yayilabiliyor.Rahatsizliginizi dile getiren derim.Hani 1 yiliniz dolmus olsa,durumlarida olmasa gelip kalsin derim.Ama bu olmaz,bu donemde hic olmaz.Olacak is degil yani.Hatta siz soyleyin sadece kardesi gelmesin,bosta hisim akraba varsa onlarda sereflendirsin :)merhaba, pandemiden solayı düğün bekleyen çiftlerden biriyiz. zaten her şey belirsizken evlenmek istediğimiz tarihin hemen sonrası nişanlımın erkek kardeşi 1 ay çalışmak için başka şehirdeki evimize gelecek. işin kötüsü nişanlım evde anca ayın 7-8 günü bulunacak. ben kardeşiyle nasıl yaşayacağımı bilmiyorum. işin diğer yüzü de düğünü ertelersek çeyiz serdiğimiz evimizde kardeşi tek başına mis gibi yaşayacak odada benim çamaşırım her şeyim yerleşmiş durumda. ne olur bana bir yol gösterin tartışmak istemiyorum ben mi takıntılıyım nişanlım mı fazla rahat çözemedim (((
neresinden tutsak elimizde kalıyor ki bunu dile getirmeleri saçma, en başında ev tutucaz staj kazandı demelilerdiAsla öyle olmaz ilk bir ay olur sonra hep onuda geçtim yeni evli çiftin evinde ne işi var nasıl yatıp kalkcaksiniz.ne banyoya gidebilirsin ne wc ye çok rahatsız edici
staj olarak gelcek, evet kaynana bizi evde dahi baş başa bırakmaz nişanlımla kaynımı nasıl sokucak eve bilmiyorum. ama suçlu tek nişanlım bunu bana yansıtmadan çözmesi gerekirdiCalismak derken,isi varsa zaten neden sizde kaliyor.Ayrica o isin 1 ay icerisinde sonlanacagi garanti mi,zaman zaman pandemi dolayisiyla 1 aylik yapilmis planlar 2 aya bile yayilabiliyor.Rahatsizliginizi dile getiren derim.Hani 1 yiliniz dolmus olsa,durumlarida olmasa gelip kalsin derim.Ama bu olmaz,bu donemde hic olmaz.Olacak is degil yani.Hatta siz soyleyin sadece kardesi gelmesin,bosta hisim akraba varsa onlarda sereflendirsin :)
staj 1 aymışSadece bir ay mı kalacak ?
1 gün bile çekemem öz kardeş değil ki kız olsa belki bi nebzeBaşta bir ay diye olayı yumuşatıyor olabilirler mi ?
Tabii kaynanam kaybını falan kabul etmez.merak ediyorum kaynanam kaynı ile aynı evde yaşar mı ya da evine sokar mı bunu sormak lazım. evlilik stresi yetmezmiş gibi üstüme kardeşini de aldık promosyon. beyefendi tartışma başlangıcını bıraktı sonra kouşuruz diye ne aramak ne sormak yazıklar olsun ne diyim ben buna
Fikir sunmayın. Direkt evinizde kalmayacağını söyleyin. Fikri de onlar düşünsün. Baştan bu kadar pasif olmayın yahu. Ne demek aynı evde kalacak? Bana bunu eşim teklif dahi edemez.fikir sunmayı düşünüyorum bunu bakalım