• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımın erkek kardeşi sorunu

Ne yani, evlenince eşinden çok kaynını mı göreceksin? Cicim aylarında, dibinizde kaynın. Bu adamın kalacak başka yeri yok mu? Hem 1 ay olmaz o, 1 yıldır; seni ürkütmemek için 1 ay demişlerdir.
Aynen öyle daha yeni evli çifte saygı göstermiyorlar da . sürekli kalmaya devam eder bı de n'olacak kaliversin çocuk mu bu derler.artik üç kişi yaşarlar. Şimdiden tepki koyup böyle bişey mümkün değil demeli.zaten eşimde bu kadar rahatsa o adamdan kaçarak uzaklasmali

peki çeyiz giden temizlenmiş çamaşırına kadar yerleşmiş evde kaynımın 1 ay tek de yaşaması ne kadar mantıklı? temizliği yine ben yapcam hizmetçisiyiz evin sanki
1 ay değil o, kandırıyorlar seni. Kayınço yıllıkçı geliyor sana.

fikir sunmayı düşünüyorum bunu bakalım
Otel parasını vereyim benim daha gelin olarak girmediğim evime girmesin deyin.
O kadar yüzsüz değillerdir heralde bu lafın üstüne gelmez eve falan.
Asla izin vermezdim.
Yeni evli olmayı geçtim 10 yıllık evliyim yine kabul etmem.
Bir hafta on hun olur hadi neyse
Gerdek gecesinde utanmasa yan odanızda uyurum dememiş iyi ki
Çok kızdım şuan aman tepki göstermemek gibi bı hata yapma
Asla izin verme.
Ne tek kalsın ne sizinle.
Gitsin aylık ev kiralasin,pansiyon bulsun,otelde kalsın.

Çok saçma.Buna eşiniz ve ailesi nasıl müsade ediyor?Benim evlendiğim şehirde de eşimin kardeşi üniversite okuyordu.Başta bi korkmuştum.Acaba bizimle kalması içim teklifte bulunurlar mı diye?Söz konusu bile olmadı.İzin vermeyin.Sonra arkası gelir.
duruşumu bozmayacağım, düğün arefesi zaten pandemiden dolayı stresim tavan bi de bu çıktı. 6 yıldır beraberiz ailesini bu kadar düşündüğünü bilmezdim

Otel parasını vereyim benim daha gelin olarak girmediğim evime girmesin deyin.
O kadar yüzsüz değillerdir heralde bu lafın üstüne gelmez eve falan.
Asla izin vermezdim.
Yeni evli olmayı geçtim 10 yıllık evliyim yine kabul etmem.
Bir hafta on hun olur hadi neyse
Gerdek gecesinde utanmasa yan odanızda uyurum dememiş iyi ki
Çok kızdım şuan aman tepki göstermemek gibi bı hata yapma
Asla izin verme.
Ne tek kalsın ne sizinle.
Gitsin aylık ev kiralasin,pansiyon bulsun,otelde kalsın.
merak ediyorum kaynanam kaynı ile aynı evde yaşar mı ya da evine sokar mı bunu sormak lazım. evlilik stresi yetmezmiş gibi üstüme kardeşini de aldık promosyon. beyefendi tartışma başlangıcını bıraktı sonra kouşuruz diye ne aramak ne sormak yazıklar olsun ne diyim ben buna

herkes kendi rahatını düşünür cnm sen baştan konuş
tabi canım onlara giren çıkan bi şey yok tek de kalsa evin tüm dağınıklığı bana kalcak sonunda. üstelik çamaşırıma varıncaya yerleştirdim yatak odama nasıl bi genişlik bu ev sahibi yokken anlamadım

merhaba, pandemiden solayı düğün bekleyen çiftlerden biriyiz. zaten her şey belirsizken evlenmek istediğimiz tarihin hemen sonrası nişanlımın erkek kardeşi 1 ay çalışmak için başka şehirdeki evimize gelecek. işin kötüsü nişanlım evde anca ayın 7-8 günü bulunacak. ben kardeşiyle nasıl yaşayacağımı bilmiyorum. işin diğer yüzü de düğünü ertelersek çeyiz serdiğimiz evimizde kardeşi tek başına mis gibi yaşayacak odada benim çamaşırım her şeyim yerleşmiş durumda. ne olur bana bir yol gösterin tartışmak istemiyorum ben mi takıntılıyım nişanlım mı fazla rahat çözemedim :KK43:(((
Calismak derken,isi varsa zaten neden sizde kaliyor.Ayrica o isin 1 ay icerisinde sonlanacagi garanti mi,zaman zaman pandemi dolayisiyla 1 aylik yapilmis planlar 2 aya bile yayilabiliyor.Rahatsizliginizi dile getiren derim.Hani 1 yiliniz dolmus olsa,durumlarida olmasa gelip kalsin derim.Ama bu olmaz,bu donemde hic olmaz.Olacak is degil yani.Hatta siz soyleyin sadece kardesi gelmesin,bosta hisim akraba varsa onlarda sereflendirsin :)

Asla öyle olmaz ilk bir ay olur sonra hep onuda geçtim yeni evli çiftin evinde ne işi var nasıl yatıp kalkcaksiniz.ne banyoya gidebilirsin ne wc ye çok rahatsız edici
neresinden tutsak elimizde kalıyor ki bunu dile getirmeleri saçma, en başında ev tutucaz staj kazandı demelilerdi

Calismak derken,isi varsa zaten neden sizde kaliyor.Ayrica o isin 1 ay icerisinde sonlanacagi garanti mi,zaman zaman pandemi dolayisiyla 1 aylik yapilmis planlar 2 aya bile yayilabiliyor.Rahatsizliginizi dile getiren derim.Hani 1 yiliniz dolmus olsa,durumlarida olmasa gelip kalsin derim.Ama bu olmaz,bu donemde hic olmaz.Olacak is degil yani.Hatta siz soyleyin sadece kardesi gelmesin,bosta hisim akraba varsa onlarda sereflendirsin :)
staj olarak gelcek, evet kaynana bizi evde dahi baş başa bırakmaz nişanlımla kaynımı nasıl sokucak eve bilmiyorum. ama suçlu tek nişanlım bunu bana yansıtmadan çözmesi gerekirdi

merak ediyorum kaynanam kaynı ile aynı evde yaşar mı ya da evine sokar mı bunu sormak lazım. evlilik stresi yetmezmiş gibi üstüme kardeşini de aldık promosyon. beyefendi tartışma başlangıcını bıraktı sonra kouşuruz diye ne aramak ne sormak yazıklar olsun ne diyim ben buna
Tabii kaynanam kaybını falan kabul etmez.
Çok uyanikmis ailecek hepsi.
Ben inan böyle bişey duymadım.
Mümkün değil.
Tartışmadan kaçmak çözüm değil.tartismayalim.diye gecistirirsiniz sonra tak diye kayın eve çöker.
Bide aramıyor oldu başka ne verelim de.
İnan çok kızdım iyi sen sakin sakin duruyorsun.ben o adamı paralarım.bi daha eve bırak kardeşini kendisini getiremez.

fikir sunmayı düşünüyorum bunu bakalım
Fikir sunmayın. Direkt evinizde kalmayacağını söyleyin. Fikri de onlar düşünsün. Baştan bu kadar pasif olmayın yahu. Ne demek aynı evde kalacak? Bana bunu eşim teklif dahi edemez. 🤦🏻‍♀️

Back