nişanlımın cimriliğinden bıktım usandım!!

Ayrilmak istemiyorsn belli, onuda degistiremezsin. Ozman alisicaksin baska care yok. Smdiden bu boyleylse gerisini dusunmek bile istemiyorm

ne yalan söyleyeyim istemiyorum, ama çaba göstericem güzellikle güzellikle anlatıcam, umarım başarırım, arkamı dönüp gitsem "acaba"larla başedemem bu sefer.

paralar harcandıkça stresmi olmaya başladı acaba.hani normalde yoksa pintiliği affedilebilir.kafasına gelmiş olabilir

bide çoğu şeyi kendimiz yapıyoruz ne var ne yoksa döktük ortaya, o arabasını sattı ben nişan yapacağım paraya çeyizimi tamamladım falan, bide hesapta olmayan masraflar da çıktı çok belkide gerçekten bunaldı, anlayamıyorum

bunaldı diyosun da şimdiden maaşını benim hesabıma aktarırız demesi de bunalmaktan mı kaynaklıyo sen de yaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Cimri erkekde insanı deli eder.o al al diyecekte kadın gerek yok diyecek.ben kısıtlansam herseyi alıp yapasım gelir.eşim al al dese ben aman gerek yok boşver derim.eşimde çok fena ha çözmüş beni .amann napcan idare etcen erkekler işde bi huyu iyi bi huyu kötü oluyor evlilik zorrrrrrr.aman kuaförlerde düğün zamanı bi oje sürüyolar ona bile dolu para alıyorlar

Tahmın ettım de ondan sordum canım:)) genelde herkes ustune alınmasın tabı de göçmenler pintı olur lafını defalarca etrafımdan duydum

Canim ustume alinmadimda bende gocmenim elimiz cok aciktir aksine ama gereksiz seylere degil. Gocmenler memleketlerini birakip tr ye gelince ilk once ev almaya cocuklarini okutmaya calisirlar. Burdaki cogu insaninda bunu onemsemedigini goruyorum. Gocmenler pinti degil sorumluluk sahibi bir cogunuzdan. Kadinlarida erkekleride calisir. Kimse koca parasi yemez. Birakin bu sacma genellemeleri artik. Ona bakarsan kayserilelerde pinti diyolar ne alaka simdi .herkesi katogoriye sokucaksiniz illa

gecmıs olsun artık ne dıyelım..
hoş daha dugunun olmadı kurtulabılırsın

Cimri erkek herseyin incik cincik hesabını yapan eşine maddi özgürlük tanımayan erkek en itici erkek tipi benim için. Açık açık konuş bence arkadaşım. Belki düğün zamanı insanın cebinde 1 lira kalmadığı oluyor belki öyle bir durumdadır. Ama yok bu huyuysa ayrılmak için yeterli bir sebep

Dıkkat ettıysen herkes demedım herkes kendısını bılır zaten, nasıl oldugunu.. Ayrıca sadece macır kadınlarımı çalışıp koca parası yemıyor ne alaka sen sımdı genelleme yapmıyormu oluyorsun ben orada kotuleme amaçlı bır sey yazmadım kı ama sen saydırmıssın masallah çokta ustune alınmıssın yarası olan gocunur..Şu ana kadar tanıdıgım tum macırlar pıntıydıler tabıkı olmayanlarıda vardır demekkı bana oyle denk gelmıs arkadasım

ben gayet normal bir uslup kullandım. siz bunu anlayın önce. Ben insanların genellemesine katılmadığımı belirtiyorum.siz neden rahatsız oluyosunuz bu düşüncemden onu anlamadım. Gocunma falan... çocuk gibi kelimeler kullanmayın kavga çıkarmaya çalışmayın ben fikrimi söyledim uzatmaya gerek yok.

Canım, iyi düşün...hadi terbiyesizlik yapmasa, alıştığı gördüğü bu, yontulur belki dersin de, adam 3 kuruş için sana bağırıyor, şimdiden senin maaşınla hesaplar yapıyorsa düzelmez sanki gibi.

Al benimkinden bir tane daha:/ değişmezler canım değişmezler. Konularımı görürsen eşimde pintinin önde gideni, hayat törpüsü resmen, baştan tavrını koy derim, ipin ucu kaçınca fena. Benimki de mevzu para olmasında ne olursa olsun hayat pembe olur sana ona, ama para dedin mi üçün beşin hesabını yapar, sakın sakın maaş kartı yok ortak hesap işine girişme, ortak hesap yaptınmı ne nereye ne kadar nezaman neden soruları deli eder. Tavrını koy. Sana mı sırf cimri ailesinede mi?

Aynen konu para olmasın da ne olursa olsun pamuk resmen.yok maaş teslim etmem böyle yaptığı için aylık getirip harçlık alıcam bide:) ailesine de cimri ama onlar emrivaki ile iş yapıyolar bu bağrınsa da yolmuş oluyolar çoktan bunu

ilk nişanlımdan düğpüne 25 gün kala bu sebebten ayrıldım , böyle bi adamla ömür geçmez ilerde yaptıkları daha da gözüne batar...takıların hesabını yapan erkek en tahammül edemeyeceğim tiptir , 7 yıılık evliyim eşim 1 gün dahi ne kadar altın ne kadar para takıldı sormadı sağolsun ben düğün günü toplayıp anneme verdim balayına gitmeden onda kalsın diye eşim onlar senin ne istiyosan yap dedi hala ne olduğunu bilmez , yol yakınken iyi düşün derim inan bana ilerde değişmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…