- 26 Mart 2015
- 368
- 347
-
- Konu Sahibi leblebitozu_88
Ayrilmak istemiyorsn belli, onuda degistiremezsin. Ozman alisicaksin baska care yok. Smdiden bu boyleylse gerisini dusunmek bile istemiyorm
başka şeylerde de böyle pintilik ettimi
paralar harcandıkça stresmi olmaya başladı acaba.hani normalde yoksa pintiliği affedilebilir.kafasına gelmiş olabiliretmedi ki.ne dışarı çıkılmasında, ne hesap ödemede, yoktu böyle bişiler, düğün yaklaştıkça olmaya başladı
paralar harcandıkça stresmi olmaya başladı acaba.hani normalde yoksa pintiliği affedilebilir.kafasına gelmiş olabilir
bunaldı diyosun da şimdiden maaşını benim hesabıma aktarırız demesi de bunalmaktan mı kaynaklıyo sen de yaabide çoğu şeyi kendimiz yapıyoruz ne var ne yoksa döktük ortaya, o arabasını sattı ben nişan yapacağım paraya çeyizimi tamamladım falan, bide hesapta olmayan masraflar da çıktı çok belkide gerçekten bunaldı, anlayamıyorum
bunaldı diyosun da şimdiden maaşını benim hesabıma aktarırız demesi de bunalmaktan kaynaklıyo sen de yaa
evet yavaş yavaş gerçek yüzünü gösteriyobeni pembe bulutlardan çektiğin için teşekkür ederim :) evet bu da oldu o zaman maskeyi mi indiriyo fırsat bu fırsat deyip yaa
Tahmın ettım de ondan sordum canım:)) genelde herkes ustune alınmasın tabı de göçmenler pintı olur lafını defalarca etrafımdan duydum
Dıkkat ettıysen herkes demedım herkes kendısını bılır zaten, nasıl oldugunu.. Ayrıca sadece macır kadınlarımı çalışıp koca parası yemıyor ne alaka sen sımdı genelleme yapmıyormu oluyorsun ben orada kotuleme amaçlı bır sey yazmadım kı ama sen saydırmıssın masallah çokta ustune alınmıssın yarası olan gocunur..Şu ana kadar tanıdıgım tum macırlar pıntıydıler tabıkı olmayanlarıda vardır demekkı bana oyle denk gelmıs arkadasımCanim ustume alinmadimda bende gocmenim elimiz cok aciktir aksine ama gereksiz seylere degil. Gocmenler memleketlerini birakip tr ye gelince ilk once ev almaya cocuklarini okutmaya calisirlar. Burdaki cogu insaninda bunu onemsemedigini goruyorum. Gocmenler pinti degil sorumluluk sahibi bir cogunuzdan. Kadinlarida erkekleride calisir. Kimse koca parasi yemez. Birakin bu sacma genellemeleri artik. Ona bakarsan kayserilelerde pinti diyolar ne alaka simdi .herkesi katogoriye sokucaksiniz illa
ben gayet normal bir uslup kullandım. siz bunu anlayın önce. Ben insanların genellemesine katılmadığımı belirtiyorum.siz neden rahatsız oluyosunuz bu düşüncemden onu anlamadım. Gocunma falan... çocuk gibi kelimeler kullanmayın kavga çıkarmaya çalışmayın ben fikrimi söyledim uzatmaya gerek yok.Dıkkat ettıysen herkes demedım herkes kendısını bılır zaten, nasıl oldugunu.. Ayrıca sadece macır kadınlarımı çalışıp koca parası yemıyor ne alaka sen sımdı genelleme yapmıyormu oluyorsun ben orada kotuleme amaçlı bır sey yazmadım kı ama sen saydırmıssın masallah çokta ustune alınmıssın yarası olan gocunur..Şu ana kadar tanıdıgım tum macırlar pıntıydıler tabıkı olmayanlarıda vardır demekkı bana oyle denk gelmıs arkadasım
bu adamla evlenme yarın boğazında geçen lokmaya kadar sayar.
maaş kartını bile ister senden.
Canım, iyi düşün...hadi terbiyesizlik yapmasa, alıştığı gördüğü bu, yontulur belki dersin de, adam 3 kuruş için sana bağırıyor, şimdiden senin maaşınla hesaplar yapıyorsa düzelmez sanki gibi.vallahi sinirimden ağlıyorum o konuştukça "NAsıl ya, Nasıl olur, NEler diyo bu" diye binlerce ses yankılanıyor kafamda, hayretimden ağlıyorum resmen. kendi harcamıyor geçtim, benim paramı bana harcatmak istemiyor resmen
Al benimkinden bir tane daha:/ değişmezler canım değişmezler. Konularımı görürsen eşimde pintinin önde gideni, hayat törpüsü resmen, baştan tavrını koy derim, ipin ucu kaçınca fena. Benimki de mevzu para olmasında ne olursa olsun hayat pembe olur sana ona, ama para dedin mi üçün beşin hesabını yapar, sakın sakın maaş kartı yok ortak hesap işine girişme, ortak hesap yaptınmı ne nereye ne kadar nezaman neden soruları deli eder. Tavrını koy. Sana mı sırf cimri ailesinede mi?Öncelikle merhabalar,
Nişanlım çok iyi, saygılı çok efendi biri normalde, kavgada alttan alır özür diler vs. Fakat konu para harcama olduğu zaman çok sinirleniyor birden bağırmaya başlıyor. benim haftaya düğünüm olacak neler yapılacak edilecek diye konuşurken sen kuaföre kimleri götüreceksin dedi bende yakın arkadaşımı halamı ve annemi istiyorum dedim, halam genç arkadaş gibiyizdir çok yaş farkımız yok ve çok severim abla gibidir bana, annem de çok masraf etti açıkçası durumu yok gitmeye, son kuruşuna kadar benim için harcadı kuaföre gitmemeyi göze almış durumda. Tamam halamı ve annemi ödemek istemeyebilir zorunda da değil ama birden bağırmaya başladı "sen ne çok şey istiyosun, fln fln" ikimizde çalışıyoruz. tamam borcumuz var ama en en fazla tutacağı 200 lira bizi zengin de etmez fakir de, kalp kırmaya değecek bir mebla değil. Kendi ailesi emrivaki ile her istediklerini yaptırıyorlar onlara sesi çıkmıyor bana gelince paramız yok biriktirmemiz lazım bilmem ne bi sürü laf, açlıktan ölmüyoruz ki biz gayette maaşlarımız var. sinirden ağlıyorum telefonu da kapattım, benim annem ev hanımı, babamın anneme bir gün para hesabı sorduğunu görmedim bana harçlık verirken ne yapıcaksın bu parayı dediğini duymadım o kadar ağırıma gidiyor ki bu hareketleri. Biri ona maddi açıdan destek olunca o kişiden iyisi yok, bir masraf çıkarınca küplere biniyor. Daraldım!!
Al benimkinden bir tane daha:/ değişmezler canım değişmezler. Konularımı görürsen eşimde pintinin önde gideni, hayat törpüsü resmen, baştan tavrını koy derim, ipin ucu kaçınca fena. Benimki de mevzu para olmasında ne olursa olsun hayat pembe olur sana ona, ama para dedin mi üçün beşin hesabını yapar, sakın sakın maaş kartı yok ortak hesap işine girişme, ortak hesap yaptınmı ne nereye ne kadar nezaman neden soruları deli eder. Tavrını koy. Sana mı sırf cimri ailesinede mi?