nişanlımın cimriliğinden bıktım usandım!!

evet iyi iste birçok evin araban katın olacak daha ne istersiniz nişanlını seviyorsan gerisi yalan
adam şimdiden kazanmaya başlamış seninle nişanlanmakla çok şeyler kazanmış zaten

Hahah evet bayagi 'tutumlu'ymus.
Ay ne komigime gidiyo boyle ufak tefek seyler yuzunden kendini evlenecegi kadina rezil eden adamlarin davranislari. 200 lirayi sen ode, oda zenginlesin kurtardigi 200 lirasiyla.

Yanıltmak istemem, ama yorumlardaki gibi felaket senaryoları çizmeyeceğim.

Bir durumun farklı hayatlarda farklı sonuçları olur ve bunu analiz edecek sizsiniz.
Arka arkaya problemleri okuyunca çözümsüzmüş gibi duruyor, ama düşününce benzerlerini ben de yaşadım.
Sonu kötü de bitmedi, ama dediğim gibi farklı hayatlarda farklı sonuçlar çıkar.

Zor bir hayat sizi bekliyor.En küçük şeyi bile çekişerek elde edeceksiniz.Akşama kadar çalışıp çevrenizdeki ev hanımlarının sizden daha rahat para harcadığını gördükçe sinirleriniz bozulacak,zamanla eşinizin iyi yanlarını da görmemeye başlayacaksınız öfkenizden.Cimri erkekle hayat çekilmez bir hal alıyor.Bu saatten sonra ayrılmanız pek muhtemel degil ama en başından tavrını koy.Kolay gelsin.

arkadaşlar değerli yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim dünden bu yana bakamadım cevaplayamadım.
Dün akşam konuşma niyetiyle yanına gittim, bi sürü bişeyler almış bana ben lafa girmeden özür diledi, aldığı ettiği bi kenara ,ben ona bakınca bile içim titriyo, maalesef bi kaç manasız trip atabildim sonra barıştım. Bile bile lades belki ama napalım ben daha çok cimrilik konusu açarım gibi görünüyor :)

Canm benmkide oyleydi ama belliki neyi nasil yapacagini bilemiyo maddi sıkışıklik icinde evliligimizin ilk aylarinda 5 liranin hesabini yapardi cok aglatti beni ben zaten para harcayan biri degilim dugundede bir cok sey gozumde kaldi ama cocuk olunca degisti cebindeki parayi son kurusuna kadar verdigini bilirim o yuzden biraz sabret derim

kuaför parası nedir yaa yol yakınken dön..eskı sevgılımde böleydı o yzuden evlenmedık ayrıldım..ona sorsan tutumluluk der..ayyy şu an aklıma geldı de

canım benim babmda zamanında çok cimriymiş annemde 20 senedir affedersiniz yontmuş adamı yine cimridir ama annem bu halleri iyi der hep babamında bir bu huyu pistir kesinlikle usanmadan alttan alttan yontman lazım alışsın canım ilerde çocuklarınız olduğunda ne yapacak banada annem el verdi saolsun valla hiç acımam babama aldırırım eksiklerimi mırın kırın eder ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…