- 26 Mart 2015
- 368
- 347
-
- Konu Sahibi leblebitozu_88
Ben bu konuda herkesten farklı düşünüyorum. Bana çok saçma geliyor damadın kuaför parasına kadar vermesi. Herkes kendi saçını başını yaptırsın. Parası mı yok kimsenin. Bu lafları duymaktansa kendiniz yaptırsaydınız ya. şahsen ben bu tür masraflarımı kendim üstlenmiştim.
canım açık ve net bunlar odun sevgiliyken cicim ayı herşey güzel olsun diye uğraşır nişan olunca biraz gevşerler düğünde gelince salarlar dişini başta göster ki sonradan yüz bulmasın. ben iyiliğime çok iyimdir ama şartelim atınca susmam benle gelip adam gibi konuşunca canımı alsın ama odun gibi olunca ve haklıysamda susmam. o düğün kuaförüne istediğini götüreceksin sen ilk kez evleniyorsun olmaz öyle şey ve yahut şunu söyleceksin sen benden ararsan bende senden ararım bu kadar basit dik dur ağlama kuzum değmez... baktımı bunlar eziyor daha çok tepene biner
offf aynı benim nişanlım.... bir şeye kavga etmeden tamam demiyor maddi konularda. İşine gelmeyince hemen sen ben yok der. Bazen ben de çok bunalıyorum. Son kavgamızda kredi kartını bana verdi ben de ordan alıcam ne istiyosam bundan böyle. Çok iyi anlıyorum seni. kartını kesinlikle verme. Hem internet bankacılığı diye bir şey var artık ordan yönetiliyo kartın kimde olduğu mühim değilben ona sen öde demedim ki ben de ödesem aynı, artık bizim paramız bir, sen ben yok diyor. bişey alınacağı zaman tamam ben alcam dediğimde cevabı bu.
bu sadece fragmanı canım.. yandın sen.. işte düğün arefesinde niye ayrılıyo millet böyle sebeplerden! haklılar da! bugün en mutlu zamanlarınızda sana bunun lafını eden, etmeyi geçtim bu yüzden bağırıp çağıran bi adam yarın sen kendi maaşınla bile birşey almak istediğinde burnundan getircek kavga sebebi olacak! tecrübeyle sabit. iyi düşün şimdiki aklım olsa bu kadar şeyi gördükten sonra evlenmezdim.Öncelikle merhabalar,
Nişanlım çok iyi, saygılı çok efendi biri normalde, kavgada alttan alır özür diler vs. Fakat konu para harcama olduğu zaman çok sinirleniyor birden bağırmaya başlıyor. benim haftaya düğünüm olacak neler yapılacak edilecek diye konuşurken sen kuaföre kimleri götüreceksin dedi bende yakın arkadaşımı halamı ve annemi istiyorum dedim, halam genç arkadaş gibiyizdir çok yaş farkımız yok ve çok severim abla gibidir bana, annem de çok masraf etti açıkçası durumu yok gitmeye, son kuruşuna kadar benim için harcadı kuaföre gitmemeyi göze almış durumda. Tamam halamı ve annemi ödemek istemeyebilir zorunda da değil ama birden bağırmaya başladı "sen ne çok şey istiyosun, fln fln" ikimizde çalışıyoruz. tamam borcumuz var ama en en fazla tutacağı 200 lira bizi zengin de etmez fakir de, kalp kırmaya değecek bir mebla değil. Kendi ailesi emrivaki ile her istediklerini yaptırıyorlar onlara sesi çıkmıyor bana gelince paramız yok biriktirmemiz lazım bilmem ne bi sürü laf, açlıktan ölmüyoruz ki biz gayette maaşlarımız var. sinirden ağlıyorum telefonu da kapattım, benim annem ev hanımı, babamın anneme bir gün para hesabı sorduğunu görmedim bana harçlık verirken ne yapıcaksın bu parayı dediğini duymadım o kadar ağırıma gidiyor ki bu hareketleri. Biri ona maddi açıdan destek olunca o kişiden iyisi yok, bir masraf çıkarınca küplere biniyor. Daraldım!!
Mutsuz ve huzursuz bir evlilik seni bekliyor...
düğün ne zaman?maddiyat söz konusu olduğunda sürekli mücadele etmem gereken bir evlilik. göz göre göre bu manyaklığı yapacağım aklımın ucuna gelmezdi of
Göstermediğine emin misin canım?Keşke o yüzü bana bu süreçler başlamadan önce gösterseydi biraz biraz.
vallahi sinirimden ağlıyorum o konuştukça "NAsıl ya, Nasıl olur, NEler diyo bu" diye binlerce ses yankılanıyor kafamda, hayretimden ağlıyorum resmen. kendi harcamıyor geçtim, benim paramı bana harcatmak istemiyor resmen
Düğün önce bu yaşanılanlar normal, nişanlınıza da cok görmeyin. Üst üste geldiği icin en yakınıa yani size patlamışÖncelikle merhabalar,
Nişanlım çok iyi, saygılı çok efendi biri normalde, kavgada alttan alır özür diler vs. Fakat konu para harcama olduğu zaman çok sinirleniyor birden bağırmaya başlıyor. benim haftaya düğünüm olacak neler yapılacak edilecek diye konuşurken sen kuaföre kimleri götüreceksin dedi bende yakın arkadaşımı halamı ve annemi istiyorum dedim, halam genç arkadaş gibiyizdir çok yaş farkımız yok ve çok severim abla gibidir bana, annem de çok masraf etti açıkçası durumu yok gitmeye, son kuruşuna kadar benim için harcadı kuaföre gitmemeyi göze almış durumda. Tamam halamı ve annemi ödemek istemeyebilir zorunda da değil ama birden bağırmaya başladı "sen ne çok şey istiyosun, fln fln" ikimizde çalışıyoruz. tamam borcumuz var ama en en fazla tutacağı 200 lira bizi zengin de etmez fakir de, kalp kırmaya değecek bir mebla değil. Kendi ailesi emrivaki ile her istediklerini yaptırıyorlar onlara sesi çıkmıyor bana gelince paramız yok biriktirmemiz lazım bilmem ne bi sürü laf, açlıktan ölmüyoruz ki biz gayette maaşlarımız var. sinirden ağlıyorum telefonu da kapattım, benim annem ev hanımı, babamın anneme bir gün para hesabı sorduğunu görmedim bana harçlık verirken ne yapıcaksın bu parayı dediğini duymadım o kadar ağırıma gidiyor ki bu hareketleri. Biri ona maddi açıdan destek olunca o kişiden iyisi yok, bir masraf çıkarınca küplere biniyor. Daraldım!!
bu sadece fragmanı canım.. yandın sen.. işte düğün arefesinde niye ayrılıyo millet böyle sebeplerden! haklılar da! bugün en mutlu zamanlarınızda sana bunun lafını eden, etmeyi geçtim bu yüzden bağırıp çağıran bi adam yarın sen kendi maaşınla bile birşey almak istediğinde burnundan getircek kavga sebebi olacak! tecrübeyle sabit. iyi düşün şimdiki aklım olsa bu kadar şeyi gördükten sonra evlenmezdim.
Benim nişanlım nişanımız ve sonrasında maddi olarak biraz kötü bir dönemdeydi umarım bu yaşadıklarımız sadece bundandır, böyle düşünmek istiyorum... Sonunda söylediğimi yapıyo ama illa kavga çıkaracak deli oluyorum
aferin aferin bunları bile bile göre göre evleniyosun yani..istedi zaten evlenince verirsin demedi de benim hesaba atarız sen lazım oldukça alırsın dedi , kusura bakma öyle bişey yok dedim bende.
düğün ne zaman?
maddiyat söz konusu olduğunda sürekli mücadele etmem gereken bir evlilik. göz göre göre bu manyaklığı yapacağım aklımın ucuna gelmezdi of
Canım zamanla oturacak ama yıpranırsın vallahi eşimin tarafı hiç yanaşmamıştı eşim beni arıyor ee kına için münibüs diyor ben çıldırdım sen ne diyorsun dedim ağzıma geleni saydım ama çok sinirlendim sonra kendileri halletmiş gerekirse çatır çatır kavga edeceksin ezmesine izin verme senin paranın hesabını vermek zorunda değilsin seni yönetmesine izin verirsen bir daha ipleri eline alamazsın canım
kuaföre kimi istiyorsanız götürün ödesin.. sakın ha!!
evlendikten sonra da baktınız cimrilikler devam ediyor maaşınızın en az yarısını vermeyin
bişey sanmış kendini herkes evlenirken harcıyor..
bizde çoğu şeyi kendimiz yaptık kredi vs çektik belki de bundandır, inşallah bundandır yoksa 2 ayda ben annemin evine iadeli taahhütlü yani..