nişanlımın cimriliğinden bıktım usandım!!

ayrıca seven adam sevdiği kadından mal mülk para esirgemez.
gözünün içine bakar yesin içsin diye
adam cimriyse vardır sevgisinde bir sıkıntı.
ne kişileri duyuyoruz kocam çok cimri maaş kartımı elimden alıp üç kuruşun hesabını yapıyor ama beni seviyor paradan başka sorunumuz yok diyen ama sonra da adamın başkalarına yedirdiği ortaya çıkan.
yani burada nişanlını şikayet ediyorsun cimri diye ama sonra da ''ama o beni seviyor tek sorun cimriliği onun dışında süper'' diyorsun.
hayır süper veya iyi değil sizin ilişkiniz.
bu adamın senden esirgediği üç kuruş para.
ne diyeyim bile bile lades. çok geçmiş olsun şimdiden eşe yedireceğin için paranı..
ama evlendiğinde şikayet etme.
ben böyle kabullendim boynum bükük de. daha onurlu olur.

Sizin maasiniz olmasa bu adam hayatta sizle evlenmezdi. Size kazandiginizi harcatmicak anlasilan. Gelinin annesi dugune hazirliksiz gelir mi nolmus yani bi kuafore gelse ne cok abartmis.

hem çalışıp hem de maaş kartını eşe teslim etmek nasıl bir mantıktır anlamış değilim , çalıştırmayı bilirler ama hesap kitap işine gelince onlar daha mı akıllıdır demek oluyor bu anlamıyorum...ben kendim için çalışıyorum eşim maaşımı bilmez nereye ne harcanır ne alırım nereye giderim sormaz onun maaşı da bendedir ben gayet güzel evi idare ederim kenarda bayağı bi birikimimizde oldu ondan da haberi yok mesela , sonuçta dünyanın bin bir türlü hali ve benimde düşünmek zorunda olduğum bi çocuğum var

ilk nişanlımdan düğpüne 25 gün kala bu sebebten ayrıldım , böyle bi adamla ömür geçmez ilerde yaptıkları daha da gözüne batar...takıların hesabını yapan erkek en tahammül edemeyeceğim tiptir , 7 yıılık evliyim eşim 1 gün dahi ne kadar altın ne kadar para takıldı sormadı sağolsun ben düğün günü toplayıp anneme verdim balayına gitmeden onda kalsın diye eşim onlar senin ne istiyosan yap dedi hala ne olduğunu bilmez , yol yakınken iyi düşün derim inan bana ilerde değişmeyecek
Esinizle ne zaman tanistiniz? insanlar karsima bir daha evlenecegim biri cikmaz diye ayrilamiyorlar ya o nedenle soruyorum.

Bu daha başlangıç, bunları göre göre kabul edip belki değiştiririm diye evleneceksin :) Evet değişecek ama iyi anlamda değil, büsbütün sıkacak seni maddi anlamda, istediğin hiç bir şey olmayacak, burnundan getirecek Eğer hazırsan evlen tabii.

Esinizle ne zaman tanistiniz? insanlar karsima bir daha evlenecegim biri cikmaz diye ayrilamiyorlar ya o nedenle soruyorum.
aynen canım ben de yaşadıklarımdan sonra bi daha evlenmem diyordum ,bayağı bi gözüm korkmuştu...ki ilk nişanlım mali müşavirdi benim kazandığım paranın çok çok üstünde maaşı bi sürü malı mülkü olan biriydi hani olmasa yok dersin ama 1 lira dolmuş parası vermemek için beni eve bırakmayıp tek başıma gecenin bi saati eve gönderen bi insandı 2 ay dayanabildim her seferinde şükrediyorum evlenseydikte asla yapamazdım zaten 3 yıl sonra eşimle tanıştık ilk günden itibaren dikkat ettiğim tek şey elinin açık olması oldu...

Öncelikle merhabalar,

Nişanlım çok iyi, saygılı çok efendi biri normalde, kavgada alttan alır özür diler vs. Fakat konu para harcama olduğu zaman çok sinirleniyor birden bağırmaya başlıyor. benim haftaya düğünüm olacak neler yapılacak edilecek diye konuşurken sen kuaföre kimleri götüreceksin dedi bende yakın arkadaşımı halamı ve annemi istiyorum dedim, halam genç arkadaş gibiyizdir çok yaş farkımız yok ve çok severim abla gibidir bana, annem de çok masraf etti açıkçası durumu yok gitmeye, son kuruşuna kadar benim için harcadı kuaföre gitmemeyi göze almış durumda. Tamam halamı ve annemi ödemek istemeyebilir zorunda da değil ama birden bağırmaya başladı "sen ne çok şey istiyosun, fln fln" ikimizde çalışıyoruz. tamam borcumuz var ama en en fazla tutacağı 200 lira bizi zengin de etmez fakir de, kalp kırmaya değecek bir mebla değil. Kendi ailesi emrivaki ile her istediklerini yaptırıyorlar onlara sesi çıkmıyor bana gelince paramız yok biriktirmemiz lazım bilmem ne bi sürü laf, açlıktan ölmüyoruz ki biz gayette maaşlarımız var. sinirden ağlıyorum telefonu da kapattım, benim annem ev hanımı, babamın anneme bir gün para hesabı sorduğunu görmedim bana harçlık verirken ne yapıcaksın bu parayı dediğini duymadım o kadar ağırıma gidiyor ki bu hareketleri. Biri ona maddi açıdan destek olunca o kişiden iyisi yok, bir masraf çıkarınca küplere biniyor. Daraldım!!
Öncelikle merhabalar,h

Nişanlım çok iyi, saygılı çok efendi biri normalde, kavgada alttan alır özür diler vs. Fakat konu para harcama olduğu zaman çok sinirleniyor birden bağırmaya başlıyor. benim haftaya düğünüm olacak neler yapılacak edilecek diye konuşurken sen kuaföre kimleri götüreceksin dedi bende yakın arkadaşımı halamı ve annemi istiyorum dedim, halam genç arkadaş gibiyizdir çok yaş farkımız yok ve çok severim abla gibidir bana, annem de çok masraf etti açıkçası durumu yok gitmeye, son kuruşuna kadar benim için harcadı kuaföre gitmemeyi göze almış durumda. Tamam halamı ve annemi ödemek istemeyebilir zorunda da değil ama birden bağırmaya başladı "sen ne çok şey istiyosun, fln fln" ikimizde çalışıyoruz. tamam borcumuz var ama en en fazla tutacağı 200 lira bizi zengin de etmez fakir de, kalp kırmaya değecek bir mebla değil. Kendi ailesi emrivaki ile her istediklerini yaptırıyorlar onlara sesi çıkmıyor bana gelince paramız yok biriktirmemiz lazım bilmem ne bi sürü laf, açlıktan ölmüyoruz ki biz gayette maaşlarımız var. sinirden ağlıyorum telefonu da kapattım, benim annem ev hanımı, babamın anneme bir gün para hesabı sorduğunu görmedim bana harçlık verirken ne yapıcaksın bu parayı dediğini duymadım o kadar ağırıma gidiyor ki bu hareketleri. Biri ona maddi açıdan destek olunca o kişiden iyisi yok, bir masraf çıkarınca küplere biniyor. Daraldım!!
Valla benim basimdada var bir cimri . iyi düşün derim hatta şuan sinir etti beni o derece . Disari yemeğe goturse bi ton laf o yüzden sorun haline gelmeye basladi her şey. Bazen evlendigime pişman ediyor bu huyu. Bazen sevgisinin sahte olduğunu düşünüyorum. Sonuçta insan sevdiğine nasil cimri olabilir dimi. Bugün doktor randevumuz vardi . test yapildi seker yüklemesi felan ona bile bi ton laf etti bu hastaneler insalari doyuyor diye off çok sıkıldım artik :KK61:

Benim eşimde nişanlılık döneminde öyleydi ama evlendikten sonra hepsinin kışkırtma olduğunu anladım ailesi ona söylüyordu ama şimdi bir dediğimi iki etmiyor sağolsun

Bu ne biçim bir adam yahu tabi gotureceksin. Ablam da yaninda 3 kisi goturmustu biri bendim bizim eniste 400 e yakin para odemisti sac makyaj vs.. Hic de giki cikmadi.anlamadim ki ben bu neyin davasi?
Neyse belki duzelir canim dugun arefesi canini sıkma mutluluklar dilerim

Yuh sen calisacksun ama maaşı onun hesaba yatiracksin gerekli olunca ondan mi isteyeceksin ....canım zamanın varken bırak yaptığı masrafla kalsın

Düğüne kalmış bir hafta hiç bosuna kendini gazlama buralarda. Nasilsa ayrilmayacaksin. Parayi kendin öde laf ettirmemis olursun enişte beye. Açıkçası kesim hariç kuaföre gitmek bence dunyanin en sacma şeylerinden biri. Bir kadin kendi bakimini kendi yapabilmeli. Ama cimri erkek de hic cekilmez klişesi cok dogru. O olmasa illa ki baska bir istegin luksun olcak...

Eğer sabredebilecek kahrini cekebileceksen evlen . Ama Hayatini of biktim vs demelerle gecireceksen asla evlenme. herkesin farkli huylari var. sinav Dünyası eşler Birbirini idare etmeli ama seviyorsan tasiyabileceksen devam et yoksa ömrün kirilmakla Soylenmekle gecer

yok yok diye yok olacaksın de sende ona bizim oraların lafıdır :KK66: cimri insanla hayat geçirmek çok zor bence ne istesen ne gerek var dicek veya kavga çıkıcak yorucu bir hayat seni bekliyor :KK12:

Dugun teranesinde o kadar gerginlik olur. Annen halan ok de arkadaslarini niye goturuyosun kuafore? Bu adet tore islerini anlamiyorum valla

kuzenım çok cimriydi,ama yokluktan,15 yıllı eşi yavaş yavaş çocuklardan sonra falan düzeltti onu,şimdi gayet cömert,düzelir inşallah,ama sen takma,alttan çalış ince ince...

X