- 23 Ocak 2020
- 738
- 1.363
- 28
Ne olursa olsun ne maksatla olursa olsun yaptığının mantığı yok. İftira atiyorlar dersin olmadı ama ben sanmıyorum dile gelecegini.bunu yukarda acikladim aslinda hata yaptigimi simdi daha iyi anladim
tabiki de sevistik demedik, sadece bi donem imam nikahi yapalım aramizda dedik sonra da kimseye danisamayinca ablasina danistik cok anaç bi kadin oldugu icin onlarda anladi yoksa bu soylenir mi
Bunu anladım da sizin ailenizin neden bilmesi gerekıyorşöyle ki hem 25 yasinda oldugum icin sanki kimse karisamaz gibi bi ozguven geldi ablalariyla da cok yakiniz ve bi ablasi cok anaç bi kadin olunca aramizda imam nikahi yapmak istediğimiz bi donem kendisiyle paylasmistik bu konuyu
hani bi koz olur mu karsi tarafin elinde oyle insanlarda degillerdir buyuk ihtimalle ama bilmiyorum nisan atmak ve o kadar hazırlığı iptal etmek insanlari belki boyle cirkin konulara surukler mi gerci buyuksehirde yasiyoruz ama 3 ablasi var biri cirkinlesir miBunu anladım da sizin ailenizin neden bilmesi gerekıyor
Aslında bunu da anlayamadım
ama hadi anladım
Mantıklı düşüneceksek olursak bu iş iki kişilik neden kendi ayaklarına sıksınlar?hani bi koz olur mu karsi tarafin elinde oyle insanlarda degillerdir buyuk ihtimalle ama bilmiyorum nisan atmak ve o kadar hazırlığı iptal etmek insanlari belki boyle cirkin konulara surukler mi gerci buyuksehirde yasiyoruz ama 3 ablasi var biri cirkinlesir mi
pes doğrusuhayir en azindan benden onceki bi durum degil cunku sifresi bile benim ismim ve dogum tarihimdi inanmicaksiniz!! face sifresi de oyle cunku
Sizin tepkinize hak vermesi için ne olması gerekiyordu acaba ? Şiddet görseniz evlilikte olur böyle şeyler bile diyebilir o zamanevden cikarken hatta annesi kapiya cikti ne oldu kizim gitme kizlarla mesajlasmis dedim o anlatsin size bana dedi ki bunun icin mi????
Kaçtır evden eşyadan bahsediyorsunuz kırmak istemem ama onlar mı sizi cezbediyor bırakmayı göze alamıyorsunuz herşey ortadaykenkizlar gercekten ne sorun ne bi sey o kadar guzeldi ki her sey daha bugun cok guzel bi ev bulmustuk tutmak icin, yani ben onu dusunerek bazen inanin sokakta birileri bana baksa gozlerimi kaciriyorum sanki ihanet edermis gibi, ama o bu sihiri nasil bozdu bundan sonra kendine de bunu nasil anlatcak ben inanin anlamiyorum
işin kötü yanı afedersen hata da tekrar yapar ne de olsa bi kere afetti diyerekama gercekten cok guzel bi iliskimiz vardı hani bi insan buna nasil yazik eder bi daha nasil bunu kendine anlatcak bundan sonra bilmiyorum
hayir sadece benim ailem parcalanan bi aileydi ve o yuva icin kurdugum onca hayal oyle hevesler beni suan nasil uzmesin kiKaçtır evden eşyadan bahsediyorsunuz kırmak istemem ama onlar mı sizi cezbediyor bırakmayı göze alamıyorsunuz herşey ortadayken
Onda böyle bir vicdan yok ki! Yalancıktan ağlar bile size. Bak ne kurnaz be yüzsüz adam. Size yemek gönderiyor kurye ile kapıyı açmanızı bekleyip sonra da sizi aptallaştırmak için diyor ki” senin arkadaşın mesaj attı, onu kıskandım “kizlar gercekten ne sorun ne bi sey o kadar guzeldi ki her sey daha bugun cok guzel bi ev bulmustuk tutmak icin, yani ben onu dusunerek bazen inanin sokakta birileri bana baksa gozlerimi kaciriyorum sanki ihanet edermis gibi, ama o bu sihiri nasil bozdu bundan sonra kendine de bunu nasil anlatcak ben inanin anlamiyorum
Bak sen diyorsun ailem parçalanan bir aileydi ya evliyken de sanaldan reele dönse aldatsa aynısını sende yaşamayacak mıısn? Şuan gördün vazgeç ondanhayir sadece benim ailem parcalanan bi aileydi ve o yuva icin kurdugum onca hayal oyle hevesler beni suan nasil uzmesin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?