Nişanlımın ailesiyle yaşadığımız kavga

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dogrudur yanlistir bilemem ama ortaligi fena karistirmissiniz.size tavir almalari normal.keske hic bilmiyormus gibi yapsaydiniz.neyse olan olmus artik..yalniz bundan sonra nisanlinizin ailesiyle iliskilerinizi toparlamaniz zor gorunuyor.

yok hayır. siz kendinizi canlandırmış olabilirsiniz gözünüzde. benim hayal kırıklığım bunun gibi şeyler olmadı hiçbir zaman
Bunun gibi şeyler olmadı hıı.
Tatlım babasını boşverelim. Nişanlına söylemişsin ayrılmış evden tam şehir dışına gidecekken senide yanina alıp annesine götürmüş orada bir güzel laf yemişsin yetmemis anneannesine götürmüş orda bir guzel laf yemişsin. Yetmemis iki hafta sonra annemle konuşmaya git demiş. Orda bir ton laf yiyeceksin.
Şimdi gelmiş nişanlım yumuşak yüzlü barış mı diyorsun. Tabiki barışır. Zaten barışmıs. Bunu bilerek annesine gittiyse kabullenmiş demektir.
Hayal kırıklığından öte zaten bu olay anlıyorum ama sen anlamamissin malesef

E kimse konu sahibinin nasıl güzel bir kişilik olduğunu, çok doğru bir davranış sergileyip sonuna kadar haklı olduğunu söyleyerek aileyi gömmedi. Bilakis konu sahibini eleştirdi. Ne hadle?

Hayır bir de merak ediyorum, bir insan anlattığı bir olayın bu kadar kişi tarafından aynı şekilde değerlendirildiğini görünce bir durup bakmaz, düşünmez mi acaba, "ya gerçekten bende de mi hata var" diye. Yok illa sütten çıkmış ak kaşıklık

onun amacını ben biliyorum. Böyle olaylar yaşanmadan önce gittik yanlarına. Bu olaylardan sonra gitmiş olduğumuzu düşünüyorsan tam anlamıyla okumamış olabilirsin. Evet, olmadı bu arada. Yanlış kararlarım olabilir fakat söylediğiniz gibi şeyler olmadı.

ben kendimi haklı görüyorum en haklı benim diyerek dolaşmıyorum burada. Fakat siz olayın ne olduğunu dahi anlamadan tam okumadan vs insanları suçlamayı iyi biliyorsunuz.

Haksızlıklardan adaletsizlerden bizi koru, adaletin yerine gelmesini de sağla. amin
Konuna gelecek olursak, eğer ayrilmayacaksan gidip hem kayinvaliden den hemde kayinpederinden özür dile, özel hayatlarına düşüncesizce karıştığın için. Sonrada olanları unutmalari için dua et. Çünkü nişanlıniz ailesiyle olan sorununu çözecek. Ve siz hep ortalığı karıştıran kötü gelin olarak kalacaksınız. Ben özür dilemem diyorsanız da ayrılın. Evliliğiniz hüsran olur iki taraf içinde.

‘’Ailemin durumu iyi fakat bu şeref, gurur meselesi’
Bu ne demek şimdi?Nişanlının annesinin davranışları mı şeref meselesi olacak baban için?Madem bunu çok düşünüyorsun ailenden gizli nişanlınla neden aynı evde yaşıyorsunüz?Ortada yanlış ve kaldıramayacağınız bir olay varsa uzaklaşırsınız size ne aldatmış olmasından?Yaptığınız çok ayıp birde tehdit ediyorsunuz.Babanızın şerefini çok düşünüyorsanız hanımhanımcık davranın

Ya ben şeyi merak ediyorum, nişanlısının annesine "kötü kadın" demiş ya... Gerçekten kötü kadın mı demiş, yoksa "o..." olan sözcüğü mü söylemiş? Biri anneme o... diyecek. Oy oy...

Yok artık böyle olmaz. Orada çok net yazdığın. Baştan güzelmiş sonra nisanlini annesi sahiplenmis anneanneyle birlikte sana laf sokuyorlarmis. Sen gitmeyi azaltmissin sonra annesinin babasini aldattgini ogrenmissin. Sonra cocuk senin yanında kalmış söylediğinde sonra is bulmus ve gitmeden görmek istemiş ailesini. Anneannesine kadar gitmissiniz. Konuda yazdığın olay örgüsü tam olarak bu
Onun amacı ne? Babası hile aldatilmaya göz yummuş oğlu yummuş aldatılmak diyoruz bak. Bu durumda bile vazgecilmez kadın iken sen sanıyorsun ki arkanda olacak. Bence gerçek dünyaya dön. Hayat diziler gibi girmiyor.

Sanki olaylara gereginden fazla dahil olmussun diye dusunuyorum .. evli olunsa bile bazi ozeller kisi de kalmadi kafasindayim.. kadini msjlarla fehtit ederek nisanlini zora sokuyorsun... Valla benm mantigm hep soyledir ana babama saygisi olmayanin bana hic sargisi olmaz .. biran once herseye karismaktan vazgec bence yoksa sen zararli cikarsin..

Tabiki nasıl gördü bilmiyorum ama ben de eşim olacak kişinin annesinin böyle cirkinligini görsem gider söylerim nişanlıma bak böyle böyle ne yapalım diye.
Ama gidip annesine bize bulasirsan bak heee yayarim demem. Bu farklı bir şey çünkü.

Olay gecmis bitmis ..size ne ...
Sizi ilgilendirmeyen bir olayda siz basroldesin anlamadim.
Dis kapinin mandali tam size gore bir laf oldu.
Bazen atasozlerini cok seviyorum.
Ben uzuluyorum neden herkes evlenmek zorunda milletin de basini da yakiyorsunuz..

ben kendimi haklı görüyorum en haklı benim diyerek dolaşmıyorum burada. Fakat siz olayın ne olduğunu dahi anlamadan tam okumadan vs insanları suçlamayı iyi biliyorsunuz.
Olayın ne olduğunu anlattığınız kadar biliyoruz. Yazdıklarınızı tam da okudum merak etmeyin.

Anlattığınıza göre haziranda nişanlandınız. Onun ailesi sizi, sizin aileniz onu sevdi. Aileler de anlaştı. Nişandan sonra olaylar değişmeye başladı Anneannesi yıllardır kayınpederinizi sevmeyip eşinin ölümüne sebep olmakla suçluyor. Siz bundan dolayı onlarla görüşmeyi azalttınız.

Daha sonra annesi bir uygulama için size mail ve şifresini söyledi. Siz de bir şekilde onun telefonundan kadının kocasını aldattığını öğrendiniz. Sonra nişanlınıza annesinin babasını aldattığını söylediniz, nişanlınız 1,5 ay sizin yanınızda kaldı. Sonra iş buldu Bursa'da.

Sonra vedalaşmaya annesine gitti, sizi de götürdü. Annesi bu süreçte sizi hiç aramadı ama nişanlınız annesinin aldattığını bildiğiniz halde sizi götürdü. Kadın sizi muhatap almadı, tartışınız. Bencilsiniz dediniz kadına. Bütün bu olayların üstüne nişanlınız 1-2 hafta sonra annesiyle konuşmaya gitmenizi istedi. Bundan sonra bir de anneannesine gittiniz, anneannesinde de olay çıktı.

Sonra siz annesine mesajlar atıp ekran görüntüleri yolladınız, tehdit ettiniz. Babası Bursa'da geçinemezsin dediği için annesine yine mesaj atıp "başkalarına duyurmamı istemiyorsanız" diye tehdit ettiniz. Babası aradı, ben her şeyi biliyorum dedi. Sonra hakaret ettiler size.

Bundan başka yazdığınız bir şey yok, yazdıklarınızın özetini geçtim.
Şu özete bakıyorum da, bu anlattıklarınıza göre yine aynı yorumları yapardım.

İlk büyük hatanız kadının telefonunu kurcalamak. Niye kurcalıyorsunuz, ne bulmayı umuyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…