Olayın ne olduğunu anlattığınız kadar biliyoruz. Yazdıklarınızı tam da okudum merak etmeyin.
Anlattığınıza göre haziranda nişanlandınız. Onun ailesi sizi, sizin aileniz onu sevdi. Aileler de anlaştı. Nişandan sonra olaylar değişmeye başladı Anneannesi yıllardır kayınpederinizi sevmeyip eşinin ölümüne sebep olmakla suçluyor. Siz bundan dolayı onlarla görüşmeyi azalttınız.
Daha sonra annesi bir uygulama için size mail ve şifresini söyledi. Siz de bir şekilde onun telefonundan kadının kocasını aldattığını öğrendiniz. Sonra nişanlınıza annesinin babasını aldattığını söylediniz, nişanlınız 1,5 ay sizin yanınızda kaldı. Sonra iş buldu Bursa'da.
Sonra vedalaşmaya annesine gitti, sizi de götürdü. Annesi bu süreçte sizi hiç aramadı ama nişanlınız annesinin aldattığını bildiğiniz halde sizi götürdü. Kadın sizi muhatap almadı, tartışınız. Bencilsiniz dediniz kadına. Bütün bu olayların üstüne nişanlınız 1-2 hafta sonra annesiyle konuşmaya gitmenizi istedi. Bundan sonra bir de anneannesine gittiniz, anneannesinde de olay çıktı.
Sonra siz annesine mesajlar atıp ekran görüntüleri yolladınız, tehdit ettiniz. Babası Bursa'da geçinemezsin dediği için annesine yine mesaj atıp "başkalarına duyurmamı istemiyorsanız" diye tehdit ettiniz. Babası aradı, ben her şeyi biliyorum dedi. Sonra hakaret ettiler size.
Bundan başka yazdığınız bir şey yok, yazdıklarınızın özetini geçtim.
Şu özete bakıyorum da, bu anlattıklarınıza göre yine aynı yorumları yapardım.
İlk büyük hatanız kadının telefonunu kurcalamak. Niye kurcalıyorsunuz, ne bulmayı umuyorsunuz?