• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın ailesiyle yaşadığımız kavga

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olayın ne olduğunu anlattığınız kadar biliyoruz. Yazdıklarınızı tam da okudum merak etmeyin.

Anlattığınıza göre haziranda nişanlandınız. Onun ailesi sizi, sizin aileniz onu sevdi. Aileler de anlaştı. Nişandan sonra olaylar değişmeye başladı Anneannesi yıllardır kayınpederinizi sevmeyip eşinin ölümüne sebep olmakla suçluyor. Siz bundan dolayı onlarla görüşmeyi azalttınız.

Daha sonra annesi bir uygulama için size mail ve şifresini söyledi. Siz de bir şekilde onun telefonundan kadının kocasını aldattığını öğrendiniz. Sonra nişanlınıza annesinin babasını aldattığını söylediniz, nişanlınız 1,5 ay sizin yanınızda kaldı. Sonra iş buldu Bursa'da.

Sonra vedalaşmaya annesine gitti, sizi de götürdü. Annesi bu süreçte sizi hiç aramadı ama nişanlınız annesinin aldattığını bildiğiniz halde sizi götürdü. Kadın sizi muhatap almadı, tartışınız. Bencilsiniz dediniz kadına. Bütün bu olayların üstüne nişanlınız 1-2 hafta sonra annesiyle konuşmaya gitmenizi istedi. Bundan sonra bir de anneannesine gittiniz, anneannesinde de olay çıktı.

Sonra siz annesine mesajlar atıp ekran görüntüleri yolladınız, tehdit ettiniz. Babası Bursa'da geçinemezsin dediği için annesine yine mesaj atıp "başkalarına duyurmamı istemiyorsanız" diye tehdit ettiniz. Babası aradı, ben her şeyi biliyorum dedi. Sonra hakaret ettiler size.

Bundan başka yazdığınız bir şey yok, yazdıklarınızın özetini geçtim.
Şu özete bakıyorum da, bu anlattıklarınıza göre yine aynı yorumları yapardım.

İlk büyük hatanız kadının telefonunu kurcalamak. Niye kurcalıyorsunuz, ne bulmayı umuyorsunuz?
o konuda çok yanlışsınız ben kimsenin telefonunu kurcalamadım. Nişanlım bana telefonunu verdi ve annesinin hesabına girmemi istedi bir telefon almak için. Anlıyor musunuz?

Ya ben şeyi merak ediyorum, nişanlısının annesine "kötü kadın" demiş ya... Gerçekten kötü kadın mı demiş, yoksa "o..." olan sözcüğü mü söylemiş? Biri anneme o... diyecek. Oy oy...
Yok o kadar dediğini sanmıyorum. O lafı ettikten sonra nişanlısı hala nişanlı kalmazdı. O kadar değil, kimse annesine öyle bir laf ettirmez ne olursa olsun.

Konu sahibinin de nasıl biri olursa olsun kalkıp anası yaşında kadına üstelik nişanlısının annesine o..pu diyeceğini düşünmüyorum. Umarım.

Siz bence gerçekten düşman başına bir gelinsiniz. Konuşmaları ss nasıl aldınız acaba? Belliki kadının telefonunu kurcaladınız. Ne hakla ne hadle? Çok terbiyesiz bir davranış. Kimsenin hayatı sizi ilgilendirmez!
sizin gibi olayları anlamadan bilmeden hiçbir şeyi suçlamadım ben. sizin yaptığınız düşündüğünüzden de beter şu anda

Daha fazla konuşmak istemediğim için kimseye daha fazla cevap vrmeyeceğim. Ben buraya derdimi paylaşıp tavsiye alabilmek için gelmiştim. Hayatım yeterince zor. Polemiğe girip daha da fazla negatifliklerle olmak istemiyorum. Herkese iyi günler. Hayatınızda yaşadığım şeyleri yaşamamanız dileğimle

o konuda çok yanlışsınız ben kimsenin telefonunu kurcalamadım. Nişanlım bana telefonunu verdi ve annesinin hesabına girmemi istedi bir telefon almak için. Anlıyor musunuz?
Annesinin hangi hesabında buldunuz aldatma delillerini? Nişanlınızın şifresini verdiği hesapta dank diye karşınıza mı çıktı gerçekten çok merak ettim.

Kv nin yaptığı burda herkesçe yanlış deniyor niye herkese kavga eder gibi cevap veriyorsunuz gerçekleri söylüyor zira şantaj yapma haddini size kim verdi unutmayın ki siz daha nişanlısınız o ailenin içine girmediniz tamamıyla ama evlenseniz de bu yaptıklarınızı meşru kılmaz. Siz bildiğiniz tehtit edip ortalığı karıştırıp ailesiniz sizden uzak durmasını çocuğun bir tek sizle ilgilenmesini istemişsiniz. Bir yerde diyorsunuz ki nişanlım alıp ekran görüntüsü aldı bir yerde ise kv bana bakmam için şifre verdi gördüm dediniz hangisi doğru zira işinize geldiği gibi çeviriyorsunuz lafları Allah kurtarsın nişanlınızı zira burda tek masum ve hayatı alt üst olan o

sizin gibi olayları anlamadan bilmeden hiçbir şeyi suçlamadım ben. sizin yaptığınız düşündüğünüzden de beter şu anda
Anlattığınız kadarını anlayıp yorum yapıyoruz herbirimiz. Gözünüzle görseniz dahi sizi ilgilendiren bir durum yok. Karışamazsınız. Birde utanmadan tehdit etmişsiniz. Gerçekten pes! Resmen adamı aileden koparmak için koz gemiş elinize ve kullanıyorsunuz sonuna kadar.

Aldatmanın ekran görüntüsü size nasıl ulaştı yani sizde ne geziyor nasıl geziyor siz neden bu kadar cesaretlisiniz neden ailenin içine daha tam girmeden herkesi bir suçlama kafam da deli sorular ama cidden o görüntüler size nasıl ulaştı çok merak ettim :KK64:

Daha fazla konuşmak istemediğim için kimseye daha fazla cevap vrmeyeceğim. Ben buraya derdimi paylaşıp tavsiye alabilmek için gelmiştim. Hayatım yeterince zor. Polemiğe girip daha da fazla negatifliklerle olmak istemiyorum. Herkese iyi günler. Hayatınızda yaşadığım şeyleri yaşamamanız dileğimle
Yüksek lisansınız bitince sadece sizin ve ailenizin değil karşı tarafın ailesinin nişanlınızın da bir şerefi haysiyeti gururu olduğunu idrak edip bunları zedeleyecek eylemlerde bulunmamayı öğreten bir eğitim programına katılmanızı dilerim bende 🙏 insanlara yaşattıklarını yaşamaman dileğiyle

Bu yazdıklarımın yaşadıklarımın ne kadarının gerçek ne kadarının doğru ya da yaşanıp yaşanmamış olduğunu dahi bilmeyerek şu yaptığınız yorumlar ne halde olduğum(n)uzu gayet iyi açıklıyor. Ben yeterince eğlencemi yaşadım sizlerle. Her şeye böyle çabuk inanıp atlamayın. Ekşici seni de inciye bekleriz <3<3

Tabiki nasıl gördü bilmiyorum ama ben de eşim olacak kişinin annesinin böyle cirkinligini görsem gider söylerim nişanlıma bak böyle böyle ne yapalım diye.
Ama gidip annesine bize bulasirsan bak heee yayarim demem. Bu farklı bir şey çünkü.
Doğru yayma konusunda ben de size katiliyorum

Bu yazdıklarımın yaşadıklarımın ne kadarının gerçek ne kadarının doğru ya da yaşanıp yaşanmamış olduğunu dahi bilmeyerek şu yaptığınız yorumlar ne halde olduğum(n)uzu gayet iyi açıklıyor. Ben yeterince eğlencemi yaşadım sizlerle. Her şeye böyle çabuk inanıp atlamayın. Ekşici seni de inciye bekleriz <3<3
Sıvama çalışması buna deniyor işte.

Hadi canım hadi. Yediğin haltlara alkış bulamayınca “eğlendim”.

Allah karaktere zeval vermesin. Gerisi hallolur. Yazık...

bu konuyu oraya taşı o zaman bizde seni ziyaret edelim😂✋🏻

K
Kız bak işte olmuyor kaynoşa da planlar yaparken böyle sıvamıştın akıllanmıyon. 😁😁 Eskiden yeğenim yazdı diye kıvırıyorlardı şimdi inci ekşi. Kaynoşa da de sen ben tehdit etmedim incicilerin ağına düştüm diye 😁😁

Seni bu kafayla wcye bile almazlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back