• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın ailesiyle yaşadığımız kavga

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size ne aldatmasından.
Böyle yüz göz olunur mu?
Tehdit etmek size mi düştü.
Bu nasıl bı tavır.
Bende birinin eşini aldattığını biliyorum. Kesinlikle eşine ailesine vs vs asla söylemem. Ki kanlı bıçaklıyız gene de söylemem.
Bu tarz konular hassas konular.
Ailesi hoşunuza gitmediyse ayrılın, he ayrılmıyorsanız da sizi ilgilendirmeyen konulardan uzak durun.
Kv tehdit, büyükanneye tavır, kp size anlatacaklarım var. Bu nasıl bi aileye giriş.
Beğenmiyorsanız aileniz çok şan, şeref vs vs için yaşıyorsa ayrılın.
İnsanların anneleri beynel minel genelev çalışanı, hayat kadını ama genede annem diyorlar. Neden annelik çok ayrı bi enerji, duygu, his, vicdan vs vs
Eşiniz annesinin göğsüne yaşlandığında o annelik enerjisini kimseden alamaz.

Sizi çok çok çok yanlış buldum.

Konu sahibi kavgayi birak: kadının kocasını aldattığıni nasıl öğrendin onu bir yaz
Kavga etmiyorum. Emirli cümleler bırakmayı bırakıp önceki yazıları okursanız görürsünüz. Bence siz bu yazıların hepsini okumadan burada kavga çıkarmayı düşleyerek duruyorsunuz

Sizdeki iyi yüzmüş yalnız. Nişanlıma annesini gammazlıyacağım. Üstelik de ucunu bucağına düşünmeden ölür mü öldürür mü ölçüp biçmeden. Nişanlım evi terkedecek bende kalacak sonra o kadar kalıp ne alakaysa hadi Bi gideyim anamla vedalaşayım diyecek giderken de gel kız seni de götüreyim diyecek bende ortalığı kaosa çevirip kaynoşa vedalaşmaya gideceğim 😁 hadi öğrendin aldatmayı hadi oğluna da söyledin gerisi sana mı düştü sen kimsin ki??? Tehditler falan... Evlen iki gün sonra öksürsen bu kız baştan beri bana bilenmiş demezse Kaynanan bende bişey bilmiyorum. Oğlan da misler gibi barışır sen kötü kadın Müzeyyen olarak kalırsın ömür billahi 🙏😘

Size ne aldatmasından.
Böyle yüz göz olunur mu?
Tehdit etmek size mi düştü.
Bu nasıl bı tavır.
Bende birinin eşini aldattığını biliyorum. Kesinlikle eşine ailesine vs vs asla söylemem. Ki kanlı bıçaklıyız gene de söylemem.
Bu tarz konular hassas konular.
Ailesi hoşunuza gitmediyse ayrılın, he ayrılmıyorsanız da sizi ilgilendirmeyen konulardan uzak durun.
Kv tehdit, büyükanneye tavır, kp size anlatacaklarım var. Bu nasıl bi aileye giriş.
Beğenmiyorsanız aileniz çok şan, şeref vs vs için yaşıyorsa ayrılın.
İnsanların anneleri beynel minel genelev çalışanı, hayat kadını ama genede annem diyorlar. Neden annelik çok ayrı bi enerji, duygu, his, vicdan vs vs
Eşiniz annesinin göğsüne yaşlandığında o annelik enerjisini kimseden alamaz.

Sizi çok çok çok yanlış buldum.
Yazıların hepsini tam olarak okuduğunuza emin misiniz? Gerçekten soruyorum bunu? Biri size hakaret ettiğinde susup siz bunu sindirir misiniz? Herkesin ailesi şan şeref için Yaşar. Benim ailemi asla yargılayamazsınız. Benim ailemin bu konuyla ilgili hiçbir suçu olamaz bunu cümle içinde dahi kullanamazsınız.

Ne fena bir insansınız yahu. Sizin üstünüze vazife miydi, nişanlınıza annesini gammazlamak? Böyle hassas bir meseleyi, kim ne biliyor, neyi kabullenmiş bilmeden böyle hoyratça ortalığa serme haddini kendinizde nasıl buldunuz? Kadının yaptığı bir ahlaksızlık mı? Evet. Ama siz gayet iyi biliyordunuz bunu ortaya serdiğinizde, nişanlınızla annesinin arasının açılacağını. Ve bu ahlaksız durum aslında sadece o kadınla, kocasını ilgilendiren bir şey, oğluna hesap verme zorunluluğu bile yok. Niyetiniz iyi değil yani, anne ve oğulun uzaklaşmasını istemişsiniz bence.

Sırf sevdiğim adam bunu yaşamasın, annesinin yaptığı onu etkilemesin diye bile böyle bir işe karışılmaz, böyle yüz göz olunmaz. Ha susacak gibi hissedemiyorsanız bunu nişanlınızla değil, annesiyle konuşsaydınız ya, olay onun kişisel meselesi çünkü. Nişanlınıza anlatınca ne olacağını düşündünüz ya da? Ama hayır, siz hem ortalığı karıştırayım, hem kimseyle muhatap olmayayım, hem de herkes bana sevgi kelebeği gibi davranmaya devam etsin istemişsiniz. Hayret verici. Tek korkunuz anne ve anneannesine karşı yumuşaması mı? Bu yazdığınız korkunç bir şey, farkında değilsiniz. Ömür boyu kin mi gütsün istiyorsunuz? Hani demişsiniz ya, anneannesi bütün ilgiyi üstünde isteyen bir kadın diye... Yo, bence siz o role daha uygun bir yapıdasınız. Şu yaptıklarınızı hayatındaki tek önemli kadın ben olayım, geri kalanı maziye gömsün amacıyla yapmışsınız. Aileniz keşke elinizi sıcak sudan soğuk suya azıcık soksaymış ya, bunlar hep yanlış yetiştirilmelerden. Yüksek lisans bilgisinin, çok sevildiğinizin konuyla ne gibi bir alakası var ayrıca?
Ya anlasanıza maksat nişanlıyı korumak, bildiğini saklayamamak falan değil. Adam öğrensin, ailesiyle kavga edip mesafe koysun. Kayınvalideyi tehdit etmekten bile geri kalmamış. Şimdi de o kadar kavga gürültü oldu, ya adam ailesiyle barışır da hepsi boşa giderse, boşuna mı oldu bütün bunlar endişesi var.

Gerçi tabii ki kendisini pamuk kalpli, ne yapsa sevgisinden yapan kadın olarak görüyor ama dışarıdan bakınca gerçekten ailemden uzak durmasını isteyeceğim bir gelin adayı.

Adamın hakkında hayırlısı.

Sizdeki iyi yüzmüş yalnız. Nişanlıma annesini gammazlıyacağım. Üstelik de ucunu bucağına düşünmeden ölür mü öldürür mü ölçüp biçmeden. Nişanlım evi terkedecek bende kalacak sonra o kadar kalıp ne alakaysa hadi Bi gideyim anamla vedalaşayım diyecek giderken de gel kız seni de götüreyim diyecek bende ortalığı kaosa çevirip kaynoşa vedalaşmaya gideceğim 😁 hadi öğrendin aldatmayı hadi oğluna da söyledin gerisi sana mı düştü sen kimsin ki??? Tehditler falan... Evlen iki gün sonra öksürsen bu kız baştan beri bana bilenmiş demezse Kaynanan bende bişey bilmiyorum. Oğlan da misler gibi barışır sen kötü kadın Müzeyyen olarak kalırsın ömür billahi 🙏😘
Benim yüzümü sorgulamak size düşmez. Anca anlamadan yorum yapmayı bilirsiniz. Lütfen. Saçmalamayın.

Ya anlasanıza maksat nişanlıyı korumak, bildiğini saklayamamak falan değil. Adam öğrensin, ailesiyle kavga edip mesafe koysun. Kayınvalideyi tehdit etmekten bile geri kalmamış. Şimdi de o kadar kavga gürültü oldu, ya adam ailesiyle barışır da hepsi boşa giderse, boşuna mı oldu bütün bunlar endişesi var.

Gerçi tabii ki kendisini pamuk kalpli, ne yapsa sevgisinden yapan kadın olarak görüyor ama dışarıdan bakınca gerçekten ailemden uzak durmasını isteyeceğim bir gelin adayı.

Adamın hakkında hayırlısı.
Allah büyük

Merhabalar.. Ben 25 yaşındayım ve yüksek lisans yapıyorum. Beni çok seven bir ailem var, doğduğumdan beri onlarlayım. Elimi sıcak sudan soğuk suya sokmamışlardır. 1.5 yoldur konuştuğum erkek arkadaşımla da 2019 haziranda çok severek nişanlandım. Bu süreçte ne kadar tartışmalar yaşadıysak da onunla şu anda iyiyiz, birbirimize alıştık. Ailesiyle tanışmaya gittiğimde beni çok güzel karşıladılar, ben de çok sevdim. Annesi çok içtendi. Sonrasında benim ailem nişanlımı tanıdı ve çok sevdiler. Ailelerimiz tanıştı ve onda da bir sorun yaşamadık. Nişan arefesinde ve sonrasında olaylarımız büyüdü. Nişanlımın annesi nişanlımı sahiplenici tavırlar göstermeye başladı. Anneannesini gerçek anlamda tanımaya başladım. Annesi ve annesi ilgiyi üzerlerinde bekleyen insanlar. Anneannesinin eşi 15-20 sene önce ölmüş ve kızlarından başka kimseyi düşünmeyip üstüne etrafındakilere laf sokan bi yapısı var. Damadına yıllarca eşimi sen öldürdün diye suçlamış ve hiç sevmemiş. Halbuki adam kanserden ölmüş. Kızının evliliğini zamanında onaylamadığı için anneannesi damadını suçluyor yani.. Ben de bu tavırlarından dolayı onları görmeye gitmemi azalttım. Daha sonra nişanlımın annesinin babasını aldattığını öğrendim. Birkaç gün düşündükten sonra nişanlıma anlatmanın doğru olacağına karar verdim. Anlattığımda annesiyle tartışmış ve valizini toplayıp benim yanıma geldi. 1.5 ay gibi bir süreçte benim yanımda kaldı. Gitmek istemediği için ben de kabul etmek durumunda kaldım evime.. Bir yandan huzursuzdum ailem duyarsa diye ama nişanlımı da öylece bırakamazdım.. Bu arada nişanlım askerden gelmişti ve iş arıyordu. Bir hafta önce iş için Bursa’dan aradılar ve eşyalarını topladık birlikte. Gitmeden ailemle vedalaşayım dedi ve bana sen de gelsene dedi. Ben de kendimi gitmeyerek suçlu duruma düşürmek istemediğimden gitmek istedim. Annesi bu süreçte beni 1 kez dahi aramadı ve yeni yılını kutlamak için aradığımda da telefonumu açmadı. Biliyordum ki etrafındaki herkese beni suçlayacaktı. O gün gittik ve annesi hoşgeldin oğlum dedi ve bana tek bir söz dahi söylemedi. Sadece muhattabım sensin dedi oğluna. Ve biz tartıştık. Siz çok bencil bir insansınız filan dedim. Daha sonra biz Çıktık kahve içip konuştuk nişanlımla. O da dedi ki gitmeden senden son bir şey istiyorum, 1-2 hafta sonra gidip annemle tek başına konuşur musun dedi. İstemeyerek de olsa kabul ettim. Sonra anneannesiyle vedalaşmaya gittik. Annesi önceden oraya gitmiş ve büyük ihtimalle annesini de doldurmuş. Bana dedi ki anneannesi sen de mi gireceksin içeriye? Nişanlım, benim olduğum her yerde o da olacak dedi. Daha sonra anneannesi bana hakaret etmeye başladı. Ben de dedim, kızıma sor neler yapmış sonra beni suçla.. Nişanlım da elimden tutup uzaklaştı oradan. Daha sonra bize daha fazla bulaşamasın diye annesine mesaj attım. Bizim sizinle aramıza mesafe koymamızın sebebi sizin babama yaptığınız yanlışlar filan dedim. Aldatma mesajlarının da ekran görüntüsü bende vardı onları attım. Bir nevi bizden uzak dursun diye tehdit ettim yani. Çünkü durmadan üste çıkmaya çalışıp haksız yere beni suçluyordu. Sonrasında nişanlım Bursa’ya gitti ve çalışmaya başladı. Bu sefer babasını da doldurmuşlar, sen orada geçinemezsin filan demiş... Ben de iyice sinirlendim ve söylediklerini hazmedememiştim, tekrar mesaj attım. Eğer başkalarına duyurmamı istemiyosanız babamı doldurmayı bırakın dedim. Telefonum çaldı ve nişanlımın babası aradı. Ben her şeyi biliyorum kızım siz gidin kendinizi kurtarın dedi. Şok oldum ve arkadan bana annesinden besleme demeler, hakaretler filan havada uçuşuyodu. Ben de kendimi tutamadım ve kötü kadın dedim. Aileme hakarete başlamışlardı çünkü.. Bu olaylar olurken de babası ikimizi de susturmaya çalıştı. Şok oldum. Aileme anlattım. Babam bu ilişkin bitmesi taraftarı. Fakat nişanlım iyi bir insan.. benim için Bursa’da yaşamak istiyorum diye kalktı gitti. Tek korkum annesini anneannesini şu an sildi fakat daha sonra yumuşaması.. Çünkü saf temiz kalpli bir yönü var.. Ben ne yapmalıyım sizce.. Bana tavsiye verir misiniz? Ya ileride düğün olacağı zaman onlardan kimse olmazsa? Ki öyle olacak büyük ihtimalle.. Ailemin durumu iyi fakat bu şeref, gurur meselesi özellikle de babam için.. Okuduğunuz için teşekkürler...
Olaylar çok büyümüş. Sen bulaşma bu aileye. Nişanlin tabiki barışacak ailesi sonuçta. Hatta sen suçlu çıkarsın sen bozdun ailemle aramı diye. Hadi evlendin diyelim eşinle sorun olacak, cocuk doğsa sorun, sürekli laf sokma, sürekli huzursuzluk. İyi insansa kendine iyi insan,ayrica biraz anneci gibi görünüyor. Her türlü ezerler seni rezil ederler. Bulaşma bu aileye. Senin annene babana da yazık. Bu kişilerle mi muhattap olsunlar. Baban sana ayrıl demiş haklı adam. Kızını ateşe atmak istemiyor.

Benim yüzümü sorgulamak size düşmez. Anca anlamadan yorum yapmayı bilirsiniz. Lütfen. Saçmalamayın.
8 sayfa yorum yazılmış o kadar insan sizin yüksek lisans düzeyinde anlatım tarzınıza vakıf olamamış kusura bakmayın. Meselenin daha içine girmediğiniz bir ailenin tüm meselelerine karışıp ne halt yerse yesin karı kocalıkla yapılan analığın farklı olduğu ayırdımına varamayarak kendinizi yargı merci duruma getirmek olduğunu sandım tühh öyle değilmiş 🤔😂

Olaylar çok büyümüş. Sen bulaşma bu aileye. Nişanlin tabiki barışacak ailesi sonuçta. Hatta sen suçlu çıkarsın sen bozdun ailemle aramı diye. Hadi evlendin diyelim eşinle sorun olacak, cocuk doğsa sorun, sürekli laf sokma, sürekli huzursuzluk. İyi insansa kendine iyi insan,ayrica biraz anneci gibi görünüyor. Her türlü ezerler seni rezil ederler. Bulaşma bu aileye. Senin annene babana da yazık. Bu kişilerle mi muhattap olsunlar. Baban sana ayrıl demiş haklı adam. Kızını ateşe atmak istemiyor.
Tavsiyen için teşekkür ederim ve de anlamaya çalıştığın için

Kavga etmiyorum. Emirli cümleler bırakmayı bırakıp önceki yazıları okursanız görürsünüz. Bence siz bu yazıların hepsini okumadan burada kavga çıkarmayı düşleyerek duruyorsunuz

Nasıl öğrendiğiniz bundan sonraki olacaklar için önemli. Ve evet kusura bakmayın hepimizin forumdan başka bir hayatı olduğu için sayfalarca sizin laf yetistirme arasında bu önemli bilgiyi aramaya zamanımız yok. Ama bana ne sonuçta. Olacaklar zaten taaa burdan belli. Kolay gelsin

Kendimi anlatmak amacıyla yaşımı yüksek lisansı söylemem neden sizi bu kadar rahatsız etti. Benim yumuşayacak olmasından korkmam aramızın kötü olmasından korktuğun için evet çünkü bana ettiği hakaretleri biliyorum, etkilenecek diye korkum. Laf cambazlığı yapmanın bir alemi yok, lütfen. Çamuru bana atmadan önce elimizdekine bakmanızı rica ederim
Ortada bir çamur var da o çamuru dört bir yana bile bile kim bulaştırdı? Yüksek lisansı söylemeniz değil de söyleme amacınız beni rahatsız etti diyelim. Çünkü konunun geneline bakınca kendinde hiç kusur bulmayan, kendiyle böbürlenmeyi seven bir insan gibi görünüyorsunuz. Ve bir insanın, kendi öz annesine ömür boyu kinli ve küs kalmasını isteyecek olmak, ciddi bir kötü kalplilik gerektiriyor. Karşınızdaki insan size hakaret etmiş olabilir, siz de görüşmezsiniz ya da ilişkilerin bu kadar şeye sarmasını istemiyordu iseniz, hiç bulaşmayacaktınız. Annesini affetmese ne olacak sanıyorsunuz? Çok mutlu bir adam olarak hayatına devam mı edecek nişanlınız?

herkesin ailevi işleri sizi niye ilgilendiriyor.pardonda siz hafiye misiniz namus bekçisimi?kaynananızın annesi damadını sevmiyor diyede araya mesafe koymak nedir?
Bu da doğru bir bakış açısı. Aldatma olayını şantaj amaçlı kullanarak çok yanlış yapmışsiniz.

Yazıların hepsini tam olarak okuduğunuza emin misiniz? Gerçekten soruyorum bunu? Biri size hakaret ettiğinde susup siz bunu sindirir misiniz? Herkesin ailesi şan şeref için Yaşar. Benim ailemi asla yargılayamazsınız. Benim ailemin bu konuyla ilgili hiçbir suçu olamaz bunu cümle içinde dahi kullanamazsınız.
Okudum ailesi size ve ailenize uymayacak hal tavır içindeyse ayrılın.
Bu insanlar size bu tavrı ömrü billah uygulayacak.
Kusura bakmayıp rezil diye tabir ettiğiniz ailenin içinde kalmaya devam etmeyin.
Siz çok hatalısınız.

8 sayfa yorum yazılmış o kadar insan sizin yüksek lisans düzeyinde anlatım tarzınıza vakıf olamamış kusura bakmayın. Meselenin daha içine girmediğiniz bir ailenin tüm meselelerine karışıp ne halt yerse yesin karı kocalıkla yapılan analığın farklı olduğu ayırdımına varamayarak kendinizi yargı merci duruma getirmek olduğunu sandım tühh öyle değilmiş 🤔😂
Tüh

Vallahi yüzsüzlüğün vücut bulmuş hali gibisin..Sana ne kardeşim bu ailenin özel meselelerinden?Daha o aileye girmeden,etmeden bu ne yüz göz olmaktır?Allahım evlerden ırak..Kadını tehdit et,şantaj yap sonra vay bana hakaret ettiler,babam şöyle şerefli,ben böyle edepliyim falan.
Geciniz bunları..1,5ay nisanlinla aynı evde yaşadığın duyulsa babanı ne duruma düşüneceksin peki?
Seni nişanlın ilgilendirir, anası danası seni bağlamaz!

Bu da doğru bir bakış açısı. Aldatma olayını şantaj amaçlı kullanarak çok yanlış yapmışsiniz.
Kaynanamın annesi damadını sevmiyor diye ben mesafe koymadım. Mesafe koymamın nedeni davranış biçimleriydi. Namus bekçiliği yapmam yapmadım. Nişanlımla paylaşıp paylaşmama arasında kaldım ve bana yapılmasını istediğim gibi davrandım. Bana nişanlımın açık olmasını isterdim o yüzden ben de açık oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back