- Konu Sahibi kedidirokedidir
-
Vicdanınızı her zaman yanınızda taşımanızı isterim, ileride size çok yardımlarının dokunacağından çok eminimneyse böyle bir konuda daha fazla durmayacağım,nişanlınız umarım ailesiyle barışır,eni sonuda barışacağını düşünüyorum sonuçta aile senelerce bakıp büyütüp yetiştiren insan .kimsenin ailesiyle kötü olmasını istyecek kadar kara vicdanlı değilim.iyi günler
aslında insan kendisiyle ilgili herşeyde kendinden eminse emindir,bakın siz birşey yaptınız ama nişanlınızın gidip gitmeyeceğinden emin olamıyorsunuz,kendinizin iyi niyetli olduğundan eminsiniz ama,kocam aldatmam diyemem eldir ,ama ben aldatmam derim çünkü kendimden eminim kendimi bilirim çok şükür,Bazen sizin emin olmanız bir şeylerin yaşanmasına engel olmuyor. Büyük lokma ye büyük söz konuşma diye boşuna demiyorlar çünkü. Gerçekten. Buna inanın
Evet. Haksızlığın unutulması benim korkum. Nişanlımı sevdiğim için yanında duruyorum, kendi aileme karşı da koruyorum, herkese karşı yaptığım gibi. Onlar da onu çok seviyorlar gerçi, sadece bu olaylar var bizi üzen. Nişanlım üzerinde bile durma senelerce ben neler çektim biz hayatımıza bakalım diyo, ama ben düşünüp üzülüyorumValla bu olayda hiç kimse masum degil bama göre kac kurtul aıleni dinle derim sonraa kafanı taşlara vurursum ıkı gğn sona unutulur senden benden iyi olurlar sen ortada kalırsın
O zaman büyükler zamanında büyük konuşma ile ilgili atasözlerini boşuna söylemişler. Siz bu kadar emin olduğunuza göre düzenlemeler yapılması lazım bazı atasözlerinde galibaaslında insan kendisiyle ilgili herşeyde kendinden eminse emindir,bakın siz birşey yaptınız ama nişanlınızın gidip gitmeyeceğinden emin olamıyorsunuz,kendinizin iyi niyetli olduğundan eminsiniz ama,kocam aldatmam diyemem eldir ,ama ben aldatmam derim çünkü kendimden eminim kendimi bilirim çok şükür,
Haddimi aştığımı düşünmüyorum. Doğru bildiğim şeyi yaptım. Ve bunları yanlış bir şey yapmadığım için vicdanım rahat olduğu için söylüyorum. Umarım Allah hepimizin hikayesini mutlu bitirir
çok şükür vicdanım ve insanlığımdan eminim,bunu senin bana önermende ayrı bir trajedi,zira vicdan konusunda tavsiye alacak bir konuda olduğumu düşünmüyorum.Vicdanınızı her zaman yanınızda taşımanızı isterim, ileride size çok yardımlarının dokunacağından çok eminim
Doktoralı olmanız takdir edilesi. Fakat bunu bana karşı lafta bulunmak adına söylemiş olmanız söylediğimi geçersiz kılıyor benim açımdan. Allah’la ilgili kurduğunuz cümleye de sonuna kadar katılıyorum. Dileğim, dualarım onun gerçekleşmesi yönünde.Doğru bildiğiniz şey içinizde binbir şüpheye mahal vermiş. Bundan sonra iki kez düşünün o halde. Bir doktoralıdan tavsiye.
Allah başkalarının günahlarını kendi çıkarları için aşikar etmeyenlerin hikayelerini mutlu bitirir, endişeniz olmasın.
herşeye maydonoz olma diyede bir söz var.yada dış kapının dış mandalı deyim nasıl?O zaman büyükler zamanında büyük konuşma ile ilgili atasözlerini boşuna söylemişler. Siz bu kadar emin olduğunuza göre düzenlemeler yapılması lazım bazı atasözlerinde galiba
Sizin baştan sona yapmış olduğunuz yorumlar ise trajikomikti diyebilirim öyleyse. Beni yargılamanızı gerektiren bir konuyu da ben açmadım çünkü. Dediğim gibi bir sorunum vardı ve çıkış yolu bulabileceğim tavsiyeler alabilmek adına bu konuyu açtım.çok şükür vicdanım ve insanlığımdan eminim,bunu senin bana önermende ayrı bir trajedi,zira vicdan konusunda tavsiye alacak bir konuda olduğumu düşünmüyorum.
Evet bilirim. Burada gelip bunu yapıyor olmanız da güzel bir örneği olabilirherşeye maydonoz olma diyede bir söz var.yada dış kapının dış mandalı deyim nasıl?
Doktoralı olmanız takdir edilesi. Fakat bunu bana karşı lafta bulunmak adına söylemiş olmanız söylediğimi geçersiz kılıyor benim açımdan. Allah’la ilgili kurduğunuz cümleye de sonuna kadar katılıyorum. Dileğim, dualarım onun gerçekleşmesi yönünde.
Farkındayım.. umarım güzel olur her şey...Sevgi inan bir yere kadar goturuyor ilişkıyi. Nişanlın ne kadar kızarsa kızsın ailesıne sırt donemez. Senin aran bozuk diye ailesiyle oda uzaklaşmak zorunda hissedebilir kendıni. Ömur boyu bu cekısmenin içinde olacaksın. aradaki saygıyı yıtırmıssınız duzelmez artık. Ufak seyler olsa devam et derdik ama beton gıbı bir psikolojim var dersen devam et. Normal bir aileye gelın olmayacaksın.
hanfendi buraya konu açıyorsanız kusura bakmayında herkesin sizle aynı görüşte olmasını beklemeyin,siz konu açtınız bende yorum yapıyorum en doğal hakkımEvet bilirim. Burada gelip bunu yapıyor olmanız da güzel bir örneği olabilir
İnşallah hersey gonlünce olsun.Farkındayım.. umarım güzel olur her şey...
İnşallah da öyle olur ve yaşayıp da görürüz. Ne kadar çok anlamamış da olsanız herhangi kötü bir niyetim yok. Böyle bir şeye şahit olmayı ben de istemezdim çünkü. Ne yapıp yapmamamın doğru olacağını da daha önce tecrübe etmemiş olmamdan dolayı bilemedim. Bana bu doğru geldi o yüzden yaptım. Bunu yapmadan önce de güvendiğim birinden akıl aldım. O da öyle düşündü. Yanlış anladım ya da anlattıysam istemeyerek de olsa kusura bakmayın. Sinirlerim de gergin çünkü aynı zamanda.Hiç tereddütünüz olmasın. Zira Allah’ın değirmeni yavaş dönse de, çok ince öğütür.
Benim sizi yaptığınız yoruma göre yorumlamama da bir şey söylemeyin öyleyse hanımefendihanfendi buraya konu açıyorsanız kusura bakmayında herkesin sizle aynı görüşte olmasını beklemeyin,siz konu açtınız bende yorum yapıyorum en doğal hakkım
Teşekkürler sizin deİnşallah hersey gonlünce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?