Nişanlımın ailesiyle yaşadığımız kavga

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
neyse böyle bir konuda daha fazla durmayacağım,nişanlınız umarım ailesiyle barışır,eni sonuda barışacağını düşünüyorum sonuçta aile senelerce bakıp büyütüp yetiştiren insan .kimsenin ailesiyle kötü olmasını istyecek kadar kara vicdanlı değilim.iyi günler

Valla bu olayda hiç kimse masum degil bama göre kac kurtul aıleni dinle derim sonraa kafanı taşlara vurursum ıkı gğn sona unutulur senden benden iyi olurlar sen ortada kalırsın

Vicdanınızı her zaman yanınızda taşımanızı isterim, ileride size çok yardımlarının dokunacağından çok eminim

Bazen sizin emin olmanız bir şeylerin yaşanmasına engel olmuyor. Büyük lokma ye büyük söz konuşma diye boşuna demiyorlar çünkü. Gerçekten. Buna inanın
aslında insan kendisiyle ilgili herşeyde kendinden eminse emindir,bakın siz birşey yaptınız ama nişanlınızın gidip gitmeyeceğinden emin olamıyorsunuz,kendinizin iyi niyetli olduğundan eminsiniz ama,kocam aldatmam diyemem eldir ,ama ben aldatmam derim çünkü kendimden eminim kendimi bilirim çok şükür,

Valla bu olayda hiç kimse masum degil bama göre kac kurtul aıleni dinle derim sonraa kafanı taşlara vurursum ıkı gğn sona unutulur senden benden iyi olurlar sen ortada kalırsın
Evet. Haksızlığın unutulması benim korkum. Nişanlımı sevdiğim için yanında duruyorum, kendi aileme karşı da koruyorum, herkese karşı yaptığım gibi. Onlar da onu çok seviyorlar gerçi, sadece bu olaylar var bizi üzen. Nişanlım üzerinde bile durma senelerce ben neler çektim biz hayatımıza bakalım diyo, ama ben düşünüp üzülüyorum

O zaman büyükler zamanında büyük konuşma ile ilgili atasözlerini boşuna söylemişler. Siz bu kadar emin olduğunuza göre düzenlemeler yapılması lazım bazı atasözlerinde galiba

Doğru bildiğiniz şey içinizde binbir şüpheye mahal vermiş. Bundan sonra iki kez düşünün o halde. Bir doktoralıdan tavsiye.

Allah başkalarının günahlarını kendi çıkarları için aşikar etmeyenlerin hikayelerini mutlu bitirir, endişeniz olmasın.

Vicdanınızı her zaman yanınızda taşımanızı isterim, ileride size çok yardımlarının dokunacağından çok eminim
çok şükür vicdanım ve insanlığımdan eminim,bunu senin bana önermende ayrı bir trajedi,zira vicdan konusunda tavsiye alacak bir konuda olduğumu düşünmüyorum.

Doktoralı olmanız takdir edilesi. Fakat bunu bana karşı lafta bulunmak adına söylemiş olmanız söylediğimi geçersiz kılıyor benim açımdan. Allah’la ilgili kurduğunuz cümleye de sonuna kadar katılıyorum. Dileğim, dualarım onun gerçekleşmesi yönünde.

O zaman büyükler zamanında büyük konuşma ile ilgili atasözlerini boşuna söylemişler. Siz bu kadar emin olduğunuza göre düzenlemeler yapılması lazım bazı atasözlerinde galiba
herşeye maydonoz olma diyede bir söz var.yada dış kapının dış mandalı deyim nasıl?

çok şükür vicdanım ve insanlığımdan eminim,bunu senin bana önermende ayrı bir trajedi,zira vicdan konusunda tavsiye alacak bir konuda olduğumu düşünmüyorum.
Sizin baştan sona yapmış olduğunuz yorumlar ise trajikomikti diyebilirim öyleyse. Beni yargılamanızı gerektiren bir konuyu da ben açmadım çünkü. Dediğim gibi bir sorunum vardı ve çıkış yolu bulabileceğim tavsiyeler alabilmek adına bu konuyu açtım.

Hiç tereddütünüz olmasın. Zira Allah’ın değirmeni yavaş dönse de, çok ince öğütür.

Farkındayım.. umarım güzel olur her şey...

Evet bilirim. Burada gelip bunu yapıyor olmanız da güzel bir örneği olabilir
hanfendi buraya konu açıyorsanız kusura bakmayında herkesin sizle aynı görüşte olmasını beklemeyin,siz konu açtınız bende yorum yapıyorum en doğal hakkım

Hiç tereddütünüz olmasın. Zira Allah’ın değirmeni yavaş dönse de, çok ince öğütür.
İnşallah da öyle olur ve yaşayıp da görürüz. Ne kadar çok anlamamış da olsanız herhangi kötü bir niyetim yok. Böyle bir şeye şahit olmayı ben de istemezdim çünkü. Ne yapıp yapmamamın doğru olacağını da daha önce tecrübe etmemiş olmamdan dolayı bilemedim. Bana bu doğru geldi o yüzden yaptım. Bunu yapmadan önce de güvendiğim birinden akıl aldım. O da öyle düşündü. Yanlış anladım ya da anlattıysam istemeyerek de olsa kusura bakmayın. Sinirlerim de gergin çünkü aynı zamanda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…