Nisanlimin ailesine karşı bencilmiyim

gün doğmadan ne doğacakmış banka kredisinden başka...

Zaten 2yillik memur 15bin para göndermiş iki yılda ama annesi kalırsa hiç yollamadi.bnm yanmda defalarca aylık 1000tl gönderdi.

Düğün masrafı çıkarmayacak yeterince para da göndermiş elinden geleni yapmış o zaman . Başka kardeşi yok mu birazda o yardım etsin ya da emekli ikramiyesi falan ?

Sen onların ailesinin kredi borcunu ödemek için çalışmış olacaksın o zaman ki çok adeletsiz bir durum .

Kardeşi küçük henüz okuyor.babasının sabit bi geliri yok dışardan bagkurunu yatırıyr

Bencillik demiyelim de birsürü borca girersiniz diye tabiki bunu düşünmen doğal yeni evlenenler için zaten borç olur..onların size yardım etme yerine borç para istemesi tuhaf sanki.. Ama Borç bu sonuçta

Ko

Komik olan nedir algilamayamadim. Hoslanmadysaniz cvp vermek zorunda degilsiniz
Memursunuz ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz bu demek oluyorki bir eğitim almışsınız.Yani mantık ve zekanızın biraz çalışıyor olması lazım.
Komik olan şu ki dünyada birtek nişanlınız kalmışta sizi almazsa ortada kalacak gibi davranmanız.
Takınızın bile parasını vermişsiniz ve ortak kuracağınız yaşam için nişanlınız sizi hiç takmıyor.
Burda bunu paylaşırken nasıl bir akıl almayı bekliyorsunuz?
Okurken bile aşağılık duygusunu hissetmediniz mi paylaşımınız da?

Öncelikle sizin benim konuma ilk yazdığınız yorumu okumanizi tavsiye ediyorm.yok kafa cekmek vs. Hoş bi giriş cümlesi olmamış .burda yaşta benden büyük aynı sıkıntıları yaşamış olabilen insanların tecrubelerinden yararlanmak istemem sizi niye bu kadar rahatsız etti anlamıyorum.tekrar dediğim gibi eleştiri yapabilirsiniz ancak saygı çerçevesini aşmadan.

Senin 16 bin onların 30 bin borcunu öderken çok sıkıntı cekeceksiniz ama.
Ben olsam herkes borcunu bitirsin öyle evlenelim derim o halde.
Birbirinizi yer durursunuz valla.
Millet ev sahibi olur olan sizin evliliğinize olur.
Onu da dedim fakat nisanlilik suresi uzadıkça sıkıntılar artior gibi eleştiriler aldım.aileler pek sıcak bakmıyor.

Bencil degilsin.
Burda bencil olan nisanlinin ailesi.
Ve saf olanda nisanlin.

Daha simdiden seni ezip onceligi ailesine taniyosa ciddi bi problemdir bu.
Yabana atma.

Onu da dedim fakat nisanlilik suresi uzadıkça sıkıntılar artior gibi eleştiriler aldım.aileler pek sıcak bakmıyor.
Inan bu şartlarda evlenirseniz çok daha sıkıntı olur.
Nikah erkeği rahatlatır.
Şimdi bile senin fikrini almayan adam ne olur sen düşün.
Şimdi en azından onayının olmadığı yerde tepki gösterir çok tepen atarsa bitirirsin.

Evlilik sana yaramaz onlara yarar emin ol.

Reactions: anu
Aklınız mı yok daha elalem olan insanlara kredi çekiceksiniz ortads borçla kalırsanız anlarsınız bazı şeyleride geç olur
Aklım da fikrimde var çok şükür.ancak her iki tarafı kırmadan en asgari ne şekilde durumu toparlarim diye dusunuyorm.ve burda benden yaşça büyük yda dha önce başından böyle bisey geçmiş insanların tecrubelerinden yararlanmak istedim.

Kocan için bile kredi çekmiceksin canım çok istiyorsa kendi çeksin burda eski kocasının borcunu ödeyen çok kadın var maalesef.

Bencil degilsin.
Burda bencil olan nisanlinin ailesi.
Ve saf olanda nisanlin.

Daha simdiden seni ezip onceligi ailesine taniyosa ciddi bi problemdir bu.
Yabana atma.
Bende bugün oturup istişare yaptım kendimce...çareler arıyorum ama insanları kırmadan incitmeden...en son ayrılık geliyor aklıma düşünmek bile istemiyorum sırf para için bitermi diyorm herkes biteceğini soyluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…