Nisanlimin ailesine karşı bencilmiyim

Olur mu öyle şey ya. Herşeyi geçtim hadi evi alıcak bi de kız kardeşinin üstüne geçirecekmiş oldu canımm sende orda borç öde dur nedensiz yere.Tamam para yüzünden bitmemeli ama bu durum para olayını aşmış bildiğin senin üzerinden oyun oynuyo hepsi. nişanlında bu kadar saf olmasın. Daha şimdiden senin lafını bile hiçe sayıyor yani ki siz beraber bir yola girmek için baş koymuşsunuz bunun için. Kendini yedirme en sonunda o borçlarla dımdızlak ortada kalıcak sen olursun...
Ailesinin hakkını yiyemem su anlamda.babası oğlum parayı ver senin üzerine yapiyim ben otuyum dedi.bnm salak nişanlim dio hayır baba kardeşimin olsun die...bana da ısrarla kardesime vercem dio.

Ailesinin hakkını yiyemem su anlamda.babası oğlum parayı ver senin üzerine yapiyim ben otuyum dedi.bnm salak nişanlim dio hayır baba kardeşimin olsun die...bana da ısrarla kardesime vercem dio.
nisanlin harbi salakmis
ben olsam evlenmem bu adamla
evin kocasinin kazandigini annne babasi yedirmesi sandigindan daha buyk bi sorun
ben boyle bi ailmede buyudum hep kavga gurultu olurdu, annem aglardi babam takmazdi
su an amcamdan nefret ediyorum, olse içim bi gr acimaz kalbim nasir bagladi herhalde
aklin hyalin almayachi yardimlar etti babama amcama, yedigimiz ekemgi alip ona verdi tabiri caizse
annemde hiç bisey yapamdi kavga larda aglamkdan baska ..

nisanlin harbi salakmis
evin kocasinin kazandigini annne babasi yedirmesi sandigindan daha buyk bi sorun
ben boyle bi ailmede buyudum hep kavga gurultu olurdu, annem aglardi babam takmazdi
su an amcamdan nefret ediyorum, olse içim bi gr acimaz kalbim nasir bagladi herhalde
aklin hyalin almayachi yardimlar etti babama amcama, yedigimiz ekemgi alip ona verdi tabiri caizse
Ki zaten bn oturmadgm evin kredisini ödemek istemiyorum....

Bence düzgünce karşına al konuş. Eğer kredi çekilip ev alınacaksa bile ev sizin üzerinize olmalı. Yanlış karar vermesin eğer burnunun dikini gidip senin sözüne hiç kulak asmıyorsa da ilerde de bu durum böyle olucaktır. Ki bilirsin genelde evlendikten sonra bi elde ettim havasına girer erkekler daha çok boşlarlar o zaman bu durumla başa çıkabilir misin sürekli sana sormadan iş yapsa, sürekli ailesini öncelikle tutsa ki burda artık ailesinin sen olduğunu düşünmicek hala annesi babası öncelikli olucak en ufak bişeyde bile. Konuşup bu duruma bir çözüm bulmanı öneririm bir an önce

Babası üzerine bile yapsa ilerde kızkardeş yine mirasında hak sahibi oluyor öyle yada böyle şanslı....

Bisey diyemedim :KK43: sonuçta sen kazaniyorsun.cekmek istersen çekersn.ancak benim babamda 20bin istedi ben vermedim düğün yapcam diye sen verirsen bende veririm dedm.konuyu kapatmak için elinden geleni yapıyor. Ha birde evi kız kardeşimin üzerine yapcam dedi.ben sıkıntısını borcunu ödücem kardeşi ev sahibi olacakmış :KK43:

yok daha neler şaka gibi ben olsam kesinlikle kabul etmezdim
ayrıca bencil olan nişanlınız ve ailesi bence
insan utanır
çok iyi niyetlisiniz bence hakkınızı arayın üstelik bu devirde hangi kız sizin yaptığınız gibi askerdeki adamın borcunu öder öpsün başlarına koysunlar

nisanlin harbi salakmis

ben de evlenmezdim ömür geçmez bu şekilde

yok daha neler şaka gibi ben olsam kesinlikle kabul etmezdim
ayrıca bencil olan nişanlınız ve ailesi bence
insan utanır
çok iyi niyetlisiniz bence hakkınızı arayın üstelik bu devirde hangi kız sizin yaptığınız gibi askerdeki adamın borcunu öder öpsün başlarına koysunlar
Zaten ilk hatayı orda yapmış alışkanlık yapmış geriside çorap söküğü gibi gelmiş ...,,

X