- 25 Aralık 2012
- 286
- 33
-
- Konu Sahibi 1seniseviyorum
Dedim demesinede hala bakarz modundaydi.ama tekrar tekrar soylesemmi bilemiyorum hala verdiği cvplar ytrnce tatmin etmedi.asker de şuan napsam blemiyormTebrik ediyorum. Yerinde bir tepki olmuş. Aksi takdirde o babasına ev almış sizde düğün eşya borcu ödüyor olacaktınız. Herkes ayağını denk alsın
Dedim demesinede hala bakarz modundaydi.ama tekrar tekrar soylesemmi bilemiyorum hala verdiği cvplar ytrnce tatmin etmedi.asker de şuan napsam blemiyorm
bizim kayın aile istemedi sözden önce aldı düğünden iki gün önce satıp daha pahalısını aldı düğünden sonra da parasını aldı adamlar münakaşaya bile girmedi bizimleNe kadar çok konu açıldı böyle.
Bu aileler de çocuklarından para istemek için tam düğün öncesini buluyorlar.
Belli ki beklemişler.Ev almak için seni mi beklemisler bu zamana kadar akillari nerdeymis? Tey Allahim ya bi de bencil miyim diye soruyosun bence fazla iyi niyetlisin ve iyilikten maraz dogar
bizim kayın aile istemedi sözden önce aldı düğünden iki gün önce satıp daha pahalısını aldı düğünden sonra da parasını aldı adamlar münakaşaya bile girmedi bizimlebirde böylesi var napcan
Yani enayilermi ellerinden kaçırmak istemezler oh gelin kızımız için çalışacak ev alacak bi benimYolunacak kaz arıyorlarmış. Yoldurmayın.
Hayır araba hurdaya çıkmadı.sattim parasını harcamadm.söyledim evlenemeyeceğimi..Saflık derecesinde iyisin ve hala kimseyi üzmeden nasıl hallederim diyorsun.
Nişanda takılanların hepsini nişanlının borçlarına vererek ilk hatanı yapmışsın. Niye ikinizin borçlarına pay etmediniz? Araba hurdaya mı çıktı satınca niye o kadar zarar ettin onu anlamadım?
Nişanlına ev için kredi çekerse borcu bitene kadar evlenmeyeceğini söyle. Seni kimse sallamıyor farkında değil misin?