Nisanlimin ailesine karşı bencilmiyim

Tebrik ediyorum. Yerinde bir tepki olmuş. Aksi takdirde o babasına ev almış sizde düğün eşya borcu ödüyor olacaktınız. Herkes ayağını denk alsın
Dedim demesinede hala bakarz modundaydi.ama tekrar tekrar soylesemmi bilemiyorum hala verdiği cvplar ytrnce tatmin etmedi.asker de şuan napsam blemiyorm

Ailesi nişanlınla konuştuğunu duyarsa kargaşa yaşanabilir , herşeye hazırlıklı olun kötü fesat gelin oluverirsiniz birden bence asla kredi çektirmeyin bunu açık vede net söyleyin konu açıldıkca.

Aslında kardeşin varsa sende deki nişanlına benim kardeşimede 1 ev alalım nasıl olsa seninkine alıcaz önce benim kardeşe ev alırız sonrada seninkine 1 ev alırız ne olacak yada sen senin kardeşe ev al ben benim kardeşe ev alam öder gideriz diye söyleyin

Dedim demesinede hala bakarz modundaydi.ama tekrar tekrar soylesemmi bilemiyorum hala verdiği cvplar ytrnce tatmin etmedi.asker de şuan napsam blemiyorm

Askerden dönene kadar konuyu askıya alın, o askerdeyken de konuşmayın derim ben. Geldiğinde tavrına bakarsınız. Ha devam mı ediyor, inanın bu forumda ayrıl kelimesini en az telaffuz eden ben hiç gözünü kırpma ayrıl derim...

bencilikmi?????
takilarini veriyorsun nisanlina borcunu ödesin diye.
babasi senin yaninda bu Kadar rahat konusabiliyor bize kredi cekceksin diye Emir veriyor seninle evlencegini bile bile.
yani bu demek oluyor ki essek gibi beraber ödeyeceksiniz bizim borclarimizi.

ben olsam hic bu ise girismem

Tepkin güzel, az söyle öz söyle sen çekerse ne olacağını söylemişsin, daha üstelemeye gerek yok karar onun.
İlerde kardeşi de çalışır, o zaman iki kardeş derler ki ana -babamıza ev alalım gel ortak tapu yapalım kimseye hak geçmesin amenna! Ama böyle oğlum bize ev Al, tapusu da kardeşine olsun ki ilerde sana pay düşmesin çünkü sen enayisin tarzı hoş değil.

Ne kadar çok konu açıldı böyle.

Bu aileler de çocuklarından para istemek için tam düğün öncesini buluyorlar.
bizim kayın aile istemedi sözden önce aldı düğünden iki gün önce satıp daha pahalısını aldı düğünden sonra da parasını aldı adamlar münakaşaya bile girmedi bizimle birde böylesi var napcan

Saflık derecesinde iyisin ve hala kimseyi üzmeden nasıl hallederim diyorsun.
Nişanda takılanların hepsini nişanlının borçlarına vererek ilk hatanı yapmışsın. Niye ikinizin borçlarına pay etmediniz? Araba hurdaya mı çıktı satınca niye o kadar zarar ettin onu anlamadım?
Nişanlına ev için kredi çekerse borcu bitene kadar evlenmeyeceğini söyle. Seni kimse sallamıyor farkında değil misin?

Şöyle bir durum var. Henüz yeni memur olmuş. Demek ki bugüne kadar ev alma durumları olmamış. Şimdi de ailesine ev almak istemesi çok doğal. O anne-baba. İlerde yaşlandıklarında kira ödemek zorunda bırakılmamalı bence. Ama bu siz evliyken yapılsın demek de değil tabiki. Evlenmeden ailesine evi alsın. Sonra evlenin. Sende bu süre zarfında ya ailene yardım edersin yada para biriktirirsin (Tabi kendin için). Yani evliyken ailelere böyle yüklü miktarlarda paralar verilmesine karşıyım. Şartlar eşit olmalı. Erkek veriyorsa kız da vermeli.

Dolayısıyla evlenmeden ne yapacaksa yapsın. Evlendikten sonra asla müsaade etmem deyip tavır koy. Gerekirse ayrılın, çünkü sadece düşüncesi canınızı bu kadar sıkarken reele dönüşünce çok daha üzücü olur sizin için. Birde bakarız gibi sözlerine aldanma. Senden gizli kredi çekip evlendikten sonra sürpriz de olmasın. Dikkatli ol.

Ben senın yerınde olsam net ayrılırdım , Ben evlenecegım arıfede kımseye para yedırmek zorunda degılım aılesı açmı acıktamı bırde evı ablasının üzerine yapacak he hahahaha buna sadece gülerim , Böyle adamla evlenmeyı bırak adam yerıne koyup bırseyler anlatmaya bıle çalışmam okumussun meslegını elıne almıssın , güzel sayılacakta bır maasın varken bu kadar sorunu çekmek nıye ıyı dusun derım

Olur mu öyle şey ya. Herşeyi geçtim hadi evi alıcak bi de kız kardeşinin üstüne geçirecekmiş oldu canımm sende orda borç öde dur nedensiz yere.Tamam para yüzünden bitmemeli ama bu durum para olayını aşmış bildiğin senin üzerinden oyun oynuyo hepsi. nişanlında bu kadar saf olmasın. Daha şimdiden senin lafını bile hiçe sayıyor yani ki siz beraber bir yola girmek için baş koymuşsunuz bunun için. Kendini yedirme en sonunda o borçlarla dımdızlak ortada kalıcak sen olursun...

Hayır araba hurdaya çıkmadı.sattim parasını harcamadm.söyledim evlenemeyeceğimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…