Nişanlımın ailesinden her geçen gün daha da soğuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben kayinpederin kendi ismini yazdirma istegini makul buldum. cunku dugune geleceklerin cogu zaten onun ve sizin ailenizin misafirleri. dugune sadece gelin ve damadin arkadaslari gelmiyor ki, sizin tanimadiginiz didisinin didisi bile gelecek. hani “kayinpeder karismasin, onun dugunu degil” diyenler o zaman kayinpederin esine dostuna davetiye vermeyecek. sadece gelin ve damadin cevresiyle yapacak dugunu, o zaman hak veririm.

aslinda onlar orta yolu bulmaya calismis ama dediginiz gibi siz belki de onceden icinizde bastirdiginiz hisler ortaya ciktigi icin anlayis gosterememissiniz. olabilir yine de cok buyutulecek bir konu degil. sonucta sizin istediginiz olmus. mutluluklar.

Ahaha tatlm ya 15 yıllık yüzüğümun içine ilk kez baktım sayende.. hakkaten basmışlar yeni nesil fenasiniz velhasıl kelam, bilmediğiniz yok

Ben seni anladım, bak senden yeni bişey öğrendim, ben de tecrübeli bir ablan olarak sana şunu tavsiye edeyim, düğün dernek işleri sıkıntılıdır herkes gerilir, bana da eş ailen seni azıcık yoracak gibi geliyor şu anlattıklarından sonra ama belli ki onlar evlatlarına, evlatları da sana değer veriyor. Haklı çıkışlarını yerinde zamanında yaparsan, yerinde alttan alirsan çok mutlu olursun bu adamla, ama lütfen adaletli davran, davetiye konusunda hakliyken haksız duruma dusmussun, yarın eşin babamın son arzusuydu yapmadım senin yüzünden derse anasına babasına bişey olmaz senin huzurun bozulur.

Evlilikte Bazen alttan almak iyidir , bazen de balyozu masaya vurmak gerekir. Zamanlama herşeydir....

Son düzenleme:
Hükümet binasında çalışması düğünle ilgili neyi indirimle almasını sağladı ve nasıl oldu bu?
Bazı kurumların işleri maalesef hükümet tarafından insanlara bağlı olduğu için o kişilere gidip “siz bize indirim yaparsanız biz de sizin işinizi görürüz” dedi mesela arada bazı isimleri kullanarak. Siz bize güzellik yapmıyorsanız biz de sizin işinizi yapmıyoruz anlamına geliyor yani bu. Tek başına bu bile soğumam için bir sebep olabilir.

Geçinmeye gönlünüz yok.
Karşı tarafın da geçinmeye gönlü yok.
Sorun olmayacak şeyler şimdiden sorun oluyorsa o iş uzun vadede yaş.
Normal şartlar altında kp haklı, düğünüme gelen insanların yarısını hayatımda ilk ve son görüşümdü. Çünkü babamın ve eş ailesinin büyüklerinin hatırına gelenlerdi. İsim yazılması normali.
Hassasiyetiniz var. Anlıyorum. İki ayrı davetiye bastırılabilirdi.
İki tarafın da diretmesi gereken bir şey yok ortada.

E sizin düğün dernek işleri dolaylı olarak bizim vergilerle yapılıyor yani desenedavetiyenize benim de adımı yazmanızı talep ediyorum bu durumda, hadi bakalım bı de ben çıktım

E sizin düğün dernek işleri dolaylı olarak bizim vergilerle yapılıyor yani desenedavetiyenize benim de adımı yazmanızı talep ediyorum bu durumda, hadi bakalım bı de ben çıktım
Yaptıkları düğün de dahil birçok şey vergilerimizle yapılıyor. Daha 2 hafta önceki haftasonunda devletin makam aracı ve şoförüyle keyfi olarak şehir dışına gezmeye çıkan, sıfır harcamayla gittikleri şehirde her yeri gezen kv-kp bu konuda mazlum ilan edildi ya ben ona yanıyorum. Ülkenin geldiği durum bu

E sen de olmadık yerden cingar çıkarmışsin bacım, bin tane kafana takacak konu varken (mesela hırsız olmaları) en haksız oldugun konuda cirlamişsin, ne bilelim biz bunların vampir olduklarını falına mı baktık?

İyi de açtığın konuyla durumun şu an ulaştığı nokta çok farklı.
Sen bir olay anlattın, biz de onun üzerinden yorum yaptık; fakat görünen o ki sen nişanlının ailesinden bayağı bayağı hoşlanmıyorsun. Umarım mesafeyi korumayı başarabilirsin, aksi halde eşinle de aran açılır. Zira evlenene dek aşkım aşkım diyenler evlendikten sonra anam babam diye geziyor.

Bin tane sebepten soğuyup Allah’a havale ettim ama benim de bir kırmızı çizgim vardı. Ufacık bir anlayış ve insanlık göstermelerini bekledim, onu bile yapamadıklarında patladım evet

ee o zaman sikayet edelim cimere? olur mu yani oyle?

Bin tane sebepten soğuyup Allah’a havale ettim ama benim de bir kırmızı çizgim vardı. Ufacık bir anlayış ve insanlık göstermelerini bekledim, onu bile yapamadıklarında patladım evet
Yahu madem bu kadar haramzade bu kadar kötüler davetiye olayına kadar niye sustun? Üstelik davetiye olayında bı suçları da yok, sen emin misin bu aileye girmek istediginden önce ona karar ver.

Mesafeyi koruyorum elimden geldiğince. İlk nişanlandığım zamanlar sorunlar daha büyüktü, niye öyle böyle yapıyorlar diye daha çok kafama takıyordum. Nişanlım daha pasifti, her şeye karışmalarına daha çok izin veriyordu. Ayrılma noktasına da gelmiştik ben nişan atmayı istedim, sonra nişanlım ailesine rest çekip bazı şeylerden uzak tutmayı başardı o süreçte toparladık biraz. Şimdi yine çoğu şeyi görmezden gelirken böyle bir şey yaşanması benim kinimi geri getirdi aniden. Evlendikten sonra yurt dışında yaşayacağımız için kafamı biraz rahatlatmaya çalışıyorum açıkçası. Düğün işleri için falan geldik buraya, uzaktayken daha rahatız

Bu kadar nefret ettiğiniz aileye dahil olmak neden ?

Haksızsin. Bunu çok net diyorum

Bu kadar nefret ettiğiniz aileye dahil olmak neden ?
Aileyle değil oğluyla evleniyorum çünkü. Yurt dışında yaşayacağız, elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum. Oğulları da kendilerinin zihniyetinde olsaydı evlenmezdim ama değil. Ailesinin yanlışlarının farkında ama kaç yaşında insanlar onun da yapacağı bir şey yok sonuçta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…