Nişanlımın ailesinden her geçen gün daha da soğuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ve ilk kez bir erkek ailesine üzüldüm kaldı ki ben erkek ailelerini sevmem

Bunları bile bile bu ailenin yetiştirdiği biriyle evlenebiliyorsaniz zaten başınıza gelecek herşeyi hakediyorsunuz demektir. Anlamıyorum bu kadar haram colugumuzdan çocugumuzdan çıkar diye de mi korkmuyor bu insanlar... Davetiye ye babanızın adını yazdirmamaniz isabet olmuş, adı karışmaz en azindan

Madem düğün masraflarını buldukları konumları kullanarak, hak yiyerek ucuza getiriyorlar neden kabul ettiniz bu zamana kadar? Böyle birşeyi ilk öğrendiğiniz anda istemiyorum deyip nişanlınızla karşılama yoluna gitmediniz? Eşyaları alsınlar, düğünü yapsınlar sonra vay efendim şöyle yaptılar böyle yaptılar, yaptırmasaydiniz?
Yaptıklarını asla doğru bulmuyorum orası bambaşka bir konu.

Şimdi istediğiniz cevaplar gelmeyince aileyi kötülemek adına bunları yazmanız anlamsız bence.

Ayrıca o ailenin oğlu nişanlıniz, çok mu farklı düşünüyor ailesinden? Yaşayıp görürsünüz büyük ihtimalle.

Yiyenden çıksın benden niye çıkıyor ki? Ben mi yapıyorum bunları. Arada ben de düşünüyorum bunların günahı bana dokunur mu diye ama ilahi adalet varsa, benim ailem bir gün bile harama bulaşmamışsa, ben bulaşmamışsam onların yediğinin derdi de bana kalmamalı bence

Biz geçen yıldan yapacağımız yere karar verdik sözleşmemizi yaptık. 1 ay önce geldik Türkiye’ye organizasyonu yapmak için, anlaştığımız yerlerden tanıdık bulmaya çalıştıklarını ben yeni yeni duyuyorum şu an.

İstediğim cevaplar gelmediği için aileyi kötülemek değil derdim, zaten insanlar nerelerden vuruyorlar bilip bilmeden onu hiç takacak halim yok. Aileyi kötülemek olsaydı derdim onun için de ayrı konu açar yazardım. İnsanlar bir şeyler sordu, konu konuyu açtı söyledim ben de

Peki ben şunu anlamadım, size güzel bir teklifle gelmişler, sizin tarafta isim yazılmasın bizim tarafın davetiyelerinde isim soyisim yazılsın gibi güzel ve makul bir teklif sunmuşlar sizide düşünerek
kendilerinide düşünerek
buna neden iyi babanın adını bilboardlarada yazdır diyip atarlanarak telefonu kapatıyorsunuz tamam diyin kabul edin onların davetiyelerini sizin amcalarınız babaanneniz görmeyecek ki!!

Ben nişanlınızın yerinde olsam evlilik için biraz düşünürdüm . Zira siz biraz kaprisli gibisiniz anlatımınızdan anladığım kadarıyla.
Ay evet ben çok kaprisliyim. İnsanlardan dürüstlük beklediğim için, herkesin kendim ve ailem gibi olmasını bekleyip sonra haksızlıkları gördüğümde bilendiğim için çok kaprisli ve uzak durulması gereken bir insanım. Erkek ailesine de nişanlıma da çok yazık gerçekten

ne diyorsunuz siz ya? siz simdi nisanlinizin cebinden yediginiz paranin milletin vergisi olmadigina emin misiniz?

veya bu insanlar oyle makam soforlerini falan kullanip oradan oraya gidiyorlar, siz bir gun bile onlarin makam aracina binmediniz mi? kayinvalide milleti hukumet binasindaki isiyle tehdit ederken “hop ne yapiyorsun ya” demediniz mi? hadi ona diyemediyseniz nisanliniza da mi demediniz?

siz su an burada resmen kayinvalide ve kayinpederinizin yolsuzluk yaptigini soyluyorsunuz. ben kendi adima elimden geleni yapacagim acikcasi. musluklariniz biraz kapanir belki ama umrumda degil inanin.

Bunları bile bile bu işlere ve bu aileye girdiysen sen de yemiş oluyorsun. O düğün , takilar, satılan arabalar , alınan eşyalar , hediyeler şimdiye kadar yediklerin zaten, bı de bundan sonrası var....Bilmiyorum ben kendi adıma size ve benzerlerine hakkımı asla helal etmiyorum, etmedim etmeyeceğim...

Çünkü ben karşımda üzülen bir insan görsem bu kadar anlamsız bir şey için diretmeye devam etmezdim. Konuyu kapatır geçerdim. Böyle saatlerce sürecek mesele haline getirdikleri için bilendim. Billboard kısmını da kp yıllardır “oğlunuz olduğunda benim adımı koyacaksınız” diye dikte ettiği için dedim. Anca rahatlar diye düşündüm

Teklifleri gayet mantıklıymıș fazla tepki göstermişsiniz. Babamı kaybedeli bugün tam 6 yıl oldu. İçimdeki acı hiç bir zaman azalmadı. Bende aksine düğünümde davetiyeme adını yazdırdım merhum yazdırmadım.

Ben anlamadım kp kuyumcu değilmiymiş.
Kv mi belediyeciymiş?

Dedim tabi ki demediğimi nereden çıkarıyorsunuz? Umrunda olan var mı ki? Alan memnun veren memnun ilişkisi var ortada, bir mekan yalakalık yapmak için onların işini görüyor onlar sayesinde daha büyük işler alıyor. Kimi kime şikayet edeceğiz ki bu durumda? Sadece onlar değil maalesef bu ülkede o konumda olan bir sürü insan bunu kullanıyor. O yüzden bugün yangınlar bu kadar kontrolden çıktı. O yüzden THK uçakları satıldı/özelleştirildi, personeller işten çıkarıldı ve yerlerine işten anlamayan yandaşlar getirildi. O yüzden günlerdir ciğerlerimiz yanıyor. Yaşadığımız ülke maalesef ki bundan ibaret, siz burada neyin adaletinden bahsediyorsunuz ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…