Nişanlımın ailesinden her geçen gün daha da soğuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
biliyorsunuz bilmezden geliyorsunuz.bundan büyük suç mu olur?gerisini yazmıyorum sitede dini yorum yasak oldundan.anlayan anladı zaten

ay bir zahmet simdi bana konuyu saptirmayin. kayinvalidenizin devletin soforunu kullanarak tatile gitmesinin veya milletin vergisini cukkalamasinin ormanlarla ne ilgisi var? siyaseti kayinvalideden mi ogrendiniz siz?

ben simdi burada yazip kendimi ifsa etme niyetlisi degilim. neyin ne oldugunu da sizden daha iyi bildigime eminim bu tarz islerde. o yuzden ilk once milletin vergileriyle alinan esyalar derken simdi isi yangina falan baglamayin hic.

ben elimden geleni yapayim da, eger dediginiz gibi her sey usulune uygunsa kendim bosuna ugrastigimla kalirim.

Thk uçakları satılmadı hangarda bekliyor.
Konuyla alakasını anlamadım ama

Peki yurtdışında yaşayan siz misiniz normalde?
Yani nişanlınız sizinle evlendiği için mi yurtdışına çıkacak?
İkimiz de master için gitmiştik, ben yeni mezun oldum doktoraya başlayacağım yakında. O da mezun olmak üzere

Ayrıca valla yaparsanız en başta ben memnun olurum. Onlardan gelen ekmeği yemiyorum benden hiç eksilen olmaz milletin hayrına olur aksine

Hanımefendi biz de biliyoruz işlerin hangi noktaya geldiğini ama kalkıp da o noktaya getirenlere nikah kiymiyoruz. Herkes yapıyor ben de yapayım demiyoruz. Madem bu kadar farkındasınız bunların saçma sapan davetiye kaprisi yapacağınıza en baştan sırf varlıklı diye gözünüzü kapatıp bu aileyi seçmeseydiniz, hadi diyelim oğlana tutuldunuz, lux dugunleri hediyeleri havada kapıp karatına bakacaginiza oturup evlerinde bir bardak su icmeseydiniz belki hak verirdik... tekrar söylüyorum bu ülkede açlıktan okulsuzluktan cehaletten acı çeken üç kuruşa alın teri döken, hakkı yenen her vatandaşın her çocuğun her canlının yakası iki cihanda elinizdedir.
Umarım sizin de bahçeleriniz hiç bahar gormesin

Babasının devletle falan işi yok. Kendi dükkanında çalıştığı kazandığı parayla aldı takısını falan. Ben de şimdiye kadar erkek arkadaşımın parasını değil kendi kazandığımı ve ailemin parasını yedim. Eşyaları da ortak alcaz, onu da babası kendi biriktirdiği paradan verecek. Hak konusuna gelince de katılıyorum, ben de hakkımı asla helal etmiyorum bunları yaşayanlara. Ama kendim onlardan biri değilim o yüzden üstüme alınmıyorum.

Siz ne diyorsunuz ya. Benim ailemin kim olduğunu ne olduğunu bilmeden ne kadar saçma sapan konuşuyorsunuz siz. Kendi ailemin maddi durumu daha iyi ben niye onların şatafatına bilmem nesine kapılayım ki? Onlarda değil ailemden gördüm çok şükür. Haddinizi bilin artık

Konu bambaşka bi hal aldı ve bu insanlar bariz suç işliyorlar nasıl beni ilgilendirmez dersiniz
Beni ilgilendirmez demiyorum, elimden gelen bir şey yok diyorum. Bu ülkenin yargı kurumları belli kimi kime şikayet edeceksiniz ki

Nişanlınızın arabasını satmamışlarmıydı masraflar için?
Nişanlınız arabayı nasıl aldı acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…