Nişanlımın ailesi hakkında dertleşmek istiyorum

Tamam agliyarak ve üzülerek gidiyorum buralardan çok kırıldım şimdi hiç tanımadığım forumdaki bir kadinin bana yazdığı şeylere
İyi o zaman sizin gibi toksik insanların istediği gibi at koşturamayacağını anlaması lazım. Git başka konulara kus nefretini.

Asla saldırma derdinde değilim. Sadece kimsenin yara bandı olamam. Ayrıca senin sorunun olmayabilir benim sorunum demek ki. Katılmıyorum de geç. Psikolojik analiz yapmak senin haddine mi ? Haddine olmayan şeylere kalkıştıktan sonra alacağın cevaplara da şaşırma. Ayrıca komik bulmadığının da farkındayım bence sessizliği seç daha fazla kırılma
Gerçekten nişanlınızın yengeleri sizi sevmemelerine takılmanızı normal mı buluyorsunuz? Sizin dayılarınızın değil müstakbel eşinizin yengeleri yahu :olamaz: Hem diyorsunuz ki benim ailem sevip sayıyorsa onlarda öyle olmalı yahu aileniz ayrı dızdığının dızdığı ayrı aynı şey mi:oha: Hem sevmeyebilirler belki sizden hoşlanmadılar olabilir sevmek zorunda değiller saygısızlık olmadığı sürece ne yani ben eşimin yeğeninin gelinini sevmek görüşüp gönlünü hoş mu tutmam gerek bunun neresi normal? Görümcenizle yok çok iyi konuşmuşmuş e kendi yakını yeğeni tabi konuşacak

Gerçekten nişanlınızın yengeleri sizi sevmemelerine takılmanızı normal mı buluyorsunuz? Sizin dayılarınızın değil müstakbel eşinizin yengeleri yahu :olamaz: Hem diyorsunuz ki benim ailem sevip sayıyorsa onlarda öyle olmalı yahu aileniz ayrı dızdığının dızdığı ayrı aynı şey mi:oha: Hem sevmeyebilirler belki sizden hoşlanmadılar olabilir sevmek zorunda değiller saygısızlık olmadığı sürece ne yani ben eşimin yeğeninin gelinini sevmek görüşüp gönlünü hoş mu tutmam gerek bunun neresi normal? Görümcenizle yok çok iyi konuşmuşmuş e kendi yakını yeğeni tabi konuşacak
Peki benle konuşurken ekrana çıkmaması normal mi? Ayan beyan saygısızlık yaptı kadın. Siz böyle şeyleri kaldırıyor olabilirsiniz ama kusura bakmayın ben o kadar geniş değilim. Ben zaten alacağım fikirleri okuyup anlayanlardan aldım. Demek ki sizin de aile yapınıza uygun davranıyorlar o yüzden bence biz bu konuda anlaşamayız.

Bu whatzup gruplarına eklenme de nişan, söz merasimi gibi birşey mi oldu artık geri kalmışım. On yıllık evliyim hiç istemedim o gruplara girmek herkes kendi ailesiyle grup olsun banane😅

Peki benle konuşurken ekrana çıkmaması normal mi? Ayan beyan saygısızlık yaptı kadın. Siz böyle şeyleri kaldırıyor olabilirsiniz ama kusura bakmayın ben o kadar geniş değilim. Ben zaten alacağım fikirleri okuyup anlayanlardan aldım. Demek ki sizin de aile yapınıza uygun davranıyorlar o yüzden bence biz bu konuda anlaşamayız.
Genişlik kel alaka oluyor. Aile yapısıda kel alaka zira ailenizden değiller. Ee belki sevmedi enerjiniz tutmadı konuşmak istemedi. Benim ailemde çok şükür dızdığının dızdığını takma gibi saçma şeyler yok banane yengelerden eşimin akrabalarından sankim anne babası kardeşi falan 😒

Evet görüntülü konuşurken sizin de orda olduğunuzu bildiği halde ekrana çıkıp bir selam vermemek, hal hatır sormamak kabalıktır. Ben de eşimin yengelerini, teyzelerini vs çok iyi tanımam , çok kalabalık bir sülale ancak ne zaman memleketlerine gitsem karşılaştığımız zaman hal hatır sorar ilgilenirler. Belki sizi sevmeme durumundan ziyade basitçe nezaketsiz insanlardır. Çünkü sizi tanımıyorlar, sevmeleri veya sevmemeleri için bir gerekçe yok. Ben olsam kişisel algılamam bile.

Iyi de siz onlarin gorumcelerinin gelini olacaksaniz zaten sizi otomatik olarak begenmezler ki.

Bir de esinizin dayisinin karisindan size ne? Yani takilacak konu bulmussunuz. Simdi kendi dayilarimin karilarindan bile bana ne iken esinizin yengelerinden size ne ki?

Boyle ufak detaylarda kaybolursaniz ilerde yasanacak olaylarda yikilirsiniz. Sallamayi ogrenmeniz lazim.

Ben daha sizin tarafınızdan bakarak cevap vermeyim.benzer bir şekilde eşimin dayısı ve eşi de benden hoşlanmıyor. Bende hiç hoşlanmıyorum. Yaptıkları şakalar itici geliyor, konuşmaları ise gerçekten şaşırdığım avamlikta. Beni sevmiyorlar nefret ediyorlar diyemem ama yaşımız 6 7 yaş farkla yakın olduğu için belki de kıskanclik hissettim. Rahatsiz oluyorsanız bu olduğunuz şeyi nisanliniza söyleyebilirsiniz. Bence söylenmeli. Ben eşimle çocukluktan beri sevgiliyim, çok uzun yıllardır. O yüzden bu gerginliği ilk hissettiğim de pek görüşmek istemiyorum diye anlatmıştım. Hakaret etmedim ama bkyle böyle hissettim sen ne düşünüyorsun diye. Kendisi de bana hak vermişti. Kırk yılda bir görüşürüz, bir şey olsa arasisirz. Kayinvalidemlerde onlar varsa sonra gelelim anne der onlar çıktıktan sonra gideriz mesela. Hayatımda beni üzen ve geren bir konu değiller dayı ve eşi. Eşimin herhangi bir konuda herkesten önce ne hissettiğimi söyleyerek ben hep daha rahatladım.

Mesafe candır diyorum. Bahsettiğiniz kişiler de inanın önemli kişi değiller. Siz belli etmeyin belli ederseniz daha çok üstünüze gelirler.

Tehlike çanları çalıyooooor. Sorun sizde bence nişanlısınız daha niye böyle yüz göz olup ailenin size 40 senelik gelin muamelesi yapmasını bekliyorsunuz. Bence kendinizi ağırdan satın girmeyin gruba felan.
Eşimin ailesinin beni aşırı sevmesini aşırı samimi olmasını pek istemem açıkçası başlarda. Oğlanı tanıyoruz tamam da yengeyi kaynanayı görümceyi tanımıyoruz bi zaman lazım bi sakin olun bence.

Kızlar
Yine büyük olmayan ama fikirlerinizi öğrenmek istediğim bir konuyla geldim. Nişanlımın ailesinden bazı insanların beni sevmediğini düşünüyorum. Açıkçası umrumda da değil ama neden beni sevemediler anlayamıyorum. Çok fazla muhabbet edebilen bi insan değilim ama konu açıldığı zaman söyleyebileceğim şeyleri söylerim acaba sebep bu mu diye düşünüyorum. Çünkü kendileri çok konuşkanlar ben genelde yanlarındayken onların esprilerine gülüp geçiyorum zaten konuşmaya da fırsat olmuyor açıkçası.
Nişanlımın 2 dayısı var ikisininde eşi benden hoşlanmıyor çok net hissediyorum. Bi tanesi benim yanımdayken resmen nişanlımın önceden çapkın olduğunu vs ima etmeye çalışıyor. Beni gördüğü an kadının kendi büyük aşklarını anlatası geliyor. Biz şu kadar yıl sevgili olduk biz şöyleydik biz böyleydik biz çok farklıydık şimdikiler öyle değil asla olamaz vs vs. Tek aşık olup evlenenler onlar sanki.
Gelelim diğer dayının eşine. Kendileri çok uzakta oturuyorlar. O yüzden bazen toplanıp görüntülü görüşüyorlar. Bi akşam ben de o görüşmeye denk geldim. Nişanlım doğal olarak benim de görüşmemi istedi. Ben dayısı ile görüştüm telefonu görümceme uzattım. Dayının eşi ben telefonu bıraktığım gibi hemen çıktı görümceme canım benim çok özledim vs diyor bana bir merhaba bile demedi. Görümcemle bir sevecen konuşmalar aklınız durur. Nişanlım tekrar telefonu aldı ben de test etmek için ekrana çıkayım bakayım beni görünce ne yapacak dedim. Merhaba dedim sadece el sallayıp merhabaa dedi. Nasılsın yenge deyince duymuyorum deyip geçiştirdi. Nişanlım da farketmiş ama ben kendisine problem olmadığını böyle cahillikleri takmayacağımı söyledim.
Birdeee bu hanımefendi aile wp grubunun da yöneticisiymiş. Nişanlım benim yanımda artık gruba ekleyelim dedi beni kastederek. Yenge hanım da dur bi düğününüz olsun diye aklınca makara yaptı gülerek. Ben de espriyle düğünden sonra da ekleme ben çıkarım zaten dedim.
Yani bunun gibi saçma sapan bir sürü itici davranışları var. Acaba onlar gibi çok konuşamıyorum diye mi beni kabullenemiyorlar. Bu arada düğüne çok az vakit kaldı ve nişanlımla 2 senedir sevgiliydik benim varlığımı biliyorlardı.
Ne olduğunu kestiremiyorum ama bu insanlar bildiğiniz benden hoşlanmıyor. He çok mu üzülüyorum hayır. Hatta beni sevmeyip çok gelip gitmezlerse daha mutlu olurum. Ama iki yenge bir araya gelince sanki beni dışlıyorlar gibi hissediyorum. İnsan ister istemez nedenini bilmek istiyor. Sizin fikirleriniz neler acaba
Bazı insanlar o senle konuşmayan Wp grubu yöneticisi yengeler gibi oluyo işte. Muhtemelen kendisi ailede kabul görene kadar çekti şimdi acısını senden çıkarmak istiyor. Eğer benim gibi değilsen ve rol yapabiliyorsan lütfen o kadına yanaş. Numarasını al bi konuda fikrini al. Hazırlıklarla ilgili aklına ihtiyacın olduğunu söyle wptan bi şeyler sor. Kendine ihtiyaç duyulduğunu hissetsin (öyle sever o tipler). Neyse tam sana yardım etmeye kendi gönlünce yanaşsın o noktada da hiç bi konuda onun fikrine katılma onu diğer yengeyle ya da sevmediği başka bi akrabayla kıyasla. Mesela sülalede Ayşe’yi mi sevmiyo. “Yenge iyi düşünmüşsün ama Ayşe yenge daha güzel bi fikir verdi onun dediğini yapayım en iyisi ben” gibi. Bu sefer zamanla o sana yaranmak için çabalayacak. Tecrübeyle sabit arkadaşım. Beğenilmeyen her zaman kendini pazarlamaya çalışır. O zaman da sen çekersin kendini 😉

Kızlar
Yine büyük olmayan ama fikirlerinizi öğrenmek istediğim bir konuyla geldim. Nişanlımın ailesinden bazı insanların beni sevmediğini düşünüyorum. Açıkçası umrumda da değil ama neden beni sevemediler anlayamıyorum. Çok fazla muhabbet edebilen bi insan değilim ama konu açıldığı zaman söyleyebileceğim şeyleri söylerim acaba sebep bu mu diye düşünüyorum. Çünkü kendileri çok konuşkanlar ben genelde yanlarındayken onların esprilerine gülüp geçiyorum zaten konuşmaya da fırsat olmuyor açıkçası.
Nişanlımın 2 dayısı var ikisininde eşi benden hoşlanmıyor çok net hissediyorum. Bi tanesi benim yanımdayken resmen nişanlımın önceden çapkın olduğunu vs ima etmeye çalışıyor. Beni gördüğü an kadının kendi büyük aşklarını anlatası geliyor. Biz şu kadar yıl sevgili olduk biz şöyleydik biz böyleydik biz çok farklıydık şimdikiler öyle değil asla olamaz vs vs. Tek aşık olup evlenenler onlar sanki.
Gelelim diğer dayının eşine. Kendileri çok uzakta oturuyorlar. O yüzden bazen toplanıp görüntülü görüşüyorlar. Bi akşam ben de o görüşmeye denk geldim. Nişanlım doğal olarak benim de görüşmemi istedi. Ben dayısı ile görüştüm telefonu görümceme uzattım. Dayının eşi ben telefonu bıraktığım gibi hemen çıktı görümceme canım benim çok özledim vs diyor bana bir merhaba bile demedi. Görümcemle bir sevecen konuşmalar aklınız durur. Nişanlım tekrar telefonu aldı ben de test etmek için ekrana çıkayım bakayım beni görünce ne yapacak dedim. Merhaba dedim sadece el sallayıp merhabaa dedi. Nasılsın yenge deyince duymuyorum deyip geçiştirdi. Nişanlım da farketmiş ama ben kendisine problem olmadığını böyle cahillikleri takmayacağımı söyledim.
Birdeee bu hanımefendi aile wp grubunun da yöneticisiymiş. Nişanlım benim yanımda artık gruba ekleyelim dedi beni kastederek. Yenge hanım da dur bi düğününüz olsun diye aklınca makara yaptı gülerek. Ben de espriyle düğünden sonra da ekleme ben çıkarım zaten dedim.
Yani bunun gibi saçma sapan bir sürü itici davranışları var. Acaba onlar gibi çok konuşamıyorum diye mi beni kabullenemiyorlar. Bu arada düğüne çok az vakit kaldı ve nişanlımla 2 senedir sevgiliydik benim varlığımı biliyorlardı.
Ne olduğunu kestiremiyorum ama bu insanlar bildiğiniz benden hoşlanmıyor. He çok mu üzülüyorum hayır. Hatta beni sevmeyip çok gelip gitmezlerse daha mutlu olurum. Ama iki yenge bir araya gelince sanki beni dışlıyorlar gibi hissediyorum. İnsan ister istemez nedenini bilmek istiyor. Sizin fikirleriniz neler acaba
Itiraf edeyim siz bu konuya taklmasaydınız zaten yazma es geçerdiniz ..ne gerek var dayı hanımına...

Ben senin yerinde olsam neden sevmedikleri ni bile düşünmem zaman kaybı... İnadına onları sinir gıcık ederim 😂 çok eğlenceli olur

Sizin konuyu okurken benim de eşimin dayısı var hanımının adı neydi yaaa diye düşündüm valla bi 15-20 saniye hatırlayamadım bile ismini 😂 ha severim aslında bi kötülüğünü de görmedim de işte hayatımızda o kadar yeri var.
Aman diyeyim o whatsapp aile grubuna üye olmayın kendi akıl ve ruh sağlığınız için.
Benim anam da bütün sülalenin lafını derdini çekip haftada bir ağarlarken eltisi amaaaan ben bilmem ben karışmam ben el kızıyım diye diye 40 yılını anamın yaşadıklarının yarısını yasamadan geçirdi.

herkesin aile içinde sevmedikleri nefret ettikleri var ama tabi bu insanlara küsülmüyor yine de görüşülüyor hayat bunu gerekli kılıyor çünkü cenazeler var bayramlar var bir araya geliniyor, gelinecek çocuk gibi ona darıl ona küs yaşanmaz
çünkü bu herkes için geçerli o karşı taraf insanın ne mal olduğunu anladığında ona göre de politik davranmalısınız herkes çocuk gibi küsmeniz yetişkin insan davranışı değil

X