Nişanlımın ailesi hakkında dertleşmek istiyorum

Sevmemek değil ama kabullenmek zaman alıyor belliki. Biz de de aksine gelin hanım kendini yabancı hissetmesin diye ekstra sorulur ilgilenilir. Bu dikkatinizi çektiğinize göre sizin çevrenizde öyle. Arkadaşların bazılarının dediği gibi gerçekten dış mandal bu insanlar; yılda 1-2 merhabalaşacağınız insanlar için canınızı sıkmayın. Bu enerji karşıya da geçer ve olmayan şeyleri bile var gibi görürsünüz. Mesafe her zaman iyidir.

Pr
Kızlar
Yine büyük olmayan ama fikirlerinizi öğrenmek istediğim bir konuyla geldim. Nişanlımın ailesinden bazı insanların beni sevmediğini düşünüyorum. Açıkçası umrumda da değil ama neden beni sevemediler anlayamıyorum. Çok fazla muhabbet edebilen bi insan değilim ama konu açıldığı zaman söyleyebileceğim şeyleri söylerim acaba sebep bu mu diye düşünüyorum. Çünkü kendileri çok konuşkanlar ben genelde yanlarındayken onların esprilerine gülüp geçiyorum zaten konuşmaya da fırsat olmuyor açıkçası.
Nişanlımın 2 dayısı var ikisininde eşi benden hoşlanmıyor çok net hissediyorum. Bi tanesi benim yanımdayken resmen nişanlımın önceden çapkın olduğunu vs ima etmeye çalışıyor. Beni gördüğü an kadının kendi büyük aşklarını anlatası geliyor. Biz şu kadar yıl sevgili olduk biz şöyleydik biz böyleydik biz çok farklıydık şimdikiler öyle değil asla olamaz vs vs. Tek aşık olup evlenenler onlar sanki.
Gelelim diğer dayının eşine. Kendileri çok uzakta oturuyorlar. O yüzden bazen toplanıp görüntülü görüşüyorlar. Bi akşam ben de o görüşmeye denk geldim. Nişanlım doğal olarak benim de görüşmemi istedi. Ben dayısı ile görüştüm telefonu görümceme uzattım. Dayının eşi ben telefonu bıraktığım gibi hemen çıktı görümceme canım benim çok özledim vs diyor bana bir merhaba bile demedi. Görümcemle bir sevecen konuşmalar aklınız durur. Nişanlım tekrar telefonu aldı ben de test etmek için ekrana çıkayım bakayım beni görünce ne yapacak dedim. Merhaba dedim sadece el sallayıp merhabaa dedi. Nasılsın yenge deyince duymuyorum deyip geçiştirdi. Nişanlım da farketmiş ama ben kendisine problem olmadığını böyle cahillikleri takmayacağımı söyledim.
Birdeee bu hanımefendi aile wp grubunun da yöneticisiymiş. Nişanlım benim yanımda artık gruba ekleyelim dedi beni kastederek. Yenge hanım da dur bi düğününüz olsun diye aklınca makara yaptı gülerek. Ben de espriyle düğünden sonra da ekleme ben çıkarım zaten dedim.
Yani bunun gibi saçma sapan bir sürü itici davranışları var. Acaba onlar gibi çok konuşamıyorum diye mi beni kabullenemiyorlar. Bu arada düğüne çok az vakit kaldı ve nişanlımla 2 senedir sevgiliydik benim varlığımı biliyorlardı.
Ne olduğunu kestiremiyorum ama bu insanlar bildiğiniz benden hoşlanmıyor. He çok mu üzülüyorum hayır. Hatta beni sevmeyip çok gelip gitmezlerse daha mutlu olurum. Ama iki yenge bir araya gelince sanki beni dışlıyorlar gibi hissediyorum. İnsan ister istemez nedenini bilmek istiyor. Sizin fikirleriniz neler acaba
Problem değil, cahil insanları takmıyorum, üzülmüyorum, gelip gitmesinler daha iyi... Takılmışsınız besbelli. Sevmesinler boşverin. Eşinizin dayısının karısı, dış kapının mandalı. Aman aman uzak durun whatsapp gruplarından. Hiç dahil bile olmayın genel olarak, kim ne yapmış kim ne söylemiş, eklenirseniz çıkamazsınız bu listeden.

Görümcenizle sevecen konuşurlar tabi kaç yıldır beraberler, belki bebekliğini biliyor görümcenizin. Sizinle niye öyle konuşsun, konuşsa bile gerçek mi olur sizce? Bakın merhaba merhaba en güzeli, elinizde fırsat varken mesafeli durun. Aileye en son ben geldim herkes bana baksın beni tanısın beni sevsin moduna girmeyin. Bazen içlerine sokarlar bazen de böyle ağzınla kuş tutsan yaranamazsın.
Size ne anlatılırsa anlatılsın bir kulağınızdan girsin öbüründen çıksın. Etkilenmeyin önemsemeyin ki size gereksiz samimiyette bulunmasınlar. Hatta iki yenge yanyana gelip seni sevmiyoruz istemiyoruz da desinler. Allah iyiliğinizi versin ne şakacı komiksiniz yengelerim, iyi ki sizin haddinize değil benim istenip istenmemem deyin gülün. Anlayana gayet yeterli bir tavır bu.

Kızlar
Yine büyük olmayan ama fikirlerinizi öğrenmek istediğim bir konuyla geldim. Nişanlımın ailesinden bazı insanların beni sevmediğini düşünüyorum. Açıkçası umrumda da değil ama neden beni sevemediler anlayamıyorum. Çok fazla muhabbet edebilen bi insan değilim ama konu açıldığı zaman söyleyebileceğim şeyleri söylerim acaba sebep bu mu diye düşünüyorum. Çünkü kendileri çok konuşkanlar ben genelde yanlarındayken onların esprilerine gülüp geçiyorum zaten konuşmaya da fırsat olmuyor açıkçası.
Nişanlımın 2 dayısı var ikisininde eşi benden hoşlanmıyor çok net hissediyorum. Bi tanesi benim yanımdayken resmen nişanlımın önceden çapkın olduğunu vs ima etmeye çalışıyor. Beni gördüğü an kadının kendi büyük aşklarını anlatası geliyor. Biz şu kadar yıl sevgili olduk biz şöyleydik biz böyleydik biz çok farklıydık şimdikiler öyle değil asla olamaz vs vs. Tek aşık olup evlenenler onlar sanki.
Gelelim diğer dayının eşine. Kendileri çok uzakta oturuyorlar. O yüzden bazen toplanıp görüntülü görüşüyorlar. Bi akşam ben de o görüşmeye denk geldim. Nişanlım doğal olarak benim de görüşmemi istedi. Ben dayısı ile görüştüm telefonu görümceme uzattım. Dayının eşi ben telefonu bıraktığım gibi hemen çıktı görümceme canım benim çok özledim vs diyor bana bir merhaba bile demedi. Görümcemle bir sevecen konuşmalar aklınız durur. Nişanlım tekrar telefonu aldı ben de test etmek için ekrana çıkayım bakayım beni görünce ne yapacak dedim. Merhaba dedim sadece el sallayıp merhabaa dedi. Nasılsın yenge deyince duymuyorum deyip geçiştirdi. Nişanlım da farketmiş ama ben kendisine problem olmadığını böyle cahillikleri takmayacağımı söyledim.
Birdeee bu hanımefendi aile wp grubunun da yöneticisiymiş. Nişanlım benim yanımda artık gruba ekleyelim dedi beni kastederek. Yenge hanım da dur bi düğününüz olsun diye aklınca makara yaptı gülerek. Ben de espriyle düğünden sonra da ekleme ben çıkarım zaten dedim.
Yani bunun gibi saçma sapan bir sürü itici davranışları var. Acaba onlar gibi çok konuşamıyorum diye mi beni kabullenemiyorlar. Bu arada düğüne çok az vakit kaldı ve nişanlımla 2 senedir sevgiliydik benim varlığımı biliyorlardı.
Ne olduğunu kestiremiyorum ama bu insanlar bildiğiniz benden hoşlanmıyor. He çok mu üzülüyorum hayır. Hatta beni sevmeyip çok gelip gitmezlerse daha mutlu olurum. Ama iki yenge bir araya gelince sanki beni dışlıyorlar gibi hissediyorum. İnsan ister istemez nedenini bilmek istiyor. Sizin fikirleriniz neler acaba
Türkiye de genelde gelinler sevilmez bana göre.

Bazen olur öyle. Ağzınla kuş tutsan bile , senin bu çabanı anlayacak iki kişi olur, sen ve kuş 😉 Ben olanca iyiniyetimle güleryüzümle insanlığımla davrandım da ne oldu. Görüşmüyorum neredeyse tamamıyla. O kadar kafam rahatki. Eşimde yüzde bin beşyüz haklı olduğumu bildiğinden bu konuyu sorun etmiyor.

Nişanliyken akrabalarla görüntülü konuşmak bile saçma geldi.
Diğer dayının eşiyle de nasıl oluyorda biraraya geliyorsunuz?
Erkenden gelincilik oynamaya başlamışsınız.
Ayrıca eşinizin dayısının eşi sizin hayatınızda ne kadar yer edebilir, sevse ne olur sevmese ne olur?

Benim kendi ailem, sülalem birbirimize çok düşkün, iyi geçinen insanlarız mesela.
Yani ben "dayının karısı da kim, dıdısının dıdısı" demeyecek bir aileye, kafa yapısına sahibim.
Ama buna rağmen birbirinden hoşlanmayan aile bireyleri olabileceğini kabul ederim.
Kendi dayımın eşini çok sevmem mesela. Ama bana ne zararı var. O da bizi sevmez, çünkü annemi, teyzelerimi sevmez😃Ama sorun da teşkil etmez.
Hele eşimin yengelerini hiç takmazdım. Çünkü sizi etkilemezki. Etkilemesine izin verirsiniz o ayrı.
Ne gerek var şimdiden böyle kuruntulara.

Kızlar
Eşimin 3 dayısı var. En son 1 sene önce görmüşümümdür. Yengeleri de aynı şekilde. Sevseler ya da sevmeseler ne farkedecekki. Nınının nınısı yani

Ben eşimin yengesini eşimin halası zannediyordum. İsim falan hala bilmem kim kimdir. Nasıl bu derece samimiyete giriştiniz? Ek olarak 1bucuk senelik evliyim, wp gruplarına girmiyorum esimi tehdit ettim beni alırsan seni gebertir gruptan cıkarım rezil olursun diye korkudan ekleyemiyor 😬

Neden sevmediklerini çok merak ediyorum neyim battı acaba diye düşünüyorum o yüzden fikir almak istedim zaten
Çok fazla konuşmuyorsanız burnunuz havada kendini beğenmiş sanıyor olabilirler. Genelde beni de böyle sanarlar. İlk tanıştığımda bende çok konuşmam ki en iyisini yapıyorsunuz. Zamanla daha iyi olursunuz diye düşünüyorum henüz yeni iken size seni özledim canım cicim de yapamazlar. Aile watsap grubuna da düğünden sonra katılmanız çok daha iyi tabi. Ama direk bunu söyleyen kişi ağzına ne gelirse söyleyebilecek biridir ona dikkat edebilirseniz iyi olur. Böyle seviyeli devam edin bana kalırsa. Ben bir sorun göremedim. Ne kadar uzak o kadar iyi zamanla daha iyi anlayacaksınız.

Size tavsiyem direk yapılan bir terbiyesizlik olmadığı sürece nişanlınıza kuruntularınızdan bahsetmeyin. Çünkü asla sizin istediğiniz pencereden bakmayacak ve kabul etmeyecek. Sizde ayda yılda bir göreceğiniz insanları bu kadar umursamayın. Maalesef böyle lüzumsuz tipler oluyor erkek tarafında bazen. Eğer sizi sinir ettiklerini hissederlerse muhtemelen dahada üstünüze gelecekler. Onları öyle bir yok sayınki onlar size sinir olsun😃 yok saymaktan kastım saygısızlık değil. Sınırı iyi çizinki sizi suçlayabilecekleri bir durum olmasın bunu yaparken.
Yok saymak.. İşte bütün mesele bu 😄

O gruplar dipsiz kuyu 😅
Seni ekleyelim dediklerinde hıhıhım demistim 😅
Eklemediler. Sonra baska bir gruba eklediler ondan da ciktim bir daha eklenmedim sonra yaprak dokumu gibi hepsi birbirine dusup dagildilar 😬
Ay çok güldüm, bizimde aile grubu var tüm biribirini sevmeyenler orada , kız kardeşim de herkes ordan birer birer ayrıldığı için yaprak dökümü ismini takmıştı 🤣 ben hala oradayım ayrılsam amcamlar alınıyor ve geri ekliyorlar 😑😓

Ay çok güldüm, bizimde aile grubu var tüm biribirini sevmeyenler orada , kız kardeşim de herkes ordan birer birer ayrıldığı için yaprak dökümü ismini takmıştı 🤣 ben hala oradayım ayrılsam amcamlar alınıyor ve geri ekliyorlar 😑😓
Çiksam olmuyor kalsan bir dert misali 😬
Eşimin ailesinde aile içi kavgalari fazla oldugundan bir küs bir barışlar, küsen grubu terk ediyor , yöneticiyse de küstugünü cikariyo 😅
Eşimi de cikarmislardi 😬
En son hepsi birbiriyle kavga edip tek tek gidince grupta kimse kalmamiş 😬
Kendi aile grubumuzda da kuzenler falan toplasiyorlar ayip olmasin diye cikmiyorum sessize aliyorum 😅
Eş ailesi arayip niye cevap yazmiyorsn şunu konustuk görmedin mi falan diye çok darliyordu kaçtim ordan 😬

X