Arkadaşlar siz kimlerle evlisiniz eşleriniz ağaç kavuğundan mı çıktı yahu dayının eşini bilmem bilmem kimi tanımam. Ben kendi yengelerimle böyle değilim, yengelerimin böyle uzak olmasını istemem aynı şekilde evleneceğim insanın ailesiyle de böyle uzak olmak istemem. Tamam fazla samimiyete gerek yok ama tanımadan etmeden neden böyle ön yargılı olduklarını anlamak istedim.
Ayrıca kır papatyası isimli kullanıcı demiş ki annesinin yerinde olsam üzülürdüm bla bla… annemden sevmeyi sevilmeyi öğrendiğim için, buzdolabı gibi yetiştirilmediğim için insanlardan da bunu bekliyo olabilir miyim acaba ? Yani gerçekten sevgi konusunda travmalı olduğunuzu düşündüm konuyu çok alakasız bi yere çekmişsiniz.
Evet sevdiğim adamın ailesi beni sevsin isterim (gereksiz samimiyetten bahsetmiyorum). Evet şu an bu konu hayatımın en önemli sorunu değil ama ileride hiç kimseyle böyle olmak istemem. Benim ailem nasıl ki nişanlımı yabancı görmüyorsa herkes gereken sevgiyi saygıyı gösteriyorsa ben de görmek istiyorum. Göremediğimi de sizinle paylaştım. Gerçekten yardımcı olmak isteyenlere çok teşekkür ederim. Tabii her konuda olduğu gibi bu konuda da bütün sendromlarının,travmalarının elemini kederini buraya akıtmak isteyenler olmuş. Bence siz benim konularım için yorulmayın. Benim küçük dertlerim var arkadaşlar ben sevmek sevilmek istiyorum. Başkalarının aldığı darbelerin süspansiyonu olamıcam bence bunu yapmak isteyenler başka konuya yallah. Her konuya da yorum yapmayıverin canım. Madem herşeyiniz tam psikolojileriniz 10 numara herşeyle de ilgilenmeyin