Nişanlımın ailesi hakkında dertleşmek istiyorum

neyapcambenn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2022
144
109
Kızlar
Yine büyük olmayan ama fikirlerinizi öğrenmek istediğim bir konuyla geldim. Nişanlımın ailesinden bazı insanların beni sevmediğini düşünüyorum. Açıkçası umrumda da değil ama neden beni sevemediler anlayamıyorum. Çok fazla muhabbet edebilen bi insan değilim ama konu açıldığı zaman söyleyebileceğim şeyleri söylerim acaba sebep bu mu diye düşünüyorum. Çünkü kendileri çok konuşkanlar ben genelde yanlarındayken onların esprilerine gülüp geçiyorum zaten konuşmaya da fırsat olmuyor açıkçası.
Nişanlımın 2 dayısı var ikisininde eşi benden hoşlanmıyor çok net hissediyorum. Bi tanesi benim yanımdayken resmen nişanlımın önceden çapkın olduğunu vs ima etmeye çalışıyor. Beni gördüğü an kadının kendi büyük aşklarını anlatası geliyor. Biz şu kadar yıl sevgili olduk biz şöyleydik biz böyleydik biz çok farklıydık şimdikiler öyle değil asla olamaz vs vs. Tek aşık olup evlenenler onlar sanki.
Gelelim diğer dayının eşine. Kendileri çok uzakta oturuyorlar. O yüzden bazen toplanıp görüntülü görüşüyorlar. Bi akşam ben de o görüşmeye denk geldim. Nişanlım doğal olarak benim de görüşmemi istedi. Ben dayısı ile görüştüm telefonu görümceme uzattım. Dayının eşi ben telefonu bıraktığım gibi hemen çıktı görümceme canım benim çok özledim vs diyor bana bir merhaba bile demedi. Görümcemle bir sevecen konuşmalar aklınız durur. Nişanlım tekrar telefonu aldı ben de test etmek için ekrana çıkayım bakayım beni görünce ne yapacak dedim. Merhaba dedim sadece el sallayıp merhabaa dedi. Nasılsın yenge deyince duymuyorum deyip geçiştirdi. Nişanlım da farketmiş ama ben kendisine problem olmadığını böyle cahillikleri takmayacağımı söyledim.
Birdeee bu hanımefendi aile wp grubunun da yöneticisiymiş. Nişanlım benim yanımda artık gruba ekleyelim dedi beni kastederek. Yenge hanım da dur bi düğününüz olsun diye aklınca makara yaptı gülerek. Ben de espriyle düğünden sonra da ekleme ben çıkarım zaten dedim.
Yani bunun gibi saçma sapan bir sürü itici davranışları var. Acaba onlar gibi çok konuşamıyorum diye mi beni kabullenemiyorlar. Bu arada düğüne çok az vakit kaldı ve nişanlımla 2 senedir sevgiliydik benim varlığımı biliyorlardı.
Ne olduğunu kestiremiyorum ama bu insanlar bildiğiniz benden hoşlanmıyor. He çok mu üzülüyorum hayır. Hatta beni sevmeyip çok gelip gitmezlerse daha mutlu olurum. Ama iki yenge bir araya gelince sanki beni dışlıyorlar gibi hissediyorum. İnsan ister istemez nedenini bilmek istiyor. Sizin fikirleriniz neler acaba

Neden sevmediklerini çok merak ediyorum neyim battı acaba diye düşünüyorum o yüzden fikir almak istedim zaten
Herkes herkesi sevmek zorunda değil ki ,? Birşeyin battığını nereden çıkardınız ? Dümdüz hoşlanmamışlar bence

Dış kapının mandalları buraya konu açacak kadar önemsemeyin bile evlenince ararsa ararsın sorarsa sorarsın ne eksik ne fazla hiç takma kafaya herkes herkesi sevmek zorunda da değil zamanla onlar sana sen onlara alışıp ona göre yol cizecersiniz yada düğün öncesi açık açık bir sor bana soğuk davrandığınızi hissediyorum bir sorun mu var falan diye

Kızlar
Yine büyük olmayan ama fikirlerinizi öğrenmek istediğim bir konuyla geldim. Nişanlımın ailesinden bazı insanların beni sevmediğini düşünüyorum. Açıkçası umrumda da değil ama neden beni sevemediler anlayamıyorum. Çok fazla muhabbet edebilen bi insan değilim ama konu açıldığı zaman söyleyebileceğim şeyleri söylerim acaba sebep bu mu diye düşünüyorum. Çünkü kendileri çok konuşkanlar ben genelde yanlarındayken onların esprilerine gülüp geçiyorum zaten konuşmaya da fırsat olmuyor açıkçası.
Nişanlımın 2 dayısı var ikisininde eşi benden hoşlanmıyor çok net hissediyorum. Bi tanesi benim yanımdayken resmen nişanlımın önceden çapkın olduğunu vs ima etmeye çalışıyor. Beni gördüğü an kadının kendi büyük aşklarını anlatası geliyor. Biz şu kadar yıl sevgili olduk biz şöyleydik biz böyleydik biz çok farklıydık şimdikiler öyle değil asla olamaz vs vs. Tek aşık olup evlenenler onlar sanki.
Gelelim diğer dayının eşine. Kendileri çok uzakta oturuyorlar. O yüzden bazen toplanıp görüntülü görüşüyorlar. Bi akşam ben de o görüşmeye denk geldim. Nişanlım doğal olarak benim de görüşmemi istedi. Ben dayısı ile görüştüm telefonu görümceme uzattım. Dayının eşi ben telefonu bıraktığım gibi hemen çıktı görümceme canım benim çok özledim vs diyor bana bir merhaba bile demedi. Görümcemle bir sevecen konuşmalar aklınız durur. Nişanlım tekrar telefonu aldı ben de test etmek için ekrana çıkayım bakayım beni görünce ne yapacak dedim. Merhaba dedim sadece el sallayıp merhabaa dedi. Nasılsın yenge deyince duymuyorum deyip geçiştirdi. Nişanlım da farketmiş ama ben kendisine problem olmadığını böyle cahillikleri takmayacağımı söyledim.
Birdeee bu hanımefendi aile wp grubunun da yöneticisiymiş. Nişanlım benim yanımda artık gruba ekleyelim dedi beni kastederek. Yenge hanım da dur bi düğününüz olsun diye aklınca makara yaptı gülerek. Ben de espriyle düğünden sonra da ekleme ben çıkarım zaten dedim.
Yani bunun gibi saçma sapan bir sürü itici davranışları var. Acaba onlar gibi çok konuşamıyorum diye mi beni kabullenemiyorlar. Bu arada düğüne çok az vakit kaldı ve nişanlımla 2 senedir sevgiliydik benim varlığımı biliyorlardı.
Ne olduğunu kestiremiyorum ama bu insanlar bildiğiniz benden hoşlanmıyor. He çok mu üzülüyorum hayır. Hatta beni sevmeyip çok gelip gitmezlerse daha mutlu olurum. Ama iki yenge bir araya gelince sanki beni dışlıyorlar gibi hissediyorum. İnsan ister istemez nedenini bilmek istiyor. Sizin fikirleriniz neler acaba
Dayinin yengenin sizinle samimiyeti yok ve görümcenizin kac yillik dayisi yengesi böyle davranmalari cok da anormal degil.
Kaynana gorumceden cikip dayiya kadar gittiyse olay bence siz biraz oturup neyi bos yere taktiginizi mantiklica dusunun.
Esimin dayisini sadece dugunde ve bizi yemege cagirdiklarinda gordum bir daha da gormedim.
Esimi arar konusurlar , bana selam gondermez sormazlar hic de umrumda olmadi açikcasi siz yazinca aklima geldi o kadar sallamamişim yani zira gerek yok.

Herkes herkesi sevmek zorunda değil ki ,? Birşeyin battığını nereden çıkardınız ? Dümdüz hoşlanmamışlar bence
Doğru diyorsunuz aslında ama ikisinin birden tavırlarının böyle olması garip geldi işte dışarıdan bir göz yorumlasın istedim

Takılmaya değer bir konu bile değil.
Aile değil sülale o kısım.
Gruba girmek için de gerçekten erken.
Biz çekirdek aile grubuna bile düğüne bir kaç gün kala ekledik eşimle. 11 sene tanışıklığımız(3.5 sene nişanlı idik bu rağmen). Dayının yengenin kuzenin olduğu gruba da keşke hiç eklemeselerdi daha mutlu olurdum😅

Doğru diyorsunuz aslında ama ikisinin birden tavırlarının böyle olması garip geldi işte dışarıdan bir göz yorumlasın istedim
Size tavsiyem direk yapılan bir terbiyesizlik olmadığı sürece nişanlınıza kuruntularınızdan bahsetmeyin. Çünkü asla sizin istediğiniz pencereden bakmayacak ve kabul etmeyecek. Sizde ayda yılda bir göreceğiniz insanları bu kadar umursamayın. Maalesef böyle lüzumsuz tipler oluyor erkek tarafında bazen. Eğer sizi sinir ettiklerini hissederlerse muhtemelen dahada üstünüze gelecekler. Onları öyle bir yok sayınki onlar size sinir olsun😃 yok saymaktan kastım saygısızlık değil. Sınırı iyi çizinki sizi suçlayabilecekleri bir durum olmasın bunu yaparken.

Pek çok nedeni olabilir.
Kayinvalidenizi sevmeyip size sarmalari en önce aklıma gelen.
Yok sayin. Gruba eklerlerse sessize alın .
Kesinlikle sürtüşme tartsmaya girmeyin. İnsanları bu deli eder.

Takılmaya değer bir konu bile değil.
Aile değil sülale o kısım.
Gruba girmek için de gerçekten erken.
Biz çekirdek aile grubuna bile düğüne bir kaç gün kala ekledik eşimle. 11 sene tanışıklığımız(3.5 sene nişanlı idik bu rağmen). Dayının yengenin kuzenin olduğu gruba da keşke hiç eklemeselerdi daha mutlu olurdum😅
O gruplar dipsiz kuyu 😅
Seni ekleyelim dediklerinde hıhıhım demistim 😅
Eklemediler. Sonra baska bir gruba eklediler ondan da ciktim bir daha eklenmedim sonra yaprak dokumu gibi hepsi birbirine dusup dagildilar 😬

Kızlar
Daha nisanlıyken adamln akrabalarıyla görüntülü konusacak seviyeye ne ara geldiniz?Hayır ne geerek var🙆🏻‍♀️
Dayının karısı beni sevse nolur sevmeese nolur,kac kere görcem ömrümde ?senede 1-2😏

Aman yenge sorsa ne olur sormasa ne olur yani tabi ki sizle çok samimi olamaz. Tanımıyor etmiyor görümceye dediği gibi çok özledim diyemezdi. Ben nişanlımın dayısını tanımıyorum bile hiç umrumda da değil. Aile grubuna almaması daha iyi boşverin bir ton dert ordan da. Neden aramayın sevmeyen sevmez. Saç rengini atar mesela ortaya ordan bulur yine sevemedim der.

Bazı insanlar dışardan geleni iclerine almakta zorluk çekebiliyorlar. Onlar kemik kadro gibi havasında olabiliyor yani size kendilerini kanitlamalari da (aşk,sevgililik)bu yüzdendir. Sizi dislamalarinin sebebi cok fazla tanimadiklari icin o yuzden boyle yaptiklarini düşünüyorum. Ha bence böylesi daha iyi. Samimiyetsiz samimiyettense kaliteli bir mesafe daha iyidir her zaman. Bir de söz gumusse sükut altin demisler her konuya atlamaktansa bazen bir gülüş bir kelime yeterli siz cizginizi bozmayin bence

Nişanlımın ailesi deyince anne-babası, kardeşleri falan sandım, yengeler sevse ne olur sevmese ne olur, henüz sizi tanımıyorlar iyice tartmak istemiş olabilirler, enerjiniz tutmamıştır , tanıdıkça samimileşen insanlar olabilir , bu liste böyle uzar gider. Bu kadar ince düşünürseniz çok yıpranırsınız

Eve girip kapıyı kapattgnzda yanınzda olmayacak insanları dert etmeyin dayısının eşi de kmiş kaldı ki uzakta otruyorlarms bayramdan bayrama merhaba merhaba samimi olmanız gerekmyor ki herkesin herkesle elektrigi tutacak degil nekadar boş bı kafaya taks düğün üstü daha elle tutulur dertlerinz yok sanrm 😅

Kızlar
Yapacağın ilk büyük yanlış eşinin akrabalarını whatsup a açmak
Kesinlikle yapma !!!!

X