- Konu Sahibi DuyguSuzan
-
Onlara üzülmüs olabilirsin ama kendini bir nebzede olsa benim yerime koy, ve düsün, senin dügününü erteleyip 1 sene kayinbabam öldü dügünü yapamayiz deyipte 2 ay sonra baskasinin dügününde oynamasi normalmi? Ve kocasiyla ayrildik deyipte beraber gezmesi normalmi? Herseyi biraktim, BENIM AILEMI hic birsey yapmamalarina ragmen görmek istemiyorum desemi normalmi?Nişanlının parası ya da değil. Onların aile içi durumundan bu kadar kin kapıp kaynanayla kavga etmeler filan.. İki lafınızdan biri maddiyat..
Üzüldüm nişanlınıza da ailesine de. Ayrılın bence. Parası bol ve bu hallerinize katlanabilecek biriyle evlenin.
Benim gercekten simdiden midem bulandi bunlardan, ama ailesini sevmesemde nisanlimi seviyorum..Bze de aynı seyleri dediler
Cocuklar biz herseyinizi yapacağız
Evinizi almaya da destek olacagız dediler ve biz de inandık
Ama evlenirken kimse cıkmadı ortaya ve biz yapayanlız kaldık, hala da kiradayız
Destek olmak zorunda değiller tabi ama yapacagız deyip de yapmamak insanın midesini bulandırıyor
Eşim biz nişanlı iken cok üzülürdü yeni evlendiğimizde de üZülürdü ailem neden böyle vs diye
Beni hep mahcup ettiler derdi ama şimdi annesi babası cocuklarına ölüyorlar telefonda konusmalarını bir duysan boğasın gelir
Sanırsın ki çok vefali düşünceli insanlar
Eşim o zor zamanlarda bizi yanlız birakmalarını da unuttu, unutmadım dese de bana en azından onlara birsey belli etmiyor
Benim eşim de benim yasadıgım sehiregeldi ve aile halaaaaaaaa bunu kabullenemedi
Evlenince iice asabınız bozulur yalan dolan bu tarz insanlardan
nişanlın ailesi ile arasına sınır koyabilirse sorun olmazBenim gercekten simdiden midem bulandi bunlardan, ama ailesini sevmesemde nisanlimi seviyorum..
Dügünde karsilastik ama geleceklerinden haberimiz yoktu, ve ayri ayri yerlerde oturduk. Herseyi biraktim hani bir söz varya yagmasanda gürle benim anneme bi telefon edip suraya gelecez orda görüsürüz demi diyemezdi? Benim ailemi görmek istemiyormus kayinbabam ona hic bir sekilde birsey yapmamamiza ragmen, sizin zorunuza gitmezmi? Tuzunuz kuruda böyle konusuyorsunuz iste.Kayınvalide ve kayınpederle düğünde karşılaştınız ve selam vermediniz mi ? Ben mi yanlış anladım ?
Olabilir sizin bulunduğunuz şehre gelmişler,sizi aramamışlar.Mecburlar mı ?
Belki kısa süreliğine geldiler,araya sizi katmak istemediler,angarya gördüler.
Telefon edip hesap sorman bana da çok cüretkar geldi.Kayınvalidene "ne biçim insanlarsınız" dedikten sonra herhalde artık dönüşün olmaz.
Sadece para konusunda sana hakverdim.Yani kandırılmışsın diye düşündüm.Sadeece annesi babası değil,nişanlın da oyun oynamış gibi görünüyor.
Nisanlim simdiden diyor, biz evlenince pesimize takilirlar iyi olmak icin herseyi yaparlar bunu abimede yaptilar diyor ama ASLA affetmeyeceginide söylüyor. Tabi o lafinada güvenilirmi bilemiyorum..nişanlın ailesi ile arasına sınır koyabilirse sorun olmaz
benim eşim sınırlı mesafeli idi , ama evlenince ailesi çok farklı bir politika izledi ve kendılerını affettirdi
Ne sacmaliyorsun sen ya? Uzaktan davulun sesi hos gelir sen benim yerime bi koy kendini belki bi nebzede olsa anlarsin beni!! Benim ailemi hice sayan insanlara nasil iyi davranmami bekliyorsun?? Benim dügünümü 1 sene uzattilar kayinbabalari õldü diye, 2 ay sonrada cikip baska dügünlerde oynamasi normalmi sence?Vah vah çok üzüldüm!! Ama size değil nişanlınıza ve onun ailesine.
. Rabbim sizin gibi gelinlerin şerrinden korusun.....
Onlara üzülmüs olabilirsin ama kendini bir nebzede olsa benim yerime koy, ve düsün, senin dügününü erteleyip 1 sene kayinbabam öldü dügünü yapamayiz deyipte 2 ay sonra baskasinin dügününde oynamasi normalmi? Ve kocasiyla ayrildik deyipte beraber gezmesi normalmi? Herseyi biraktim, BENIM AILEMI hic birsey yapmamalarina ragmen görmek istemiyorum desemi normalmi?
Ne sacmaliyorsun sen ya? Uzaktan davulun sesi hos gelir sen benim yerime bi koy kendini belki bi nebzede olsa anlarsin beni!! Benim ailemi hice sayan insanlara nasil iyi davranmami bekliyorsun?? Benim dügünümü 1 sene uzattilar kayinbabalari õldü diye, 2 ay sonrada cikip baska dügünlerde oynamasi normalmi sence?
Nisanlim simdiden diyor, biz evlenince pesimize takilirlar iyi olmak icin herseyi yaparlar bunu abimede yaptilar diyor ama ASLA affetmeyeceginide söylüyor. Tabi o lafinada güvenilirmi bilemiyorum..
ÇokNe sacmaliyorsun sen ya? Uzaktan davulun sesi hos gelir sen benim yerime bi koy kendini belki bi nebzede olsa anlarsin beni!! Benim ailemi hice sayan insanlara nasil iyi davranmami bekliyorsun?? Benim dügünümü 1 sene uzattilar kayinbabalari õldü diye, 2 ay sonrada cikip baska dügünlerde oynamasi normalmi sence?
Evet onun bi sucu yok, sadece izliyor ve kabak onun basina patliyor her seferinde..aslında nişanlından değilde onun ailesinden kaynaklanıyor sorun yani çok suçu yok gibi. eğer nişanlın babasına hak veriyor, oda senin aileni aramıyor sormuyor,saygı göstermiyorsa ayrılmalısın aileye saygı çok önemli bence.
Hayir yanlis anlamissiniz belliki, cunki ben nisanlimi seviyorum ve bana kolayca evleniriz param var dügünumuz icin, diyipte beni bøyle aileme mahcup birakmasi zoruma gidiyor!! Ve param yok biriktirmem lazim deseydi bana nisanlanmadan önce, ozaman seve seve beklerdim onu!!yzni beni anladığım parası olmasaydı zaten nisanlanmayacagınız bu yuzden para yoksa nisanda olmasın atın
Ya ben parasinda pulunda degilim hepsi onlarin olsun, ama yagmasanda gürle diye bi laf varya hani maddi olmasada aileme karsi manevi vi ilgi istedim ben sadece!!Doğru insanı bulunca yakasına yapışıp bırakmamayı bilseniz keşke. Parası, pulu, evi, arabası hepsi hikaye...
Varsın çulsuz olsun, ne ki ya?
İkiniz de çalışırsınız, kral gibi yaşarsınız Danimarka'da?
Niye bu büyük beklentiler, niye?
Ya ben parasinda pulunda degilim hepsi onlarin olsun, ama yagmasanda gürle diye bi laf varya hani maddi olmasada aileme karsi manevi vi ilgi istedim ben sadece!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?