• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlimdan ayrilmayi düsünüyorum!!

Siz ayrilmadikca annesi oğlunu doldurup hayatınızı zehir edecek yaşandı onaylandı bana hak veren adam onlara da hak veriyormus zaten sizde de aynı sıkıntı nisanli in ortaya bulamamasiyla bu sorunları yaşıyorsunuz ayrılmaniz en mantiklisi.

Merhabalar arkadaslar, daha öncede bi konu acmistim durumumla alakali ve birdaha aciyorum ama bu sefer son damlaya geldigim icin..

Ben ocak/16 da nisanlandim, ve biz nisanlanmadan önce nisanlim bana cok sözler Verdi herseyin güzel olacagina dair, ve dügünümüz icin paranin hazir olduguna ailesini dört dörtlük anlatti bana ve bende bu sözlerine inandim güvendim.
Táki nisanlanana kadar herseyden huylanmaya basladim cunki nisanlandiktan sonra dügünümüz icin paralarin nisanlimda degil ama babasinda oldugunu söyledi bana ve babasinin herseyini o parayla ödeyecegini söyledi, neyse onada inandim ve devam ettik. 1 ay sonra birden nisanlim beni arayip babasinin ve annesinin tartistigini ve annesinin bababasini evden kovdugunu söyledi. Ve kovma nedeni guyya adamin bizim dügünümüzü ödememek istemesiymis ama bu tartismaya benim nisanlim sahit olmamis sadece annesinin anlattigini söylüyor bana. Neyse dedim calisir kazanir öder dügünümüzü, kaynanam arkamizda bizi destekleyecek dedik.. Güvendik yine
Táki tartismanin oldugu günün 2. Günü benim kaynanamin kocasiyla beraber disarda görüstügünü duyana kadar. Cok tartistim nisanlimla, ailesinin bizi oyuna getirdigini ve nisanlimin kimsesinin olmadigini annesinede güvenmeyecegini söyledim. Ve nisanlim bana her konuda hak verdi, annesini babasini cok iyi tanidigini ve herzaman böyle kacislar yaptiklarini anlatti ama bundan sonra kimsesinin olmadigini söyledi, ve evlenir evlenmez benim oturdugum sehire tasinmak istedigini söyledi. Bende tamam dedim her konuda seni destekleyecegim onlar yoksa benim ailem var maddi olmasada manevi dedim. Neyse herseyi icime attim ve sustum, allahimdan sabir diledim 3 ay boyunca. Taaki kayinbabamla kaynanami benim oturdugum sehirde bir sünnet dügününde görünceye kadar. Öyle birseyki kaynana benim annemi aramiyor sormuyor bile, gelmiyor bize hic takmiyor bizi anlayacaginiz. Ve o sünnet dügününde görünce bide kalkip piskin piskin oynadigini görünce gercekten midem bulandi cunki normalde bize kayinbabam öldü, ben yasliyim oynamam derdi hep ama kiziyla kalkip öyle bize inat yapar gibi oynamasi asiri sekilde sinirime gitti, sadece ben degil ama annemde farkina vardi yaptigi haraketlerin. Acikcasi cok zoruma gitti benim annemin yanina millet gelip dünürün sorda sen niye burda oturuyorsun demesi annemin morali cok bozuldu.
Neyse hic birsey søylemedim orda, ve aksam oldu annemle konustum annem nerdeyse aglayacakti sinirden ve annemin o durumu cok zoruma gitti ve o kadina telefon ettim o sinirle!! Sizin yaptiginiz dogrumu sizce dedim, benim annemin yanina gelmezsin ama didimin sünnettine gidersin, sünneti olan senin neyin oluyo daha neler neler söyledim. Ve bana dediki kayinbaban gitmek istemiyor size dedi, bende dedimki biz ona ne yapmisiz, benim ailem kimseye yapmadigini size yapti ne bicim insanlarsiniz siz, sonra bana dediki orda kayinbabanda vardi ona niye selam Vermedin dedi, bende dedimki benim aileme saymayana, görmek istemeyeni ben niye sayayimki dedim. Sen iyi bir anne olsaydin oglunu birazcikta olsa desteklerdin sirtini cevirmezdin dedim, ve bana sadece ben kocami seviyorum, ayrilmayacam sen gel Simdi bu eve ben gidecem dedi. Bende zaten gideceksin ben o eve ayak basinca sen zaten gideceksin biz oglunla öyle anlastik dedim!! Ve kapattik, ama bu olanlardan sonra annesi benim nisanlima konustuklarimizin hic birini anlatmamis ama ben herseyi anlattim nisanlima. Ve bana hic birsey demedi, ne iyi yada kötü.. Ama nisanlima karsi cok sogudum, artik Canim bile demek gelmiyor icimden, midemi bulandirdi o ailesi ben ömür boyu onlari görmeye tahammul edemem gercekten. Acikcasi nisanlimdan ayrilmayi düsünüyorum.. Ferahliga ermek istiyorum kafami cok karistiriyor bu olanlar iki yüzlülük yapmalari ailemin bu olanlari hak etmedigini düsünüyorum.. Ne yapmaliyim sizce? Ayrilmalimiyim? Lütfen yardim edin kendimi karanlik bi kuyuda hissediyorum :-(

Ayril bu ne yaa, resmen tiksinc tuhaf garip hareketler. Resmen ogullarinda para kacirmislar, sonra kalkip oynamalar falan cok gorgusuz hareketler, bunlarla ugrasilmaz omur boyu ya sileceksin hic gorusmeyeceksin yada ayrilacaksin. ilk durumda nisansila guven olmaz o yuzden sen kesin cozum ayril bundan sonrada evlenecegin adama ve kendine guvenerek is yap bos sozlerine yada vaatlerine degil

Kendin tanıştığım nişanlında sırf annesi düğünde oynadı diye mi ayrılacaksın

Dünürünün yanına gelmemiş de sünnete gelmiş vs

Davet etmişler gelmiş sana mı soracaklar
Senin tuzun kuruda konusuyorsun iste böyle, yaptiklari 1 degil 2 degil tabiki zoruna gider yaptigi haraketler.

Ayril bu ne yaa, resmen tiksinc tuhaf garip hareketler. Resmen ogullarinda para kacirmislar, sonra kalkip oynamalar falan cok gorgusuz hareketler, bunlarla ugrasilmaz omur boyu ya sileceksin hic gorusmeyeceksin yada ayrilacaksin. ilk durumda nisansila guven olmaz o yuzden sen kesin cozum ayril bundan sonrada evlenecegin adama ve kendine guvenerek is yap bos sozlerine yada vaatlerine degil
Bencede en mantiklisi.. Cok güvensizim ona karsi artik ne derse desin inanmiyorum kesin atiyordur diyip geciyorum..

Siz ayrilmadikca annesi oğlunu doldurup hayatınızı zehir edecek yaşandı onaylandı bana hak veren adam onlara da hak veriyormus zaten sizde de aynı sıkıntı nisanli in ortaya bulamamasiyla bu sorunları yaşıyorsunuz ayrılmaniz en mantiklisi.
Offf, okadar pismanimki nisanlandigima.. Allah benden uzak yerde versin onlarin belasini

Erkek tarafindan kalir bir yaniniz yok masallah parayla gozunuz boyanmis. Kinayi kiz tarafi yapip erkek tarafina dugun masraflarini gecireceksiniz yani? Cok akilli gecinmeye calisiyorsunuz ayrilmaniz iki taraf icinde iyi olur. Cunku iki tarafta cikar pesinde kosuyor. Adamin 75 bini oldugunu ogrenmesen belki suratina dahi bakmayacaktiniz.

Senin tuzun kuruda konusuyorsun iste böyle, yaptiklari 1 degil 2 degil tabiki zoruna gider yaptigi haraketler.
Hayat beklenti ile geçmez

Bana ne diyebilirsen mutlu olursun

Yani Kv sünnete gitmiş oynamış dert değil

Bana düğün yapma oynanmaz vs dedi kendi oynadı desen bile orası başkasının düğünü oynamış

Önemli olan nişanlın ile evlenmek yani iki aileyi de karıştırmadan mümkünse birbirleri ile de muhatap etmeden

Sadece nişanda düğünde görüşüp geri kalanına karışmayın diyebilirseniz kimsenin ne parası ne gelip gitmesi dert olur

Düğünde oynamış neden görgüsüz hareket olsun ki

Ayrıca bence o parayı oğlundan kaçırmamışlar belki de hiç yok o para ya da para oğlumun değil zira aksi halde oğlu tepki verirdi

Kayinvalidenizle neden anneniz degilde siz konustunuz? Okuyunca bile bunaldim. Hep para ev mevzusu. Kayinvalidenize de ben gelince sen cikacaksin demende yanlis bence. Nisanlinizi onlar buyutdu siz degil onlarin oglu. Ayrilin bence. Simdiden boyle mevzular varsa sonra neler cikacak

Piremses vakası.
Ailesi yapsın etsin demişsiniz. Sonra kayınvalide arkamızda düğünümüzü öder demişisiniz. Peki siz bu arada ne yapıyorsunuz? Çalışıyor musunuz?

Aile yanar döner o konuyu dert ettiyseniz biz ne diyebiliriz ki? En fazla güvenilmez oldukları için bir daha düşünmelisiniz. Geri kalanı faso fiso.

Düğünde oynamış neden görgüsüz hareket olsun ki

Ayrıca bence o parayı oğlundan kaçırmamışlar belki de hiç yok o para ya da para oğlumun değil zira aksi halde oğlu tepki verirdi

Valla konuyu anlatanin verdigi bilgileri dogru kabul ederekten, kp oldu ben oynamam ayip deyip baska yerde oturup, uzak tanidigin cocugunun sunnet dugununde dunurunu adamdan saymayip selam bile vermeden inadina karsisinda gerdan kivirmak sonrada kizi yasindaki geliniyle telefonda agiz dalasina girip kp in size gelmek istemiyor demek.
Ortada bir para olsun olmasin bunu ali cengiz oyunu yaparak ortadfan kaybetmek cidden benim zihniyetime gore gorgusuzluktur.

Ha konu sahibinin onlardan maddi beklentisi olmasini falan destekliyor degilim tabiki ama anlattigina gore nisanlisinin aile ici iliskilerinde var zaten bir kalitesizlik.

yol yakınken ayrılın bence .
ne sizin böyle bir aileye ihtiyacınız var ne de onların sizin gibi bir geline.
nişnalı da bi garip çocukmudur nedir ?
sen de fenasın kadını arayıp düğünde oynadı diye çata çata kavga nasıl edebiliyorusnuz?
bir de senin daha nişanlın onların kaç yıllık oğlu aileden koparman çabana sence ne kadar başarılı olabilir.

Bencede Tek mantikli olan ayrilmam, cok üzülürüm ama böylede devam edemiyorum cunki artik aklimdan cikmiyor yaptigi pislikler. Allahim onlarin belalarini benden uzak yerde versin inshallah.

bence her iki tarafta sıkıntılı.

ne demek ''benden uzakta allah nerde belalarını veriyorsa versin'' demek ? ananızı babanızı mı öldürdü bu adamlar ? bu ne kin bu ne öfke ?

ayrılırsınız olur biter en fazla.

bencede ayrıl balık bastan kokar dıte bı laf var kendılerını bellı etmısler kı nısanlın bıle guvenılır bı tıp gelmedı

Niye beddua ediyorsunuz? Allah belalarını versin falan hiç hoş değil. Tabiki aileler maddi yardımda bulunmalı ama herşeyi erkek tarafının görevi gibi görmekte yanlış. İyice yüzgöz olunmuş. O işten hayır gelmez artık. Ayrıca anneme ben gelince sen gideceksin diyecek kadar ileri giden biriyle evlenmezdim ben. Nişanlınızda garipmiş.

kv nizin niyeti kötü olsa o ettiğiniz lafları oğluna yetiştirirdi ki çok saygısızca konuşmuşsunuz..
bu adam 75 binin lafını etmeseydi birlikte ödemeyecekmiydiniz nişanlınla..
adam vazgeçmiş kimbilir niye vazgeçti ?
peki siz sırf babası düğün masrafını karşılamıyor diye mi vazgeçeceksiniz ?

Back