• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlimdan ayrilmayi düsünüyorum!!

Ben danimarkada yasiyorum, ve biz kinamizi öderiz erkek tarafida dügünü öder ve olur biter..

Hayir tabikide bulunmayacagim, bana söz verdigi gibi yapacak. Biz kinayi ödeceyecez onlarda dügünü, adetlerimizde oldugunu gibi.

siz de az değilsiniz yani.
sürekli bi beklenti bi istek. bu ne böyle. ayrılın da nişanlınız sizden kurtulsun bence.

Bence sizin tavrinizda yanlis. Dugun masrafli birsey hele ki yurtdisinda. Tabi ki ben karismayacagin ailem karismayacak demek cok yanlis. Sadece adamin dugunu degil sonucta.
Ben sadece bana verdigi sözleri tutmasini istiyorum baska birsey degil. Ben onu zorlamadim bana su kadar param var dugunumuzu kolaylikla yaparim diye hava atmasini!!

ve evlenir evlenmez benim oturdugum sehire tasinmak istedigini söyledi. Bende tamam dedim her konuda seni destekleyecegim onlar yoksa benim ailem var maddi olmasada manevi dedim.

Bu noktadasınız. Artık ailesi ile bağlarınızı iyice kopmuş o zaman neden hala sizin olduğunuz yere gelince haber vermelerini selam vermelerini falan bekliyorsunuz. Adamlar zaten söylediğinize göre tuhaf tuhaf oyunlar peşinde bu insanlarla neden hala bir ilişki içerisinde olmak istiyorsunuz da arayıp ağzınıza geleni sayıyorsunuz?

Bende zaten gideceksin ben o eve ayak basinca sen zaten gideceksin biz oglunla öyle anlastik dedim!!
Burayı da anlamadım nişanlınız sizin olduğu yere gelmiyor muydu?

Ben sadece bana verdigi sözleri tutmasini istiyorum baska birsey degil. Ben onu zorlamadim bana su kadar param var dugunumuzu kolaylikla yaparim diye hava atmasini!!

Bu yüzden mi evleneceksiniz bu adamla? Bu sözler mi sizi ikna etti?
Aşık mısınız bu adama? Aşıksanız ikiniz de çalışır mis gibi evlenirsiniz.

Affedersin ama zamaninda hava atmasini biliyordu ama 75.000 tl param var diye Simdi niye culsuz oluyo? adam gibi verdigi sözleri yerine getirmek zorunda!!

bu adam 75.000 tl param var desen dönüp bakmazdınız bence. paraya tav olmuş olabilir misiniz?

Bu noktadasınız. Artık ailesi ile bağlarınızı iyice kopmuş o zaman neden hala sizin olduğunuz yere gelince haber vermelerini selam vermelerini falan bekliyorsunuz. Adamlar zaten söylediğinize göre tuhaf tuhaf oyunlar peşinde bu insanlarla neden hala bir ilişki içerisinde olmak istiyorsunuz da arayıp ağzınıza geleni sayıyorsunuz?

Burayı da anlamadım nişanlınız sizin olduğu yere gelmiyor muydu?
Haklisiniz ama hani biz söz varya yagmasanda gürle diye iste benim beklentilerim var onlara karsi ne yazikki. Zaten benide bu hale getiren o beklentilerim.

Evet tasinmak istiyor benim yasadigim sehire ama suanki kaldigi ev nisanlimin evi ve o evi kaynanama birakmayi düsünmüyorum nisanlim o eve 7.000 tl kadar depozit ödedi

Haklisiniz ama hani biz söz varya yagmasanda gürle diye iste benim beklentilerim var onlara karsi ne yazikki. Zaten benide bu hale getiren o beklentilerim.

Evet tasinmak istiyor benim yasadigim sehire ama suanki kaldigi ev nisanlimin evi ve o evi kaynanama birakmayi düsünmüyorum nisanlim o eve 7.000 tl kadar depozit ödedi

Yani ailesinin karakterleri ortada. Ne kadar beklerseniz bekleyin beklentileriniz olacak gibi görünmüyor. Sırf bu yüzden nişan atmaya hazır mısınız?
Ayrıca bence siz gitmeyin nişanlınız gelsin. Ailenize yakın olun derim.

Merhabalar arkadaslar, daha öncede bi konu acmistim durumumla alakali ve birdaha aciyorum ama bu sefer son damlaya geldigim icin..

Ben ocak/16 da nisanlandim, ve biz nisanlanmadan önce nisanlim bana cok sözler Verdi herseyin güzel olacagina dair, ve dügünümüz icin paranin hazir olduguna ailesini dört dörtlük anlatti bana ve bende bu sözlerine inandim güvendim.
Táki nisanlanana kadar herseyden huylanmaya basladim cunki nisanlandiktan sonra dügünümüz icin paralarin nisanlimda degil ama babasinda oldugunu söyledi bana ve babasinin herseyini o parayla ödeyecegini söyledi, neyse onada inandim ve devam ettik. 1 ay sonra birden nisanlim beni arayip babasinin ve annesinin tartistigini ve annesinin bababasini evden kovdugunu söyledi. Ve kovma nedeni guyya adamin bizim dügünümüzü ödememek istemesiymis ama bu tartismaya benim nisanlim sahit olmamis sadece annesinin anlattigini söylüyor bana. Neyse dedim calisir kazanir öder dügünümüzü, kaynanam arkamizda bizi destekleyecek dedik.. Güvendik yine
Táki tartismanin oldugu günün 2. Günü benim kaynanamin kocasiyla beraber disarda görüstügünü duyana kadar. Cok tartistim nisanlimla, ailesinin bizi oyuna getirdigini ve nisanlimin kimsesinin olmadigini annesinede güvenmeyecegini söyledim. Ve nisanlim bana her konuda hak verdi, annesini babasini cok iyi tanidigini ve herzaman böyle kacislar yaptiklarini anlatti ama bundan sonra kimsesinin olmadigini söyledi, ve evlenir evlenmez benim oturdugum sehire tasinmak istedigini söyledi. Bende tamam dedim her konuda seni destekleyecegim onlar yoksa benim ailem var maddi olmasada manevi dedim. Neyse herseyi icime attim ve sustum, allahimdan sabir diledim 3 ay boyunca. Taaki kayinbabamla kaynanami benim oturdugum sehirde bir sünnet dügününde görünceye kadar. Öyle birseyki kaynana benim annemi aramiyor sormuyor bile, gelmiyor bize hic takmiyor bizi anlayacaginiz. Ve o sünnet dügününde görünce bide kalkip piskin piskin oynadigini görünce gercekten midem bulandi cunki normalde bize kayinbabam öldü, ben yasliyim oynamam derdi hep ama kiziyla kalkip öyle bize inat yapar gibi oynamasi asiri sekilde sinirime gitti, sadece ben degil ama annemde farkina vardi yaptigi haraketlerin. Acikcasi cok zoruma gitti benim annemin yanina millet gelip dünürün sorda sen niye burda oturuyorsun demesi annemin morali cok bozuldu.
Neyse hic birsey søylemedim orda, ve aksam oldu annemle konustum annem nerdeyse aglayacakti sinirden ve annemin o durumu cok zoruma gitti ve o kadina telefon ettim o sinirle!! Sizin yaptiginiz dogrumu sizce dedim, benim annemin yanina gelmezsin ama didimin sünnettine gidersin, sünneti olan senin neyin oluyo daha neler neler söyledim. Ve bana dediki kayinbaban gitmek istemiyor size dedi, bende dedimki biz ona ne yapmisiz, benim ailem kimseye yapmadigini size yapti ne bicim insanlarsiniz siz, sonra bana dediki orda kayinbabanda vardi ona niye selam Vermedin dedi, bende dedimki benim aileme saymayana, görmek istemeyeni ben niye sayayimki dedim. Sen iyi bir anne olsaydin oglunu birazcikta olsa desteklerdin sirtini cevirmezdin dedim, ve bana sadece ben kocami seviyorum, ayrilmayacam sen gel Simdi bu eve ben gidecem dedi. Bende zaten gideceksin ben o eve ayak basinca sen zaten gideceksin biz oglunla öyle anlastik dedim!! Ve kapattik, ama bu olanlardan sonra annesi benim nisanlima konustuklarimizin hic birini anlatmamis ama ben herseyi anlattim nisanlima. Ve bana hic birsey demedi, ne iyi yada kötü.. Ama nisanlima karsi cok sogudum, artik Canim bile demek gelmiyor icimden, midemi bulandirdi o ailesi ben ömür boyu onlari görmeye tahammul edemem gercekten. Acikcasi nisanlimdan ayrilmayi düsünüyorum.. Ferahliga ermek istiyorum kafami cok karistiriyor bu olanlar iki yüzlülük yapmalari ailemin bu olanlari hak etmedigini düsünüyorum.. Ne yapmaliyim sizce? Ayrilmalimiyim? Lütfen yardim edin kendimi karanlik bi kuyuda hissediyorum :-(
Lütfen yardim edelim sana, bencede kurtulmalisin, ayrilinca cok uzuluyosun canin yaniyor ama bunlar seni kanser verem ederler ayril gitsin, benim basimdada ikiyuzlu kaynana kayinbaba bide nisanli vardi. hepsi bir telden çalar oynardi. simdi kendiler çalip kendiler oynuyorlar. ayrildim cunku.

Lütfen yardim edelim sana, bencede kurtulmalisin, ayrilinca cok uzuluyosun canin yaniyor ama bunlar seni kanser verem ederler ayril gitsin, benim basimdada ikiyuzlu kaynana kayinbaba bide nisanli vardi. hepsi bir telden çalar oynardi. simdi kendiler çalip kendiler oynuyorlar. ayrildim cunku.
Bencede Tek mantikli olan ayrilmam, cok üzülürüm ama böylede devam edemiyorum cunki artik aklimdan cikmiyor yaptigi pislikler. Allahim onlarin belalarini benden uzak yerde versin inshallah.

Yani ailesinin karakterleri ortada. Ne kadar beklerseniz bekleyin beklentileriniz olacak gibi görünmüyor. Sırf bu yüzden nişan atmaya hazır mısınız?
Ayrıca bence siz gitmeyin nişanlınız gelsin. Ailenize yakın olun derim.
Hayir ben gitmem oraya, onlarin yüzünü degil ismini bile duymak istemiyorum. Ama o evide onlara birakmam yani.

Bencede Tek mantikli olan ayrilmam, cok üzülürüm ama böylede devam edemiyorum cunki artik aklimdan cikmiyor yaptigi pislikler. Allahim onlarin belalarini benden uzak yerde versin inshallah.
bana ailem arkadaslarim tanidiklarim, kimse yakistiramadi o kisiyi, ama ben direttim o olcak dedim, meger bil bildikleri varmiski demisler, simdi bi sene oldu ayrildigimiz. onlarin saçmaliklarini dinlemiyorum artik o yonden iyi, ama bazi kisiler nisanliymis ayrilmis diye kotu gozle bakiyolar ve bu beni gercekten cok uzuyor, ama evli olup bosanmis olarak gelmekten iyi. insallah hayirlisi olur hepimizin hakkinda su mubarek gunler icinde

biz nisanlanmadan önce nisanlim bana cok sözler Verdi herseyin güzel olacagina dair, ve dügünümüz icin paranin hazir olduguna ailesini dört dörtlük anlatti bana ve bende bu sözlerine inandim güvendim.
Táki nisanlanana kadar herseyden huylanmaya basladim cunki nisanlandiktan sonra dügünümüz icin paralarin nisanlimda degil ama babasinda oldugunu söyledi bana ve babasinin herseyini o parayla ödeyecegini söyledi, neyse onada inandim ve devam ettik
burasi varya bu yazdigin bolum ayni beni anlatiyor. sanki ben yazmisim zannettim bi anda

Kendin tanıştığım nişanlında sırf annesi düğünde oynadı diye mi ayrılacaksın

Dünürünün yanına gelmemiş de sünnete gelmiş vs

Davet etmişler gelmiş sana mı soracaklar

Back