Nisanlimdan ayrilmayi düsünüyorum!!

bi kere sen gözünü kapatıp annen yaşındaki bi kadına o kadar ağır laflar edip çata çat kavga edebiliyosan ayrıl bencede çünkü bu saatten sonra ne ondan sana kaynana olur nede senden ona gelin

Bence konu sahibi gelip burda nişanlısına ailesine bela okuyor ama suraya yazıyorum ayrılmayacak hadi bakalım
en fazla adam sepetler

Nişanlınnçok pasif davranmiş bence , evlenince daha da ilerler kaynanan evine gelir gitmez lafıni gecirecek bir kadina benziyor. Mantıklı düsün geleceginı göz önüne alarak karar ver

nişanlın dahil hepsi danışıklı dövüş . bence de bu sefer kandırılma payı bırakmadan ayrılmalısın .

Benim durumumu yaşadığımı Bi bilsen.. İnan saniye beklemez ayrılırdın. Ayrıl düzenini kur hayatını yakma. İşin içinde ailenin olduğu sorunlar asla düzelmez

Bze de aynı seyleri dediler
Cocuklar biz herseyinizi yapacağız
Evinizi almaya da destek olacagız dediler ve biz de inandık

Ama evlenirken kimse cıkmadı ortaya ve biz yapayanlız kaldık, hala da kiradayız

Destek olmak zorunda değiller tabi ama yapacagız deyip de yapmamak insanın midesini bulandırıyor
Eşim biz nişanlı iken cok üzülürdü yeni evlendiğimizde de üZülürdü ailem neden böyle vs diye
Beni hep mahcup ettiler derdi ama şimdi annesi babası cocuklarına ölüyorlar telefonda konusmalarını bir duysan boğasın gelir
Sanırsın ki çok vefali düşünceli insanlar
Eşim o zor zamanlarda bizi yanlız birakmalarını da unuttu, unutmadım dese de bana en azından onlara birsey belli etmiyor
Benim eşim de benim yasadıgım sehiregeldi ve aile halaaaaaaaa bunu kabullenemedi
Evlenince iice asabınız bozulur yalan dolan bu tarz insanlardan

Kv çok pişkin ama sende keşke kadına gideceksin tabi ben gelince sen o evden gideceksin vs söylemeseydin haklıyken haksız duruma düşme vede ayrıl
Aile çok sorunlu bu sorunlarla senin canını fena sıkarlar

Olaylar normal gelmedi. .Mesmiye almama gibi bi durum var açık açık. .Şahsen aileme karsi böyle büyük bir haksızlık yapılsa bırakırdim ama siz bilirsiniz

Ayrılmalısın.. nişanlıyken böyleyle evlenince çok çekersin bunlarda...

Vah vah çok üzüldüm!! Ama size değil nişanlınıza ve onun ailesine.
. Rabbim sizin gibi gelinlerin şerrinden korusun.....

Artık bu zamanda kaynananın parasıyla evlenmek isteyen genç kızı yerden yere vuruyorlar sen şu an bu durumdasın nişanlında sorumsuz aileside sana uygun değil

aaril yksa basin daha cok agirr

Kayınvalide ve kayınpederle düğünde karşılaştınız ve selam vermediniz mi ? Ben mi yanlış anladım ?
Olabilir sizin bulunduğunuz şehre gelmişler,sizi aramamışlar.Mecburlar mı ?
Belki kısa süreliğine geldiler,araya sizi katmak istemediler,angarya gördüler.

Telefon edip hesap sorman bana da çok cüretkar geldi.Kayınvalidene "ne biçim insanlarsınız" dedikten sonra herhalde artık dönüşün olmaz.
Sadece para konusunda sana hakverdim.Yani kandırılmışsın diye düşündüm.Sadeece annesi babası değil,nişanlın da oyun oynamış gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…