Nişanlımdan ayrıldım.. desteğe ihtiyacım var

insaatci

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
1.124
967
Güncel sayfa3

Merhaba Kızlar,
Özür dilerim uzun oldu
Haziranda nişanlandım ve dün buna son verdim..Sebeplerine gelince;

Kendisi 6 yıllık sevgilimdi ayrıl barış bi şekilde bugüne kadae gelmiştik aslında ben aşırı sevgiden göremedim farkedemedim uzun ayrılık yaşamama rağmen tekrar karşıma çıktığında sevgimden şans verdim.
Kendisi yaşadığım şehre uzak bi yerde çalışıyordu. Ben babamı kaybettiğim için nişan öncesi onunla konuştum.şuan yaşadığım şehre yakın oturmak istediğimi kararımın net olduğunu. Çünkü annemin bana ihtiyacı var diye. Tamam dedi bulunduğum şehre 1 saatlik yerde iş buldu ve aramızdaki sorunları halledeceğimizi herşeyin iyi olacağını söyledi sözler verdi. Şubatta o şehre geldi ve biz haziranda sözlendik
O sürece kadar aramızda pek problem olmadı. Daha doğrusu aslında ben büyük resmi görememişim sevgiden hep halı altına itmişim.

Nişanlandığı gün hayatımdaki en mutsuz olduğum utandığım gün oldu.
Bizim evimiz küçük kendi aramızda söz yapalım diye ailesine her aileden 10 15 er kişilk gelsin dedik. Bu arada nişanlımla ben aynı memleketliyiz tesadüfen. Tamam dediler . Bi geldiler 35 kişi ve haberini vermeden. Biz neyseki fazla fazla hazırlık yapmıştık rezil olmadk.

Onun dışında bir önceki gün bohça alışverişinde zaten bana sadece bi bornoz takımı bir de 6lı çamaşr set aldılar. Nasıl olsa benle nişanlm çalşıyoruz bnlar önemli değil dedm ama resmen gözüme baktılar bişey almıyım diye zoruma gitti benden esirgemeleri. Ve en önemlisi annesine ben asla sözde imam nikahı istemem dememe rağmen yine emrivaki yapıp hoca getrdiler söze imam nikahları olsun diye kimseye sormadan. Tabi kabül etmedim.

Ben nişanımda sade zarif uzun ama sıfır kol bir elbise tercih ettim ve bnu nişanlmla seçtik. Babası sözde ben tekken yanıma gelip kıyafetin hiç yakışmamış dedi. Ve zaten babam olmadığı için bi yanım kırgındı. Resmen kolum kanadım kırıldı kkzlar.
Aslında daha çok konu var ama bunlar beni en yaralayan..

Ertesi gün direk bu iş bitsin diye sözlümün yanına gittim biz senle aşarız vs dedi bi şekilde beni alttan aldı diye şans verdim ana 2 aydır hayat bana zulüm..

Nişanlım o 1 saatlik mesafeden sadece 1 kez yanıma geldi.
Ben gittikçe hırçınlaştım çünkü zaten korkularım vardı ondan sevgi bekliyodum ihtiyacım olan buydu tartışmalarda beni engellemeye başladı. 3 4 gün telefon açmamaya. En son bayramda hiç bana söylemeden bilet almış memleketine gitti. Son gün haberim oldu. Ki uçak benim şehrimden kalkıyordu geldi bize uğradı erken gelicem dedi gitti.. bayram günü bana öğlen 2 de bayram mesajı attı. Bayram bitti zaten yanıma gelmedi ve en son babamla burada iş kurucam dedi memleketinde. Ben de Allah yolunu açık etsin dedim. Bana sormadan fijrimi almadan resmen ayrılmamı isteyen kendi olmuş.
Allaha havale ediyorum. Hem onu hem ailesini.. kalbim çok kırık..
Bu süreçleri atlatıp çok mutlu olan var mı lütfen desteğe ihtiyacım var..

Son düzenleme:
Böyle bir aile ve olarin yetistirme tarzinda buyumus birinden ayrildigin icin dua etmelisin.sen tok gozlulugunden bir sey istemem demissin (banada sacma gelirdi bohca istemem demistim) ama annesinin en azindan bir kac sey koymasi yol yordam bilmesi lazimdi.hadi bunu gecelim babasi ne kadar patavatsiz biriymis..ne bicim insanlar var.nisanlin arkanda durabilse onunla anlasiyorsun bosver ailesini derdim ama o da olgun biri degil anladigim kadariyla ailesine dur demedigine gore.kendisinin iki aileden de uzakta oturalim diyebilmesi lazimdi senin sozlerini uzerine.uzulme.kaybin yok omur boyu ahh etmektense simdi et.annecigini de istedigin gibi yanina bile alamayacaktin belki kalmasi bile sorun olacakti.

Evet gerçekten olgun değil yanıma bile gelmedi tek isteğim onla bütün olmaktı.
Biz ikimiz bir olsak önümüzde birşey duramaz sonuçta işimiz gücümüz var diye düşündüm ama yanılmışım..

Şuan canın yanıyor ama yinede bitmesinin daha hayırlı olduğunu görebiliyorsun. Zaman geçecek üzüntün dinecek ve umarım karşına seni gerçekten seven biri çıktığı zaman sende gülüp geçeceksin bu olanlara.. Tek ihtiyacın zaman, güzel günler gelecek :)

Evet hiçbir son göremiyorum. Kararım kesin ama kırgınım işte.. umarım geçer dediğiniz gibi

Ayrılmanıza sevindim inanki.. Aynı durumu yaşadım 4 yıllık ilişki sonunda sözlendik ama mutlu olamadım senin hesap. Bitince derin bi ohh çektim. Sen de öyle yap.
Emin ol çok mutlu olacaksın. Seni üzen bi adam evliliği de zindan eder sana.
Şimdi 2 senelik evliyim ve çok şükür çok mutluyum. İyi bi eşin olmadan öncekini iyi sanıyor insan. Denk gelmez çıkmaz karşıma iyi biri sanıyor ama öyle değil.

Bir erkek surekli senin yaninda durmasa da en azindan duruyormus gibi yapsa bile yeterli oluyor biz kadinlar icin.yani ailesini dinleyip burda is kurucam demesi seni hesaba katmadan zaten cok aile etkisi altinda oldugunu gosterir.hicbir sey talep etmemissin ayip bir sey hic yakismamis diye direk soyledi mi sahi ? Inanamiyorum ben boyle insanlarin varligina.dedigim gibi ama sadece ailesinin tavri olsa bana karsi takmazdim ama nisanlin yan cizmis.bosver sessiz kal hatta meraktan kudursun.belki hatasini anlar.sensiz kalmak agir gelir.akillanir.ne diyeyim Allah icinde ki aciyi hafifletsin.

Ben elimde telefon beklemekten yoruldum en iyi bitsin. Deveyi güdemiyorhm diyardan gideyim..

Doğru kişi karşına çıktığında bu kişinin gerçek yüzünü evlenmeden gösterdiği için yatıp kalkıp dua edersin

Umarım dediğiniz gibi olur. Pek ümidim yok şuan çünkü zaten hayatta çok büyük şeyler biri istememe rağmen bunları yaşadım.. herşeyin hayırlısı diyim artık

Daha şimdiden verdiği sözü bozan insan, evlendikten sonra hayli bozardı.
Size danışmadan kendi memleketine yerleşmeye karar vermesi affedilmez.
Olur da dönerse pişman oldum, vazgeçtim diye güvenmeyin. Evlenseniz bile her an ailesinin yanına yerleşmek isteyecek potansiyele sahip, baştan belli ettiği iyi olmuş.
Huzur vermeyen ilişkinin neresinden dönülse kar, ki sizin daha evlenmeden bitirmeniz büyük şans.

Ailece tahammül sınırlarını aşmışlar. Bence kurtulmuşsunuz. Hiç üzülmeyin. Böyle bir aileye gelin gitseydiniz daha büyük sorunlar yaşardınız. Yol yakınken dönmek isabet olmuş.

Sakın bu öküze dönme.. bu aşama nedir ki? Boşandım bana deli gibi aşık el üstünde tutan hiç evlenmemiş biriyle evlendim. Hayatını karartırsın ailesinin ağzına bakan bu öküzle evlenirsen ya da boşanırsın... kendini daha büyük yüklerin sıkıntıların altına sokma...

Evlenmemişsin ev kurmamışsın tabi ki yoluna devam edeceksin, geçecek.
Millet çocuğuyla, işsiz güçsüz evlilik bitiriyor da aslanlar gibi ayakta kalıyor.
Hem senin senden ayrıldığı için ona teşekkür etmen lazım.
Şükür namazı mı kılarsın, çocuk mu giydirirsin, barınaklara kilolarca mama mı alırsın artık yap bir hayır..

Yerleşmek istemesini hem de böyle dikte etmeye çalışması ayrı canımı yakıyo.
Yani herşeyi biliyodu. Demekki ben o kadar herşeyi kabül eden durmuşum ki danışma anlaşma gereği duymadı.. dilerim bu acı çabuk geçer

Ailece tahammül sınırlarını aşmışlar. Bence kurtulmuşsunuz. Hiç üzülmeyin. Böyle bir aileye gelin gitseydiniz daha büyük sorunlar yaşardınız. Yol yakınken dönmek isabet olmuş.

Hem aile hem kendisi dediğiniz gibi.. emeklerime üzülüyorum zaten nişanlımdan soğudu

Nedense artık aşkta falan pek mutlu olacağma inanmıyorm. Belki geçicidir ama.. aslında kafamda bitti kendisinden de soğudum saygım kalmadı ama hala üzülüyorum

Gerçekten evlenmeden şanslıymışım aslında dimi.. çok yanlış birini 6 yıl tanıyamadan sevmişim demek ki.. ama cevabınız bu halde beni güldürdü teşekkür ederim çok tatlısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…