- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 36
Gerçekten evlenmeden şanslıymışım aslında dimi.. çok yanlış birini 6 yıl tanıyamadan sevmişim demek ki.. ama cevabınız bu halde beni güldürdü teşekkür ederim çok tatlısınız
siz mutlu olun da :)
benim nişanlım da benden önce 9 yıllık ilişki+nişanlılığını bırakmış.
ben de 3,5 yıllık sevgilimden ayrılmıştım.
O insanlara öyle teşekkür ediyorum ki..
Ya izin vermeselerdi, ya peşimizi bırakmasalardı da biz tanışamasaydık :)
Benim konularımı bir oku istersen... Allah'tan umut kesilmez, ben öyle mutluyum ki şu am o zaman nefes alamam diye düşünürken şimdi iyi ki bunları yaşamışım o adamdan ayrılmışım da mutluluğu canım aşkımı buldum diyorum. O adamdan ayrılmak hayatındaki güzel şeylerin başlangıcı olacak güven banaNedense artık aşkta falan pek mutlu olacağma inanmıyorm. Belki geçicidir ama.. aslında kafamda bitti kendisinden de soğudum saygım kalmadı ama hala üzülüyorum
ayrılman daha hayırlı olmuş birbirinize uygun değilmişsiniz anladığım kadarıyla aile yapısı olarak o yüzden doğru olan olmuş. zamanla gecer su an acın çok taze
Kızlar nişanlımdan ayrıldğımı demiştim bliyorsunuz
Yeni konu açmak istemedim
Ama nişanlım kendi ailesiyle de benim ailemlede benle de konuştu asla benden vazgeçmeyeceğini kaybetmek istemediğini anlattı.
Son bi şans vermemi istedi
Sevgimden ve içimde kalmasını istemediğimden bi şans daha verdim canlarım
git bi hayır kurumuna bağış yap kurtulduğun için diyecektim ki barışmışsın bile.
Çok pişman olacaksın ama iş işten geçmiş olacak. Asla düzelmez boşuna kendini kandırma. Sana sert gelecek yorumlar ama bunlar yaşadıklarının ve yaşayacaklarının yanında bişey değil. Ne diyelim sana senin kararın.
burada kullanılan sevdiğim bir söz varEvet belki de 1 haftaya bile kalmadan olmuyor olmadı bu şansı değerlendiremedi diyeceğim.
Şuan ben de şu satırları birine yazıyor olsam kesinlikle sizin cümlelerinizi kullanırdım.
Hem hak veriyorum size hem de içimde birşey bunu da denedin be bak elinden gelen herşeyi yaotın demek istiyor ya da ben kendimi kandırıyorum bilemiyorum
canım kaç yaşındasın tam üzülme kurtılmuşsun diyecektim ki barıştığınızı okudum ama ben hiç şans vermiyorum bu ilişkiye en kısa zamanda pişman olucakmışsın gibi umarım çok üzülmezsinEvet belki de 1 haftaya bile kalmadan olmuyor olmadı bu şansı değerlendiremedi diyeceğim.
Şuan ben de şu satırları birine yazıyor olsam kesinlikle sizin cümlelerinizi kullanırdım.
Hem hak veriyorum size hem de içimde birşey bunu da denedin be bak elinden gelen herşeyi yaotın demek istiyor ya da ben kendimi kandırıyorum bilemiyorum