Nişanlıma yapılan fiziksel şakalar

Bilmiyorum. Bir yandan da üzüldüm biliyor musun. Keşke yan yana geldiğimizde böyle yapmasa da hep beraber olsaydık dedim kendi kendime.
Kız sen delimisin okadar pis hareketleri oldu ne üzülcen bırak biraz kicinin üstünde otursun düşünsün bi naptığını. Öyle insanlar burnunun ucunu bile görmüyor ben olsam uzak dururum. Sen evlenince gör evinden çıkmaz tamam sen vicdan yapıyorsan yandın yavrum

siz anlatırken ben utandım

ben ablayım erkek kardesım yenı evlendı. gelınımız odaya cagırır ben gırmem bıle. elbıse gostermek ıcın. makyaj yaparız bırlıkte, ben ona sormadan rımelını bıle almam.

saygı ve edep lazım bu hayatta. ayıp yahu .

keza benım gorumcem de oyledır ben de gelınımız de kaynana ıle yasamıs ınsanlarız. yanı ıkı gorumce olarak, anne evı dıye gıttık ama kardesımıze de esıne de saygı duyup odalarına gırmek, eve cat kapı gıtmek, oyle abset sakalar asla

kaldı kı ben bekarken de yapmazdım, hatta bazı sozlu sakalarımızı bıle azalttım ben, evlı barklı adam ımajı zedelenmesın esı cocuk gıbı gormesın dıye dusundum yanı. kaldı kı bızımkı spor vs konulardır ya da sıyaset falan.

Herkesin içinde hakkından gel. Yaptığı tüm saçmalıkları herkesin içinde yüzüne vur. Bakalım kim senin yanında kim değil. Eğer nişanlın yanında ise seni gerçekten tanıyor ve seni zor durumda savunacak biri. Eğer anne babası kızını tutuyorsa bil ki taraflılar. İp incelediği yerden kopsun derim. Bugün böyle olan ileride evinin içine girince daha beter olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…