- 6 Kasım 2020
- 664
- 935
- 53
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Umarım bir çözüm yolu bulabilirsiniz. Benim eşim hiç ailesine düşkün olmadığı için böyle bir durum yaşamıyorum, o yüzden bir fikir veremiyorum size. Ben de size iyi seneler dilerim, yeni yıl ihtiyacınız olan ne varsa getirsin inşallahYa her konuda biraz kendimi eşimi yaşadıklarımı görüyorum ama o kadar doluyum ki dokemiyorum içimi. Böyle konular okuyunca çekip alasım geliyor bu kadınları böyle adamlarin elinden.Keske diyorum bir şeyler yapabilsem. Çünkü ben daha önce tecrübe ettiğim için nereye gidebileceğini tahmin edebiliyorum.Benim eşim tırnak içinde bir türlü ayrılmadığım eşim de taa en baştan beri annem de babam ve hala da öyle. Düğünümüz dönüşü bile onlarla olmak istemişti.Yok kahvaltıya gidelim yok cağıralim. Yok tatile beraber gitmeler. Eve misafir gelse onlarda gelsin demeler.Kiz kardesi çocuğumuz gibi her yere bizimle gelmeler.Ki ailesi de o kafada.Diğer yaptıklarına girmicem başka konuda anlatırım. Dicem o ki zor ve değişmiyorlar. Ve suçlu, istemeyen,arıza çıkaran, geçimsiz durumuna düşürüyorlar.tamam onlarında olacağı yer var ama madem bı turlu çekirdek aile olamayacaktıniz ne diye evlendiniz diye sorarlar adamaçok doluyum.zaten çok da mutsuzum.yazmak istedim..iyi seneler herkese
Erkek arkadaşım işe gitmek için 5.45’te kalkıyor. Benim de 7.00-7.45 arası değişiyorYa şeye takıldım. Siz çok erken yapıyorsunuz kahvaltıyı. 8 de çıkmam gerek, kalkamam kiyapmak istemeyince işte böyle bahane çok. Öyle bahane olmaz böyle olur demiş nişanlınız gibi düşünün.
yalnız unuttugunuz bır detay var kendı hayatımıza gore degıl konu sahıbıne gore yorum yaparsak daha dogru olacakKusura bakmayın ben böyle; hııı sırf beni annesine kahvaltı hazırlayayım diye yollara düşürüyor, ne münasebet 6 da kalkacakmışım, öfff bu ne eziyet yahu demediğim ve eşimin ve ailesinin her eyleminin altında incik boncuk aramadığım için kayınvalide konuları açmıyorum sanırım. Evet ne mutlu bana
Ayrıl...nisanliyken böyle olan evlenince yuzune bakmazDün nişanlımla uzun süredir birlikte bişey yapmadıgımız için dükkanına gittim yemek yedinkten sonra eşya bakmaya gitcektik bana eşyadan sonra annemgile oturmaya gidelim dedi sinir oldum ama tamam dedi .
Eşya olayında bişey bulamadıgımız içib gerildik ve o sırada bana pazar kahvaltısına gelirmisin bize dedi ( aramızda 1 saatlik yol mesafesi var ) siz çok erken yapiyosunuz kahvaltıyı gelebilmem için 8 de çıkmam lazım uyanamam ki dedim .
Daha sonra bi cafeye oturduk . 1 ay öncesinden yılbaşında baş başa kalalım doğum günümü de kutlamadık (cenaze vardı) bak çok bunaldık ikimiz vakit geçirelim dedim . Tamam dedi şuraya mı gitsek buraya mı gitsek diye konuşuyoduk . 1 hafta önce bi plan yapamadıgımız için tartıştık bidaha konu açılmadı. Dün bi kaç mekan aradı bende böyle şeyler son güne bırakılmaz yer kalmamıştır dedim .
Oda bana sen hayatımda olmasaydın ben yılbaşını kutlamazdım sen istiyosun diye istiyorum dedi . Bende tamam bende istemiyorum ozaman isteksizsin zaten dedim .
Oda bana zaten düğünümüze 5 ay kaldı annem evde olmamı isteyebilir oğlum kuruyemiş yiyelim birlikte yemek yiyelim zaten gitcen diye düşünebilir . Hem yarın çok iş olur benim çok yüküm var para kazanmam lazım zaten bugunde sen gelcen diye çok müşteriyi erteledim dedi.
Ben şok oldum benim derdim mekan mekan gezmek değil işten çıktıktan sonra gelsen bile tamam derdim tek istediğim yanında olmaktı dükkanda bile otururdum dedim . Oda gidememişiz gibi düşün evlenince birlikte vakit geçiririz dedi . Bende sana 1 ay öncesinden bak doğum günümü kutlamadık biyerlere gitcektik gidemedik demiştim dedim nişanlımda bana senin doğum gününü kimse hatırlamadı bile ben kutladım sadece dedi Sonra ben ağlamaya başladım niye böyle canımı yakmak için konuşuyosun dedim oda sakinleştirmeye çalıştı fln ben ağlamaya devam ederken hadi bize gidelim annem bekliyo dedi 10 dk arayla bunu söyledi bende şu halime bak yüzüm gözüm şiş dedim oda makyajını düzeltirsin geçer bişey olmaz bende sinirle makyaj yaptım bak hiç ağlamamış gibiyim hazırım gidelim istediğin olsun dedim .
Gittik rol yaptım ve dünden beri buz gibi oldum özür diliyo telafi edicem izin ver bugun birlikte geçirelim diyo ama nafile siz olsanız ne yapardınız?
Neden son yılbaşısi olsun adam ölüyor mu ki?Niye bu özel günleri bu kadar takıyosunuz ben anlamıyorum? Yok yılbaşı yok sevgililer günü. Son yılbaşını ailesiyle geçirmek isteyebilir bunda abes bi durum yok ki? Böyle basit şeyler için birbirinizi kırmayın
Evlenmeden önceki ailesiyle geçirebileceği son yılbaşı manasında.. çünkü belli ki evlenince bu adam ailesiyle yılbaşı kutlayamayacak.. Evlenince hep karısıyla geçirecek zatenn. Evet böyle herşeye takıntılı kadınlarla evlenen adamlar da ölmüş sayılır bi nevi. Ayy kaynanamla geçirmek istiyo burda nişanlısı varkenn... kafası çok saçma adı üstünde nişanlı.. daha evlenmemişsin karın kocan değil. Ne bu sahiplenme adamın üstünde hak iddia etmeler falan? Elbette ailesiyle geçirmek isteyebilirNeden son yılbaşısi olsun adam ölüyor mu ki?
oooo bunlar hep kadın aklı yanlız hicbir erkek yok sana buyumu yaptılar diye konuya girmezCanım ben hayır dediğimde “sen benim ailemi sevmiyosun onlar büyü mü yapıyorlar sanki ne istediler senden ben senin ailene böyle yapmıyorum…” diye bir giriyor konuya sonra çıkışı olmuyor maalesef.
E tamam işte konu sahibinin konusuna göre kendi kişilik ve tecrübelerimiz üzerinden yorum yapıyoruz, öyle de yaptım. Önceki konularını bilmek zorunda değilim, ben bu konuya bakarım ve derim ki; amannnn aynı şeyler işte yeniden yazamayacağım=)yalnız unuttugunuz bır detay var kendı hayatımıza gore degıl konu sahıbıne gore yorum yaparsak daha dogru olacak
konu sahıbının kayınvalıdesı sıkıntılı oncekı konusunuda bılıyorum
nısanlısı da fazla anacı
kı bunların hepsını gectım konu sahıbı hemsıre yogun calısıyor bır haftasonu en azından uyumak cok erken kalkmak ıstemeyebılır buna saygı duyulması gerek :)
aynı seyı soyluyoruz.. madem bu kadar sevmiyorsun, evine de gitmeyeceksin, gelmesinden de hoşnut olmayacaksın; evlenme..
O kısımda aynı şeyi söylüyoruz evet de gidiş yolumuz farklı.aynı seyı soyluyoruz
ona da saygı duyarımO kısımda aynı şeyi söylüyoruz evet de gidiş yolumuz farklı.
Yok demeyeceğimi ama bu örnekte olabileceğini bir üyeye cevap verirken yazmıştım aslındaona da saygı duyarım
sız sabah 6 da kahvaltı yapıyorsanız o mısafır ılla 6 da gelecek dıyebılırsınız ben demem :) o da her evın ısleyısı farklı oldugu ıcın gayet normal
olabılır yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?