Nişanlım yılbaşını benle geçiremeyeceğini evde annesinin birlikte geçirme beklentisi olacagını söyledi ?

Umarım bir çözüm yolu bulabilirsiniz. Benim eşim hiç ailesine düşkün olmadığı için böyle bir durum yaşamıyorum, o yüzden bir fikir veremiyorum size. Ben de size iyi seneler dilerim, yeni yıl ihtiyacınız olan ne varsa getirsin inşallah

Size çok değer vermiyor gibi, nişanlınızın sizinle zaman geçirmek için can atması lazım...Üstelik neden annesi ile son geçirdiği yılbaşı olsun ki...Çiftler evlenince, her zaman başbaşa yılbaşı geçirecekler diye bir kural mı var? İyi niyetli düşünüyorum: Annesi yalnız (eşi ve başka çocuğu yoksa) ise bir ihtimal onu tek başına bırakmak istememiştir.

Erkek arkadaşım işe gitmek için 5.45’te kalkıyor. Benim de 7.00-7.45 arası değişiyor . Öf çok erken kalkıyorum, o kadar erken kalkamıyorum diye ağlansam çok kızar bana

Yalnız bu arkadaş gezmeyi pek sevmiyor. Eğer gezmeyi seviyorsan gezme işleri sizde sorun olacak. Bunun dışında konunuzda büyütecek bir olay yok

Adam sen istemesen ben kutlamam bile demiş niye uzatıyorsunuz benim eşim ve ailesi de yılbaşı kutlardı ben 14 yıllık evliyim ben kutlamıyorum yılbaşı , sevgililer günü bana saçma geliyor biz evlendikten sonra eşim de kutlamayı kendi istegiyle bıraktı erkekler zaten pek sevmiyor böyle günleri
Yılbaşına çok fazla gereksiz anlam yüklüyorsunuz boşuna büyütüp olay cikarmissiniz size hak veremedim kusura bakmayın ama sadece agladiginiz zaman 10 dk arayla annem bekliyor hadi gidelim demesi kötü geldi bana yılbaşını ailesiyle geçirmesinde birşey yok ama siz ağlarken annem bekliyor hadi hadi demesi sorun bence ama olayın gidişatına bakacak olursak sanki sürekli olaylari buyutup en ufak bir şeyde aglıyorsunuz gibi hissettim o yüzden gozyaslariniz etkisini yitirmiş olabilir

yalnız unuttugunuz bır detay var kendı hayatımıza gore degıl konu sahıbıne gore yorum yaparsak daha dogru olacak
konu sahıbının kayınvalıdesı sıkıntılı oncekı konusunuda bılıyorum
nısanlısı da fazla anacı

kı bunların hepsını gectım konu sahıbı hemsıre yogun calısıyor bır haftasonu en azından uyumak cok erken kalkmak ıstemeyebılır buna saygı duyulması gerek :)

bırde arkadaslar dusunuyorumda... bırını eve kahvaltıya cagırdıgımızda saat 8 de bızde olmasını beklemeyız ben sabah 6 bucukta kahvatı yapan bırıyım aılece 6 da kalkıyoruz bız
kahvaltıya bırını cagırdıgım zaman 9 gıbı evden cıkar 10 gıbı bızde olur haftasonu kahvaltısı cunku...

dusunsenıze ben 6 bucukta kahvaltı yapıyorum sende erken uyan gel demek bana gore ayıp :)

ha nısanlısı deseydıkı bır haftasonumuz var dınlenmek uyumak ısteyebılırsın haklısın 8 de degıl 9 da gel o zaman ... ben hazırlarım kahvaltıyı bızımkılere de dese yıne bır nebze adamda o da yok hava daha karanlık aydınlanmamısken kosa kosa kaynanasına gıtmek de ne bıleyım

Ayrıl...nisanliyken böyle olan evlenince yuzune bakmaz

Neden son yılbaşısi olsun adam ölüyor mu ki?

Neden son yılbaşısi olsun adam ölüyor mu ki?
Evlenmeden önceki ailesiyle geçirebileceği son yılbaşı manasında.. çünkü belli ki evlenince bu adam ailesiyle yılbaşı kutlayamayacak.. Evlenince hep karısıyla geçirecek zatenn. Evet böyle herşeye takıntılı kadınlarla evlenen adamlar da ölmüş sayılır bi nevi. Ayy kaynanamla geçirmek istiyo burda nişanlısı varkenn... kafası çok saçma adı üstünde nişanlı.. daha evlenmemişsin karın kocan değil. Ne bu sahiplenme adamın üstünde hak iddia etmeler falan? Elbette ailesiyle geçirmek isteyebilir

oooo bunlar hep kadın aklı yanlız hicbir erkek yok sana buyumu yaptılar diye konuya girmez

Offf. Ben de nişanlıyım. Nişanlımın anneannesine gittik kutladık hep birlikte. Sonra beni evime bıraktılar. Şimdi uyandım kahvaltı yaptım, Cem Yılmaz’ın stand up şovunu izledikten sonra tez yazmaya devam etcem. Hayat normal devam ediyor.

Şımarıklık etmişsiniz yani ne var sanki. Daha gençsiniz birlikte de kutlarsınız. Ki çalışan bir adam nişanlınız esnaflık tatil falan beklemez.

E tamam işte konu sahibinin konusuna göre kendi kişilik ve tecrübelerimiz üzerinden yorum yapıyoruz, öyle de yaptım. Önceki konularını bilmek zorunda değilim, ben bu konuya bakarım ve derim ki; amannnn aynı şeyler işte yeniden yazamayacağım=)

Son olarak… Konu sahibi kv sevmiyor gitmek istememiş bu kadar basit.. yok yol çok uzundu, yok hemşirelikti, yok anneye yardıma çağırıldı vs her yorumda bakıyorum başka bahane.. madem bu kadar sevmiyorsun, evine de gitmeyeceksin, gelmesinden de hoşnut olmayacaksın; evlenme..

O kısımda aynı şeyi söylüyoruz evet de gidiş yolumuz farklı.
ona da saygı duyarım
sız sabah 6 da kahvaltı yapıyorsanız o mısafır ılla 6 da gelecek dıyebılırsınız ben demem :) o da her evın ısleyısı farklı oldugu ıcın gayet normal
olabılır yanı

Yok demeyeceğimi ama bu örnekte olabileceğini bir üyeye cevap verirken yazmıştım aslında kısır döngüye girmeyelim şimdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…