• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım yılbaşını benle geçiremeyeceğini evde annesinin birlikte geçirme beklentisi olacagını söyledi ?

Dün nişanlımla uzun süredir birlikte bişey yapmadıgımız için dükkanına gittim yemek yedinkten sonra eşya bakmaya gitcektik bana eşyadan sonra annemgile oturmaya gidelim dedi sinir oldum ama tamam dedi .
Eşya olayında bişey bulamadıgımız içib gerildik ve o sırada bana pazar kahvaltısına gelirmisin bize dedi ( aramızda 1 saatlik yol mesafesi var ) siz çok erken yapiyosunuz kahvaltıyı gelebilmem için 8 de çıkmam lazım uyanamam ki dedim .
Daha sonra bi cafeye oturduk . 1 ay öncesinden yılbaşında baş başa kalalım doğum günümü de kutlamadık (cenaze vardı) bak çok bunaldık ikimiz vakit geçirelim dedim . Tamam dedi şuraya mı gitsek buraya mı gitsek diye konuşuyoduk . 1 hafta önce bi plan yapamadıgımız için tartıştık bidaha konu açılmadı. Dün bi kaç mekan aradı bende böyle şeyler son güne bırakılmaz yer kalmamıştır dedim .
Oda bana sen hayatımda olmasaydın ben yılbaşını kutlamazdım sen istiyosun diye istiyorum dedi . Bende tamam bende istemiyorum ozaman isteksizsin zaten dedim .
Oda bana zaten düğünümüze 5 ay kaldı annem evde olmamı isteyebilir oğlum kuruyemiş yiyelim birlikte yemek yiyelim zaten gitcen diye düşünebilir . Hem yarın çok iş olur benim çok yüküm var para kazanmam lazım zaten bugunde sen gelcen diye çok müşteriyi erteledim dedi.
Ben şok oldum benim derdim mekan mekan gezmek değil işten çıktıktan sonra gelsen bile tamam derdim tek istediğim yanında olmaktı dükkanda bile otururdum dedim . Oda gidememişiz gibi düşün evlenince birlikte vakit geçiririz dedi . Bende sana 1 ay öncesinden bak doğum günümü kutlamadık biyerlere gitcektik gidemedik demiştim dedim nişanlımda bana senin doğum gününü kimse hatırlamadı bile ben kutladım sadece dedi Sonra ben ağlamaya başladım niye böyle canımı yakmak için konuşuyosun dedim oda sakinleştirmeye çalıştı fln ben ağlamaya devam ederken hadi bize gidelim annem bekliyo dedi 10 dk arayla bunu söyledi bende şu halime bak yüzüm gözüm şiş dedim oda makyajını düzeltirsin geçer bişey olmaz bende sinirle makyaj yaptım bak hiç ağlamamış gibiyim hazırım gidelim istediğin olsun dedim .
Gittik rol yaptım ve dünden beri buz gibi oldum özür diliyo telafi edicem izin ver bugun birlikte geçirelim diyo ama nafile siz olsanız ne yapardınız?
Yapacağım o kadar basit ki annenle biraz daha vakit geçirmen lazım bence daha hazır değilsin derdim.Simdi nazını çeker ama evlenince annesini terk etmiş gibi hissederse ne nazıni görür ne gözyaşıni.

Yılbaşı da çok önemli bir gün ya..adam paylasilamamis

anacığının yanından ayrılıyor, bir daha asla görüşemeyecekler , hain gelin oğluşunun üstüne konacak , görüşmelerine izin vermeyecek :KK43: .....
ben bu kadar anacı kısıyı yetıskın olarak goremıyorum oglan cocukları gıbı :(

Evlenmeden önceki ailesiyle geçirebileceği son yılbaşı manasında.. çünkü belli ki evlenince bu adam ailesiyle yılbaşı kutlayamayacak.. Evlenince hep karısıyla geçirecek zatenn. Evet böyle herşeye takıntılı kadınlarla evlenen adamlar da ölmüş sayılır bi nevi. Ayy kaynanamla geçirmek istiyo burda nişanlısı varkenn... kafası çok saçma adı üstünde nişanlı.. daha evlenmemişsin karın kocan değil. Ne bu sahiplenme adamın üstünde hak iddia etmeler falan? Elbette ailesiyle geçirmek isteyebilir
Ya Allah aşkına bu kadar saçma sapan duyar kasmayın evlenince de aileyle özel gün gecirilebilir..burdaki evlilere soralım acaba yılbaşında kaynanasina gitmeyen kaç kisiyiz?
Nisanlilar ve yeni evliler tabii ki özel günleri basbasa gecirmeli, zaten ömrü hayatı boyunca anasıyla kutlamış...evlilik yillaninca da sallamiyorsunuz ama nisanlilik ve evliliğin ilk yılları çiftler biraz basbasa kalmalı.. özel hayata saygılı olabilmek o kadar zor bir şey değil sadece sağlıklı bir ruh haline ihtiyaç var

Dün nişanlımla uzun süredir birlikte bişey yapmadıgımız için dükkanına gittim yemek yedinkten sonra eşya bakmaya gitcektik bana eşyadan sonra annemgile oturmaya gidelim dedi sinir oldum ama tamam dedi .
Eşya olayında bişey bulamadıgımız içib gerildik ve o sırada bana pazar kahvaltısına gelirmisin bize dedi ( aramızda 1 saatlik yol mesafesi var ) siz çok erken yapiyosunuz kahvaltıyı gelebilmem için 8 de çıkmam lazım uyanamam ki dedim .
Daha sonra bi cafeye oturduk . 1 ay öncesinden yılbaşında baş başa kalalım doğum günümü de kutlamadık (cenaze vardı) bak çok bunaldık ikimiz vakit geçirelim dedim . Tamam dedi şuraya mı gitsek buraya mı gitsek diye konuşuyoduk . 1 hafta önce bi plan yapamadıgımız için tartıştık bidaha konu açılmadı. Dün bi kaç mekan aradı bende böyle şeyler son güne bırakılmaz yer kalmamıştır dedim .
Oda bana sen hayatımda olmasaydın ben yılbaşını kutlamazdım sen istiyosun diye istiyorum dedi . Bende tamam bende istemiyorum ozaman isteksizsin zaten dedim .
Oda bana zaten düğünümüze 5 ay kaldı annem evde olmamı isteyebilir oğlum kuruyemiş yiyelim birlikte yemek yiyelim zaten gitcen diye düşünebilir . Hem yarın çok iş olur benim çok yüküm var para kazanmam lazım zaten bugunde sen gelcen diye çok müşteriyi erteledim dedi.
Ben şok oldum benim derdim mekan mekan gezmek değil işten çıktıktan sonra gelsen bile tamam derdim tek istediğim yanında olmaktı dükkanda bile otururdum dedim . Oda gidememişiz gibi düşün evlenince birlikte vakit geçiririz dedi . Bende sana 1 ay öncesinden bak doğum günümü kutlamadık biyerlere gitcektik gidemedik demiştim dedim nişanlımda bana senin doğum gününü kimse hatırlamadı bile ben kutladım sadece dedi Sonra ben ağlamaya başladım niye böyle canımı yakmak için konuşuyosun dedim oda sakinleştirmeye çalıştı fln ben ağlamaya devam ederken hadi bize gidelim annem bekliyo dedi 10 dk arayla bunu söyledi bende şu halime bak yüzüm gözüm şiş dedim oda makyajını düzeltirsin geçer bişey olmaz bende sinirle makyaj yaptım bak hiç ağlamamış gibiyim hazırım gidelim istediğin olsun dedim .
Gittik rol yaptım ve dünden beri buz gibi oldum özür diliyo telafi edicem izin ver bugun birlikte geçirelim diyo ama nafile siz olsanız ne yapardınız?
Iletisim probleminiz var bide hayata bakis aciniz farkli galiba demisya sen olmasan yilbasi falan ne isim olur diye iyi düsunun hayata bakis aciniz ayni degilse cok.cok zorlanirsiniz

Ya Allah aşkına bu kadar saçma sapan duyar kasmayın evlenince de aileyle özel gün gecirilebilir..burdaki evlilere soralım acaba yılbaşında kaynanasina gitmeyen kaç kisiyiz?
Nisanlilar ve yeni evliler tabii ki özel günleri basbasa gecirmeli, zaten ömrü hayatı boyunca anasıyla kutlamış...evlilik yillaninca da sallamiyorsunuz ama nisanlilik ve evliliğin ilk yılları çiftler biraz basbasa kalmalı.. özel hayata saygılı olabilmek o kadar zor bir şey değil sadece sağlıklı bir ruh haline ihtiyaç var

Biz yilbasi kutlamayiz eşim sevmiyor ama kutluyor olsak bile kaynanamlara gitmezdim her sene. Benim ailem yok mu?
🙄
Dunden beri eşimle benim ailemin evindeyiz ama kutlama amacli gelmedik tabi.
Tabi ki evlenildi diye kimse ölmüs sayilmiyor ailesini silmiyor ama " ayy evden ayrilmama şu kadar kaldi herşeyi ailemle yapmaliyim yilbasinda ailemle cerez yemeliyim" kafasi saçma, sanki yilbasi disinda oturup cerez yenmiyor mu yani yilbasina birlikte girilse nolur girilmese nolur evde oturacak olduktan sonra, nisanlisini kirmaya deger mi yani. Omrunde bi daha anne baba gormucek gibi davranislar sergiyelenler eminim evlenince daha cok yapisir ailesine

Son düzenleme:
ben bu kadar anacı kısıyı yetıskın olarak goremıyorum oglan cocukları gıbı :KK43:
Tövbe estağfurullah ama oğlunu mu evlendiriyor yoksa cepheye mi gönderiyor belli değil. Bırak artık çocuk nişanlı evlenecek belki, onlar da düzen kursun, özelleri olsun. Her özel günde, özel olması gereken günde anne babanın hepsinde ne işi var.
Bekle ki bu çocuk bu kıza, evliliğine sahip çıksın. Hiç sanmıyorum. Annesine karıma karışma anne bile diyemez.

Komik bile değil trajikomik ya gerçekten...
Kv konu sahibini gelini mi düşmanı mı olarak görüyor belli değil.
Bunlar çok ufak, önemsiz görünüyor başta ama ilerleyince aslında hersey gözümün önündeymiș diyecek,ama geç olacak. Konu sahibi şifresini hatırlarsa yazar buraya.

Yıl başı kutlamasindan daha ciddi sorunlarınız var."ruh haliniz kötü iken zorla annesine götürmesi, kahvaltıya misafir gibi değilde kendi istediği saatde hizmetçi gibi kahvaltı hazırlamaya çağırması.

sorun gidip gitmemesi annesi degil uslubu o ne oyle senin dogum gununu kimse kutlamadi sen istiyosun diye mekan bakiyorum geleceksin diye isimi erteledim acayip lutufta bulunmus pasa hazretleri。 sizinde aglatip aglayip gitmeniz entresan

Tövbe estağfurullah ama oğlunu mu evlendiriyor yoksa cepheye mi gönderiyor belli değil. Bırak artık çocuk nişanlı evlenecek belki, onlar da düzen kursun, özelleri olsun. Her özel günde, özel olması gereken günde anne babanın hepsinde ne işi var.
Bekle ki bu çocuk bu kıza, evliliğine sahip çıksın. Hiç sanmıyorum. Annesine karıma karışma anne bile diyemez.
aynen oyle kesınlıkle ...

Duyar kasan ben myiim ? Ben konu sabihibi için söyledim bunu..nişanlıyken bu kadar tepki veren kadın evlenince neler yapmaz aileye gitmemek için..durum gün gibi ortadayken savunmayın bana

O ne ya

Sürekli anneme gidelim demiş

Ben olsam büyüyünce evlenirdim ya da evlenmezdim bu adamla

Herşeyde anneme gidelim derse 2 sene sonra “ eşim annesinden hiç çıkmak istemiyor beni de devamlı sürüklüyor kendimize ait hayatımız yok “ diye konu açarsın.

Ayrılırım

Yıl başı kutlamasindan daha ciddi sorunlarınız var."ruh haliniz kötü iken zorla annesine götürmesi, kahvaltıya misafir gibi değilde kendi istediği saatde hizmetçi gibi kahvaltı hazırlamaya çağırması.

Bende konu sahibinin bublari asil problem olarak görmemesine sasirdim. Yilbasi ne ki. Adam bildigin ayi

Yılbaşını ailesiyle geçirmeyi isteyebilir bunda sorun yok ama sizide çağırsalardı sizde gitseydiniz madem?
Kuruyemişe 1 kişi daha ortak çıkması mı sorun yani? :D
Plan yapılıp sonra bozulunca bende çok sinir oluyorum. Ben olsam gitmezdim o olaydan sonra.
Bana biraz fazla ana kuzusu gibi geldi nişanlınız.
Hep böyle midir? Nişanlınız sizin ailenizi görmeye ne kadar gelir mesela yoksa hep siz mi onun ailesinin yanına gidip,onun ailesiyle mi vakit geçiriyorsunuz? Hadi bize gidelim,annem seni çağırıyo bize gel modunda mı hep yani?

Back