Nişanlım yılbaşını benle geçiremeyeceğini evde annesinin birlikte geçirme beklentisi olacagını söyledi ?

Yani siz baya alıngansınız sanırım,yok doğum günüm yok şu özel gün falan,rezervasyonu da siz yapıverseydiniz bu kadar önemliyse anlaması güç gerçekten.Sonra da kıvırmışsınız dükkanında bile oluruz diye,adama önce rezervasyon için akıl verip sonra ama ben onu önemsemiyorum deyince cidden inandırıcı durmuyorsunuz.Ayrıca saat 8'de kalkamam çok erken nedir ya,kalkar bir kahvaltı eder eve dönünce uyursunuz,cidden aşırı nazlı duruyorsunuz anlattıklarınızla.

O da aşırı anneci,zırt pırt anneme gidelim,ne bu yani,bence siz baya zorlanacaksınız ileriki günlerde.Yerinizde olsam yol yakınken düşünürdüm bazı şeyleri.

Hayır sürekli gelir gider bize annemi babamı sürekli arar ama benim ailem onu el üstünde tutar. Malesef onun ailesi bu şekilde değil tuhaf insanlar her gittiğimizde canımızı sıkcak bişey mutlaka yaparlar

Hayır sürekli gelir gider bize annemi babamı sürekli arar ama benim ailem onu el üstünde tutar. Malesef onun ailesi bu şekilde değil tuhaf insanlar her gittiğimizde canımızı sıkcak bişey mutlaka yaparlar
Peki normalde de annesine bu kadar düşkün mü? Sürekli bize gidelim,annem seni yemeğe çağırdı,kahvaltıya çağırdı modunda mı?

Bize gidelim mi eğer istersen der genelde . Ben hayır dersemde sorun etmezdi ben ona en başından kendim istersem gidip geliceğimi onların kafasındaki klasik gelin modelinde olamayacagımı söyledim . Tabiki gidip gelirim görüşürüm ama bunu sırf siz istiyosunuz diye yapmam müsait olmadıgım günde bunun için bana tavır gösterme dedim . Oda tabiki sen ne zaman gitmek istersen gidersin dedi ama . O gün aşırı bi şekilde anneciydi o yüzden dolduruşa geldiğini düşündüm . Dün kayınvalidemle 3 kere telefonda konuştum ve hiç gel kızım bizde oturalım akşam napiyosunuz gibi şeyler söylemedi
Peki normalde de annesine bu kadar düşkün mü? Sürekli bize gidelim,annem seni yemeğe çağırdı,kahvaltıya çağırdı modunda mı?

Hmm belkide o kadar anneci değildir.Sizede gelip gidiyomuş,iyi anlaşıyomuş ailenle.Belkide gerçekten evlenmeden önce annesiyle geçireceği son yılbaşı olduğu için öyle demiştir.

Bence olmasını istediğin şeyler için trip atıp karşı tarafıda uzaklaştırma.Belkide sen bu yılbaşı olayında trip atmasan dışarıda çıkacaktınız.Mekan baktı diyosun çünkü

Tiyatrocu olurdum. Rol yaptım, belli etmedim deyip durmuşsunuz. Alkışlar size gelsin o zaman

3 kere konuşacak ne buldunuz? Rol mu yaptınız yine

Adam gömülmüş genelde ama konu sahibi de normal davranmamıs ki.
8de kalkamam ne hem ya tüm okulu oglenci, üniversiteyi de 2.ogretim mi bitirdiniz naptiniz. İse başlarsanız da öğlen gelir akşam giderim dersiniz artık.
Neyse ikiniz de büyüyün öyle evlenin. Ya da evlenmeyin en temizi

Adım başı tartışmışsınız. Eşya konusunda, kahvaltı, yılbaşı, doğumgünü... Bilemiyorum, oluru çok zor gibi geldi. Bir insanla günde en fazla kaç kere tartışılabilir ki sonuçta? İleriyi iyi düşünün, ilişkinizi tekrar tekrar gözden geçirin bence, biraz uyumsuz bir çift gibi geldiniz bana, anlattıklarınıza istinaden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…