Nişanlım yılbaşını benle geçiremeyeceğini evde annesinin birlikte geçirme beklentisi olacagını söyledi ?

Ay sonunda gerçekten duygularımı söylemişsiniz . Benden gerçekten suratsız kaynanamla kahvaltı yapmak için sabahın 6 sında uyanmam bekleniyo .

Siz gerçekten şımarıklık yapıp olayı büyüütmüşsünüz. Nişanlınız da gereğinden fazla anacı. Anacı olmasına şimdiden fazla sinir oluyorsunuz. Evlenince belli ki ikinizin arasında kalacak ve çoğunlukla anasını tutup sizden anlayış bekleyecek. Yani karar sizin

Ay sonunda gerçekten duygularımı söylemişsiniz . Benden gerçekten suratsız kaynanamla kahvaltı yapmak için sabahın 6 sında uyanmam bekleniyo .
maalesef karsılıklı hatalarınız var
ya evlenmek ıcın 1 sene bekleyın acele etmeyın ya da bır terapıste gıdın buraya yazdıklarınızı orada konusun bırlıkte cozmeye calısın bu sekılde evlenırsenız gercekten sorunlar yasayacaksınız

Acil ayrıl aklın varsa.
Bence ilişkilerde maddiyat fikir farklılığı eğitim farkı falan hepsi fasa fiso. En temeldeki şey hayatındaki kişiyi herkesten ve her şeyden farklı bir yere konumlandırıp ona değer vermek ve bunu davranışlarla da sözlerle de göstermek. Ve saygı göstermek. Sizin nişanlıda bunlar yok. Önceliği başka şeyler olacak kadar değer verdiği birisiniz. Omyüzden bence daha şimdiden böyle yapan evlenince her dk annesine gitme baskısı yapıp sizi çok yalnız bırakır
Ben bunları yazıyorum da nolcak ki bence gene barışma ihtimaliniz yüksek. Makyaj tazeleyip anneye gitmenizden belli. Kalkıp şehrinize dönmeliydiniz bu bir tavır olurdu. Yine de yazayım ben.

Eğer gezmek tozmak özel günlerde dışarda olma isteğiniz varsa ayrılın
Şimdiden böyle olan adamı evlenince evden çıkartamazsınız

cevaplarınıza baktım da siz bu adamla evleneceksiniz ve mutsuz olacaksınız.
evlenince değişir diye düşünüyorsanız değişmeyecek, daha evlenmeden anne hasreti 10 ise evlenince x100 olacak
annesinin yanında siz hep 2. planda kalacaksınız. hatta ilerde annem de bizle otursun bile diyebilir
bu adam annesi istemezse sizden bile vazgeçebilir. bari hemen çocuk yapmayın.

Aman da ne kıymetliymiş anasının oğlu!!! Zaten evlenip gitcekmiş de 5 ay!!! sonra. Offf bu ne yaaaa. Bu ne bağımlılık. Kaynanayı şimdiden ateşler basmış, oğluşu evlenip gidecek diye, nişanlıları hiç rahat bırakası yok. Kaç kurtul dicem de evlenip çile çekersin sen.

Niye uyanmasın ben de bunu anlamıyorum, kv ile ayda yılda bir kahvaltı yapılır zaten, sanki her hafta gel sabahın köründe bize mi demiş? Neden bu kadar gözde büyüyor vallahi anlamıyorum.

Hem bir kahvaltının ne yardımı olacak zaten, kahvaltı yani Böyle mi demiş çocuk hem, gel anneme yardıma mı demiş okumadım öyle bir şey, gözden kaçırmış olabilirim tabi. Değilse hepsi farazi şeyler.

bu site sayesinde öğreniyorum ben de bazı şeyleri ne diyeyim.

Bence şu cevap aslında konuyu özetliyor. Kv sevilmiyor (sebebi olabilir ya da olmayabilir bilemem) ve o taraftan gelen her teklif dokunduğu için yapmam etmem diye inada biniyor. N nscckts

Kız yapamamcı
Oğlan da anacı
Olmaz bu iş
Neden olsun ki…

Arkadaşlar karşılıklı hatalı olunan yerlerden bahsetmişler .Tekrar yazmaya gerek duymadım ama benim aklıma tek bir şey takıldı : sizin canınızı yakmış ağlatırken bunu önemsemeyip annem de annem diye tunutturması. Bu konuda size değer vermemesi ve siz ancak annesine gidip istediğini yapınca telafi sözleri vermesi... bunlar belki ufak bir şey gibi gelebilir ama büyük ipucu saklı bu davranışlarda... ona göre düşünün taşının bence.

Adamın ailesiyle yılbaşı kutlamasını ezik bir durummuş gibi görenlerin eşleri bekarken dansöz mü oynatıyordu? Lafa gelince herkes efendi erkek arıyor ne güzel ailesini mutlu etmiş yanlarında olarak. Evlenince zaten kutlayamayacaklar eskisi gibi. Bir de o kadar çok varsayım yapılmış ki yok ailesine çok düşkün yok ana kuzusu ayrıl falan. Sadece yılbaşını ailesiyle geçirdiği için ayrılmak??

Neden 2 aydır tanıdığınız biriyle hemen nişanlandınız?
Eski erkek arkadaşınız da annesine düşkün karakteri uymuyor diye ayrılmıştınız, nişanlınızla
eski erkek arkadaşınız aynılar.

Yılbaşını başbaşa kutlamanızı da bir kenara bıraktım, adam sanki annesinden ömürlük ayrılıyor gibi 5 ay sonra düğünümüz var, annem zaten gideceksin der, birlikte kuruyemiş yiyelim der gibi laflar ediyor.

Kadının da erkeğin de aileye bağlısı iyidir ama bağımlısı zordur, nişanlınız anne bağımlısı.

Siz evlenince bol bol annesine gideceksiniz, evlendikten sonra ilk yılbaşınız annesiyle kuruyemiş yiyerek geçer demedi demeyin.

Bilmiyorum ya nişanlıyken daha misafir bence. Bir de uzaktan geliyormuş. En azından dokuzda yapılmaz yani. Kimse açlıktan ölmez. Hadi on olsun.

Kırıcı valla üzüldüm kendimi yerine koydum bende ağlardım yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…