Nişanlım yılbaşını benle geçiremeyeceğini evde annesinin birlikte geçirme beklentisi olacagını söyledi ?

Yapacağım o kadar basit ki annenle biraz daha vakit geçirmen lazım bence daha hazır değilsin derdim.Simdi nazını çeker ama evlenince annesini terk etmiş gibi hissederse ne nazıni görür ne gözyaşıni.

Yılbaşı da çok önemli bir gün ya..adam paylasilamamis

anacığının yanından ayrılıyor, bir daha asla görüşemeyecekler , hain gelin oğluşunun üstüne konacak , görüşmelerine izin vermeyecek .....
ben bu kadar anacı kısıyı yetıskın olarak goremıyorum oglan cocukları gıbı

Ya Allah aşkına bu kadar saçma sapan duyar kasmayın evlenince de aileyle özel gün gecirilebilir..burdaki evlilere soralım acaba yılbaşında kaynanasina gitmeyen kaç kisiyiz?
Nisanlilar ve yeni evliler tabii ki özel günleri basbasa gecirmeli, zaten ömrü hayatı boyunca anasıyla kutlamış...evlilik yillaninca da sallamiyorsunuz ama nisanlilik ve evliliğin ilk yılları çiftler biraz basbasa kalmalı.. özel hayata saygılı olabilmek o kadar zor bir şey değil sadece sağlıklı bir ruh haline ihtiyaç var

Iletisim probleminiz var bide hayata bakis aciniz farkli galiba demisya sen olmasan yilbasi falan ne isim olur diye iyi düsunun hayata bakis aciniz ayni degilse cok.cok zorlanirsiniz

Biz yilbasi kutlamayiz eşim sevmiyor ama kutluyor olsak bile kaynanamlara gitmezdim her sene. Benim ailem yok mu?

Dunden beri eşimle benim ailemin evindeyiz ama kutlama amacli gelmedik tabi.
Tabi ki evlenildi diye kimse ölmüs sayilmiyor ailesini silmiyor ama " ayy evden ayrilmama şu kadar kaldi herşeyi ailemle yapmaliyim yilbasinda ailemle cerez yemeliyim" kafasi saçma, sanki yilbasi disinda oturup cerez yenmiyor mu yani yilbasina birlikte girilse nolur girilmese nolur evde oturacak olduktan sonra, nisanlisini kirmaya deger mi yani. Omrunde bi daha anne baba gormucek gibi davranislar sergiyelenler eminim evlenince daha cok yapisir ailesine

Son düzenleme:
ben bu kadar anacı kısıyı yetıskın olarak goremıyorum oglan cocukları gıbı
Tövbe estağfurullah ama oğlunu mu evlendiriyor yoksa cepheye mi gönderiyor belli değil. Bırak artık çocuk nişanlı evlenecek belki, onlar da düzen kursun, özelleri olsun. Her özel günde, özel olması gereken günde anne babanın hepsinde ne işi var.
Bekle ki bu çocuk bu kıza, evliliğine sahip çıksın. Hiç sanmıyorum. Annesine karıma karışma anne bile diyemez.

Komik bile değil trajikomik ya gerçekten...
Kv konu sahibini gelini mi düşmanı mı olarak görüyor belli değil.
Bunlar çok ufak, önemsiz görünüyor başta ama ilerleyince aslında hersey gözümün önündeymiș diyecek,ama geç olacak. Konu sahibi şifresini hatırlarsa yazar buraya.

Yıl başı kutlamasindan daha ciddi sorunlarınız var."ruh haliniz kötü iken zorla annesine götürmesi, kahvaltıya misafir gibi değilde kendi istediği saatde hizmetçi gibi kahvaltı hazırlamaya çağırması.

sorun gidip gitmemesi annesi degil uslubu o ne oyle senin dogum gununu kimse kutlamadi sen istiyosun diye mekan bakiyorum geleceksin diye isimi erteledim acayip lutufta bulunmus pasa hazretleri。 sizinde aglatip aglayip gitmeniz entresan

aynen oyle kesınlıkle ...

Duyar kasan ben myiim ? Ben konu sabihibi için söyledim bunu..nişanlıyken bu kadar tepki veren kadın evlenince neler yapmaz aileye gitmemek için..durum gün gibi ortadayken savunmayın bana

O ne ya

Sürekli anneme gidelim demiş

Ben olsam büyüyünce evlenirdim ya da evlenmezdim bu adamla

Herşeyde anneme gidelim derse 2 sene sonra “ eşim annesinden hiç çıkmak istemiyor beni de devamlı sürüklüyor kendimize ait hayatımız yok “ diye konu açarsın.

Ayrılırım

Bende konu sahibinin bublari asil problem olarak görmemesine sasirdim. Yilbasi ne ki. Adam bildigin ayi

Yılbaşını ailesiyle geçirmeyi isteyebilir bunda sorun yok ama sizide çağırsalardı sizde gitseydiniz madem?
Kuruyemişe 1 kişi daha ortak çıkması mı sorun yani?
Plan yapılıp sonra bozulunca bende çok sinir oluyorum. Ben olsam gitmezdim o olaydan sonra.
Bana biraz fazla ana kuzusu gibi geldi nişanlınız.
Hep böyle midir? Nişanlınız sizin ailenizi görmeye ne kadar gelir mesela yoksa hep siz mi onun ailesinin yanına gidip,onun ailesiyle mi vakit geçiriyorsunuz? Hadi bize gidelim,annem seni çağırıyo bize gel modunda mı hep yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…