Nisanlim ve Kadin Arkadasi

O kadınla samimiyetini korumak, o kadını kırmamak için seninle kavga ediyor. Araların bir şey var ya da yok, daha evlenmeden 2. Plana atılabiliyorsan, ileride neler yaşayacaksın tahmin edebilirsin. Nişanlının bu davranışlarını mantıkla açıklamaya çalışma. Sen kendini kötü hissediyor musun? Evet. Önemli olan bu. Sürekli manipüle edilirsin yoksa. Kendini ön plana koy.

Haklısın
Aranızda güven yok büyük sıkıntı
İlişkide önce güven olur

Hâlâ yaza evleneceğiz diyebildiğine göre bu konuyu boşuna açmışsın. Evlendikten sonra kafası attiğı zaman o kadının kollarına koşacak. O Alman kadın onun hep hayatının bir yerinde olacak. Sen de kudurduğun ile kalacaksın . Sen sonradan monte olmuşsun. Sanırım seninle çocuk için evleniyor gibime geldi.

Ne yaptıkları beni ilgilendirmez onların ahlak anlayışı ama şunu söylim isteseydi o kişiyle evlenirdi dimi senin tabirinle tatlis teyze diyorsun ama nişanlin onsuz yapamiyor bide böyle düşün teyze diyerek kimseyi yeremezsin bırakın şu ağızlar teyze diyorsun ama gene sen çilsırıyorsun peki neden?

Bile bile kendini ateşe atmak niye? Bariz bunların arasında birşeyler olmuş ve bitmemiş resim orta da zaten ama kabullenmek istemiyor gibisiniz.

Valla çıplak şekilde karşı cins arkadaş /akraba ile saunaya girmek bize ters gerçekten de ama bazı Almanlar soyunma odası, sauna, hamam gibi yerlerde çıplak olmayı doğal görüyorlar, ama dediğim gibi bize ters gelir dolayısıyla sizi anlıyorum. Telefon olayında ister erkek olsun ister kadın olsun, tam yatma vakti ve siz de konuşmasını istemiyorsunuz en azından kısa kesmeliydi. Kaldı ki anladığım kadarıyla kadın telefonda uzun konuşan bir tip, ve nişanlınız madem bu huyunu biliyor ve kısa kesmekte zorlanıyorsa aramamalıydı o vakit. Belki sizin bu kadar sinirleneceğinizi düşünmedi, ne olacak falan dedi ama size de o kadar agresif davranmamalıydı. Genel olarak kadın ve erkek asla arkadaş olamaz diyen biri değilimdir. Ancak kadının size soğuk davranması hoş değil. Ha aralarında bir şey olacak olsaydı şimdiye kadar olurdu zaten o bakımdan kadının hisleri diyelim ki (bilinç altı veya değil) masum olmasa bile nişanlınızın onu sadece bir arkadaş / aileden biri olarak gördüğüne inanabilirim. Ancak şu var, nasıl ki ileride evleneceğiniz kişinin ailesine iyi dikkat etmek gerekiyorsa bence arkadaşlarına da dikkat etmek lazım. İster erkek olsun ister kadın olsun arkadaşlarından haz etmiyorsanız bu sorundur çünkü ailesi gibi arkadaşları da sizin hayatınızın bir parçası oluyor bir yerde, ve o arkadaşları da nişanlınız kendi seçiyor.
İkinci sorunuza gelince, bence burada biraz hatalı davranmışsınız. Evlilikte eşler arasında maddi konular dahil herşey şeffaftır, doğru, gizli saklı olmaz ama bu şeffaflık da zamanla olan bir şey. Ben de ilk evlendiğimizde eşime banka hesabımdaki bakiyeyi vs söylemedim. Şimdi ise birbirimizin herşeyini biliyoruz tabi ama işte bu yeri zamanı geldikçe paylaşılıyor, şeffaflaşıyor. Durup dururken şu kadar param var denmez ya da "ne kadar paran var?" diye sorulmaz. Siz baştan aceleci ve ısrarcı davranmışsınız bu konuda ve bu hoş değil bence.
Bu yorumumda tüm yazdıklarımı nişanlınızın sizin söylediğiniz gibi "iyi niyetli" biri olduğunu varsayarak yazdım, nişanlınızı tanımıyorum, eğer iyi niyetli biri değilse o zaman bu yazdıklarım geçerli değil.

Offff çok paylaşımcı bir insansınız maşallah. Konuda kizilacak biri varsa sizsiniz . Belli işte f.body adamlar takılıyor hala nişanlım da nişanlım evlencem de evlencem e evlen üçlü olsun güçlü olsun o zaman

Adamı alana kadın eşantiyon mu ?? Tekrar düşünün derim evlenme düşüncesini

Adamın Alman pasaportu yüzünden mi evlenmek istiyorsunuz vatandaşlık için? Bu ısrar niye? Adam da kadının yaşı daha büyük, ailesi kabul etmez diye ailesi memnun olsun ve çocukları olup onlara biri baksın diye sizle evleniyor.

Kadının annesi için demiş tonton tatlış diye

Vatandaşlık almak için büyük ihtima para karşılığıl nikah kıydılar sonra ve siz de şimdi Vatandaşlık için daha çok bu işin olmasını istiyor gibisiniz

Amaç net belli. Burda kendi ailesine kültürüne uygun biriyle evli çocuklu profili oluşturacak, arkadan yaşamak jstedigi hayatı yaşayacak. Çünkü o kadın evlilik yapacağı Biri değil, nedenleri kendisinde artik onu bilemiyoruz. Sizinle olacak evliliği bi nevi paravan olarak kullanacak o kadınla sürecek olan ilişkisine. Ama siz hala "evlenecegiz" diyerek yaziyorsunuz dolayısıyla evlenmekten vazgececeginizi düşünmüyorum. Yani şu "seviyorum ama napiiiimmmm", "özünde şöyle biri amaaa" diye diye kendinize yazık etmekten ne zaman vazgeçeceksiniz bilmiyorum bu kaçıncı bu tarz konu.. tamam evlilik Bi nevi kumar, en yapmaz görünen bile neler yapabiliyor. Hiç birimizin evliliğinde garanti yok ama böyle ne olduğu ayan beyan ortada olanlardan kaçın hiç değilse ya

Bir gün Almanyada bir göl kenarında arkadaşlarla otururken, yanımızdaki adam arkası bize, önü 10-11 yaşlarındaki kızına dönük olacak şekilde şak diye şortunu indirmişti. Nişanlın ailem gibi derken bunu kastediyor sanırım
Bu çıplaklık mevzusu Almanlarda bizimkinden çok farklı. Ben o yüzden çıplak saunaya girmelerine şaşırmadım ama nişanlın ne kadar adapte oldum dese de hala Türk bence sorun iç içe ilişkilerine devam etmeleri. Bir Almanın başka birinin hayatına bu kadar müdahale ettiğini görmedim. Sorunlu kısım orası.
Hesabını niye merak ediyorsun? Seni şüphelendirecek bir şey mi yaptı? Göstermek istememesi garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…