Nisanlim ve Kadin Arkadasi

Selamlar herkese,

Uzun uzun yazmadan önce detaylari okumak istemeyelenler icin özet:

1-Nisanlimin cok eskiden tanidigi alman kadin arkadasi(ailesi olarak görüyor) ve birlikte ciplak saunaya gitmis ve ayni odada uyumus olmalari ve kadinin asla benimle iletisiminin olmamasi, görmezden gelmesi ve nisanlimi arayip 1 saat telefonda bir seyler anlatmasi, benim bunalra sinir olmam ancak nisanlimin sürekli o benim ailem gibi diyerek savunmasi.. dün kadinin gece aramasi benim konusma dememe ragmen 1 saat telefonlasmasi ve benim snir krizi gercirmem....
2- bu yaz evlenecek olamamiza ragmen ve bana asla banka hesabindaki parayi söylememesi ve evlendikten sonra da söylemeyecegim bu benim özelim demesi...

Bu konuda ki düsünceleriniz ve tavsiylerinizi istiyorum sizden...

bu benim ilk konum, zaten uzun süredir forumu okuyorum ancak icimde biriken seylerden dolayi sizlerin düsüncelerini almak amaciyla üyelik olusturdum en sonunda...Ancak anlatacaklarim yüzünden yargilanmaktan veya ters bir cevap okumaktan korkuyorum.Neyse.Ben 3 yildir Almanya´da yasiyorum. Erkek arkadasimla 2 yil önce tanistik o da Türk. O 9 yil önce gelmis ben ise 3 yil önce geldim. O 34 ben 28 yasindayim.Kisa süre önce nisanlandik ve bu yaz evlenecegiz. Nisanlimin cok yakin alman bir kadin arkadasi var. Ilk geldigi zamanlarda onun evinde kalmis odasini kiralamis ve 4-5 yil böyle yasamis. Bu zaman zarfinda da cok iyi arkadas olmuslar. kadin nisanlimdan 10 yas kadar büyük. Kadin evli degil, cocugu da yok. Ancak bu kadina karsi nefret duyuyorum belki de kiskancliktir bilmiyorum. cünkü nisanlimin tee iliskimizin en baslarinda anlattigina göre bunlar zamaninda beraber bir de baska kadin arkadas Saunaya gitmisler. Almanyada bazi saunalara ciplak giriliyor. Bunlar öyle bir saunaya gitmisler hep beraber. Allahim ilk duydugumda basimdan asagi kaynar sular dökülmüstü. ama iliskinin cok baslariydi ve ne tepki vermem gerektigini bilmiyordum. Ben hala buranin kültürüne alismis degilim ancak o masallah uyum saglamak diye diye nerden geldigini unutmus, ciplak saunalara dünyanin en normal seyiymis gibi gitmis "arkadasiyla". Ben zaten burda sinirlendim. Ama neyse dedim eski zamanda yasanmis, kültürmüs falan filan konuyu sineye cektim. o zamandan beri kadina da nsianlima da bu konuda gicigim. Tamam muhafazakar biri degilimdir ama maalesef bu kadar genislikte fazla.. Kadini ailesinden biri gibi görüyor. Iliskimizin basinda nisanlim beni o kadinla ve kadinin ailesi ile de tanistirdi. onlar gercekten tatli tonton insanlar. Burdaki özel günlerde bizi yemege falan davet ediyorlar. O zamanlarda kadin beni görmezden geliyor fisir fisir bir seyler anlatiyor, nisanlimda ona eslik ediyor... Ancak orada ben de varim...Böyle beni dislamak istiyor gibi...Anlatamiyorum duygularimi her sey karisik ve sacma görünüyor biliyorum ancak durum böyle...
Neyse gel zaman git zaman ben kadindan nefret ettim. Böyle arada sirada ariyor onu ve gercekten cok konusuyor. Nisanlimda öff simdi cok konusacak diyor ben de ee konusma o zaman diyorum. Yine de konusuyor madem konusacaksin niye yalandan sanki rahatsizmissin gibi davraniyorsun. Dün de evlenecegimiz haberini kendi annesinden ögrenmis (cünkü tatlis teyze bana bir sebeple mesaj atmisti hatirlamiyorum ben de ona gün aldigimizi söylemistim). Hemen nisanlima mesaji dösemis...nasil nerde ne zaman... Sakin ol yani... Sonra aramak istemis tam yatma vaktimizdi ben de acma dedim yarin konusursun..simdi 1 saat konusur saat gec oldu..Öffledi pöffledi sonra yine de aradi?? Ya zaten benim kadindan hoslanmadigimi biliyor...bir de gecenin bir saati onunla konusacak. Kadina ayri ona ayri sinir oldum. Sonra telefonda niye öyle yapiyorsunuz e söyle yapsaniza tarzi seyler diyordu cevaplarindan anladigim kadariyla... Delirdim, sanane sen ne karisirsin be kadin ne istiyorsun bizden.. o da ona asiri minnet, vefa duyuyor, zamaninda her seyde cok yardimci oldu diye kiramiyor dinliyor konusuyor sanirim.. de, bitmeyecek mi bu vefa borcu artik ben varim. sonra bu kadin konustu da konsutu ben icerde duydukca tüylerim diken diken oldu sonra dedim ki uyuyamiyorum telefonu 2 dk icinde kapatmazsan olay cikarticam.. böyle delirmeme de o delirdi... sinirler baya gerildi...Benim isyan ettigim konu ben onun önceligi degilim ben baska arkadaslariyla konusmasina disari cikmasina laf etmiyorum ki hicbir zaman... sadece o kadinda begenmedigim, kötü hissettigim bir duygu var ama o inatla ona öncelik taniyor...hala sinirliyim. Cok uzun yazdim kusura bakmayin beni de elestireceksiniz biliyorum ama nisanlimin kötü niyetli biri olmadigini da biliyorum sadece hic kimyseye hayir diyememesi ve beni 2. plana atmasi beni cok sinirlendiriyor...böyle bir durumda haksizmiyim sizce hatayi en basinda mi yapmisim..? a
2. olarakta sikintim bana banka hesabini asla ve asla göstermemesi...Biz yarin evlenecegiz yani benden ne sakliyorsun diyorum, hicbir sey ama o hep bana öyle kalmali diyor... Ben herseyin seffaf ve dürüst bir ailede büyüdüm.. hadi nerelere harcadigini gösterme kac paran oldugunu bari söyle, ben sana gösteriyorum al bak ne istiyorsan, sen böyle sakladikca daha da inada biniyor, güvenimi sarsiyorsun diyorum falan ama nafile..Bi durumda neyapmaliyim lütfen akil verin...
2 sorunu ardi ardina yazdim kasitli yazmisim gibi ama benim onunla yasadigim en büyük 2 sorun bu.. Bunlar disinda onu seviyorum, iyi anlasiyoruz ki evlenecegiz de..baska gözlerden yorumlara ihtiyacim var...
Okudugunuz icin tesekkür ederim..
üstteki üyenin söylediklerine sonsuz katılıyorum cidden nasıl halen berabersiniz ben de anlam veremedim, böyle bir şey olmuştur ama artık görüşmüyordur falan kabul edilebilir, sizin mevcut durumunuz bana çok uzak ve mide bulandırıcı geldi hoşlanmadım, sizin yerinizde olsam ilk duyduğumda iletişimin devam edip etmediğini sorar ediyorsa ve edecekse başlamadan bitirir uzaklaşırdım, siz her şeyi kabullenip evlenmeye karar vermişsiniz zaten şimdi nasıl bir akıl istiyorsunuz? Ve adam muhtemelen sizinle evliyken o kişiyle de sevişmeye devam edecek şimdi olduğu gibi. Valla kusura bakmayın hiç iyimser olunacak bir konu değil. Evlenip üzüleceğinize şimdi üzülün.

1-Nisanlimin cok eskiden tanidigi alman kadin arkadasi(ailesi olarak görüyor) ve birlikte ciplak saunaya gitmis ve ayni odada uyumus olmalari
Çok açık fikirliyimdir, şartlar mecbur bırakıyorsa güvendiğim aile dostum dediğim karşı cinsle aynı odada da uyurum ama kızkardeşimle dahi saunaya çıplak girmedim, aile dostum da olsa bir adamla çıplak durmam.
Bu 1.

2- bu yaz evlenecek olamamiza ragmen ve bana asla banka hesabindaki parayi söylememesi ve evlendikten sonra da söylemeyecegim bu benim özelim demesi...
2.si sizi anladım ve hak verdim, çiftlerin özeli, birbirinden bağımsız özel alanı olur ama para konuları saklanmaz, evlendikten sonra dahi kaç para kazanıyor, birikimi ne kadar bilmenizi istemiyorsa bu adamla evlilik problemli geçer, ki sizi sevmiyor açık açık yazıyorum ama kusura bakmayın, adamın size güveni yok, saygısı yok, sevgi de yalan olur bu durumda, siz seviyorsunuz diye evlenirseniz pişman olursunuz.

O kadın sürekli evinizde olacak bir kere, onunla yaptığı hiçbir şeyi sizinle yapmayacak, bu benim özelim karışamazsın diyecek, o kafasına göre yaşarken siz evde çamaşırını bulaşığını yıkayan sıcak yemeğini hazır eden biri olacaksınız o kadar.

Kimseye hayir diyemiyor nisanlim demissiniz. Size diyor ama. Hayir söylemeyecegim, hayir irtibatimi kesmeyecegim diyor ya. Bende avrupada yasiyorum, burada dogdum, büyüdüm, ve benim yabanci arkadaslarim da (avrupa kökenli olanlari) kesinlike böyle bir seyi kabul etmez. Sizi kandiriyor bu adam bana soruyorsaniz. Medeniyet demek, her seyi kabul etmek degil. Bu yaptiklari etik degil ve dogru da degil. Saygisizca. Burada bir arkadas bunlarin arasindan ille bir sey gectigini tahmin etmis. Kesinlike katiliyorum ve bu kadin adamdan yüz aliyor. Ayrilsin diye bekliyor. O kadar. Sanirim nisanliniz kadinla sadece bir gelecek görmedigi icin ama zaafina da düskün oldugu icin, pastam dursun karnimda doysun misali devam ediyor. Iyi düsünün derim. Bu normal degil.

cok hareketlı ve rahat yasamım oldu .. nısanlandım dosyalar da kapandı cevrem de değişti. oyle olmalı. insanlar eskı eslerının yanında bıle aay nasılsa yaptık ettık herseyı dıye cıplak gezıyor mu yooo? sacmalık. bunun bı sınırı olur. ılıskılerı sana anlatılan gıbı olmayabılır. bence. sırlar olabılır elbet aılevı yada utanc duydugu anlar vs.. hersey seffaf olmak zorunda degıl. ama ben maddı durumu kotu mu yarın bırgun bana borc yıgacak mı kumar mumar bagımlılıgı var mı bılmelıyım lukse ne kadar zaman ve para ayırıyor bılmelıyım. kredı kartından ne almıs bakmam ama bakabılmelıyım. gıdıp o kadına ıkı bır hedıye mı alıyor gezıp yıyıp ıcmesını karsılıyor mu bılmelıyım. ya da kadın buna bısey karsılıgında para mı verıyor bılmelıyım:)) ha evın parası gıderler paylasılır ayrılır kalanla kendıne ne alacaksa alsın. bana herseyını yedırmek zorunda degıl esım. hıc kısıtlamadım. cok uyumlu bı cıft gıbı durmuyorsunuz. onemsendıgını dusunmuyorum. senı ıkıncı planda ev personelı gıbı gormuyorsa ben de bısı bılmıyorum:)bu ıs yas. evlecek erkekte kıtlık yoksa ayrıl derım ben.

Sauna kısmına bir şey diyemiyorum. Bana çok ters ama almanlari o kadar tanımıyorum. Belki gerçekten kültürlerinde normaldir bilemem belki de orada da çok gariptir.

Banka hesabı konusunda da göstermek zorunda olmayabilir oraya da eyvallah.

Ama kadınla aralarındaki dinamik aşırı garip ya. Aileden gördüğüm erkek bir dostum olsa kardeşim gibi asla kız arkadaşına böyle davranmam. İyi niyetli dürüst hiçbir kadın hangi milletten olursa olsun bence kardeşim dediği bir erkeğin hayatındaki kadına asla böyle davranmaz. Geceleri de zart zurt aramaz yani.

Ama sorun kadından çok sizinkinde. Sinir koymak zorunda sizi onemsiyorsa.

Saunaya çıplak olarak eşimle gidiyoruz ama başka kimseyi tanımadığımız için hiç rahatsız olmayız. Tutup da arkadaşımla gittigimi hayal dahi edemiyorum 😂
Para konusunda da evlenmeden önce size ne diye yazanlar var, yemin ederim ben bu insanları hiç anlamıyorum ya. Koca diye alacağım, resmi her şey ortak olacak, belki kumarbaz belki dolandırıcı, belki parasını komple ailesine yedirmiş. Tabi ki evlenmeden önce bunu bilecek ona göre evleneceğim. Buraya gelip kocam soyle böyle çıktı diyenlere evlenmeden önce bilmiyor muydun demesini biliyorlar ama böyle birden birileri çıkıp sacma sapan aaaa siz daha evli değilsiniz sana ne falan diyor. Oldu.

O kadın konusuna da hiç girmeyeyim. Hepimiz bu ilişkinin nasıl bir ilişki olduğunu biliyoruz. Bi sebepten asla sevgililik ya da evliliğe dönmeyecek ama kuma gibi her şeyin içinde bulunup kıskançlık ve müdahalecilikle hayatınızı berbat edecek 3.bi kişi bu. Herkes hayatında böyle insanlar görmüştür anlatmaya gerek yok.

Ben olsam baştan karşıdakinin en önceliği ve hayat arkadaşı olmayacağım ilişkiye vakit harcamazdım. Şu seviyedeyken de olanı biteni sayar yüzüğü eline verir kapıya koyardim.

Koca diye alacağım, resmi her şey ortak olacak, belki kumarbaz belki dolandırıcı, belki parasını komple ailesine yedirmiş. Tabi ki evlenmeden önce bunu bilecek ona göre evleneceğim
Katılıyorum, mal mülk para pul ailesine ait olur o zaman konu sahibine senin ilgilendirmez diyebilirim çünkü adamın değil ailesinin varlığı, neleri olduğu da neyi nereye harcayacakları da kimseyi alakadar etmez ama evleneceğiniz adamın aylık gelirini ve birikimini bilmeniz lazım, bir de böyle adamlar kendi paralarını köşe bucak kaçırırken kadının elinden maaş kartını alır, kadının birikimini ortak birikim diye güzelleyip kendi hesabına atar, kadına da sürekli para yok der, para saklayan adamı sevmem saklıyorsa vardır altında bir bit yeniği.

Bende uzun suredir Almanyadayim. Kisaca bilgi vermek isterim bu saunalar hakkinda. Benim de gittigim bir spor salonu var ve saunasi da var bu salonun. 3 adet sauna var Kadinlar, erkekler ve karisik olmak uzere. Bu saunalara da ciplak girmek zorundasin. Neredeyse butun spor salonlarinda da bu sekilde diye biliyorum.
Nisanliniza ters bir konu olmayabilir ama belli ki size cok ters bir konu. Belki alman arkadasi ile gercekten cok yakinlar, orasini da bilemem ben buradan.
Ben ilk geldigimde bir teyzenin evinde oda kiralamistim. 80 yasinda ve arkadaslari ile ciplak yuzmeye gidiyorlardi gole (kadin erkek karisik olarak) Bu onlarin yasam tarzi, ben yapamam ama onlar bu sekilde gecirmis hayatlarini.
Avrupanin dinamikleri bizim kulturumuzle cok ortusmuyor.
Ilk basta bu davranislar size garip geldiyse, nisanlanmak yerine ayrilmayi tercih etmeliydiniz. Nisanlinizin turk olmasi, onun istedigi gibi bir yasam yasamasina engel degil. Ona gore normal olan size ters ve evlenince daha da belirgin hale gelecek.
Yol yakinken bence evlilik isini erteleyin derim

Valla tamamını okumaya dayanamadım siz yaşamaya çok meraklısınız. Çıplak sauna nedir Allah aşkına?

Hadi diyelim kadın gerçekten sadece arkadaş. Ki inanmıyorum. Ona rağmen onunla arkadaşlığını sürdürmek için sizi kırmayı hatta kaybetmeyi göze alıyor. Hesabındaki parayı söylemiyor. Evlilikte özel hayat, ayrı hesap, özel bilgi diye bir şey olmaz. Siz de böyle düşünüyorsunuz ki rahatsız olup konu açmışsınız.

Evlilikte yeni kurduğun aile kök ailenden bile öndeyken böyle arkadaş diye tutturanlar evlenmesin ya. Yok eskiymiş yok vefaymış. Ee sen hayat arkadaşı olacaksın belki gelecekte ona çocuk vereceksin, hastayken bakımını üstleneceksin aloo? Üstte bir üye demiş ben de öyle düşünüyorum adam mantık evliliği yapıyor sizinle hem Türk, hem yaşı yaşıma diye.

Yerinizde olsam olayı ya o ya bene getiririm, tamamen silmese bile mesafe koyması için. Baktım hala tutturuyor ayy arkadaşım diye yol veririm.

Karşı cinsle çıplak sauna fikri bir Alman için çok normal. Onlar kendi aralarında giderler,hayatlarının bir rutini olduğu için garipsenmez. Birlikte çıplak şekilde yüzmeye giderler, hatta bunun için özel geziler düzenlerler. Nişanlınız da abaza olduğu için ayak uydurmuş belli ki. Fırsattan istifade etmiş. Önemli olan sizin ne düşündüğünüz. Size ters ise evlenmekten vazgeçin. Belli ki bu kadınla hep bu şekilde devam edecek adam. Ne gerek var ki istemediğiniz ilişkilerin ortasında kalmaya?

Selamlar herkese,

1-Nisanlimin cok eskiden tanidigi alman kadin arkadasi(ailesi olarak görüyor) ve birlikte ciplak saunaya gitmis ve ayni odada uyumus olmalari ve kadinin asla benimle iletisiminin olmamasi, görmezden gelmesi ve nisanlimi arayip 1 saat telefonda bir seyler anlatmasi, benim bunalra sinir olmam ancak nisanlimin sürekli o benim ailem gibi diyerek savunmasi.. dün kadinin gece aramasi benim konusma dememe ragmen 1 saat telefonlasmasi ve benim snir krizi gercirmem....

bu benim ilk konum, zaten uzun süredir forumu okuyorum ancak icimde biriken seylerden dolayi sizlerin düsüncelerini almak amaciyla üyelik olusturdum en sonunda...Ancak anlatacaklarim yüzünden yargilanmaktan veya ters bir cevap okumaktan korkuyorum.Neyse.Ben 3 yildir Almanya´da yasiyorum. Erkek arkadasimla 2 yil önce tanistik o da Türk. O 9 yil önce gelmis ben ise 3 yil önce geldim. O 34 ben 28 yasindayim.Kisa süre önce nisanlandik ve bu yaz evlenecegiz. Nisanlimin cok yakin alman bir kadin arkadasi var. Ilk geldigi zamanlarda onun evinde kalmis odasini kiralamis ve 4-5 yil böyle yasamis. Bu zaman zarfinda da cok iyi arkadas olmuslar. kadin nisanlimdan 10 yas kadar büyük. Kadin evli degil, cocugu da yok. Ancak bu kadina karsi nefret duyuyorum belki de kiskancliktir bilmiyorum. cünkü nisanlimin tee iliskimizin en baslarinda anlattigina göre bunlar zamaninda beraber bir de baska kadin arkadas Saunaya gitmisler. Almanyada bazi saunalara ciplak giriliyor. Bunlar öyle bir saunaya gitmisler hep beraber. Allahim ilk duydugumda basimdan asagi kaynar sular dökülmüstü. ama iliskinin cok baslariydi ve ne tepki vermem gerektigini bilmiyordum. Ben hala buranin kültürüne alismis degilim ancak o masallah uyum saglamak diye diye nerden geldigini unutmus, ciplak saunalara dünyanin en normal seyiymis gibi gitmis "arkadasiyla". Ben zaten burda sinirlendim. Ama neyse dedim eski zamanda yasanmis, kültürmüs falan filan konuyu sineye cektim. o zamandan beri kadina da nsianlima da bu konuda gicigim. Tamam muhafazakar biri degilimdir ama maalesef bu kadar genislikte fazla.. Kadini ailesinden biri gibi görüyor. Iliskimizin basinda nisanlim beni o kadinla ve kadinin ailesi ile de tanistirdi. onlar gercekten tatli tonton insanlar. Burdaki özel günlerde bizi yemege falan davet ediyorlar. O zamanlarda kadin beni görmezden geliyor fisir fisir bir seyler anlatiyor, nisanlimda ona eslik ediyor... Ancak orada ben de varim...Böyle beni dislamak istiyor gibi...Anlatamiyorum duygularimi her sey karisik ve sacma görünüyor biliyorum ancak durum böyle...
Neyse gel zaman git zaman ben kadindan nefret ettim. Böyle arada sirada ariyor onu ve gercekten cok konusuyor. Nisanlimda öff simdi cok konusacak diyor ben de ee konusma o zaman diyorum. Yine de konusuyor madem konusacaksin niye yalandan sanki rahatsizmissin gibi davraniyorsun. Dün de evlenecegimiz haberini kendi annesinden ögrenmis (cünkü tatlis teyze bana bir sebeple mesaj atmisti hatirlamiyorum ben de ona gün aldigimizi söylemistim). Hemen nisanlima mesaji dösemis...nasil nerde ne zaman... Sakin ol yani... Sonra aramak istemis tam yatma vaktimizdi ben de acma dedim yarin konusursun..simdi 1 saat konusur saat gec oldu..Öffledi pöffledi sonra yine de aradi?? Ya zaten benim kadindan hoslanmadigimi biliyor...bir de gecenin bir saati onunla konusacak. Kadina ayri ona ayri sinir oldum. Sonra telefonda niye öyle yapiyorsunuz e söyle yapsaniza tarzi seyler diyordu cevaplarindan anladigim kadariyla... Delirdim, sanane sen ne karisirsin be kadin ne istiyorsun bizden.. o da ona asiri minnet, vefa duyuyor, zamaninda her seyde cok yardimci oldu diye kiramiyor dinliyor konusuyor sanirim.. de, bitmeyecek mi bu vefa borcu artik ben varim. sonra bu kadin konustu da konsutu ben icerde duydukca tüylerim diken diken oldu sonra dedim ki uyuyamiyorum telefonu 2 dk icinde kapatmazsan olay cikarticam.. böyle delirmeme de o delirdi... sinirler baya gerildi...Benim isyan ettigim konu ben onun önceligi degilim ben baska arkadaslariyla konusmasina disari cikmasina laf etmiyorum ki hicbir zaman... sadece o kadinda begenmedigim, kötü hissettigim bir duygu var ama o inatla ona öncelik taniyor...hala sinirliyim. Cok uzun yazdim kusura bakmayin beni de elestireceksiniz biliyorum ama nisanlimin kötü niyetli biri olmadigini da biliyorum sadece hic kimyseye hayir diyememesi ve beni 2. plana atmasi beni cok sinirlendiriyor...böyle bir durumda haksizmiyim sizce hatayi en basinda mi yapmisim..? a
2. olarakta sikintim bana banka hesabini asla ve asla göstermemesi...Biz yarin evlenecegiz yani benden ne sakliyorsun diyorum, hicbir sey ama o hep bana öyle kalmali diyor... Ben herseyin seffaf ve dürüst bir ailede büyüdüm.. hadi nerelere harcadigini gösterme kac paran oldugunu bari söyle, ben sana gösteriyorum al bak ne istiyorsan, sen böyle sakladikca daha da inada biniyor, güvenimi sarsiyorsun diyorum falan ama nafile..Bi durumda neyapmaliyim lütfen akil verin...
2 sorunu ardi ardina yazdim kasitli yazmisim gibi ama benim onunla yasadigim en büyük 2 sorun bu.. Bunlar disinda onu seviyorum, iyi anlasiyoruz ki evlenecegiz de..baska gözlerden yorumlara ihtiyacim var...
Okurken beynim yandi beraber ciplak saunaya girmisler ve kesinlikle aralarinda bisey yasandi. Bunun amasi felan yok yok yok.. istediğin kadar kılıf uydur bunların ten uyumu var kopamıyolar anladım ben onların derdını. Ailemde ailem ne ailesi? Kan bağı yok kardeşi değil hadi onu geçtim sana nasıl bunu anlatabildi sauna olayınu hadi diyelim çok dürüst ozaman neden nişanlıyken öncelik senin değil.? Sen bu adamla evlenirsen çok sorunlar yaşayacaksın bu kadın aranızdan çekilmez nişanlında ayrılmaz ondan resmen 3lü ilişki var ortada. Kesinlikle yüzüğü eline vermelisin hemde dilini yormadan açıklama bile borçlu değilsin. Zamanı gelmiş geçiyor yazık wallahi kendine layik gördüğün adama bak..

Selamlar herkese,

Aileden birisyle nasıl çıplak saunaya gitmişler tam yabancı ülkeler için normal ama evelenecegin aileden birisi deyip ciplak olmaları birşeyin olmaması mualla. Ayrılın bence yolun neresinden dönersen kardir. Eminim aralarında cinsel birşeyler olmustur ki, kız gece yarısı arayıp konuşma cesareti gereği duyuyor. Aralarında vardır, yaşanmıştır cinsel olarak. Bı erkeğin çıplak yabancı kadınla aynı sauna olup bişey olmadı diyorsa o erkek eminim yaptığı için söylemiyor.ayakta sizi uyutmasina izin vermeyin kadın aradığı vakit siz konuşun telefonu elinden alın. Evleneceğin kişiden hayır yok sana soyliyim.

Back