bana böyle bir terbiyesizlik yapana yukarda da dediğim gibi ister 10 sn kalsın basarım tekmeyi kıçına. ayakkabımın da izi çıkar! hatta ben biraz intikamcıyımdır. böyle bir durumda nikah masasına kadar gider, nikah memuru "bu adamı kocalığıa kabul ediyor musunuz" diye sorunca "pardon hangi adamı ben burda adam göremiyorum yanımda oturan kişiyi kastediyorsanız elbette hayır" der çeker giderim. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bu da ona kapar olur ders olur :lepi:ya burdaki pek çok insan da bol keseden atıyor. evliliğine 1 hafta kala hiç kimse karşıdakine tekme atıp eyvallah git diyemez, dememeli. ayrıca eski bir dava bu. bence senin o kıza mail filan atman hata sevgilin de buna sinirlenmiş olabilir, o yüzden de kırmak için o lafları etmiştir. hem hangi erkek sütten çıkmış ak kaşık? evlenince de bekarken de bu tür işler yapmayan kaç erkek var ki? ki senden önce olmuş. bence buradaki ayrıl sözlerine kulak asma. ayrılık kolay değil, öyle 1 2 sıradan olay için hele hiç ayrılınmaz.
Ne zaman bu kadar değersiz oldum? Ne zaman uyduruyor oldum. Ortaokul arkadaşı demek ki içine oturmuş. O doğrucu, ben yalancı...
Ben bunları haketmedim. Kendimi güzel ve esprili buluyorum. İyi okullarda okudum. İyi para kazandım. Ama kendime iyi bir hayat arkadaşı bulamadım. Hep kendimi yalnız ve tek koyun gibi hissederdim. Şimdi değersiz koyun gibi hissediyorum. Bana söylediği bunca şeyden sonra bir ömür ben ona sarılıp uyuyamam. Ama iki yılımı da çöpe atamam. Galiba yatakta arkamı dönüp uyuyacağım....
aldatılmayı kabul etmeyi savunmuyorum. hem bu olay ilişkilerinden önce olmuş.
evlilik vb. dayatılmış kurumlardan da kişisel olarak biraz uzak bir yapım vardır. benim esas tuhafıma giden şey, burda ayrıl diyenlerin kocaları sanki çok temiz pür-i pakmış gibi konuşuyorlar. öyle değilken, böyle konuşmaya da kendi lügatımda bol keseden sallamk derim. umarım anlaşıldım.
konuyu açan arkadaşım bence burda insanların gazına gelerek eski defterleri açmakla hata ediyorsun. eğer inanılmaz kırıldığını incindiğini düşünüyorsan bunu sevgilinle konuş. ve benden tavsiye burdaki insanların sözünü dinle ama dediklerini birebir yapma yanılırsın, sonuçta burda kimse seni ve nişanlını ilişkinizin geçmişini bilmiyor. içini dökmek istiyorsan seni çıkarsız seven düşünen birileriyle (annen, kardeşin, en güvendiğin dost gibi...) birileriyle paylaş. ve her zaman düşünerek hareket et. birileri diyor ki adam defol demiş. e kavga ediyorlar , siz sevgilinizle eşinizle kavga ederken kırıcı laflar etmiyor musunuz? nikahına 1 hafta kalmış insanı teselli edicek yerde ayrıl demek ne kadar doğrudur, bunun vebalini nasıl alıyorsunuz anlamış değilim.ayrıca nişanlısı kötü karakterli biri olabilir, ama bence insan kararını kendi vermeli. burdaki arkadaş ise kendi kararını değil sizlerin sözünü ciddiye alacak bir ruhsal üzüntü içinde üstelik. her lafınızdan etkilenebilir. "sen bilirsin" demelisiniz en fazla.
yazılarınıza bakılırsa bol kesesen atan bir kişi var,o da sizsinizkaydirigubbakcemile3ya burdaki pek çok insan da bol keseden atıyor. evliliğine 1 hafta kala hiç kimse karşıdakine tekme atıp eyvallah git diyemez, dememeli. ayrıca eski bir dava bu. bence senin o kıza mail filan atman hata sevgilin de buna sinirlenmiş olabilir, o yüzden de kırmak için o lafları etmiştir. hem hangi erkek sütten çıkmış ak kaşık? evlenince de bekarken de bu tür işler yapmayan kaç erkek var ki? ki senden önce olmuş. bence buradaki ayrıl sözlerine kulak asma. ayrılık kolay değil, öyle 1 2 sıradan olay için hele hiç ayrılınmaz.
Buradaki insanların ne gibi bir çıkarları olabilir ki? Bunun mantığını anlayamadımşakkıdıkonuyu açan arkadaşım bence burda insanların gazına gelerek eski defterleri açmakla hata ediyorsun. eğer inanılmaz kırıldığını incindiğini düşünüyorsan bunu sevgilinle konuş. ve benden tavsiye burdaki insanların sözünü dinle ama dediklerini birebir yapma yanılırsın, sonuçta burda kimse seni ve nişanlını ilişkinizin geçmişini bilmiyor. içini dökmek istiyorsan seni çıkarsız seven düşünen birileriyle (annen, kardeşin, en güvendiğin dost gibi...) birileriyle paylaş. ve her zaman düşünerek hareket et. birileri diyor ki adam defol demiş. e kavga ediyorlar , siz sevgilinizle eşinizle kavga ederken kırıcı laflar etmiyor musunuz? nikahına 1 hafta kalmış insanı teselli edicek yerde ayrıl demek ne kadar doğrudur, bunun vebalini nasıl alıyorsunuz anlamış değilim.ayrıca nişanlısı kötü karakterli biri olabilir, ama bence insan kararını kendi vermeli. burdaki arkadaş ise kendi kararını değil sizlerin sözünü ciddiye alacak bir ruhsal üzüntü içinde üstelik. her lafınızdan etkilenebilir. "sen bilirsin" demelisiniz en fazla.
Herkesin etrafı dolu olabilir,bu işler kısmet meselesi..Etrafında dolu kız olur ama hiç biri adama pas vermez ya da adam hiç birine gönül vermaz...Bence siz erkekleri fazla tanımıyorsunuz..sevilmediğine neden bu kadar eminsiniz. sevmediği biriyle evlenir mi bir erkek. etraf kız dolu üstelik.
tıpkı kocakarı gibi yazıyolar. :)) kızı aldatmamış okuman mı yok, çok önce olmuş bir olay bu. ayrıca internet başında durcaınıza kocanıza kayfe yapsanıza siz . hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?