E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Deger verebilmek baska birsey....
Deger veren erkek baska bir sekilde davranıyor...
Sacını duzeltiyor... Gözlerinin icine bakıyor...
Bana herhalde saygı duymuyor ve deger vermiyor....
Cok yorgunum...
Az önce nişanlımı aradım... Anlattım, bu kız bana mail attı dedim. Sil gitsin, takma dedi... Sen zamanında bunları bana oldugu gibi anlatsaydın, ben de o kıza gecen yıl mail atıp; ben Türkiye'den bir erkeğim takılalım mı demezdim dedim...
O da bana, senin de gecmisin var, kiminle ne yaptıgın belli degil gecmisinde dedi... Ben de telefonu kapattım... İş telimden aradı... Ben sana ne oldugun belli degil gibi bisi soylemedim dedi... Ben de yalnız kalmaya ihtiyacım var dedim...
Ben de kıza mail attım, nisanlıma da forwardladım... O seni bedenen kullanmıs dedim. Sana asla seni seviyorum demedi. Türk erkeleri boyledir. Rusları sex için kullanır dedim. Bu tam olarak onun düşüncesi dedim... Ben erkek degil, bayanım onun nisanlısıyım ve onunla haftaya evleniyorum, sakın bana bir daha mail atmaya cesaret etme dedim...
Öyle yalnızım ki... Neden beni halen salak yerine koyuyor? Ben ona ne yaptım?
Rus hatun benden once olmus... Ama ben resimlerini bulmustum... Bana acıklama olarak: "Antalya da tanıstık, o da aranıyordu; ben de... İki hafta geceli gunduzlu .... pek bir guzeldi...Sana ne" demisti... Bu sozlerine cok kırılmıstım...
Deger verebilmek baska birsey....
Deger veren erkek baska bir sekilde davranıyor...
Sacını duzeltiyor... Gözlerinin icine bakıyor...
Bana herhalde saygı duymuyor ve deger vermiyor....
Cok yorgunum...
melan-choly gayet detaylı :) bi şekilde anlatmış.. dedikleri mantıklı..
evlenilecek birimi bu nişanlı anlamadım gitti..:1closedeyes:
çokmu seviyorsun bu sözlere tavırlara katlandın:1no2:
Az önce nişanlımı aradım... Anlattım, bu kız bana mail attı dedim. Sil gitsin, takma dedi... Sen zamanında bunları bana oldugu gibi anlatsaydın, ben de o kıza gecen yıl mail atıp; ben Türkiye'den bir erkeğim takılalım mı demezdim dedim...
O da bana, senin de gecmisin var, kiminle ne yaptıgın belli degil gecmisinde dedi... Ben de telefonu kapattım... İş telimden aradı... Ben sana ne oldugun belli degil gibi bisi soylemedim dedi... Ben de yalnız kalmaya ihtiyacım var dedim...
Ben de kıza mail attım, nisanlıma da forwardladım... O seni bedenen kullanmıs dedim. Sana asla seni seviyorum demedi. Türk erkeleri boyledir. Rusları sex için kullanır dedim. Bu tam olarak onun düşüncesi dedim... Ben erkek degil, bayanım onun nisanlısıyım ve onunla haftaya evleniyorum, sakın bana bir daha mail atmaya cesaret etme dedim...
Öyle yalnızım ki... Neden beni halen salak yerine koyuyor? Ben ona ne yaptım?
bu Ruslar böyle amaç para koparmak ne düğününü ziyan ediyosun
boşver uğraşmana değmez
evliyken de böyle şeylerin yaşanmayacağını kim garanti edebilir
hadi bi hata yaptı
pişman olup af dileyeceğine şu tutuma bak hele
kusura bakma ama ben bu adamın suratına tükürmüş, kıcına da 38 numarayı basmıştım çoktan :ecrin_bebek:
Arkadasim; bu Rus iliskisi senden önceki hayatinda olan birseyse bunun icin kendini harap etmene gerek yok..
Gecmis gecmistir,elden maalesef bir sey gelmez..
Önemli olan suan seninleyken ne yasadigidir..
Ayrica Anlalya´da tanisip görüsüp,sonradan mektup arkadasi olmuslardir.. Ne gibi bir tuhaflik ve ya yalan ariyorsun ki bunun altinda ?
Zaten kizin yazmasina göre; uzun süredir de irtibatlari yokmus..
Sen irdeleyip hatunun aklina getirmissin nisanlini..
Ne gerek var bunlara?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?