NİŞANLIM VE ATLATAMADIĞIMIZ SORUNLAR ALLAH ASKINA Bİ BAKIN

Paris2121

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
628
213
103
30
Hepinize hayırlı günler kızlar benim hesabim olmadiğı icin ablamdan yazıyorum hic konuyu uzatmadan direkmen konunun içerisine giriyorum benim nisanlim askerde 4 ayı kaldı allah kimseye hasretle yaşatmasın askerdeyken tek degil öncesindende sorunlar yaşadık ama hep onun ailesinden hayatından sorunlar yaşaya yaşaya cok zedelendik size 2 gun onceki olayı anlatayım nisanlimin annesi izmire gitmisti nisanlım icin degil tabi annesi orda oturdugu icin neyse ardından kayinbabamda izmire gitti pskolojisi bozukmus is hayatindan dolayı neyse nisanlimin annesi babasi izmirde nisanlimı bir kere tek gorup basıp ordan istanbula gittiler 1.gun nisanlimla gorusup 2.gun gelip seni gorucez dediler ama telefon acip nisanlima biz gelemiyoruz iste aksam uyuyamadik felan filan bahanesiyle nisanlimi gormeden 3.gunu istanbula gittiler nisanlim uzuldu ben teselli verdim hatta kayanbabami aradim uzuluyor dedimdee neyse nişanlım 2 gün önce askerde şöför oldugu icin araç kullanirken kaza yaptı ki bu durumada uzulmustu cok sukur onda birsey yok ama araba baya hasar aldı neyse uzmancavus nisanlima kızıp daha sonra telefonunu elinden aldı nisanlim arkadasinin telefonuyla bana haber verdi ki o aksam hic uyuyamadim sanki biri bogazima yumruğunu bastiriyor gibi gozume uyku girmedi neyse sabahı zor ettim nisanlim bana mesaj attı bu durumu ailesine söylememi istedi ki ailesi sorumsuzun teki ariyorum kayinbabami soyluyorum saglik olsun şöyle böyle dedi tepkisi cok normaldi hic sasirmadi sonra bana ben suan musait degilim arac kullaniyorum dedi telefonu elinden birakip sağamı gidim solamı diye arkadakine sorular soruyordu yani umursamadı resmen neyse ben cok kırıldım boyle sorumsuz oldukları icin !! Nisanlim aradı babani aradim konustuk dedim musait degildi dedim neyse nisanlimn 2.arayisinda konustuk konusma arasinda babani aradın mı dedim evet aradim ama yoldaydi dedi bende baban bana boylr boyle yapti diye cok kirildim dedim bi bagirmaylaa hayatimmmm tamam dedim eee sen ne yapyosun dedi bana lafimi agzima tıktı boyle yaptikca ben sinirlendim tabi neyse altan aldim sonraki arayisinda cok yorgundum zaten uzaniyordum acti telefonu bana nr yapyosun haytim dedi birseu yapmiyorum dedim haytm sen ne yapyosun komutandan telefonu alicakmisin dedim bu nasil bir soru ya sorulcak soru var sorulmiycak soru var dedi ya sen ne diyorsun dedimm annana avradına kufur mu ettik ki boyle konusuyorsun dedi bagirmya cagirmaya basladi sen nasil boyle bir cumle kullanirsin dedim yeter 2 gundur bu sinirin altan aldikca gerceklerden kaciyorsun sana normal bir sordum telefonu alcakmisin diye bana tepkili bir sekilde buda sorumu dedin kızlar nutkum tutuldu ailesi onu tınlamamasina ragmen takmamasina ragmen bi türlü birey olamiyor sorumsuzun teki ailesi nasil insanlara dustum bende bilmiyorum bu sabah da ruyamda bitti artık dedi rüyamdan o sesle o kabusla uyandim uzun oldu okudugunuz icin sagolun ne yapmam lazim az akıl lutfen ?

sen nişanlını ailesin karşı niye doldurmaya çalışıyorsun ben orasını anlamadım?

tamam adamlar sorumsuz ilgisiz falan da askerde ki çocuk ne yapsın buna?

Off. Size ne onun aile ilişkisinden. Kimse ailesine laf söyletmez.Beğenmiyorsanız ayrılın

Allah aşkına bakın!
Bu gibi yaptırımlarda bulunmasak dahamı iyi olacak?

sessiz kalıp kenarda kalın bir süre konuşmalıyım de sorunlarını çözene kadar
sende o esnada ilişkini gözden geçir artı eksileri tart hangisi ağır basarsa oraya git derim

Aile ilişkisine Karışma. Ailesine haber vermeni isterse ailesine durumu bildirir bir mesaj at kısa ve öz. Eğer askerden döndüğünde de böyle saçma davranmaya devam ederse uzatma.

Bir de paragraf kullan...

Ailesi sorumsuz ilgisizde olsa kimse bu yüzüne söylensin istemez. Rahatsızlığı varsa bırak nişanlın konuşsun ailesiyle niye herşeye karışmaya bu kadar meraklı oluyosunuz anlamıyorum. O onun sorunu sen ilgilini göster geç. Eşi bile değilsin nişanlısı olarak ailesini şikayet ediyosun adama. Sen sorun çözmeye çalışma bak dönmüş sana patlamış bütün sinirini. Boşa aranız bozulmuş. Nasıl senin onun ailesini eleştirdiğini anladıysa, ailesinin ilgisizliğinide anlıyodur adam bide üstüne sen muhabbetini yapma

Ailesiyle ilişkisine karışmayın, insan bilse de ailesiyle sorunlarını başkasından duymak istemez. Hele babayı arayıp, oğlunuz çok üzülüyor niye böyle yapıyorsunuz vs. yorumlara hiç girmeyin. İletmeniz gereken mesajı söyleyin çekilin, yorum yapmayın.

Hesap açmak ÜCRETSİZ...

paragraf ve noktalama işaretleri kullanmanızı tavsiye ederim.
gözlerim ve beynim birbirine girmiş durumda şuanda.

nişanlısının ailesi çok kötü insanlarmış konu sahibi sürekli onlara nişanlım sizden ilgi ve sevgi bekliyor dediği halde kötü aile ilgilenmiyormuş.

özeti bu.

Teşekkür ederim

Yorumum çok değişmeyecek benim de

Neden bir başkasının ilişki dinamiklerine siz karışıyorsunuz konu sahibi

Belki yüz yüze güzellikle konuşulabilir ama iki taraf arasında mesele çıkmasına sebep olmuş gibisiniz

Ailesiyle ilişkisi umursamaları sadece nişanlını ilgilendirir. O rahatsızsa rahatsızdır ama sana bunu belki belli etmek istemiyordur. Ayrıca seni arayacağına anne babasını arayıp kendi haber verseydi neden sana diyor ara haber ver diye onu da anlamadım. Eğer nişanlında bir sorun olmadığını babasına dediysen o da sağlık olsun demiştir araba kullanıyormuş ama sen tutup baban böyle yaptı dersen tepki verir yani. Sorunuz da çok saçma olmuş zaten, komutandan nasıl telefonunu istesin mantıklı mı sizce? zaten askerde cep telefonu kullanmak yasak. Askerde olan adama ailesini şikayet etmek oldukça saçma. Ayrıca gece uyuyamadık diye gelmedik demişler bence başka bir şey vardır hiçbir aile oraya gitmişken çocuğunu görmeden dönmez. Velev ki döndüler kayınpederinizi arayıp üzüldü demeniz de yersiz.

O ailesini ne olduğunu zaten biliyor sen de böyle üstüne gidersen lafı bu şekilde çevirip konuyu kapatmaya çalışıyor. evet yanlış bi yöntem. ve bu böyle devam ederse bence etraflıca yeniden düşün. ama şu an asker, bir de psikolojisini de düşünmek gerek

anlaşamıyorsunuz.
evlenmeyin.

Kaza yapmis arac hasar almis komutan telefona el koymus ve sen iki gun olmadan gidip komutandan telefonu alip almayacagini mi soruyorsun? Gercekten sorulacak soru var. Komutan senin telefonunu da alabilse keske. Belki kaza onlenebilirdi. Herkesin beynini yemissin. Az daha kp'e de kaza yaptiracakmissin.

Nisanlinin ailesi de normal cok mic mic olmalari gerekmiyor insanlarin.

şu kadınları bi askere gönderseler de gariban askerler bi rahatlasa. komutandan telefonu ne zaman alacaksın ne demek ya? o komutana o soruyu sorsa adamı içine s.çrtlar..
bi de onun ailesi onun ilişkisi sana ne sen nie müdahil oluyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…