NİŞANLIM VE AİLESİNİN KAZIĞI

Offf içim şişti.. Cinselliği yasasaydım terketmez miydi diyorsun yahu seni cinsellik için terk etmemiş olsa bu saygı duyulacak bir durum mu neden kendini bu kadar değersizleştiriyorsun.. Cinselliği yasadın terk etti diyelim o zaman gelip buraya çok farklı bir konu acardın..evlenseydin bu kez kaynanamla eltimle aynı binadayız yapamıyorum ne yapıcam huzursuzum derdin.. Adam akıllı bir tek laf etmiş o da evlensek ayrılırız.. Görmüyor musun adam anasının söZünden çıkmayan ana kuzusu bide sana sormadan üst katı tutup döşemiş.. Evliliğinizide kv yönetecekti sen alışmıssın bu adama onsuz dünya dönmez sanıyorsun..kısacası sana piyango çıkmış sen illede paramı geri verin diyorsun..
kızmayın hayırlı boyleymıs de dıyorum ama ıcım el vermıyor.Haksızlıga tahammul edemıyorum.evet annesının sozunden cıkmaz allahı gıbı tapar.annesı de ben hacca gıttım yalan konusmam dınımı yasıyorum dıye dıye oglunun gozunde ılahlastırdı .ama allah o kadına gelin nasıp etsın.abısının karasından çekıyorlar cunku

Bi kızın hayatından çalınan kos kaca bir 7 yıl az mı bu sizce.bedelini ödeyense benim kalbimle tükanerek .

kızmayın hayırlı boyleymıs de dıyorum ama ıcım el vermıyor.Haksızlıga tahammul edemıyorum.evet annesının sozunden cıkmaz allahı gıbı tapar.annesı de ben hacca gıttım yalan konusmam dınımı yasıyorum dıye dıye oglunun gozunde ılahlastırdı .ama allah o kadına gelin nasıp etsın.abısının karasından çekıyorlar cunku
Kızılmayacak gibide değil ki olaya dısardan bak baskası yasamış olsa ne düşünürdün.. Bak kendin diyorsun annesine tapıyor diye nasıl yürüyecekti ki bu iş. Allah ın sevgili kuluymussun.. Umarım karsına çok daha iyileri çıkarda aslında bugün kayıpta olmadıgını anlarsın..

Ben hep diyorum "kiz evi naz evi" olayi öldü gömüldü bile. Yakinda kiz aileleri erkekleri gidip ailesinden isteyecekler. Bir havalar kaprisler, öyle olursa böyle olur ancak deyip isi yokusa sürmeler, benim annem böyle söylüyor böyle istiyor demeler, isine gelirseler... Eskiden söz, nisan demek hemen hemen nikah gibiydi. Büyüklerin huzurunda söz kesilirdi, erkegin ailesinin akli cikardi yanlis birsey yapmayalim gelini ailesini küstürmeyelim diye. Onur seref meselesiydi gelin almak. Simdiyse damadin annesi dünürüne isinize gelirse, gelmezse de oglum tek yasar diyor diyebiliyor.
Aciniz cok taze, ne yapacaginizi bilemez haldesiniz hakli olarak isyan ediyorsunuz ama hepsi gececek. Sevdiginiz sevildiginiz birisi mutlaka cikacak. Kucaginizda cocuklariniz olacak ve iyi ki bitmis kurtulmusum zamaninda diyeceksiniz. Zamandan baska ilaci tedavisi yok bu isin.

verilmis sadakaniz varmiski kurtulmussunuz bu tipitip aileden.
belliki annesi aklina gormis zaten eski nisanlinda musaitmis girilmeye.
ev tutup dosendigine gore sen olmazsan baskasi bulunacak gibi.
altindi yok bilmem neydi isin bahanesi.
zaten olgunlasamamis bir tip sanirim eski nisanli.
kurtulduguna sein ve yoluna bak bence.

ramazan bayramında aradım annesi telefonuma cvp bıle vermedı nısanlım bıze gelmıstı gelmeden once dedım evlenecekse yoluna sokacaksak herseyı oyle gel dıye.gelınce mutlu oldum sevındım duzeltecek dıye dusundum.sonradan ben usulen geldım dedım neyse bayramda aradım mubarek gun degıl mı kusluk yok kavga yok orta anası acmadı nısanlım annem evde yok falan dedı ıcıme supe gırdı evlerını aradım gızlı no da annesı evde cıktı

ramazan bayramında aradım annesi telefonuma cvp bıle vermedı nısanlım bıze gelmıstı gelmeden once dedım evlenecekse yoluna sokacaksak herseyı oyle gel dıye.gelınce mutlu oldum sevındım duzeltecek dıye dusundum.sonradan ben usulen geldım dedım neyse bayramda aradım mubarek gun degıl mı kusluk yok kavga yok orta anası acmadı nısanlım annem evde yok falan dedı ıcıme supe gırdı evlerını aradım gızlı no da annesı evde cıktı

dedigim gibi topluca bir plan yapilmis gibi.
bu saatten sonra bu isten bisey cikmaz, ciksada sonu mutluluk olmaz zaten.
Allaha havale et hepsini, elbet yaptiklarini bulurlar.
sende hayatina devam et. bunlar sana layik degilmis demekki.
zmnla unutulur eminim.

yürütmek için icazet çıkmadı ki canım yanıyor hemde cok yanıyor.elbet benımde ahımı alacak bırı cıkar karsılarına

bu kadar uzun süren bi ilişki herseye ragmen vazgecilmemiş buralara kadar gelmiş gelinlik alınmış ev kurulmuş tek eksik düğün tarıhı ne dusunurler nasıl vıcdanları rahat eder hıc vızdanları sızlamaz. Nısanlım nasıl yokmus yasanmamıscasına hayatına devam eder.Ysanmıslıklar hıce nasıl sayılır.hıc mı hatırlanmaz

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. 2007 den beri çıkyorduk 02.02.2014 de nişanlandık inişli çıkışlı bi ilişkimiz vardı ama seviyorduk birbirimizi başlarda aynı yerdeydik aynı iş yerinde sonrasında iş yeri battı önce nişanlım ayrıldı işten sonra ben.sonrasında ikimizde başka işlerde çalışmaya başladık.nişalım sorumsuz değildir fakat umursamazdır içine kapanıktır.nişandan sonra bazı sorunlar oldu ailelerinde karıştığı ev sorunu oldu
(7-8 yıl ) fakat ailesi yüzünden uzatmaları sonucu 2 cok sevdiğim yakınımı kaybettim 8 yılda 2 cenaze.son cenazeye giderken memlekete evi tutmuş bana söylemedi biz farklı yerde tutulacak diye konuşmuştuk tam aksini yapıp ailesinin abisinin evinin ust katını dayamıs döşemiş.cenazedeyken öğrendim.bu ayrıca canımı acıttı.neyse geldikten sona evi görmeye gittim basta direttim tartıştık olmadı nafile kabullendim evi.sonrasında soğukluk kavgalar tartışmalar devam etti fakat ayrılamıyorduk görüşüyorduk hep.annesi anneme kız istemezse oğlum tek yaşayacak dedi.annem sinirlendi.aradan zaman geçti nişanlım uzaklaştıkça uzaklaştı.en son ramazandan sonra bana ben evlilik istemiyorum biz evlensek de boşanırız,anlaşamıyoruz vs gibi şeyler söyledi.sonrasında ramazanda iftara çıktı ben evlenmek istemiyorum ama bu şekilde devam edelim diyince gururuma yenik düştüm bohçayı ve yüzüğü verdim öncesinde 1 yıl cok mucadele ettim cok yalvardım eskisi gibi olmak için elimi tut bırakma uzaklasma dedim olmadı.şimdi soracağım bir nişanlı neden evlilik yok ama böyle görüşelim der??? akıl verin nolur.acı çekiyorum özlüyorum görmek istiyorum olmuyor.
Yok artık iyi ki ayrilmis siniz boşverin sorumluluk almak istemiyor öylece takilalim diyor

Ben hep diyorum "kiz evi naz evi" olayi öldü gömüldü bile. Yakinda kiz aileleri erkekleri gidip ailesinden isteyecekler. Bir havalar kaprisler, öyle olursa böyle olur ancak deyip isi yokusa sürmeler, benim annem böyle söylüyor böyle istiyor demeler, isine gelirseler... Eskiden söz, nisan demek hemen hemen nikah gibiydi. Büyüklerin huzurunda söz kesilirdi, erkegin ailesinin akli cikardi yanlis birsey yapmayalim gelini ailesini küstürmeyelim diye. Onur seref meselesiydi gelin almak. Simdiyse damadin annesi dünürüne isinize gelirse, gelmezse de oglum tek yasar diyor diyebiliyor.
Aciniz cok taze, ne yapacaginizi bilemez haldesiniz hakli olarak isyan ediyorsunuz ama hepsi gececek. Sevdiginiz sevildiginiz birisi mutlaka cikacak. Kucaginizda cocuklariniz olacak ve iyi ki bitmis kurtulmusum zamaninda diyeceksiniz. Zamandan baska ilaci tedavisi yok bu isin.
aynen öyle onlar kız evi biz erkek tarafı olduk.paramız yok aşağı paramız yok yukarı başka bişey bilmediler.

farzet ki yazdıklarını ben yazdım sen bana ne akıl verirdin . Eminim görüşme derdin ayrıl evlenme falan derdin dimi . Evet bende öyle diyorum mutsuz olacağın bir evlilik yapma .

Oda seni sewiyor ama ailesinin sewgisi daha ağır basmış . Bunda anlamıcak bi durum yok .. Çok sewseydi çekerdi ailesine resti uzakta bi ew tutardı.

Bence en hayirlisi olmus ..
Gercektende evlenseniz bosanacaktiniz bence , ayrica hersey bitsin ama böyle devam edelim demesi ne kadar büyük bir terbiyesizliktir bu ...

Bi kızın hayatından çalınan kos kaca bir 7 yıl az mı bu sizce.bedelini ödeyense benim kalbimle tükanerek .

Evet yine bir zorlama ilişki yaşamış ve sanki kendisine silah zoruyla bunlar yapılmış gibi beddua eden gençkız modeli .

Kadın daha ilk günden sizi istemediğini söylemiş,belli etmiş daha ne yapsın ya? Benim yüzüme seni istemiyorum oğluma diye kapı kapatacak ben daha onun oğluyla evlenmeye çalışcam??? Gurur diye birşey var..aşk ile bağımlılık karıştırılıyor..kimse size birşey yapmadı ben bu hikayede zorlanan biri varsa o da erkek arkadaşınız olarak görüyorum.çünkü evliliğe zorlanmış..ve belli ki yeterince istemiyomuş istese çünkü ne anne ne kardeş dinler evlenirdi.hani siz istediğiniz için bunca şeye katlandınız ya o hesap.Ama adam sizden daha akıllı ve kendine karşı dürüstmüş çünkü gerçekten evlenince boşanacağınız ortada.

Ortada bir haksızlık yok, sizin kendi kendinize yaptığınız haksızlık ve hatalarınız dışında..o yüzden bir beddua etmeyi bırakalım sahibine dönmesin! Kurban psikolojisinden çıkıp silkelenip hayatımıza devam edelim.ne kadar değerli olduğumuzu gerekirse hergün kendimize hatırlatalım..siz kendinize değer vermediğiniz sürece hiçbir erkekten değer de saygı da göremezsiniz..

Bir de şu kısmı anlamadım.hiç aramıyor hep ben arıyorum yazmışsınız.siz hem nişanı atıp hem hala arıyormusunuz?

X